A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Szcsm: gratulalok a bejelenteshez! :wink:

Brigi: a fonokom tudja, azt mondta a kovetkezo gyulesen mondjam majd el a tobbieknek...addigra hatalmas leszek, mert most alig vagyunk, sokan szabin vannak :lol:

Brigi, Kima: koszonom a motyovasarlos tippeket, akkor szerintem varok szeptember - oktoberig. Olyan vagyok, mint egy geyrek, mindent most, es azonnal es izibe...szoval a turelem nem lett az erossegem mostansag :)

Twist: Hasonlo sulyban voltam mint Clara, 73-74 kilorol inditottam a terhesseget, szoval jo vacsi utam, picit kinyomva, siman elmenne vagy 5-6 honaposnak a pocim :oops: :lol: Sajnos a rengeteg hormon es sport azonnali abbahagyasa csak rontott, igy mar kb + 6-7 kilonal tratok. Csinalok majd a hetvegen kepet.

Szerintem most majd fogyas lesz...az anyosom itt lesz egy hetig szerdatol... :shock:

Gyongyi: szerintem a meleg + terhesseg nem biztos, hogy kedvez a bringazasnak..
Vendég

Súlyról:
Uxihoz képest én is "dagi" vagyok. 72 kilóról indult a terhességem. Felszedtem két kilót a 12. hétig, de most le is ment....megint 72 kiló vagyok. Mostanában egész nap Marci után szaladok, enni csak este van időm. Egyenlőre jó, de majd meg fog ez a súly indulni. Marcival a 20. hétig híztam összesen két kilót, utána meg 16 kilót..... :oops: :oops:

Francesca!
Nekem is olyan nagy hasam van, mintha a 6. hónapban lennék :D :D

Uxi!
Mi volt a dokinál?

Azon gondolkodtam, hogy őszre-télre milyen kabátot fogok venni??? Ti ezen nem gondolkodtatok még? Milyenbe fog beleférni a pocakunk? Ha nagy méretet vesz az ember, akkor belefér a pocak, de többi része lóg....kismama kabátot meg nem akarok venni egyetlen tél miatt......

Kima
Kép
Kép
kima75

Gyöngyi: Biztosan minden rendben lesz az AFP-vel. Mikor lesz erdemény?

Uxi: mi volt a dokinál?

Francesca: Lehet, hogy már be sem kell akkor jelentened, mert már mindenki észre veszi addigra? :wink: Anyóshoz kitartás! A barátnőmé mostanában annyira jól érzi magát náluk, hogy azon gondolkozik, átköltözik az ő városukba :shock: Egyébként - nyilván anyós függő - szerintem nem baj, ha a közelben vannak a szülők, bármikor jól jöhet a segítség...

Kima: Én tuti nem veszek új kabátot, mondjuk könnyen beszélek, mert kocsival járok...De szerintem egy A alakú kabátba biztos belefér a pocak. A barátnőm azt hiszem anno vett egy vastag kardigánt, és azt vette fel a régi kabátja alá. Ja, meg poncho-t hordott, és az alá a hatalmas ikres pocakja is befért!!!

Üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Twist!
Te még mindig Utró-zol?
Nem kellett abbahagynod a 13. héten? Én a 10. héttől folyamatosan csökkentettem az adagot és a 12. hét betöltése után hagytam abba végleg :lol: (már nagyon untam)

Gyöngyi!
Szerintem ne aggódj a műköröm miatt. Ha porcelánt választasz, akkor kérd mega körmöst, hogy adjon neked is szájmaszkot, mert azért azokat a vegyszereket mégsem kéne belélegezni. Más veszélye nem lehet, nekem évek óta van és végig maradni is fog még a baba mellett is (nem hosszú karmak!!!!!)
Az AFP-hez megy a drukk!
Ha előtte is sűrűn bicikliztél, akkor szerintem semmi bajod nem lehet...... Csak mondjuk ne most indulj a Tour de France-on :lol:

Kép
akire79

illetve "karmok" -at akartam írni :lol:

Kép
akire79

Sziasztok!

Megvolt a doki, minden rendben van. A lepény elkezdett feljebb menni, de még sokat nem tudott ezügyben mondani, majd a 18. héten.Vérömleny, vérzésnyom nincs. :D

Mérete korának megfelelő, a fejátmérőjét nézte csak, de pontosan nem emlékszem, 36 vagy 39 mm. Szóval jól megnőtt a múltkorihoz képest.Nem is fért mér rá a képre, csak derékig.

Fenékkel lefelé, lábait gondosan keresztbe téve csücsült, szóval esélytelen volt, hogy leellenőrizze, megvan-e még az állítólagos kuki.

Tiszta élesen láttuk a kezeit, a vállízületét, a gerincét. Szinte félelmetes volt.

KépKépKépKépKép
uxi

Akire: még én is utrozok. elvileg még 1,5 hét. nektek nem csipte ki a kifolyo trutyi? sokat fexem vele, de pár napja olyan kellemetlen lenn. holnap megprobálok erre is vizsgálatot kicsikarnii, de a dokim még szabin van :(

uxi: szuper, gratula!!!!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Twist!

