A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

CSenge! Köszi.

Boniko! Néhány csúszdához kell csúszó gumi.
Vendég

sziasztok!
cipő ügyben lenne kérdésem: amíg a kezét fogva megy a baba, addig a liliputi a legjobb megoldás nem? az utcára is?
ha meg már tuttira megy, akkor leeht neki keménytalpú szandi, ugye?
ti h. csináltátok?

már nem bírom zoknikkal, ezért gondoltam, h. puhatalpút veszek neki, de csak kintre, bent jó a mezítláb is, pláne ilyen melegben.

köszi előre is,
jó nyaralást mindenkinek!!

Kép
winona

Szerintem a böngészőtől függ a hsz szélessége...Az enyém akkor volt ilyen, mikor explorert használtam, firefoxban meg jó...

yuyu79

winona, szerintem pont, hogy kintre, egyenetlen talajon jobb a mezítláb. bentre meg valami cipőcske.

szemészetes hozzászólást köszike! meglássuk!

Mecsi, apának mi is jobbulást kívánunk, neked meg kitartást a két gyerekedhez... hátha hamarabb kedvet kapsz a tényleg két gyerkőchöz! :)

Andi, tényleg durván hasonlítanak a fiaid egymásra, de azért én láttam ám, hogy a fotón Zéti van és nem Zsombi. mégis kicsit mások. talán a hajszínük miatt feltűnőbb! ;) ez a szemész, akit írtál, ő hol dolgozik?

nekem is kicsúszik Boni hozzászólása...

az egyes tortás link Adri: http://www.videojug.com/film/how-to-mak ... thday-cake

és a tortás hozzászólásokat is köszi! :)

most megyek, holnap még szerintem benézek, meg talán még vasárnap is!

jó éjt!

sophie27

nagyon jók a fotók a többiekről is! az előbb ez lemaradt! Levi strandolósa! Cintus és Vikica! édesek egytől egyig!!! :)

Pistikénknek nagyon boldog első szülinapot!!!

Katica kérünk ám képeket a nagy buliról! ;)

sophie27

Bolog szülinapot Pistikének és mindenkinek jó hétvégét!!

yuyu79

Ritus, jobban vagy már? Mikor lesz a 12. heti uh? :)

Gabi, otthon vagytok már? :)

yuyu79

Sziasztok lányok!

Mecsi jobbulást a férjednek és kitartást a fiúkhoz!

Dia!

Elsö ill. egy gyereknél azért más a helyzet, mert ök tényleg állandó foglalkoztatást igényelnek. Emlékszem, hogy Eni is szerette a társaságot, a változatosságot, de zömmel az apjával kellett beérnie, mert akkoriban nekem még dolgoznom kellett. :( Eni nagyon önálló volt, de ha a párom munka közben ki akart kapcsolódni, vagy csak egyszerüen ráért, sokat játszott vele, de ö is jól elvolt magával. Igaz, mire hazaértem a lakásra alig lehetett ráismerni és az ajtót se sikerült minden esetben akkorára kinyitnom, hogy beférjek a lakásba, de ez már mellékes. Kettö vagy több gyereknél sokkal jobb a helyzet, ennek ellenére csoportos idegölés is lehetséges, amikor nem tudnak többedmagukkal se mit kezdeni.

Itt most a huzamosabb ideje tartó remek jó idö miatt megint mindenki totálisan meg van fázva. Tegnapelött nyár volt, éjjel zuhany és tegnap igazi ösz, hideg és vizes. Pont az ovis nyári ünnepet mosta el a víz... Az iskolai és az elöovis el lett tolva spontán egy héttel abban a reményben, hogy lesz itt még nyár is. A gyerekek nagyon aranyos müsort adtak elö, aztán elkezdett szakadni az esö és a grillezés vízbe fulladt, az ovi elött úgy megállt a víz, hogy padokból kellett hidat építeni, hogy ki lehessen jönni.
Ez volt az utolsó ünnep, még két hét és végérvényesen bezár az ovi, utánunk már csak a buldózer jön... :(

Babakocsi témában nem tudok érdemben tanácsot adni. A teutonia teljesen más minöség, mint a többi felsorolt, de árban is húzósabb. Én sose szerettem az esernyöre csukható kocsikat, ami nekem van, azt a barátnöm szerezte, de csak múzeumozásra használom, ennyi gyerek mellett nem célravezetö, mert nem bír el annyi cuccot. A lábammal én is állandóan belebotlok a kerekeibe, azt se szeretem.

