A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Melánia!
Én is bízom Vass dokiban! Majd kiderül!
Azt már tudom, hogy az inszemre a két kabalámmal megyek! Bodzi és Tigrincs kabalájával! Valaki vagy valaki kabalája már nekem is szerencsét hozhatna!

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok,

Katám,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Majd az inszem meghozza a várt babát(kat)!!!!!!!! ez csak a kötelező bemelegítés volt..... :cry:

Rituskám,
nagyon drukkolok! Hogy érzed magad?++++++++++++++++++

Szimba család,
nagyon szorítok!!!!+++++++++++++++++++++

Moncsikám,
hogy van a pocakod? hazaköltöztél?

Melcsikém,
C-vitamin, mert azzal jobb a felszívodása a vasnak(Maltofer), Tovita. Amit még szedek, az magneB6, halolaj kapszula.
Neked jó lett a vérvételed és így is kell szedned a vasat? Mennyit szedsz belőle? Nekem nagyon nem lett jó és így szedek 3x1-t

Micikém,
hanyadikán lesz a nagy nap?Kicsit lemaradtam :oops: , most kaptál időpontot aug. végére?Vagy akkor még nászutaztok???

Albi drága,
ez a történet.....ilyen nem ér írni, maikor kismamik is olvassák a fórumot!!!! Miért mi lesz a 3. trimeszterben? Mennek a "fagyibaba" ragik+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
rencsi79

Helló lányok!!!

Még mindig csak köszönni tudom a vigasztaló szavakat. Ma is eltört a mécses :( Ne mtudo meddig lesz ez igy..
Azért kicsit félek a holnaptol...De hát ezt vártam most meg félek???

szimba: köszi a vitamin adagokról az infot...Folsavat ugyis venni akartam, akkor ket dobozzal veszek. Tdudod most kcisit párom veri a falba afejét, hogy anno miert nem szedte be ezeekt, pedig megvoltak, de hat az volt a válész: nem szedem mert nem érzem amgam jobban tole, én pedig nem akartam veszekedést, modntam jo, majd meglátjuk nyaron mi lesz az eredménye. Lehet hogy nem lett volna ilyen rossz...de tul sok itt a mi lett volna ha..

min 10 kérdést irtam ossze holnapra, Iron nem menekul előlem, musazj lesz beszélnie mindenről :wink:
renna77

Katám!

Fel a fejjel!!!! :oops: :roll:
Lehetnek még áprilisiak azok a babák! :wink: ZéZé (Zebi Zebra) :lol: remélem szerencsét hoz! :wink:

Renna!

Úgy szintén....nem feladni! :oops: :roll:

Puszi Mindenkinek! És mennek a drukkok!!!! Kinek mire van szüksége......ragacsok,, kitartás, megtermékenyülés, osztódás, megtapadás Anyucik pocijában, Tesó"projektek", stbstbstb......++++++++++++++

Jó éjt, szép álmokat!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja és Pocakosoknak pedig kitartás ehhez a szélsőséges időjáráshoz!!!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Köszönöm szépen a drukkokat Miciona, Gladiolus, Szimba, Tigrincs, Ritu és Agnyes!

Renna és Agnyes írtam privit.

ErcsiKati! Benéztem reggel a fórumra, szinte teljesen meg voltam győződve róla, hogy pozitív híreket írsz. Valamiért úgy érzem ,hogy Te nagyon hamar babás leszel. Most akkor nem is csináltál tesztet? Tuti a vörösök, nem csak barnázás?

Ritu! Neked mennek a drukkjaim és ha tudok valamit akkor megírom.

Rencsi! A 3. trimeszterben szokott gond lenni a vérnyomással, de Neked biztosan nem lesz. Pihenjetek sokat GMelcsivel, Moncsigával, Chilikével és VJulcsival.

Szimbáéknak drukk és várjuk a jó híreket.

Rózsafa! Akárhogy is döntötök majd, érezni fogjátok, hogy megnyugvás lesz.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Jó reggelt Mindenkinek!

Albi, és Te mikor tesztelsz????
Valami érzés? Te aztán már tudod mit kell érezni, ha baba van!!!
miciona

Sziasztok!
Az idő kicsit enyhült mára, de szerintem kánikula lesz ma is!

Nálam a helyzet úgy fest, hogy hívom reggel Vass dokit, de előtte még cserélek egyet, mert tegnap is csak barna volt, és reggelre is. Szóval még "benézek" mielőtt csörgök neki!

