A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok!

Megbízásból írok: Ma megszületett Éva kisfia, Tamás 3170g-mal és 49 cm-rel. Anya és baba jól vannak. :D
ktc

Lorca: Sajna, új védőnénim lett :cry: :cry: , az előzőt nagyon szerettem, de mivel beköltöztünk anyuéktól a városba, így hivatalosan már máshoz tartozunk :( :( . Pedig már idős, azt gondolná az ember, hogy tapasztalt, de én is így néztem :shock: :shock: :shock: , mikor mondta, hogy túl etetem , és azért fáj annyit a hasa. Szomjúságra a babavizet ajánlotta, lehet azért , mert nincs annyi tejem amennyi Dominak kell. Domi egy sáska :lol: :lol: :lol: tegnapelőtt voltunk 3,52kg és 2,18kg volt mikor született.
marietta1982

Agmano!! Gratulálok!! Sok tejcsit kívánok neked!! Szüléstörténetet várunk majd!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Agmano: Hatalmas gratula, nektek is jó egészséget és sok tejcit kívánok :lol: :lol: :lol: :!: :!:
marietta1982

[quote="lorca"]
írta:
lorca"ez a hó végi állapot. Hó elején ők is bőkezűbbek."
Dani 10-én született, ha nekik ez már hó vége, akkor az elég rossz, nem? :? Beszélgettem az egyik csecsemőssel, hogy miért van az, hogy többnyire kérik a ruhát, amikor 4 éve pont az ellenkezője volt. A válasz: már volt rá eset, hogy nem volt annyi kising, mint ahány baba :( ... és ez az egyik csúcs kórház.
:( :( :(

Azt nem állítottam, hogy időnként nem csúszik a szállítás. A legutóbbi szállítmány júni 29.-én érkezett. :roll:

nyuszi81! :)

Akkor 6 szavazat. :)

Köszönjük szépen! :oops: :oops: :D :D :D

agmano! :)

HATALMAS GRATULA, GYORS HAZAMENETELT ÉS RENNNNNNNNNGETEG TEJET NEKTEK!!! :wink: :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.07.17 17:38-kor.

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gratula Agmano!
Vendég

Köldökcsonkra köszi a válaszokat. Már kezdtem azt hinni, hogy túlápolom és azért nem eseik le. A védőlány azt mondta, hogy ha 7. hétig nem esik le, akkor sebészileg lecsippentik. Hát csippentgessenek másegyebet, mint Bodzim köldökét.

Agmano!
De jó, végre Tomi is megérkezett! Minden szépet, jót és sok tejecskét nektek.

ktc!
Köszi a jó hírt.

Ancsurti!
Neked akartam írni már korábban is, hogy de örülök, hogy anyud ott van veled. Naná, hogy jól érzi magát, ezer éve nem láttátok egymást. Szorítok neked, hogy Kismonyók is végre kibújjon és úgy, ahogy te szeretnéd!

Iringo!
Cépek vagytok ti is :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

agmano ezzel a bejegyzéssel jelent meg köztünk először:

[quote="agmano"]S írta:agmanoziasztok!

Teszek fel egy linket, lehet gyöngyörködni:

http://pregnancy.about.com/od/trimester ... trasounds/

Éva

Kép
Kép
200907?

[quote="ktc"]S írta:ktcziasztok!

Megbízásból írok: Ma megszületett Éva kisfia, Tamás 3170g-mal és 49 cm-rel. Anya és baba jól vannak. :D

Gratulálok!
Vendég

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lorca
Apa és lánya között dúl a szerelem :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Unokatesók...tényleg sok van, lesz... anyukámnak 5 lánya van :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Marietta
Én igény szerint szoptatok, amikor Iringó kér, kap...azt nem tudom, mennyiket eszik, nincs is itthon babamérleg :oops:
Vendég

Agmano, Gratulálok Tamás babához!!! :D

Mára bejelentkezett hozzánk az ablakos. Véletlenül másként rendelték az egyik ablakrészt, mint ahogy én kértem, azt jött helyreigazítani. A másik bejelentkező dokinénink volt, igaz, ő mondta, hogy vagy péntek vagy hétfő. Szerintetek? :twisted: Naná, hogy egyik se jött. Az ablakos kérdezte, hogy hétfő este 6 jó lenne-e. Mondtam, hogy nem, erre egészen meglepődött. Még csak az kéne, hogy késsen, aztán fürdésidőben idetolja a képét. :twisted:

Boo,
Egy jó kis marcipántortára én is befizetnék. :D Bár amíg le nem adom azt a maradék 5-10 kilót, ami még itt tornyosul a lelkivilágomon, lehet, hogy nem kéne. :twisted:

Meki :lol: Végülis ahogy mondod, jogosan voltál bent, bőven van odabent XY kromoszóma és minden szükséges alkatrész. :lol:

007,
A júni 29-én érkezett szállítmány júli 10-re már karcsú. Ez szerintem rossz hír.

