Ági, Gratulálok Kata babához!!!
Tegnap volt dokinénink és teljesen odavolt, hogy milyen szépet kakál Dani.

Kap az ember pár érdekes dícséretet az életben, de Mini már egész jókat begyűjtött. Kezdődött a CTG-vel, ami még ok. A szülés után kaptuk a dícséretet a méhlepényre.

Ottani dokinéni szerint tankönyvbe illően szép volt, (gondolkodott, hogy le kéne fényképezni), a korion és amnion - a hártyák - egyben maradtak és ahogy szét lehetett szedni őket, nagyon tetszett neki. Most meg ez a kaka dolog.

Na mindegy, tőlem meg kapja a dícséreteket az alvókájára.
Sillia,
Dalma nemsokára csak feloldódik egy kicsit. Szoknia kell neki is ezt a számára nem túl kedvező változást. Majd belejön.
Jók a képek.

Nem lehetne anyukák nevét is odaírni? Van pár baba, ahol gondban vagyok.

Meg a akkor Breki baba sem lenne teljesen névtelen.
Nyuszi,
A méhszájtól nemigazán függ az indítás. Ha nyitottabb picit, akkor egyszerűbb az ügy, de teljesen zárt méhszájjal is megy a dolog. Az persze kérdés, hogy milyen gyorsan reagál rá a szervezet, hogy mikor indul be.
Nikici,
Köszi
Lilisgabi,
A netről ingyenesen letölthető az IrfanView. Nagyon könnyű használni, még nekem is megy.

Ha fel akarsz tölteni, át kell alakítani jpg formátumúvá.
Tabati,
A szakértő segítség a szopinál tényleg nagyon fontos.

Ezért kiabálom ezerrel, hogy nem védőnőre, csecsemősre hallgatni, hanem szopis tanácsadót keresni. Egyszer már megtanult szopizni, reméljük, visszatér rá. Persze ahogy írod, függ attól, hogy mikor rendeződik a helyzet.

Kitartást! Akkor most a másikból sem szopizhat az antibiotikum miatt? Vagy más gyógyit is kapsz?
Ikoka,
Jaj, szörnyen hangzik.

Remélem, hamar rendbejön a seb.
Agmano,
Ha a szülés utáni murit kihagyjuk (volt benne nekem is részem), akkor azt hiszem, a legsimább szülésed neked volt.
Iringo,
Azt azért nem mondtam, hogy a pocim nem plötty.

Csak épp jó halász módjára meg lehet találni a hasizmot, ami sztem egy kicsit furán lyukas nekem.
Szabi normál úton jött világra. Be tudnád írni táblába? Javítaná kicsit az arányt.
Hendegabi,
Jegesmedve.

A természet nagyon tudja, hogy egy újabb terhesség most nem lenne jó és elkövet mindent, hogy ezt megakadályozza.