Zsófi!

A bútorokat elhoztuk. Végülis a párom barátjának az apukája segített az ö buszukkal elhozni. Persze hogy nekem kellett bútort cipelnem, a kedves páromnak nem volt kedve, mert ö el sem hozta volna az összeset, csak max. az íróasztalt. Hát szólhatott volna, hogy mit akar tulajdonképpen, de mindegy. Az eredmény: meghúztam a mellkasomban valami izmot, rettenetesen fájt ill. a segítöm többször is leradírota pakoláskor az ujjaimat a kocsi ajtajával, azok meg szépen megduzzadtak...
A bútorok eredetileg nagyon szépek voltak, na azna persze (szerdán) úgy esett az esö, mintha dézsából öntötték volna, ill. a segítöm nem nagyon ügyelt a logikai összefüggésekre, mint pl. ha nem takarom le öket, karcos lesz, ha egymásra fektetem, stb. Kicsit felidegesített ezzel. Idönként leejtett ezt-azt, lesz mit reparálnom és a bútorok szétszedésében se jeleskedett, én mentettem meg a bútorokat a széttöréstöl, annyira nem értette meg, hogy mi a sorrend. Nekem, mint nönek, meg alapjáraton nem hitt.
A barátnöm éppen akkor hívott, amikor indultunk a bútorokért. Elmondtam neki, hogy mi a gondom, mire ö javasolta, hogy akkor vigyük hozzá a padlásra, elfér az ott. Közben ö elindult hozzám, hogy miért, az még most is rejtély számomra. Ö itt trécselt a férjemmel, míg mi pakoltunk ill. hozzájuk odaérve vártunk zárt ajtók elött. Felhívtam, hogy akkor most mi van, mire ö, hogy a férjem azt mondta ráér, mert úgy is sokáig tart, mire berakodunk! Jött haza a barátnöm, még jó, hogy ott voltunk, mert jött valami munkás is, aki be akart a házba jutni dolgozni ill. a postai csomagját is átvettem, megérkezik és nem találja a lakáskulcsát! ÁAAAh! Kulcskeresés. Végül felhívta az apját, hogy ugorjon át a pótkulccsal, de alig tette le a kagylót, már meglelte a kulcsot. Közben mi kipakoltunk a kocsiból, hogy had ázzon a bútor! Ettöl is rohamot tudnék kapni! Miért nem csak azt vesszük ki, amit rögtön be is viszünk!? S ezt egy olyan ember lépi meg, aki kiismeri magát régi autók és értékes gyüjtemények között, aki a saját dolgaira különös mügondot fordít. Kicsit családtam a megelölegezett bizalmam kihasználása miatt...
A padlásra tyúklétra vezetett és olyan rossz helyen van a feljáró, hogy a tetöszögletben csak egy gyerek fér fel, pedig maga a padlás hatalmas és sétálni lehet benne felnöttként is. Csak a szétszedett bútoroknak volt esélye felkerülni, a nagyobb cupákok a pincében várják jobb sorsukat. Én pakoltam fel a padlásra persze, hiszen az én cuccom. A barátnömnek nagyon hálás vagyok az ajánlatért, de azért egy kicsit aggódom is, mert az ö családja nem egy gondos banda, mindenre fittyet hánynak és tönkretesznek egy szempillantás alatt, tehát nem csodálkoznék, ha mondjuk a szekrénybe beköltözne a macska, vagy ráömlene valami, stb.
Na de ök tettek nekem akkor is szívességet, ezzel a rizikóval kell élnem.
Mondtam a páromnak, hogy akkor lassan kéne költözni is, de teljesen kiakadt, hogy mit képzelek én!? Mondjuk azt se sikerült eddig még sose megtudnom, hogy mi lenne a vágya tárgya, csak azt tudom, hogy minden javaslatomban talál valami kikötnivalót. A lakás, a fekvése, a klíma, a távolság, anyámkínja...