Tigrincs!
Természetesen ha megyek inszemre ZéZé nálam lesz Bodzi kabalájával együtt! Hogy bírjátok ezt a meleg és szélsőséges időt? Jáz eszik már valami "szilárdat" is? Godnolom a gyümit már nyomod neki te is! Tegnap Beni húslevest tolt magába! Ízlett neki! :)

Albi!Írtam privit Neked! És persze mennek a drukkok! +++++++++++++

Rencsi!
Remélem a próféta szólt belőled! :lol: :wink: :D

Legyen mindenkinek szép napja!
Puszi:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt!!!
Hát eljött a mai nap is. Nemsokára hivopm Iront...rettegek mit fog mondani majd személyesen....Tegnap egész este a párom vigasztaltam, azt hiszem most esett le neki, hgoy mekkora "problémával" allunk szemben, és ez nem fog csak ugy összejonni, ha ő nem tesz meg a sikerért mindent. Én kevés vagyok hozzá...
Mondtam, (szimba téged idezve) hgoy inakbb gy marék vitamint egyél, ha ezzel elkerulheted a műtétet. Erre ő: a sok viatmin sem tesz jot...Mondom akkor megyunk műtétre.Szóval nagyon el van keseredve, mondtam én felugyelem hogy miket eszik, ezentul sokkal több zöldséget nyomok belé, de kell, hogy ő is akarja!!! Mert ha ő fél, nem akarja, vagy egyszruen nem akarja bevallalni ezt a sok herce hurcat, akkor nemtudom mi lesz velunk...VAgy tönkre megy a kapcsolatunk,vagy valaki mástől lesz gyerekem...
Szomoru kijelentések..Talán pár nap mulva kcist feltöltődik és jobban lesz..
Láynok tipp, hogy tudom őt vissza forditani a pozitiv oldal felé??

Albi araanyos vagy, ovlastam, igy mar ertem...Nagy nagy szerencsétek volt :) Én még az örökbe fogadást elvi sikon is elutasitom. Legalabbis most...
Majd jovok, mi volt Vass dokinal. Azon kivul hogy biztos sokan lesznek...
renna77

Sziasztok!
Hát ismét itt,zugolvasó üzemmódban! :)
Csak Katának szeretném írni,hogy a Vass&Dévai felállás szerencsés,nekem ugyanígy hozták össze tavaly a kisfiam..
Nagyon szorítok mindenkinek,hisz aki ide eljut az nagyon megérdemli,hogy kisbabával menjen haza!!!
Puszi nektek.
cs.andi

hát sajna ismét padlón vagyok. Iron nemtudo engem ilyen ügyben most fogadni, mert vannak msot -megértem-fontosabb esetek...Azt mondta hogy mivel ugyis csak legkorabban a következő ciklusban
tudnánk ujra kezdeni, ezért aug.5-re kaptam időpontot...Szoval abszolut nem nyugtatott meg!!!! Azt mondta van itt más megoldás, abban kell gondolkodnunk. Szóval csak a műtét. Gondolom nem akarja feleslegesen az időt huzni... NEm tudom a párom hogy fog ebbe belemenni....egyszeruen nem tudom. Az még megint két het mire valami okosat mondhat...Szóval addig meg fogok őrülni..Oké, biztathatom magam azzal hgoy tudnak más megoldást találni rá, és ez a lényeg. De most megint pafff vagyok. Ne haragudjatok. Elmegyek világgá... :cry:
renna77

Sikerült Vass dokival beszélnem!
Szerdán 16:00-ra megyek hozzá!

Kép

KépKép
ercsikati

na itt vagyok újra, csak elég mozgalmasak a napjaim mostanában, Hála Istennek, mert igy azért gyorsabban tellik az idő. :wink:

moncsigám, hogy vagy? látom sokat vagy a gép előtt, akkor hazaköltöztél, ugye?
megnyugodtál kicsit, hogy láttad a babádat újra múlt héten az uh-n? húú én is minden nap nézném, ha lehetne, de azt mondta apánk, hogy jobb nekik , ha kicsit békén hagyjuk őket, nem szeretik annyira az uh-t :lol:
irj majd hogy vagy, mi újság, mit csinálsz, stb.
Én abszolút nem vagyok kivános, úgy kell magamra ráerőltetni, hogy egyek valamit, főleg a nagy melegben, csak reggel meg este tudok enni, napközben inkább csak bekapok valami gyümölcsöt. 8)

renna
sajnálom ami történt veled , szerintem itt nagyjából mindenki átérzi amit érzel, sajnos sokan keresztül mentünk már ezeken az érzéseken, nyugodtan sajnáld magad egy darabig, aztán talpra kell állni és nekirugaszkodni a következőnek. És tudod semmi nem számit csak a pozitiv hozzáállás, úgyhogy akkor kezd a következőt, ha teljesen rendben vagy lelkileg, hidd el, akkor sikerülni fog.

rencsi
irok privit :wink:

melania
hogy vagy, mikor kezdtek? felirtad már a kérdéseidet?

agnyes
na most jól lemaradtam veled kapcsolatban, voltál múlt héten a dokinál, ugye? na és mi volt, mesélj?! :wink:

albi
te hogy vagy, hol tartotok most?

tigrincs
Hát igen, az idő nem egyszerű, hétvégén megint fájt a fejem, de szerencsére kialudtam éjszaka, úgyhogy reggelre elmúlt, de azért ez a vihar elég durva volt :roll:
gyerekek nem ijednek meg ebben az időben?
chilike1

Sziaszok!