Marietta,
Nagyon szépen gyarapodik Domi. :D
Csak a túletetéstől nem fáj egy baba pocija. Dani a születési visszaesést egy hetesen nemhogy behozta, de a mélyponttól számolva már hízott 360g-t. Ha védőnénidnek igaza lenne, üvöltene a túletetéstől, mint a fába szorult féreg. Valójában egy eszik-alszik baba és babavíznek a szagát sem ismeri. Ha egy baba sír, könnyű ráhúzni olyan dolgokat, hogy "túleteted", vagy "hasfájós", ahelyett, hogy jól körüljárná a problémát.

Nyuszi,
"Én is a Normafára szavaznék"
Ott szeretnél megszülni? :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lorca 2009.07.17 18:02-kor.

Kép KépKép
lorca

Boo
Az jó, hogy ki tudtatok békülni!
De hogy veled mindig történik valami :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

boo! :)

Ez a Rózsaszín Párduc bizony már vénecske. :roll: :roll: :roll: Még a tesóm gyerekeié volt, több mint tizenegynehány évvel ezelőtt. A mancsain öntapadós tappancs van/volt annál fogva lehetett fölcuppantani. :wink:
(Amúgy pont tegnap gondoltam rád. A Cool-on nyomatják a reklámot, mely szerint ha a 17634-re elküldöd a lövésemsincsmilyenszót :oops: :oops: :oops: , akkor tiéd lehet a csengőhang real tone hangzásban :wink: )

A szülést ultra szexi kórházi hálóingben nyomod (3 madzag van rajta és megkötéséhez külön tanfolyam kell :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: ), aztán szépen összeszeded magad (2 óra vagy az intenzív után) és felveszed az otthonit.

Kép
Kép
200907?

lorca! :)

Mondom. ...júli 6... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Iringo,
5-en vagytok tesók? :shock: És mindegyik lány? :lol: Most egy kicsit irigy-irigy, mert nekem az egyetlen tesóm is héthatáron túl van. Hajrá sok pici unokatesó! :D :D :D

Boo,
Szülni egy elől kötős szerencsétlen lepedőben kell. Azt megkapod, amikor belépsz a szülőszobára, majd amikor elhagyod, megkérnek, hogy pisilj, tusolj le és öltözz át.

A vasárnapi CTG-n egy kicsit értetlenül fognak rád nézni. :wink: Az ugyanis csak a túlhordóknak jár, vagy azoknak, akiknél gond van.

Kép KépKép
lorca

[quote="lorca"]I írta:lorcaringo,
5-en vagytok tesók? :shock: És mindegyik lány? :lol: Most egy kicsit irigy-irigy, mert nekem az egyetlen tesóm is héthatáron túl van. Hajrá sok pici unokatesó! :D :D :D

Igen... én vagyok a középső :wink:
Képen: sárga felső, szemüveges--anya
rózsaszín felső--én
Kék felsőben kicsi lány, kezében Iringó--legidősebb nővérem kislánya
Szürke felsőben--legkisebb hugom
Fehér ingben--legidősebb nővérem
Fekete pólóban--idősebbik hugom
(a fiatalabbik nővérem szintén babázik, 4 hetes a kicsije)
Vendég

Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a drukkokat, és a gratulációkat!!! :D :D :D :D
Ma délután sikeresen hazaértünk. Ati jól van, Nekem még fáj a pocim, de úgy érzem minden rendben lesz. A szülés egyszerüen katasztrófa volt, elég sokat szenvedtem, de meglett a gyümi!:D Ő az 1586. baba az évben Mo-on.
Majd ígérem részletesen beszámolok.
Lilisgabival először frankón nem ismertük meg egymást. De végül csak "egymásra találtunk".
Egymás melletti szobába kerültünk, néhányszor beszélgettünk, legalábbis a manók mellett amennyi időnk volt, és összefutottunk. Lotti is gyönyörű. Őt már tegnap hazaengedték.
Nálunk a szopi még nem tökéletes kivitelezésű, de gyakorlunk! Tejci már van, vagyis már alakul.
Na megyek, mert végre Ati elaludt, és az én arcomba is kéne valami tápanyagot beépíteni!!!
Amint tudok rakok fel képeket, és beszámolót!!!
Puszi mindenkinek!!!