Mindenesetre mire hazaértem, a polóm több kiló nehéz lehetett a sok víztöl, ki voltam purcanva, de nincs megállás, csinálj babám ebédet, de gyorsan!

Csütörtökön nem hagytam addig békén, amíg nem segített Eni íróasztalát újra összeeszkábálni, mert megint elemeire esett szét. Engem napok óta hajt megállás nélkül, mint egy hajcsár, de ha neki kell valamit csinálni, akkor az pont ráér. Nagyon paprikás kedvemben voltam ezért. Pár csavar rögzitéséhez egy egész de. kellett, de elkészült és most úgy néz ki, hogy jobban tart, mint valaha.
A változatosság kedvéért megint esöre áll, pedig lenn a faluban gyerekünnep van 11-töl és gyümölcsért is el szeretnék menni. Na majd meglátjuk, a vak is azt mondta. Most mentem reggeliztetni.

Ez az aquaworld jó helynek néz ki. Nálunk is van valami hasonló, van ingyen belépönk is, de a páromat évek óta nem tudom rávenni, hogy elmenjünk oda, most meg ugye nem tud, mert má 5. hete szenved a múlni nem akaró lábgombájával... De ami késik, nem múlik!

Puszi: Barbi
Vendég

Pistike nagyon boldog születésnapot!!!!! ][/size]
Vendég

Pistike is belépett az egy évesek táborába! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Barbi: durva amit írtál! Légyszíves ne hajszold ennyire Magad, mert ennek nem lesz jó vége, Te is tudod! A szépséges gyerekeidnek meg szüksége van Rád! Férjed: no comment! Bosszantó (már bocsi) a lustasága és a kényelmessége!!! :twisted:

Lehet, hogy Bencének megpróbálkozom majd ilyen egyeske tortával. Bár amilyen béna vagyok... Dórikának holnap lesz a második szülinapja, neki egy helyi topikos anyuka készít gyönyörű Hello Kitty tortát. Majd teszek képeket... (sajnos Bencum szülinapján üdülni lesznek).

Azért ha kint nincs jó idő, meg veszélyes a hely (kövek, szilánkok), akkor kintre is adj cipőt Winona! :) Én egy baren schuhe szandit vettem Bencének, teljesen jól lépeget benne (még nem egyedül), meg vettem neki egy nike sportcipőt, hidegebb időre.

Na megyek, Dórim alszik, Bence meg sikongat,mert nem vele foglalkozom.

Holnap tartjuk édeském szülinapját, nem nagyon jövök, de fotókat dobok majd!

Egy fokkal jobban vagyunk! Már "csak" napi 2-3 székletük van, az még mondjuk elég híg. Kíváncsi vagyok a széklet eredményükre, nagyon. Hétfőn hívom az antsz-t.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

ADAC tesztek, akinek még aktuális

http://totalcar.hu/magazin/technika/adacules!1

Lényeg: nem isofixesből: MAxi Cosi Tobi a legjobb!!
Vendég

MAnci! Mennyiért és hol vettétek? MErt mi 60-70 körül látjuk. Új vagy használt? Köszi
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan mert kicsit híján vagyok energiának, ezen a hétvégén mentünk volna egy hosszú hétvégére sátrazni a balcsira, és kicsit letargiába döntött, hogy a vihar miatt el sem mertünk indulni. De cserébe a férjem kárpótolt, meglepiből mindent megvett Málnus játszóteréhez és ma már neki is álltak elkészíteni egy barátunkkal, szóval mégis készen lesz a szülinapjára, így fog kinézni:

1247951762.7062.doc

Szóval házilag elkészítve fele árból lesz egy vag0ány játszóterünk :)

Pistikének nagyon-nagyon sok Boldog születésnapot kívánok!!!