Na, előkerült az elveszett bárányka! :lol: Milyen volt a hétvégéd Chilike?

Aham, hazaköltöztünk, most már többet tudok jönni.
Köszi, jól vagyok. Semmi tünetem nincs, a cicifájás némi bimbiérzékenységre redukálódott (bocsi Szimba!), de már nem foglalkozom vele. Nekem hol van étvágyam, hol nincs, mint rendesen... Viszont tegnap vettem fincsi BODZA!!! szörpöt, abból hihetetlen mennyiséget vagyok képes meginni. :lol: Nem kell izgulnotok a cukortartalom miatt, mert annyira keveset teszek a vízbe, hogy alig érezni rajta, szinte csak az aromáját, de én így szeretem. A ovisok mindig reklamálnak is, amikor szülinapkor én keverem nekik a szörpöt, hogy inkább a másik óvónéni csinálja, mert az enyém nem finom. :lol: :lol:
A pocakom is sokkal kevésbé fáj már, néha olyan furi érzésem van pl. mikor fölállnék, mintha egy húr lenne kifeszítve a hasamban, ami nem engedi, hogy kiegyenesedjek. :shock: Ennyi.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Renna, írtam privit.

Katás, ha nem piros, akkor az még nem mensi! Dévisz sem fogad addig, amíg rendesen meg nem jön! Lehet, hogy mégis van valaki???

Tényleg, Albi mennyi idő van még a tesztig?
Ezt Neked küldöm, hátha szerencsét hoz, mint a te meglepicsokid nekem. Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsikám,
de jó, hogy itt vagy!!! :D szupi a vonalzód! és a kiscsigusz, meg kell zabálni!!!!!!!!!!!!!!Szólj ha megérkezik a csomag. Párom elsőbbségivel adta fel, de szerintem inkább ajánlottan kellett volna.Na mindegy remélem célba ér és nem olvad szét! :wink:
Úgy tűnik Chilivel szerencsések vagytok, mert én már a 8. héten tök szarul voltam, az öklendezéstől meg a rókáktól! Szerintem ha hányósak lennétek, akkor már előjött volna!!! :D

Szimba család,
gyertek a hírekkel!!!!!!!!!

Kép
rencsi79

Megjöttünk a Vassalásból. :) Nem volt valami jó kedve, de ezt betudjuk annak, hogy most minden a nyakába szakadt, meg hát mi sem vagyunk egy könnyű eset. Mi mindig tele vagyunk kérdésekkel és ahogy beléptünk, rendesen le is rohantuk. Az UH-nál semmit sem mondott, ezért én néztem le mindent a monitorról. Van 4 db 13 és 15 mm közötti és van egy pici, egy 8-as, de az már nyilván nem játszik. Iron szerint ki tudjuk húzni péntekig, de mától indul a Cetrotide. Jó korán odaértünk, de 8-kor Iron még sehol sem volt. Szerdára adott időpontot, mert - elmondása szerint - szeretné, ha valamennyire szervezetten menne a dolog. A telefonja egyfolytában csörgött, ez eléggé idegesíthette. Ahogy letette, megint "rázendített". Végülis nem voltunk sokan, legalábbis Dévisznél ennyi ember nem számít soknak. Az egyik telefonálónak említette, hogy Dévisz 5-én, a kismamák ellenőrzése végett bent lesz, már ha jól hallottam.

Rózsafa: Lenkeiről sok véleményt hallottam már, de rosszat csak olyantól, aki tartósan sosem használta a termékeit. Miciona már leírta a lényeget. Lenkei is úgy járt, mint annak idején Béres József. Mindenféle csalónak, kuruzslónak elmondták és érdemes megnézni, hogy a családi vállakozás hová jutott, miközben az őt annak idején eltaposni kívánók neve már a feledés homályába veszett. Egy olyan országban, ahol a gyógyszerfogyasztás alapján Európa élmezőnyéhez tartozunk, a vitaminokra esküdni már-már bűnnek számít és az ellenérdekeltek számára semmi sem drága. A Ferulant a hatóanyagok/ár arányát tekintve egy vicc. Ha a negyedébe kerülne, én magam is ajánlanám, így viszont nem.

