Megjöttünk a Vassalásból.

Nem volt valami jó kedve, de ezt betudjuk annak, hogy most minden a nyakába szakadt, meg hát mi sem vagyunk egy könnyű eset. Mi mindig tele vagyunk kérdésekkel és ahogy beléptünk, rendesen le is rohantuk. Az UH-nál semmit sem mondott, ezért én néztem le mindent a monitorról. Van 4 db 13 és 15 mm közötti és van egy pici, egy 8-as, de az már nyilván nem játszik. Iron szerint ki tudjuk húzni péntekig, de mától indul a Cetrotide. Jó korán odaértünk, de 8-kor Iron még sehol sem volt. Szerdára adott időpontot, mert - elmondása szerint - szeretné, ha valamennyire szervezetten menne a dolog. A telefonja egyfolytában csörgött, ez eléggé idegesíthette. Ahogy letette, megint "rázendített". Végülis nem voltunk sokan, legalábbis Dévisznél ennyi ember nem számít soknak. Az egyik telefonálónak említette, hogy Dévisz 5-én, a kismamák ellenőrzése végett bent lesz, már ha jól hallottam.
Rózsafa: Lenkeiről sok véleményt hallottam már, de rosszat csak olyantól, aki tartósan sosem használta a termékeit. Miciona már leírta a lényeget. Lenkei is úgy járt, mint annak idején Béres József. Mindenféle csalónak, kuruzslónak elmondták és érdemes megnézni, hogy a családi vállakozás hová jutott, miközben az őt annak idején eltaposni kívánók neve már a feledés homályába veszett. Egy olyan országban, ahol a gyógyszerfogyasztás alapján Európa élmezőnyéhez tartozunk, a vitaminokra esküdni már-már bűnnek számít és az ellenérdekeltek számára semmi sem drága. A Ferulant a hatóanyagok/ár arányát tekintve egy vicc. Ha a negyedébe kerülne, én magam is ajánlanám, így viszont nem.
Gladiolus: Szent-Györgyi Albert amúgy nem 1000, hanem 2000 mg C-vitamint szedett naponta, de amikor nem érezte jól magát, akkor 8000-et. Nem lett veseköve, legalábbis a 93 éves korában bekövetkezett haláláig ez nem derült ki.

Zacher Gábor szerint a Lenkeiben lévő E-vitamin mennyisége mérgezést okoz. Én sokáig ennek a dupláját fogyasztottam, most már "csak" azt a mennyiséget, ami a Lenkeiben van. Két megoldás van: 1.: én vagyok a Superman. 2.: a mérgezéssel kapcsolatban hazudnak. Mindenki döntse el saját maga, hogy melyiknek nagyobb a valószínűsége. Jól írtad, a C-vitaminnál nagyon fontos a folyadékbevitel. Én most már csak 1000 mg-ot szedek, de korábban volt ennek a duplája is. A nagy dózisú C-vitaminnak csak egy olyan mellékhatása van, amelyre biztosan lehet számítani és ez a "részecskegyorsítás". Ezt alá is írom.

Mostanság úgy fogyasztom az 1000-et, hogy reggel és este 350 körül, délben mondjuk 200 és délután 100. Mindig iszom mellé legalább 4-5 dl folyadékot és vesekőnek egyelőre semmi nyoma, bár lehet, hogy csak az E-vitamin mérgezés miatt nem érzem.
Kata: sajnálom, hogy nem sikerült, de az inszemnél sokkal nagyobb az esély, ráadásul nem kell kihagyni hónapokat, már ha az első nem sikerül.
Renna: A sok zöldségnek az az átka, hogy az általuk bevitt jelentős mennyiségű vegyszerrel ugyanannyit ronthatsz a helyzeten, mint amennyit a tápanyagok javítanak. Jól válogasd meg, hogy hol szerzed be őket! Mivel a nyári szabadságolások miatt nem lehet tudni, hogy Kopa mikor nem lesz, érdemes minél hamarabb felhívni.