Cipőcskéből nekünk egy elefanten volt az első, nagyon szerettük, és annyira puha volt a talpa és hajlékony, mintha nem is lett volna semmi a lábán, közben pedig jól tartotta a bokát.

Autósülés: nekünk RÖmer van, izofixes (bár az autónk egyenlőre nem az, de szeretnénk majd lecserélni, hamarabb, mint az ülést) Szóval Duo plus, ha Römert szeretnétek, akkor van egy csaj, a net-en találtuk, nagyjából 10.000 Ft-an olcsóbban hozza be kintről az üléseket, és ugyanúgy garanciás, nagyon korrekt! Maga az ülés is szuper, megvettük, és másnap indultunk vele Erdélybe, Málnus úgy végig aludta benne a 750 km-ert, mintha ezer éve ez az ülése lenne. Csak ajánlani tudom.

Esernyőkocsink
nincs és nem is lesz...nálunk olyan utak vannak, hogy egy kis kerekes babakocsival elindulni sem érdemes sehova :(

Barbi, ilyenkor mindig akkorát csalódok a férjedben, mert amikor meg személyesen találkozunk annyira másnak mutatja magát....de azért remélem, hogy nem lesz már bajuk a bútoroknak!

Ne haragudjatok, de most csak ennyi telik....

kellemes hétvégét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

ezt ,most találtam!

http://puhatalpucipo.unas.hu/shop_start ... op_id=6266

Szisz de jó lesz Málnusnak!

hát tegnap mi s mentünk strandra a vihar miatt,ma meg car az idő :cry:
Vendég

Pistikének nagyon boldog szülinapot kívánunk így utólag is!!
makadu

sziasztok!

Először is Pistikének Nagyon Boldog Első Születésnapot !
Kép

De kívánok mindenkinek minden jót aki az elkövetkező 2hétben ünnepel valamit!

Sajnos nem leszek net közelbe, mert holnap megyünk le péntekig anyósékhoz, aztán gyors mosás pakolás újra és hétfőn indulás Balcsira szóval nem fogok unatkozni. Remélem minden jó lesz.
Köszönöm az együtt érző szavakat, kicsit már jobban van a párom lába nyomtuk rá egyfolytában a flectror tapaszt gy már a duzzanat lement legalább és papucsba bokamerevítővel tud sántikálni :(
Így a levezetés rám maradt nem vagyok túl boldog tőle , rég vezettem, nem is nagyon szeretek.

Sziszka nagyon szép ajándéka lesz Málnusnak!

Zsófi nem találom a szemészetes linket, de majd megkérdezem hol voltak vizsgálaton barátnőmék.

Boni hogy van a lelked remélem jobban? Szüleid jönnek fel Zsigi szülinapjára?

Torta: Találtam egy Barackos-túrótorta receptet egy füzetembe azt fogom megsütni Áronnak csudi jól néz ki.
fotóztam ha valakit érdekelne mert nincs időm beirogatni és én is úgy szoktam sütni ha látom is hogy kell kinéznie :lol:
Kép Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

a sárgabaracklét majd bébi itallal csinálom, csak a tejszíntől félek de egy kicsi csak nem fog ártani ?!

Barbi még mindig csodálom az erődet! De ne hajszold magad túl mert ki fogsz purcanni!

Adri nálam is hosszabb Boni hszei.

Kitti jók a pancsis képek de hogy jött ki a kaksi?

Nosztalgiázó anyucik fotói is nagyon édesek!