Gladiolus: Szent-Györgyi Albert amúgy nem 1000, hanem 2000 mg C-vitamint szedett naponta, de amikor nem érezte jól magát, akkor 8000-et. Nem lett veseköve, legalábbis a 93 éves korában bekövetkezett haláláig ez nem derült ki. :D Zacher Gábor szerint a Lenkeiben lévő E-vitamin mennyisége mérgezést okoz. Én sokáig ennek a dupláját fogyasztottam, most már "csak" azt a mennyiséget, ami a Lenkeiben van. Két megoldás van: 1.: én vagyok a Superman. 2.: a mérgezéssel kapcsolatban hazudnak. Mindenki döntse el saját maga, hogy melyiknek nagyobb a valószínűsége. Jól írtad, a C-vitaminnál nagyon fontos a folyadékbevitel. Én most már csak 1000 mg-ot szedek, de korábban volt ennek a duplája is. A nagy dózisú C-vitaminnak csak egy olyan mellékhatása van, amelyre biztosan lehet számítani és ez a "részecskegyorsítás". Ezt alá is írom. :oops: Mostanság úgy fogyasztom az 1000-et, hogy reggel és este 350 körül, délben mondjuk 200 és délután 100. Mindig iszom mellé legalább 4-5 dl folyadékot és vesekőnek egyelőre semmi nyoma, bár lehet, hogy csak az E-vitamin mérgezés miatt nem érzem. :)

Kata: sajnálom, hogy nem sikerült, de az inszemnél sokkal nagyobb az esély, ráadásul nem kell kihagyni hónapokat, már ha az első nem sikerül.

Renna: A sok zöldségnek az az átka, hogy az általuk bevitt jelentős mennyiségű vegyszerrel ugyanannyit ronthatsz a helyzeten, mint amennyit a tápanyagok javítanak. Jól válogasd meg, hogy hol szerzed be őket! Mivel a nyári szabadságolások miatt nem lehet tudni, hogy Kopa mikor nem lesz, érdemes minél hamarabb felhívni.
szimba

Szia Rencsi! Peeersze, hogy azonnal szólok! Igen, bár a kis Vukot nagyon szeretem, most örömmel lemondok róla. Anyukám mondta, hogy ő sem volt hányós sem velem, sem a tesómmal...biztos öröklődik...a sógornőm se volt rosszul, se a keresztlányunkkal,se az új bébivel, aki aug.-ban születik majd és még nincs neve szegénynek, mondjuk tőle nem örökölhettem semmit. Legfeljebb majd babaruhát, ha nekünk is csajos lesz.

Tényleg, Katás eccer kérdezted, hogy kit szeretnénk. Első perctől nagyon lánypártiak vagyunk, de szerintem ez a baba kispasi. Nemtommér, de így érzem.

Szimbáék!!! Jóvan, csak így ügyesen, ahogy tanítottalak Titeket! :lol: :lol: De tényleg, szorítok nagyon! (én a Superman-re szavazok! :lol: )

Szerintetek inkább hajolni, vagy inkább guggolni, ha fel kell venni a földről valamit? Most ott hagyom, és ha hazajön a Petim, akkor szépen összeszedi, amit én nap közben elhullajtok. :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

moncsiga, ment válasz!!!
Aranyos vagy....
renna77

Renna! Hagyj egy kis időt Rennapunak, hogy meg tudja emészteni a dolgokat. A 7:40-es hozzászólásodban megfogalmazott érzéseid (félelmeid) érthetőek, de nem kell egyből a világvégét várni. A párodnak sokkoló lehetett a pénteki hír, de túl fog lendülni ezen. Most ne a távoli jövő legyen a téma, hanem a következő lépés, illetve az, hogy ez a lépés a legkevésbé legyen megterhelő a kapcsolatotok számára. Van még időtök és ami a stimut illeti, bőven vannak még tartalékok... 8)

Moncsi: mindegy, hogy lehajolsz, vagy pedig guggolsz. Ezen kívül lehet ablakot mosni, takarítani, függönyöket leszedni/feltenni, valamint mosogatni. (Peti ajánlásával... :wink: )
Figyi, arra még nem gondoltál, hogy nem ejtesz el semmit? (Bár akkor mit szedne fel Peti?!? :roll: )
szimba

Köszi Szimba! Mit is várhattam volna egy pasitól... :roll: Ablakot mosni, takarítani...háááát persze! Sajnos genetikailag elejtésre vagyok kódolva, nem tehetek róla. :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kép

Moncsi:küldtem választ neked. :lol: Szuper ha nincs hányinger!!!!Ennek csak örülni kell!

szimbáék:drukk,drukk továbbra is. Kép

Albi:mikor tesztelsz???? Vagy ez titok???
Ragi:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Ritu: Kép

Katám:így viseljük el a nagy meleget: Kép

Kép
Kép
melánia

Moncsiguszom! Szuperjó a vonalzód! és a csigu... :D :D
Én a guggolásra szavazok + nem nyújtózkodásra.
Én a várandósságom alatt rendszeresen mindent ledobtam. :-)
Mindig a Párom szólt rám, h nem hajolni, nem nyújtózkodni és egyéb tiltások féltésből. :lol:

Julcsikám! Nagyon izgalmas, még 2t alszol és láthatod a Kisbabádat!!!

Albikám! +++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagy??? Férjecske? PETIKE???

Renna! Este írok Neked mailt! Nyugodj meg, minden rendben lesz, ne félj, jó?!!! Puszilgassátok meg egymást szépen és jól fogjatok össze, meglátjátok, ha kitartotok, ott lesz az út végén a Babátok!!!!

