Na, vagy 1/2 óra alatt sikerült becserkésznem a macsekot....sztem durcizik, hogy kicsit később kapott kaját....
Férjek:
Nem egyszerű....szerinte túlparázom....sztem ő meg néha még nálam is parásabb.(pl. büfi közben miért bukik a gyerek

...)
Na, mindegy....én szeretek pontos lenni, amit a doki mond, azt 200%ban betartani....ez van.....
Én ismerem a legjobban Lilit, nem alaptalan a parám...hisztis, ijedős kis manóci....most álmodik sztem a vizsgálatról, mert 10 percenként felvisít (csukott szemmel)!
Megviselik az ilyenek....eddig csak 4szer ült pl. autóban, a doki is házhoz jön....nem igazán ismeri még a 'nagyvilágot'.
Lassan el kell kezdenem kicsit vinni....hogy szokja....nem akarom, hogy még 1 évesen is rosszat álmodjon mert a boltban megijed pl. a hentestől...
Esztó!
Tökre nem változtál semmit!!!!!!
Rakj mostani képet is! Hogy megy a torni?
Na, a héten ha törik, ha szakad elmegyek kardiózni!
Láttam facebookon a teraszt!!!! Nagyon király!!!! Nekünk 5m x 11m-es a teraszunk...imádom....a kertbe ezek után nem nagyon fogsz kimenni....én a teraszon élek jóidőben....és ápolgatom a kis virágaimat, meg pácolom a kertibútorokat stb.!
Én is hulla vagyok....jó lenne aludni....de Lili sikolyaira felriadok és futok megnézni, hogy minden oks e.....
Ja, nem válaszoltatok, még1szer megkérdezem:
Lehet a tápit mikrózni?????? Hogy???????
Ha megmarad a tápiból be a hűtőbe, aztán mikrózni.
Vagy ha pl. kihűl kicsit a víz, mert sokáig szopizik akkor mikróban rámelegíthetek kicsit????????????????
A tápértékét nem befolyásolja ez??????