Sziszka hogy állsz a fogyással és aki még csatlakozott? Boni te is csatlakozz ha már itthon kellett maradnod :D :(
Én sajnos nem nagyon tudom tartani de próbálom, de ha reggelire nem eszek egy kis műzlit én elájulok úgyhogy szükség törvényt bont műzlit reggelizek a többi marad. De pl ja igen képzeljétek pénteken itt voltak apámék !!!! Hoztak áronnak egy csomó báb játékot nagyon édik. szóval pénteken itt voltak és hoztak egy jénai tál lasagnet hogy szombatra legyen kajánk igy ugrott a zöldség napom :S na mindegy de már igy is lement 1,5-2kiló a két hét alatt. Haladunk!!!

Na mentem palacsintát csinálni
holnaptól megint jó idő lesz

Kép

KépKép[/url]
mecsi

http://picasaweb.google.hu/vmmelinda/12honapban#
ezt nézzétek meg, most töltöttem fel a két videót. annyira kis lökött :D :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok lányok!

búcsúzni jöttem! holnaptól pétekig a balcsin vagyunk, így nem leszek net közelben! :(

nagyon jó időnk lesz remélem. és mire visszajövünk, lesznek újabb babás hírek! :)

jók legyetek, és vigyázzatok a törpökre!

Winona, nektek boldog hófordulót! Panna Zsófia a babád neve, jól emlékszem! ha nem, akkor bocsi! :oops:

sophie27

Mecsi, Zsófi!

Jó nyaralást, pihenést,... mi sem leszünk szerdától 6 napig, újra Balcsi, nagyon jól éreztük magunkat a múlt héten, így visszamegyünk!

Ide: nézzétek meg, gyönyörű, véletlenül találtunk erre a szállásra

www.villafiore.hu
Vendég

A Rosso szoba a miénk.
Vendég

Beleki Kata!
Újonnan vettük, még azt hiszem 62.000-ért , most a Minimanóban már 69.900-ért van. :shock: Jól felment az ára. :?
Kinéztünk egy színt, aztán élőben nem tetszett, így választottunk más színben, mindjárt keresek fotót róla.

Kép Na, ez lenne az

Pistikének nagyon boldog első szülinapot.

A nyaralóknak csodás időt és jó pancsit! :D

Barbi
Kép
manci79

Mecsi!
Nagyon jók a videók, kemény a kiskrapek! :D
Az a barackos túrótorta pedig :lol: nyamiiiiiii :D

Barbi
Kép
manci79

Manci! Köszi, így már tuti, hogy ezt nézzük. Van 1 használt 35 ezerért....
Vendég

Az nagyon jó ár, remélem jó állapotban is van és sikerül megvenni. :)

Barbi
Kép
manci79

MAnci! A kép szerint igen és szerencsére bp-i. :)
Vendég

Kata!

Mi is ilyet vettünk, csak más színben, az Elefáni babadiszkontban 59 ezerért június végén. Mondták az eladók, hogy még épp az emelés előtt (az ÁFA ilyen összegnél már szépen megnyomja a végét). Nagyon meg vagyunk elégedve vele, bár a másik esélyes (Römer King Plus) talán szélesebb kiképzésű. De mivel a környéken egyik sem volt, nem nagyon válogattunk (nem akartam a manóval végigjárni Pestet a hosszú út után).

A nyaralóknak jó időt, jó pihenést :) ! Mi egy hét múlva indulunk, már előre aggódom, hogy miylen idő lesz, marad e még egy héttel tovább a jó idő :roll: .

Ja, és szerda óta elromlott Dani, addig az esti rutin után letettük aludni, és szépen elzümmögte magát. De szerda óta ordít, hisztizik :( , fogalmam sincs, mi történt. Ma az ordításnak vége, de még nem alszik :? .

Judit

Kép
Kép
csutak33

Sziasztok!

Zsófi, meg Mindenki, aki nyaralni készül, jó pihenést kívánok és élményekkel teli napokat!! Vigyázzatok Magatokra!