Katásom! Írtam választ (mail). Puszikállak itt is!!! :D

Melcsikém és Rencsikém! Cupppppp a kis lakóknak a pocitokban!

Ritu!++++++++++++++++++++++++++++++++

Szimbáék!++++++++++++++++++++++++++++

Este folytatom! (remélem ;-)
Pussssssssssssssz

Kép
bodza2005

Melánia! Ezek a kis képecskék annyira jók!!!!!!!!! :D
Puszillak!

Kép
bodza2005

Bodzi:de jó hogy itt vagy!!! Kép

Kép
Kép
melánia

Sziasztok Csajok,

Katám, akkor jó, ha mostmár inszem lesz, hidd el az jóval nagyobb esély, látod nekünk is elsőre sikerült. :wink:

Miciona, Marci tényleg hideg frontnál csendesebb, akkor nem mocorog annyit, ilyenkor persze én tök ideg vagyok.

Moncsi, nagyon jó a vonalzód, és örülök, hogy nem vagy rosszul.

Albim, nagyon drukkolok Peti tesónak, mikor tudjuk meg, hogy sikerült???

Bodzim én pedig álomszép Esztibabát puszikálom. :wink:

Többieknek puszi

Kép
gmelcsi1

Sziasztok!!!!!!

Én is itt vagyok :D ! Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de az utóbbi 2 hétben nagy melóban voltunk itthon. Először padlást rámoltunk, most meg tetőt cserélünk, de ha minden igaz, szerdára kész lesz. Netem sem volt, mert a padláson megy a kábel és az intenetes inkább kikötötte, nehogy eltépjenek valamit. Próbálok majd visszaolvasni, de szerintem kell majd hozzá 1-2 nap.

Puszi mindenkinek!

Zsu
uzsuzs

Sziasztok,

írt Julcsika, jól van szerdán megy uh-ra, bár ma meglátogatták a rókák.... :cry:

Moncsikám,
én is leejtek mindent, de eddig felvettem, úgy hogy leguggoltam. Most szegény Domiaput viszont már befogtam pl. cipőfűző bekötésbe, mert fáj a pocak olyankor. Még mindig nagyon lent fekszik kicsikém.

Kép
rencsi79

Sziasztok!
Én is itt vagyok! Nincs semmi különös! Szerdán megyek Vass dokihoz 16:00-ra! Lesz valaki?

Szimba!
Kérdéseim vannak hozzád, mint a MI KIS FÓRUMUNK MINDENTTUDÓJÁHOZ! :) Szóval a kérdésem az lenne, hogy szerinted az inszemhez kell élettársi papír? Mert mi ErcsiApuval nem vagyunk házasok!? A másik kérdésem az lenne, hogy ebben a hónapban sajnos nem tudok futni menni, mert a lábam tropára van menve, örülök, ha menni tudok nem hogy futni! Mit csináljak helyette? Tudom a futás a legjobb, de hát ez van! Ráadásul anyósék szobabicaját is most adták kölcsön.....így nincs sok választék! :(

Melcsi!
Én is nagyon hiszek az inszemben, legfőképpen azért mert nálunk aztán tényleg az ég egy világon semmi baj sincs, szóval reménykedem nagyon! :) A vonalzót is lecserélem, majd még kiderül milyenre. Hátha szerencsét hoz! :)

Bodzi!
Természetesen a kabalád Mindvégig nálam lesz! Úgy döntöttem, hogy Tigrincs Zebije és a Te drágaságod minden alkalommal velem lesznek, nemcsak inszemkor, hanem a vizsgálatokkor is! :) Holnap válaszolok Neked a mail-re, mert az a céges címem, tehát itthonról nem nagyon menne a válasz írás! :(

Majd még jövök!
Puszker! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Hmm! Hát ilyen lett!
Remélem a felálló ormányú rózsaszín elefánt, és a zöld négylevelű lóhere meghozza a szerencsémet! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Ha neki sikerült, akkor nekünk is fog! :)

http://www.noilapozo.hu/20090720/ket_me ... gyermeknek

Kép

KépKép
ercsikati

Szimba, akkor megírod, Te mit javasolsz? Mi azt használtuk, amit javasoltak. Ilyen gyógyszer-'bizniszbe', ellen-bizniszbe nem látok bele...Lenkeitől mi? Bemásolnád újra? Köszi?
rozsafa

Rozsafa!

694. oldalon találod Szimba egyik hozzászólását! :wink:
agnyes

Szimba!