Kép
szisz89

Sziasztok!

Na ma volt a csúcs nap. Fiam reggel 9-től délután 18 óráig semmit se aludt. Ismétlem semmit! :evil: :evil: Kész vagyok agyilag teljesen. :?
Remélem ez a melegnek tudható be, és holnap elfelejti ezt az egészet.
Most is rettegek, hogy kilenc előtt ébred fel. Persze mondanom se kell, hogy du. kettőtől hatig cicin lógás, 20 perces szünetekkel.
Remélem 3 óra aladt feltöltődnek a ballonok, már ha drágaságom kíhúzza kilencig. :?:

Kép csíízz

KépKép

KépKép
ronmay

[quote="szisz89"]D írta:szisz89 Ő az 1586. baba az évben Mo-on.

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Nem inkább abban a kórházban, ahol szültél?
Egész Mo-ra vonatkoztatva ez nagyon-nagyon kevés lenne.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szisz!! Üdv otthon! Szegény,nem lehetett egyszerű,de megérte!!

Boo!! Örülülök,hogy szent a béke!! Remélem apa hosszú távon is ezt fogja gondolni és ezentúl mindig helyreteszi az anyját!!
Dodi - ha sikerül - próbálja nekem tartatni az alapítványi szobát az anyukájával,de persze ez sajnos nem egyszerű. Ők holnap mennek haza,azaz nekem ma éjszaka kéne bemennem szülni,hogy odakerüljek. Azért remélem sikerül oda kerülnöm!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Ikóka. Barátnője vagyok Zsomborról rakok képet nektek !

Kép Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1247855592.2191.jpg[/img

Mindenkinek üdvözletét küldi .
Dalmi
dalmácia

Kép
dalmácia

sziasztok!

még mindig egyben...az orvosbemutatás annyit takart,hogy a főorvos
vizsgált meg...vett magzatvíz mintát....tiszta...méhszáj C2100...
flowmetriát is csináltak...gondolom az is jó lett,mert nem mondtak semmit
róla...holnap ismét 10-re megyek CTG-re és a doki a méhszájat is
ellenőrzi...ha minden ok,akkor hétfőn ismét orvosbemutatás,szóval
én már nem tudom mikor szülök...

talán ma délután távozott egy kis nyákdugó...

agmano hatlamas gratula!!!!

minden kisbaba nagyon édes egytől egyig....

és íme a táblák:
Kép
Kép

Kép
Kép
csibe83

Ronmay!
Mély együttérzésem! Nálunk ma fél 12-től volt fél 1-ig, majd 4-től fél 5-ig, majd fél 6-tól 8-ig szundi, és most az esti szopi után 9 óta alszik, de mindjárt fel fog ébredni, és csak a Jóisten tudja, hogy mikor fog újra elaludni.

Ma amúgy is extra szar napom volt. Apával sikerült kb. 27ezerszer összevitázni. Majd délután megérkezett Anyukám, jött látogatóba. Petra akkor már a 2. cicin lógott, majd elkezdődött a maratoni hasfájás, iszonyat ordítással. Ezt akkor vészeljük át (ő is én is), ha belenyomom a cicit a szájába, egyrészt akkor nem tud üvölteni, másrészt valamelyest megnyugtatja.
Szóval ez ment fél 2-től, hogy Anyu megérkezett, és 3 órakor mondja, hogy akkor ő most csinál a gyerekről képeket. Én kicsapott cicikkel, Petra lóg rajtam, éppen majdnem elalszik, mire látom, hogy Anyu a digitális gépével kb. 2 cm-re a gyerek fejétől próbál képet készíteni.
Hát én rászóltam, hogy egyrészt nehogy vakuzzon, mert a gyerek utálja, másrészt nem véletlenül van zoom a gépen, nem kell belemászni a képébe.
Erre Anyu mondta, hogy akkor inkább nem csinál képet, sőt most akkor hazamegy. És elment.

Gondolhatjátok, hogy mennyire szarul éreztem magam!

Aztán este felhívtam, hogy mégis ez mi volt, mire kiderült, hogy ő nem bírja nézni ezt a fajta "nevelést", amit én alkalmazok, hogy igény szerinti szopi, meg komfortszopi, stb.
Szerinte nyugodtan le lehet tenni a gyereket a kiságyba, ha sír, majd abbahagyja.

Én viszont úgy gondolom, hogy amíg megtehetem, addig nem hagyom egyedül a gyereket, ha éppen húzza a görcs a pocakját, vagy csak a közelségemre vágyik. Majd elmosogatok aztán, meg megcsinálom később a házimunkát.