Mecsi: isteni guszta a torta!!!

Rakok pár képet!

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dórikám a csúszdán

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Dóri és a második tortája :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Az egyik ajándékával

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Nagylányom, Emese

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Hintázik

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép Gyönyörűséges kisfiam, Bence Soma

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kép A jó pasik is tudnak hisztizni... (álmos volt)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Amúgy még mindig nincs teljesen rendben a székletük. Remélem holnapra meglesz az ÁNTSZ-nél az eredmény. Azért már két hete húzódik. Idegesítő. Legalább jobban vannak és a közérzetük is jó!

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziszka, nem jötök föl a héten pestre? a múltheti végül elmaradt, ha jól tudom, nem?

(holnap 11-től jóga és utána fakultatív program)
Vendég

nagyon boldog első és még rengeteg szülinapot kívánok én is minden érdekeltnek!!

nem tudja valaki felícia telefonszámát?
Vendég

Az én jókívánságaim sajnos lemaradtak, de most behozom:

utólag is nagyon boldog elsö szülinapot Pistikének és másodikat Dórikának! Nagyon szép lett a Hello Kitty-s torta!

Közkívánatra eröt vettem magamon és addig bíbelödtem a tönkrement telefonommal, míg sikerült belöle többszöri nekifutásra Mariann (Felícia) telefonszámát kicsikarni:
70-9409086 remélem jól írtam le.

Regö megint elkezdett köhögni. Szakad az esö és hideg, szeles idö van változatlanul. Tegnap ennek ellenére elmentünk sétálni a környéken, megnéztünk egy eladó házat kívülröl (álmodik a nyomor) és a környékét. Ugyan alig van pár utcányira tölünk, de mivel a töltés másik oldalán van, olyan, mintha isten tudja milyen messze lenne. Rakok fel képeket, mert nagyon jópofán ért véget az utca: kis tó nádassal, belöle kiinduló patak vízeséssel, birkalegelö, kis kertek...
Ja és egy hét nyelven beszélö ribizlis piskótaroládot csináltam, mert 1 euro/kg áron kaptam ribizlit. Söt áfonyát is olcsón kaptam (2,50/kg), így abból is megettünk két kilót!

Zsófinak és a többi nyaralónak nagyon jó utat és kellemes idöt kívánok! Visszavárunk titeket a képekkel és az élménybeszámolókkal!

Mentem dolgomra.

Puszi: Barbi
Vendég

nagyon köszi barbi!!ma megpróbáljuk fölhívni...
Vendég

Jó nyaralást ZSófi, MEcsi!

Dórinka sok sok puszit szülinapja alkalmából

és mindenkinek akinek jön a szülinapja küldöm a puszikat!

Felícia nekem többször eszembe jut mi lehet velük.. remélem jól vannak!

BArbi jobbulást Regőnek!

megyek takarítani!
Vendég

Vendel manó nadrágot is kapott :o)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket Dórikám nevében!!!

Boni: édes a nadrágja Vendel manónak! :)

Már én is többször kérdeztem Felíciáékat, olyan rossz érzésem van velük kapcsolatban. Remélem nem történt nagy baj!

Nekünk kiderült, hogy campylo bacink van, ami lehet strand víztől, ételtől. Szuper. Holnaptól kapnak antibiot. Dórika visszaesett, elég bágyadt, megint jobban van hasmenése és alig eszik. Mondta dokinő, hogy ez a baci komoly hasi görcsöket okoz. Király...Ezért érzem az utóbbi két hétben magam úgy, mintha agyon vertek volna. Mármint a két heti ápolás stb. miatt.
Remélem hamar rendeződik most már, jövő hét végén mennénk nyaralni.
Gondolom kell még addig majd széklet kontrollt vinnünk. Szuper! Március óta alig voltak betegek, és most ez!