Ezt a Femibion 400+DHA-t szerinted lehet szedni terhesség előtt? Jobban örülnék, ha nem kellene mindent külön bevenni, a DHA-t pedig mindenképp szedném, meg a folsavat is.
agnyes

Renna!
Hidd el nekem, hogy amikor nem sikerül egy beülti, /márpedig többnyire sajnos nem sikerül/, kár keresni, hogy kinek a hibájából történt. Persze mi mást tehetne az ember tehetetlenségében. Arról sem tehet a párod, hogy milyen a spermaképe Szerintem, ha volna olyan csodakeverék, melynek biztosan jó hatása volna minden hímivarsejtre, akkor sok meddő pár megszűnne meddővé lenni. Igenis javulhat a spermakép, de hogy a stresszt pl. hogy tudod kiküszöbölni, lecsökkenteni? Magyarul, változhat a kép, jobb lehet később, ne keseredj el, de ne marjátok egymást emiatt, vagy legalábbis ne sokáig. A meddőség oka "urbanizációs ártalom". Ha tudnánk, hogy ez mit is takar, bizonyára mindenki elkerülné, ha tudná, és akkor nem növekedne így, ahogy most.

Ercsikati!
Azért a gyógyszert nyomod? Tesztet is csinálj, szerintem. A barnázástól még bőven lehet baba, nekem Petikénél 5 hétig volt.

Moncsi!
Aranyos a vonalzód :) Guggolni... Mindent úgy csinálni, hogy ne legyen kellemetlen. Nekünk icipici fürdőszobánk van, és a terhesség végénél tényleg nem tudtam már lehajolni a pocimtól, meg a helytől. Mókás volt. :)

Miciona, Chili, Renna, Ercsikati, Moncsi, Melánia, Bodza, Gmelcsi és többi kedves "drukker"!
Nem Rajtatok múlott, igazán. Bétahcg 0,36 :( Meg mivel egy mérés nem mérés, még egy egy csíkos 370 Ft-os 25-ös érzékenységű vizelet teszt is volt.
Még nem fogtam föl, hogy soha többé nem lesz már újra kisbabám, annyira bíztunk benne, hogy sikerül, hogy egyszerűen nem is gondolkoztunk el azon, mi van ha nem. Ma volt egy 5 perces remegésem, de valószínűleg inkább azért, mert a hapi, aki engem följelentett, a papámat is följelentette... Zsibbadt az agyam, egyelőre azt gondolom, 1 baba is éppoly végtelen szeretet faló és adó, mint kettő, majd leszünk testvére helyett testvére is.... Majd meglátjátok azért, hogy amikor ott a kicsiny gyermeketek, minden szomorúság már csak átmeneti!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Szép éjszakát Mindenkinek!

Chili!

Háááááát....bevallom Neked őszintén Jázt nem nagyon hatja/hatotta meg ez a vihar, Adrival meg mindig nézzük a villámlást és hallgatjuk a dörgést! :oops: :roll: 8) Mikor kisebb volt Adri...kb. 2 éves..., akkor egyszer-kétszer megijedt, de elmondtam Neki, hogy mi ez és hogy anya kiskorában mindig nézte a villámokat :oops: 8) és azóta Ő is állandóan spurizik az ablakhoz és kukkol! Hüle egy anyja van ennek a szegény Gyereknek, mi?! :oops: :roll:

Moncsiga!

De jó, hogy csináltál vonalzót!!!! :P Már úgy vártam!!! :oops: :wink: Akkor most miért drukkoljak? Hogy kislány legyen, amire picikét jobban vágytok vagy bejöjjön a megérzésed és kisfiú legyen? :wink: Persze tudom, mert mindenki azt mondja, hogy mindegy csak egészséges legyen...és ez így van jól...de mégis?! 8)

Melcsi!

Egyet ne felejts el....Minél nagyobb lesz a Fiatalember, annál kevesebb helye lesz mocorogni! :D Viszont a rúgásai/öklözései....na azok tuti erősebbek lesznek!!! :lol: 8) Majd védőnénid biztos mondani fogja, hogy a betöltött 30. hét után már nem mociznak annyit. Akkor csak arra kell majd figyelni, hogy a napi 5-10 mozgás meglegyen! :wink: De meglesz nyugi!!! Csak NE idegeskedj!!!! :wink:

Katám!

:wink: 8) ++++++++++++++++++++++++++++

Albi!

Nincs mit!!!! :wink:

Julcsi!

Rókák vissza az erdőbe!!!! Kis Vukoknak ott a helyük!!! Hajrá szerdai UH!!!! :wink:

Mentem alukálni! Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Albi!

Most olvasom csak.....Feljelentettek? Meg a Papádat is???? :shock: Szabad tudnom, hogy miért? :oops: Én nem nagyon tudom, hogy miért írod azt, hogy Petyának nem lehet tesója.....ugye csak nemrég óta olvaslak Benneteket :oops: ..... de ez már biztos?!?!?! :oops: Jöhet privi is, ha gondolod! :roll: Vagy ha megmondod, hogy hanyadik oldalon olvassak vissza...az is jó! :roll: Puszi!

Most már tényleg mentem!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Melánia! De édes vagy!!!!!!!! :D

Albikám! Jaj, nagyon sajnálom!!!! Valahogy én sem gondoltam, h nem sikerülhet, evidens volt, h sikerül. Igen, értem, miről beszélsz!!!
Hatalmas ölelés mindhármotoknak!!!!!!!!!

