Sziasztok!
Huh, jó sokat írtatok, mióta nem voltam. Kösszi a bíztatást, én is reménykedem, hogy magától elmúlnak azok a tágulatok. Nagyanyám mondta, hogy Bencének ( ő az unokaöcsém, 18 hónapos ) valami ciszta volt a fejében, a fejtető alatt, de mire megszületett, magától felszívódott. Szóval ha az eltűnt, ennek is el kell tűnnie.
Pelus: Én Pampers-t vettem, 2-5 kilóig, meg a biztonság kedvéért majd veszek eggyel nagyobbat is, sose lehet tudni

Húgaimnál bevállt a Pampers, nem volt gond vele. Nekem meg állítólag Liberóm volt, de 20 évvel ezelőtt, mikor még csak külföldön lehetett eldobható pelekát kapni, szóval az minőség volt, nem úgy, mint a maiak. Tescósat meg soha nem vennék, mindenből próbálom a minőséget venni a picinek, mert nagyon sok panaszt hallottam az olcsóbb babás holmikról.
Vihar: Itt nem volt semmi különleges. Igaz, szólt egy-két hangosat, meg esett is, de csak ligth-osan, villám volt 2-3, meg szél, de nem volt annyira durva, mint máshol. Hűlés is csak 5-6 fok volt, bár én nagyon örültem ennek is.

Bár apa idegbeteg volt, ( mondjuk ez engem is felidegesített ) mert ha vihar-akkor szél- ha szél-akkor FELSŐVEZETÉK SZAKADÁS

Naná, hogy meghalt a máv! Az 50 perces hazafele utat a melóból 4 óra alatt tette meg :S Szegénykém így is egész nap lóg az ötödikről ( Újpesten szigetelik a panelokat ), hulla fáradt estére, erre még a máv is besz*patta.
Babaholmik: nekem még egy csomó minden hiányzik.
Kiságy: állítólag anyám szerzett valakitől pakolós kombit, de még nem jutott el idáig-vagyis, nincs. Ágyneműm csak egy garnitúrám van, még legalább egyet vennem kell. Gumilepcsi, sima lepcsi nincs. Szóval ágyneműre mondhatom, hogy nincs. Szivacs az ágyba nincs. Babyruha nincs- illetve van egy 56-os, és egy 62-es body-m, két rugim, azt csókolom. Babakocsiról már rég nem álmodozom, majd kapunk kölcsön, baby-hordozóra azért remélem összejön majd.
Hintőpor, pelus, popsitörlő, rongypelus van. Na meg ami megmaradt rólunk: hálózsák, pólya, plédek. Szóval ennyi :S Nem hiszem, hogy mindent megtudok venni, mire meg lesz a pici. Még a kórházbamenős tatyó sincs öösszerakva: se papucsom, se köntösöm, se hálóingem, se semmi.....

Na jó, elég a panaszáradatból....
Alvás, álmok: Sajnos én nem tudok éjszaka aludni :S Olyan három-fél négy fele elalszom. Szerintem az agyam blokkol a hülye álmok végett, és nem hagy aludni.

Aztán apát kelteni kel fél ötkor, meg macskát etetni, hattól meg délután fél kettőig-háromig alszom

Már amikor Noncsi hagy.... Álmodok én is össze-vissza mindent. Már megálmodtam mindent, amire azt mondtam volna régen, hogy lehetetlen.
Vizesedés: Lekopogom, hál istenek, én nem vizesedek, nem dagadok. Szerintem a rengeteg víztől nem vizesedek: egy nagy kb. 4-5 liter vizet iszom, úgyhogy van ami kihajtsa azt, ami le akarna telepedni
Petra: Esküvőhőz gratulálok, részvétem a párod apukája miatt.
Szülinaposoknak utólag is sok boldogságot!!!
Kezdek egyre hisztisebb lenni! :S Ahogy telnek a napok, hetek, egyre inkább úgy érzem, hogy semmi sem lesz meg, mire jön Noncsi! ááááááá. Ez az átkozott pénztelenség kiborít.... Annyira rossz, hogy egy fizetésből kell megoldani mindent. Ez persze apát is idegesíti... Bántja, hogy melózik, mint az őrült, de semmi látszatja...
Na jó...sok voltam

:D:D