Kép
katy76

Agmano!
Gratulálok Tamáshoz!!!

Azt azért nem hiszem el, hogy Timi még mindig nem szült meg! :shock: :shock: :shock:

Breki!
Nagyon édes a kisfiatok! Most már nevezd nevén légyszi!!!!! Olyan a haja, mintha fazonra lenne már vágva! :D

Nikici!
A múltkor elfelejtettem írni, hogy először én is aventes cumit adtam Petrának, a legkisebbeknek valót, de a cumi körül lévő műanyag rész (ha a cumi egy pillangó, akkor a szárnyai felső része) rálóg az orrára, és kisebesíti. Valamelyik csomagban volt Mam cumi, az kisebb, de szerencsére nem nagyon van rá szükség.

Ilyen, amikor elégedett, és itt épp cumizik:

Kép

És ilyen, amikor kezd nyűgös lenni:

Kép

Kép
katy76

Szonibaba!
Én a köldökcsonkot csak alkohollal kezeltem, minden pelus cserénél, és jól körbetunkoltam mindenhol. Hintőport azért nem használtam, mert azt mondták a kórházban, hogy ha az alkoholos átmosás után marad hintőpor maradék, akkor nehezebben szárad, ezért ott a csecsemősök nem javasolták a hintőport.
És pont 1 hetes volt, mikor leesett a csonkja, és tegnap estig még fürcsi után lekezeltem neki alkohollal, de ma már azt sem, mert egyáltalán nem váladékozott neki. Nagyon szép a köldöke.

Etetés jön..... sziasztok

Kép
katy76

Katy,
Ez a fényképezős szitu ismerős. :twisted: Engem anyukám a kórházban kergetett, hogy videót csináljon rólunk. Én meg szülés után a szexi köntösömben sokmindent akartam, csak azt nem. Igy kijelentette, hogy hisztis vagyok és besértődött. :roll: Szerencsére a mostani babánál ilyent nem produkált, csak Szabinál.

A szopi tiszteletben tartása úgy látszik, ismeretlen fogalom. Már feladtam, hogy megkérjem szüleimet, hogy menjenek ki, mert csak háborgás lenne, de nem jönnek túl gyakran, legalábbis apukám. Dani könnyű baba, de nagyon szigorú elvekkel. Ha nem tartom be a játékszabályait, akkor gáz van. Az egyik ilyen, hogy szopi közben nincs duma, nekem totál nyugisnak kell lennem és nincs mocorgás sem. Erre kötelező csevegési inger jött rájuk, ilyen kérdésekkel: Mennyi nálatok a belmagasság? (10 éve lakok itt), Ez milyen hal? (kb 11 éves korom óta vannak halaim, soha nem jegyezték meg, milyen fajták), Mondtam már, hogy Ciliék is leköltöznek? (Csak felületesen ismerem, kb 5x találkoztunk) Ki költözött Juci néniék lakásába? stb, stb, stb... Meg azt utálom különösen, amikor egy szopiba kb belealvó gyereket valaki elkezd simogatni, pláne az arcát, fejét, de az sem a kedvencem, amikor az ujjait nyitogatják, hogy ha már egyszer lenyugodott, nehogymán úgy maradjon. Persze egy adag nyüglődés és egy nagy bukás lett az eredménye.

Nálunk az igény szerinti szopival nem volt gond, ami anyukámnak még mindig szúrja a szemét, az a cumisüveg, tea hiánya. :wink:

Táblák:
Szabi topicban Excel táblában vezettük a gyerkőcök súlyát. Havi adatokat néztünk, vegyes-lány-fiú bontásban. Én béna vagyok egy ilyenhez, de nagyon jó volt nézegetni, annak ellenére, hogy Szabim a legkisebb volt a kategóriájában. 8) Az adatszolgáltatás önkéntes, aki akarta, írta a mérés eredményeket. Nincs valakinek kedve hozzá?

Ronmay,
Mit tud egy ennyi idős bébi csinálni ennyi ébrenlét alatt? :shock: Nekem az első fél év azért horror, mert nem tudok már mit kitalálni a szórakoztatásukra, amikor minden 10 percben valami új kell. A cicin lógást ezért is szeretem, mert addig se nekem kell gondolkodni. :roll:

Szisz,
A szülést azt gyorsan felejtsd el. :wink: Valamelyik hormonnak köszönhetően a memória elég jól törlődik. Különben kihalna az emberiség. :twisted:
Mo-on közel 100.000 baba születik évente, az 1586 az inkább a kórház.