Melcsikém! Köszönöm, átadtam (többször is ;-) :lol: , mi is nagyon puszikálunk Benneteket!!!!! Küldtem még valami jó dolgot.

Julcsikám! Szerda egy szépséges nap lesz Nektek!!! :D

Chilike! A képek azóta sem jöttek... :cry:

KisKatásom!
Meg is lesz az eredménye!!!!! ;-)
Hurcold csak ŐKET szorgosan!!!++++++++++++
Apukád nem fogott halat mostanság? Nem írtál halevést az utóbbi időkben. :lol:

Szimbáék!+++++++++++++++++

Renna! Írom a mailt. Tarts ki lelkileg és rendben lesz minden!!!

Kép
bodza2005

Tigrincs! Neked is szép álmokat!!!!
Képzeld, megnéztük és Eszti duplán vízöntő. :lol:
Úgy látszik, túldrukkoltam a dolgot (szorítottam, h vízöntő legyen, mint a Zapukája).

Csajok! A kismamiknak elküldtem a "gyűjteményem" jó részét (amit sikerült előkeresnem), de aki szeretné, szívesen neki is, hogy pl.miért nagyon fontos a cukoregyensúly a terhesség alatt, illetve előtte, a teherbeesést illetően, miért kell a vizsgálat várandósan, miért nem korábban stb.
Ezeket a hasznos dolgokat még pocakosan szedtem össze, örömmel megosztom, ha kéritek. A kismamikat folyamatosan bombázom mailben: szoptatás, kelengye és minden fontos témakörben. :lol:

Ragadozó Csigám és éhenkórász társai! Struccból is szuper a vadas. ;-)

Jó éjt Topiklakók! :D

Kép
bodza2005

még valami
Albikám! Ez egy nagyonnagyonnagy barom! Sajnálom, h megkeseríti a napjaitokat! Az ügyvéd nem sikerült azóta???? Mindig vannak ilyen alakok... Baromira ráérhet + agyalágyult pszichopata :roll:

Kép
bodza2005

Jó reggelt Mindenkinek!

Szimba,
köszi az infókat, én vitamin-ügyileg annyira nem vagyok képben (a Lenkeit egyáltalán nem ismerem), csak azt tudom, hogy a nődokim, anno, ezt kihangsúlyozta (bár ő azt mondta, napi 2 MagneB6 mellé, és akkor nem kell aggódni), illetve a patikában kellett szinte közelharcot vívnom, amikor először vettem a páromnak. A gyógyszerész mindenáron tudni akarta, miért is, és nem igazán akart adni...
Viszont mivel az én párom nem ivott túl sok folyadékot, folyamatosan azon paráztam, hogy a vitamin majd tényleg csak ártani fog.
De: mindentől függetlenül, Te még lehetsz Superman :)

Renna,
remélem, ma már kicsit könnyebben vagy, bár tudom, hogy borzasztóan nehéz... És bármennyire is közhely, az idő (is) tényleg segít.
Egyetértek a többiekkel: adj egy kis időt, türelmet a párodnak is. Ketten vagytok benne, neki is nehéz, de gondolj arra, hogy milyen nagy dolog, hogy ebben a helyzetben együtt vagytok. Ha ezt ő is így érzi, gondolja (márpedig nyilván), akkor saját magától is meghozza az "áldozatokat". Hidd el, rendben lesznek a dolgok!!! :)

Albi,
sajnálom :(
Ez már végleges, hogy ez volt az utolsó?
Viszont van egy gyönyörűséges, bűbájos mosolyú pici fiatok!!! :)

Ha holnapig megmaradnak a tüszőim, holnap meglesz a punkció.
Kérhetek egy kis drukkot hozzá?
:)
gladiolus

Albim, nagyon sajnálom, én is teljesen biztos voltam, hogy sikerült.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy van egy gyönyörű kisfiatok, és Ti ott vagytok egymásnak.

Rencsikém, bocsi tegnap kifelejtettelek. Én is szedem a Maltofert, pedig a vasam teljesen rendben van, sőt az elején magasabb is volt a felső határértéknél. Apánk azt mondta, hogy az nem baj.

Katám, inszem a befutó, én majd csak 5-én megyek. Holnapra mennek a drukkok.

Bodzim, küldjed mindenkinek az okos emaileket, mert nagyon sok hasznos dolog van benne. Puszi

Kép
gmelcsi1

Sziasztok.

Albi: Kép SAJNÁLOM!!!
Vigasztalásul fogadd el ezt a képecskét: Kép
És tényleg ne bánkodj,hisz ott van nektek Petike és ez nagyon nagy ÁLDÁS!!!

Kép
Kép
melánia

Katám:drukk holnapra!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ritu:ragi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++hiányollak!
szimbáék:???drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
vjulcsi:uh-hoz drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szomorkodóknak:mielöbbi helyrerázódást!!!
kismamiknak:ÖRÖMÖKET.