Megyek, rendezem Őket!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Nagyon boldog szülinapot kívánok én is Dórikának, és nagyon vagány lett Vendel kockás gatyója is :)
Szilvi, nagyon jók a képek, szépek a gyerekeitek :) Bence pedig tiszta apa :) (meglestelek benneteket az iwiw-en )

Andi, köszi az érdeklődést, jönnünk kellene, csak Lackó kicsit el van havazva, holnap lejár az autópálya matricánk, és ezzel akartunk Pestre jönni, de úgy tűnik nem fog összejönni. Ahogy tudok valami biztosat jelentkezek :) Milyen volt a Balcsi, hogy tetszett Csenginek? Sikerült elérni Felíciát?

Mecsi, én jól állok, köszi :) 5 hét alatt 8 kiló...pedig tegnap a szénhidrát napon ugyan, de két akkora lángost bevágtam :) Az volt a reggeli is és a vacsi is :D Minden nacim feljön rám, és úgy élvezem :) Nagyon szuper ez a torta!!!! Kedvet kaptam hozzá :)

Nagyon jó nyaralást minden érintettnek, kicsit irigykedek, mert mi csak szeptemberben megyünk, a hosszú hétvégét pedig elvitte a vihar, talán pótoljuk majd valamikor.

Barbikám, Regőnek jobbulást!!!! (még nem ért ide a homeó bogyónk, tudsz róla valamit?)

Málnust ma délután képtelenség elaltatni, fél egy óta ébren van, most meg azt sem tudom, elaltassam-e még vagy már ne :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, nagyon ügyes vagy :D

Dórikának utólag boldog második szülinapot!

Mi ma Anyuéknál voltunk, Eni unokatesózott ;-) Nagyon élvezte :D

Múlt éjjel nem tudom mi volt, de fél 1 után alig aludtunk... Lehet hogy a foga, de még nem törte át.... Másnál is volt nyűgös éjszaka?

Boni, nagyon jó a manócska naciban is :-)

Tudott valaki beszélni Feliciával???

yuyu79

Emesedora, remélem most már nem tart sokáig a betegség, és nem lesz gond a nyaraláskor!

yuyu79

Boldog szülinapot Pistinek és Dórinak!

Julcsi, Emma is nyűgösködött, de mostanában állandóan jön a foga (1 hét alatt 3), szóval nem csodálkozom.
Sziszka, kár, hogy nem jöttök. Gratula a fogyáshoz!
Boni, Vendel nagyon tetszik!

Vettünk babakocsit 10000-ért, használtan. Peg Perego.

És néhány fotó:
Kép
Valahogy hozzá kéne férni ehhez a tubushoz.
Kép
Mamát is bekenem!
Kép
Na mindjárt kidőlök, de azért indulhatunk biciklizni!

sushy

Anna, nagyon édes Emma :-D És akkor most hány fognál tartotok? Szegényke, most akkor nagyon belehúzott minden téren :shock: Nem jöttök már Paksra mostanában?

yuyu79

Sziasztok!

Köszönöm lányok Dórikak köszöntését, meg a jobbulást üziket! Ma viszem őket vissza dokihoz, kapnak (remélem) antibót. Jövő hét szombaton megyünk nyaralni... :shock:

Anna:
nagyon aranyos Emma! Szép kislány! Milyen érdekesen tartja a lábujjait! :)

Julcsi:
szegény Enikő! Reméljük csak a foga! Mi is megszenvedtünk nagyon! Most van három foga a kislegénynek.

Sziszka:
köszi a bókokat (iwiw). Sokan azt mondják, hogy Emese vegyes, Dóri tiszta apja, Bence tiszta én. De van aki másképp látja... Mindegy, a lényeg, hogy egészségesek és szépek! Imádom őket!!

Na megyek, rendet teszek. Emese filmet néz, de Bence mindig ki akarja kapcsolni a tévét és Dórika meg engem akar. Olyan kis bágyadt! :(

Felíciát sikerült felhívni??

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?