Iringo,
Sok gratuláció anyukádnak is! :lol: A képet nézegetve még olyan nagy korkülönbség sincs közöttetek. Nem lehetett egyszerű, amikor az egész csapat apró volt. Bele se akarok gondolni abba, hogy ez mennyi mosással, vasalással járt. :lol: Közel laktok egymáshoz? Az a 4 hét korkülönbség unokatesók között nagyon jól hangzik. :D
A mi egyetlen uncsitesónk 10 éves. Nem sok közös program lehet így. :( Pláne, hogy a mi kocsink már megtelt. :lol:

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

Agmano, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

katy, anyud féle sztori nem semmi. Úúúúúúúgy bírom az ilyen helyzeteket, a te gyereked, ha elrontod magadnak rontod el, miért kell ebbe beleszólni???? :x Gyönyörű Petra a morcos képen!!!

Szonibaba, a köldökcsonkot én csak este alkoholozom és hintőporozom. Mienk védőnéni azt mondta azért ne minden pelusozásnál, mert az alkohol minden esetben feláztatja egy picit. Amúgy a Péterfyben már nincs is alkohol-hintőpor, csak langyos vizes lemosás. :roll: A hatékonyságát viszont nem tudom, mert az igaz, mikor hazajöttünk nagyon szép volt a köldöke, de én maradtam a hagyományos módszernél.

2009, gyönyörűséges gyermekeid vannak!!!!!

Ronmay, Rolo is széééép!!!!

Szisz, Lilisgabi Gratulálok mégegyszer!!!

Jó-jó megadom magam, örülök, hogy Bende ennyit alszik, amikor meg ébren van akkor nézelődik. A hangját gyakice alig hallani. Csak féltem, nehogy kiszáradjon 6-7 órás alvások alatt.
Viszont ma hajnali 3-kor orrot kellett neki szívni. nem tudjuk eldönteni, hogy megfázott vagy Marci kent rá valamit. Mindenesetre szörcsög ezerrel, néha köhög, de szopizni tud, az nem zavarja....eddig... . :?

Mi tegnap szülinapoztunk. De, mint valami humoros házi videókban lehet látni, Marci leültet asztalhoz, apa vigyorgó fejjel hozza be a Hókuszpókos tortát, én meghatódottan éneklem a Boldog Szülinapot-Marci hiszti kivág, Apát meglátja a tortával, lepattan a székről és usgyi kirohan a szobából. Szal tök jók lettek a képek!!!!:lol:

kispiskóta

Lorca
Vázolom: nézelődik, ordít, cicizik, lecsukja a szemét s mikor anya leteszi felkel és ordít. :lol: :lol:

Katy

A cumi nálunk se jött be, inkább az öklét eszi, vagy az újját szopja, és arról nehezebb lesz leszoktatni.
Szal nekünk semmi sem működik, csak a cici.

Ja, annyiból lehet jobb, hogy az este úgy néz ki, hogy 11-éjfélkor lefekszik és 4-kor kell, aztán 8-9 között.
Legalább este nyugi van...Tegna 18-23-ig aludt.
Amúgy már próbálom betartani a 2-3 órás etetést. Már csak azt kellene, hogy a szopi idő csökkenjen, és ez elég nehéz.

Én nem értem ezeket a babákat, hogy nem fáradnak el...

Most is cicin. az 1.számúból 40-et megevett, most jön a 2-es.

KépKép

KépKép
ronmay

Katy

Azt gondoltam volna az én fiamnak sok haja van, na de a te lányodnak!!Lekörözi az enyémet.. :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! :)

szisz89!

Üdv otthon! :D Majd várjuk a beszámolót! :wink: (Mondjuk, én még mindig adós vagyok vele. :oops: :oops: :oops: De a lényeget tulajdonképpen már tudjátok... :roll: 8) 8) )

ronmay!

Igen, lesznek még ilyen időszakok, amikor az ember szinte visszasírja a "bálnaságot", amikor ugyan nehézkes meg problémás volt minden, de alapvetően azért mégiscsak ő határozta meg a dolgokat. Most meg képtelennek érzi magát, hogy irányítsa...
Aztán egyszercsak fel sem tűnik, hogy teljesen jól uralod a szitukat, kezeled a dolgokat és már nem is emlékszel ezekre a "kikészülöktőle!!!!" időszakokra! :wink:

csibe83!

Ha így megy tovább, akkor te leszel az utolsó. Ami annyiban jó -nekünk-, hogy mindig naprakész lesz a táblánk. :roll: :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

katy76!

A pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve... És mindenkire érvényes, hogy tartsa tiszteletben a dolgaidat, nevelési eszközeidet, szokásaidat! :x :x :x

lorca!

Nálam faterom megint bepróbálkozott a szoptatás megörökítése az utókornak című mutatvánnyal. Ismételten a templomba küldtem, Madonnát filmezni. :x :x :x :x :x :x :x

Apa mostanában arra szokott rá, hogy naponta többször letörölgessük Hugi arcát nedves vattával illetve, hogy igyon egy kis vizet is, ebben a nagy hőségben. Olyan aranyos! :P :P :P

kispiskóta!

Köszönjük! :oops: :oops: :oops: :oops:

Nálunk az orrtisztítás úgy néz ki, hogy KÖZVETLENÜL fürdés után, amikor még jól fel van ázva a cucc, gyorsan előkapjuk a porszívós orrszívót és jól leszívjuk a cuccost. (Ez néha amúgy is igényel egy kis ügyességet, de Huginak olyan kicsi orrlyukai vannak, hogy én ilyet még nem láttam. :shock: :shock: :shock: :shock: )

Szülinap: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Két kérdés:
1. Nálatok miben vannak a kicsik? Mert azt látom, hogy mindenütt rendes rucikban, nálunk meg csak egy szál poló virít rajta (meg néha kis zokni) a peluson kívűl, olyan rohadt meleg van. (Per pill 27,1 fok. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )
2. Nálatok van olyan, hogy kaja után úgy csinál a pici, mintha hörögne? :roll: :roll: :roll: Nálunk Manónál is volt ilyen, most meg Huginál is.
Szerintem ez döntően annak köszönhető, hogy Habzsol Háp módjára eszik és telemegy a pocija levegővel. Ha rázogatom a fenekét, paskolom a hátát vagy a gerince mentén simogatom, akkor előbb-utóbb nagy büff vagy pelusba csomagolás a vége és akkor megszűnik. (Leginkább az jön be, ha mellkasának a felső harmadánál picit megnyomom kétoldalról és már lobog is a hajam... :lol: :lol: :lol: )
(Manónál és nála is rendben talált minden a véncsoroszlyadoktornéni. De Manónál azért még jobban aggódtam, mint most és 5 hónaposan elvittük tüdőröntgenre, ahol is az jött ki, hogy kutya baja. A doki néni azt valószínűsítette, hogy ebben a korban előfordulhat olyan kis mértékű megfázás, ami egyébként nem jár egyéb tünetekkel. Nem hinném, hogy van összefüggés, de ahogy megvoltunk a röntgennel már nem jött elő többé. :shock: :shock: :shock: :D :D :D )

(Bónusz kérdés: van már valakinél hideg front???)

Kép
Kép
200907?

Ronmay!
Pedig már egy csomót kopott a haja, meg világosodott is. Születéskor így nézett ki (mint aki áramhoz ért :D :D):

Kép

Az enyém 7-8-ig evett, azóta tentézik a nagy ágyban az apjával.
Most várom, hogy felébredjen, mert kaja után el akarok menni vásárolni.

Lorca!
A férjemen kívül én is csak Anyut meg a nővéremet tűröm meg magam körül szopi közben.

Felpróbáltam ma az összes nyári nacit, 2 feljön rendesen, 1 meg picit szűkösen, úgyhogy kezdek belefogyni a nadrágokba (a többi még félre van téve vékonyabb napokra...)
4 és fél kiló van még rajtam . :roll:

Nem azt mondták, hogy kis lehűlés várható mára? Itt rohadás meleg van.
Ja! és a meleg rekord nálunk volt tegnap, a légzésfigyelő 31 fokot mért Petránál. (éjjel meg 28-at)

Kép
katy76

2009, akkor nem csak nálunk van "röfögés" :lol: én így hívom! :wink:

Nálunk egy szál ujjatlan bodyban van Bende, de etgnap volt, hogy csak egy szál pelusban nyomta. Itt is baromi meleg van és huzatot sem lehet csinálni. :?

Jimbone köszi.

És akkor pár képecske:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

kispiskóta

kispiskóta! :)

Először nem esett le, hogy milyen huzatról beszélsz. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bende és Marci: :D :D :D :D

Torta: kurv@ jóóóóóóóóóóó!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Apa saját bevallása szerint mindig Hókuszpóknak drukkolt, mert nem szerette a törpöket. :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: )

Manónak ugyanilyen hintapacit hozott a Jézuska! Azt nem mondom, hogy minden nap körbenyalgalja Overdose-zal ( 8) 8) :lol: :lol: :lol: ) a lakást, de fel szokott rá pattanni, aztán megy a "gyí-gyí!". :lol: :lol: :lol: Meg szeretgeti, puszilgatja, enni ad neki. (Van egy aranyos sztorim is, de azt majd később mesélem el, ha érdekel, mert most készülődöm elfele)

Kép
Kép
200907?