Kép
Kép
melánia

Én ma megyek estére az endokrin dokihoz.És képzeljétek,tegnapóta barnázgatok.Ez már valami.53.napon vagyok ma.Ehhez mit szóltok????

Kép
Kép
melánia

Gladiolus! Drukkkkkkkkkkkok mennek ezerrel:+++++++++++++++++++++++

Melcsimucim! Cupppppppp Nektek!!!!!!!! Aranyos vagy!!!!

Melikém! Kíváncsi vagyok, mit javasol az endokrincid. Ha nincs nagyon benne az IR-ben, szerintem semmi jelentőséget nem tulajdonít majd egy határértéknek, ettől függetenül, pereventív is, Te csak figyelj oda a tápolásra :lol: a leendő Baba érdekében!!! Persze, az egészséges jövő érdekében is, mert megelőzöd a cukkkerbretegséget ezzel. Nem semmi az 53.nap... Pussssssssssszantalak!

Albikám! Puszmákok!!!!!!!!

Katás, Rencsi, Julcsika! Tsókok!!!!!!!!!!!!

Modrooka! Neked is puszker!!!! (ahogy Katásom mondaná :D )

Renna! Örülök a mailednek!!!! és tudod, minden rendben lesz!!!!!!!!

Akit most kihagytam, legyen kedves, vegye a mai adagot magához++++++++++++++++++++++++++++ plusz a Meli-ragsztóból is vigyen, akinek már ott tart a babásodás.

Eszti alukál, én mosok, teregetek. Szép Napot kedveskéim!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Gladiolus ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ a punctiohoz!

Albi :( sajnálom! De miért mondod hogy vége?Nem vagyok képben, az előzményeket nem ismerem. De édes Petikéd sok sok örömet hozzon az életetekbe!!!

Meli szia! Végre jön a mensi?Kíváncsi vagyok este mit fogsz mesélni a doki után! :lol: örülök hogy gondoltál rám,az viszont nem jó ,hogy az a fránya gyógytea nem csúszik le a torkodon.De akkor ne is erőltesd!(látod apa hatásosabb gyógymód :wink: )

Renna remélem meg tudjátok beszélni a pároddal,és találtok megoldást.Adj időt magatoknak! Sok erőt! Kitartás!+++++++++++++++++++++++++

Én jól vagyok.ET +8.nap.
Lassan telik az idő.Talán már nem vagyok olyan lufi,mint eddig.A pocakot időnként érzem,de nem fáj-valahogy fura.De nem találgatok.Lesz ami lesz :lol:
Kérhetem a drukkokat,ragacsokat továbbra is?Mindig felvidulok ha olvasom a hsz.-at!
ritu75

Albi: mit is mondhatnék?? Nagyon ngyon sajnálom....De ahogy már előttem irták: Petike vigaszt nyújt minden bánatra!!!!

Lányok, mindenkinek akik írtátok: időt azt kap a párom ezerrel!! Mondtam ha kell kihagyunk néhány hónapot, de azt mondta nem, menjünk tovább!!! Helyre fog jönni,de nem most azonnal!! És nagyon nagyon köszöni nekem hogy így mellette állok és támogatom. És vállalni fog ő mindent, csak le kell ennek a pofonnak ülepedni!!!!! Azt hiszem ez már fél siker. Mondtam neki, nem érdekel én hogy vagyok, az a fontos hogy ő álljon talpra. Erre azt mondja nem úgy van az!
Tegnap este egy nagyot beszélgettünk, és rájöttünk hogy bizony amióta ez kiderült azóta szépen elmentünk egymás mellett, hónapokig...Úgyhogy lehet ez volt a mostani extra rossz minta alapja.
Szóval felállunk, nem tehetünk mást. Én jól kisirtam már mgam az elmult napokban, jobban vagyok, megkönnyebbültem. Az elmúlt hónapok összes stresszét kisirtam magamból!!!!
A következő hetekben uramra koncventrálok teljes mértékben...

ritu: tőlem egy egész raklapnyi ragasztót is kaphatsz, persze csak viruálisan, ha ez kell :lol:

Továbbra is +++++++++++++++++++++++++ mindenkinek!!!!
renna77

Ritu: :lol:
Ragi:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Renna:nekem mindig Béres Alexandra jut eszembe ha a megoldásra gondolok a ti esetetekben.Az indokot ne kérdezd.De ha csak a párod műtétje marad akkor is van REMÉNY!!!!
De műtét nélkül is van REMÉNY!!!!Én vagyok rá az élő példa rá.Igaz még nincs babánk de elindultak a sejtjeink.Nekünk műtétet nem javasoltak helyette donorral riogattak de mi ezt kizártnak tartjuk.4-5millióval indultunk és ez most már 13-14millió lett a vitaminoknak köszönhetően talán.

Kép
Kép
melánia

bodzi:endokrin doki+dietetikus a dokim.Ha jól írtam.Vagy diabetológus???Ilyesmi.

Kép
Kép
melánia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?