Csajok!

Mit tudok csinálni a drága székem huzatával, amit a gyereknek minden óvintézkedésem ellenére sikerült leennie és én meg az úristennek sem tudom belőle kiszedni a foltot????
(Túl azon persze, hogy fenéken billentem illetve mehetek az IKEA-ba székpárnáért :? :? :? )

Kép
Kép
200907?

Mivel ette le? Az Intersparba lehet tök jó folttisztítókat kapni. 99%-ban kihozza a foltokat.

Persze, hogy érdekel. Ez olyan paci, ha megnyomod a fülét akkor mozog a szája és a farka és nyerítő hangot ad. :lol:

Na én is lépek főzni.

kispiskóta

Vendég

Katy

huhhaa, kemény séró :lol: :lol:
Na, most enyém is kidőlt, voltunk sétizni, hihetetlen tegnap ez sem segített, most meg, szinte beraktam babakocsiba és bevágta a szunyát. vannak még csodák? :lol: :lol:

Bond

A mi képünk csalóka, mert akkor készült mikor még "hüvibb" volt. Tegnap egy szál pelusba nyomtuk s így is izzadt a drágám. tuti ez volt a baja.
Hidegfront?Jelentem nálunk semmi..pedig ez volt az első gondolatom mikor felébredtem :?
hörgés nálunk is szokott lenni, de most mi alapból picit meg vagyunk fázva..úgyhogy nálunk is megy az orrszívás. persze azt zömében némán tűri. Lehet azzal kellene altatni? :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

kispiskóta! :)

Ha jól emlékszem, akkor ribizli, meggy és nemtommi volt a menű. :? A vicc az, hogy idáig BÁRMILYEN folt került a huzatra, felszívódott úgy magától, hogy abszolút nem maradt nyoma. :shock: :D
Tegnap este megpróbáltam mindenfélével kiszedni. Apa szerint nem látszik de mivel én még látom (és nem csak odaképzelem) úgy veszem, hogy akkor más is észre veheti és akkor az már hogy néz ki. :? :? :?

Paci ügyben helyesbítek: mi is olyat néztünk, de amikor szerettüünk volna venni, akkor elfogyott és a fenének sem kaptak, úgyhogy végül másikat vettünk. :cry: :cry: :cry: (Amúgy is beleszerettem a lóbam de amikor meghallottam, hogy hogy nyerít és galoppozik, hátha majdnem orgazmsom lett. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )

Még majd jövök a sztorival és a képpel, de most kajálnom kell menni. :wink: 8)

Kép
Kép
200907?

Szóval a sztori.
Szokás szerint késői fekvés, de Manó még úgy gondolja, hogy este tizenegykor még igenis játszani kell és hiába a vacsora, fürdés, fogmosás és pizsama osztás köszöni, esze ágában sincs aludni.
Viszont már legalább nyolcadjára lóg meg az ágyról, amikor az apja nekiáll üldözni, hogy most már tényleg elég legyen. Manó elkezd körbe szaladni a játszószőnyege körül, amikor egyszercsak elakad a lóban. Sebaj. Gyorsan rápattan (majdnem mint a kaszkadőrök a filmben: hátulról :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: ) és eszeveszett vágtába kezd, miközben egyre csak bíztatja a lovat, hogy: gyí-gyí! De úgy, hogy majd' felborult vele.
Hát mit mondjak: nem bírtuk ki röhögés nélkül. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Így szól az apja: és most szerinted nem foglak így utolérni és elkapni? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Esküszöm, hogy olyan volt mint egy kis vadnyugati gengszter, már csak a háromszögletű nyakkendő hiányzott a szája elől. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Aztán persze ágyba dugás, majd hirtelen kidőlés lett a vége.)

Ez a kép nem akkor készült, de ez a csíkos szerkó volt rajta :D :

Kép

Kép
Kép
200907?

conversano! :)

Köszi a tippeket! :) (Bár asszem bajban lennék, ha hirtelen bóraxot kéne előrántanom. :roll: :roll: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: )
De a legédesebb ez:

Szöveg: fehérítés előtt...:

Kép

... és fehérítés után:

Kép

És mi van, ha meg akarom őrizni a színét, vazzeg!???? :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond,
A foltos székekkel azt szoktam csinálni, hogy aki jön, mondom neki, hogy bocsi, gyerekeim vannak. 8) Semmi kedvem 10 éven keresztül évi 2x újakat venni pár folt miatt. :twisted:

már nem is emlékszel ezekre a "kikészülöktőle!!!!" időszakokra!
Én tök jól emlékszem a 4 évvel ezelőttiekre. :twisted: Meg arra, hogy rá voltam cuppanva az órára már du 1-től, pedig apa csak olyan 3-4 között jött. :lol: A két gyerekkel meg anyóst vártam, mint messiást. Szinte minden nap jött, f10-re, hogy levigye Natit, még az a 4 óra is elég volt nekem.

Nálunk nem lehet törölgetni a gyerkőcöt. Vagy szopizik, vagy alszik. Félálomban, pelusozás közben meg nem hinném, hogy jónéven venné. :lol:

Ruci:
Egy hosszú ujjú body, zokni, amikor alszik, a lába, dereka pelussal letakrva.

Hidegfront max a hűtőben. :? Megyek is mindjárt, eszek egy kis fagyit.

Ronmay,
s mikor anya leteszi felkel és ordít
Megvan a megoldás: ne tedd le. :lol:

Kép KépKép
lorca

lorca! :)

Ez nálunk sosem volt kifogás, mindig vigyáznunk kellett mindenre. És minnél nagyobbak voltunk, annál jobban.

"már nem is emlékszel ezekre a "kikészülöktőle!!!!" időszakokra!
Én tök jól emlékszem a 4 évvel ezelőttiekre"

Jaj, ne rongáld még jobban ronmay idegeit! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

"Félálomban, pelusozás közben meg nem hinném, hogy jónéven venné"
Panaszkodjon, ha tud! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok! :lol:

Csak egy gyors beqkk, mert most ért ide a vihar, és úgy érzem, hogy el fog menni az áram meg a net is /illetve nem érzem, tapasztalat... :roll: /.
Ma de. voltunk Nst- n, ami ok, utána megvizsgált a doki, és végre már a legvékonyabb csővel be tudott kukucskálni. A magzatvíz tiszta :D . Úgyhogy holnap reggel jelenésem van a kórházban, nem úszom meg :roll: Viszont most már nem zselét emlegelett, hanem lufit. Ellenben ha babóca meggondolja magát a hidegfrontra való tekintettel, és kegyeskedik előbújni még ma, akkor legalább a lufitól megkímélne.... :lol:

agmanó: gratulálok a kislegényhez! :lol: :lol:

Ha este még egyben leszek és lesz net meg áram, még visszanézek :lol:

Kép
agi125r

agi125r! :)

Már csak MAX. 2 nap can hátra! :wink: :D :D :D :D

A vihart pedig ússzátok meg minden gubanc nélkül. Jelentkezz, ha tudsz! :wink:

Kép
Kép
200907?

Időjárás jelentés innen: a Nap már nem süt, elleben egyre inkább élénkül a szél és friss(nek érződik) a levegő.

(Valaki említette, hogy a srácok hasonlítanak egymásra. Hát, hogy külsőre mennyire, azt nem látom, de egy biztos: mindkettő rühelli a takarót és ha egy mód van rá, akkor kimenekül alóla. :? )

Kép
Kép
200907?

Jelentem, itt a vihar, Budán normafa alatt.
Ma haladunk, mert már szopi után egy órára bealszunk.. :)

KépKép

KépKép
ronmay

Időjárás jelentés innen is: az a qrva szél úgy bevágta az erkélyajtót, hogy az édesdeden alvó Bodzimat felkeltette :x
Amúgy olllyan sötét van, hogy alig látok.

Szisz!
Nagyon sajnálom, hogy a szülésről ilyen negatív élményed maradt meg, hogy katasztrófa. Azért ha lesz időd, kicsit fejtsd ki bővebben is.

Katy!
Remélem nem bántalak meg vele, de sztem ne hallgass anyukádra. Lis nekem ez a fajta hozzáállás egy ilyen picibabához nagyon unszimpi. És emiatt hazamenni? Pfff. Mindenki úgy "neveli" a saját gyerekét, ahogy akarja. Egy nagyinak meg az a dolga, hogy szeresse az unokáját és segítsen a szülőknek, ahol és amiben tud. Véleményt meg akkor mondjon, ha kérdezik. Egyáltalán ne érezd rosszul magad, nem csináltál semmi rosszat.

Köldökápoéás akkor ezek szerint ahány kórház, annyi féle? De legalább bmit csinálsz vele, jól csinálod :D

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?