Nekem is örökké fáj az alhasam. Néha olyan mintha meg akarna jönni a mensim. Az én dokim se idegesíti magát rajta. Pedig mindig mondom neki. Ma elkezdtem kicsit vérezni is.
Egyébként én is 37 vagyok, gondolom ezért is van több gondom mint a fiataloknak. :wink:

Rudi
turorudi6

Uxi: gratula a szép eredményhez :)

Rudi: tényleg nagyon jó a blog!

Olvasok, de most minden összefolyik. Ma el kellett altatni a cicánkat :(

Kép
Kép
alma26

Szerintetek a Rutascorbint lehet még szedni a 12. hét után is?
turorudi6

Alma Nagyon sajnálom a cicusod Nekem is van egy idős cicám a szüleimnél, aki már 19 éves. Már nagyon rossz bőrben van ezért is kaptam két éve a másik cicámat szülinapra, hogy ha már itt az ideje az idős cicusnak, akkor ne viseljen meg annyira. Egy ilyen kis állat valódi családtag, nagyon fájhat az elvesztése. Együtt érzek veled!

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy közületek bárki érez néha alhasi fájdalmat? De olyat, mintha meg akarna jönni a mensi, vagy olyan szurkálósat... :roll:
A dokim szabin van a héten, és aggódom, mert tegnap óta érzem...
De az is igaz, hogy most kellene megönnie, de eddig ilyenkor nem éreztem ilyet...

Tudtok valami okosat mondani?... :shock:
melike30
Győr

Alma!
Szegény cicád. Nagyon sajnálom.

Melike!
Úgy tudom, hogy baj akkor van, ha görcsölsz vagy/és vérzel.
A kisebb fájdalmak a méhszalagok nyúlása is lehet. Próbáld ki a magnesii citricit. Napi 2X1.

Uxi!
Örülök, hogy rendben van minden veletek!

Kima
Kép
Kép
kima75

Jó reggelt! :)

Rudi, én a 12. hét után kaptam a rutascorbint, most, mikor újra betegállományba kerültem, úgyhogy szerintem lehet.

Nekem is sokat fáj a pocim, bele-belenyilal. Ha felülök, ha felállok, ha fordulok az ágyban, de néha csak úgy, magától...

Nekem az Utrogestant kifejezetten tiltották a 12. hét után, akkor már nem a sárgatest látja el azokat a funkciókat, amiket el kellett látnia, hanem a méhlepény. Olyat már hallottam, hogy valaki ezt a 14. hétig mondja, de azután....

És anno én is viszkettem a kifolyó cuccostól, már attól féltem, gomba. De elmúlt. Utro után még kb. 4-5 napig éreztem.

Klári

Kép
claracroft

Nekem nem nagyon volt ilyen tünetem az Utro-tól.....
Inkább az viselt meg, hogy állandóan betétet használtam a kifolyás miatt és inkább az irritálta a bőrömet a bikini-vonalnál.

Kép
akire79

Úgy látom nem mozdul a vonalzóm.
Tegnap is 13 hét + 2 napon voltam :cry:

Kép
akire79

de most 13 + 3 vagy :)

Klári

Kép
claracroft

Alma résztvétem a cica miatt :cry: Nekem is van egy cica-ördögöm, nagyon együttérzek..

Melike azt hallottam, hogy amikor megjönne arra van hogy emlékszik a szervezet. Szerintem is csak nyúlnak és átrendeződnek bent a dolgok. De ha nagyon fáj vagy vérzel akkor inkább nézesd meg.

Kép
arian78

Melike, hogy vagy?
Nekem is most van szombaton a megjövetel időpontja, 16. hetet töltöm be (4x28 nap). Ilyenkor jobban fáj az alhasam, mintha tényleg meg akarna jönni és volt már narancssárga pici szineződésem is..... szóval ilyenkor én mindig izgulok, de eddig nem lett baj. 3 nap alatt elmúlik kb. és megnyugszom.

Nekem van még egy bajom, hogy a hasam mérete hol lejjebb megy, hol feljebb. Ma úgy lement, hogy behúzva nem néztem ki terhesnek. Az lehet emögött, hogy csak azért volt nagy hasam, mert a bélgázok töltötték fel a hastérfogatot? És amikor lemegy, az a méh normál mérete? 15 hetesen már nagy hasnak kéne lennie?
Vendég

Turorudi, jól vagy ma? Most olvasom, hogy neked is állandóan fáj az alhasad és 37 éves is vagy, akárcsak én. És hogy picit vérezni is kezdtél. Ez elmúlt? Jaj, nagyon szorítok!
Nekem akkor kezdett vérezni odalenn, amikor az utrót hirtelen csökkentettem (napi 1 szemmel). Ezek után most már nagyon lassan kell csökkentenem. A hasam továbbra is fáj:( De ugyebár az én dokim szerint is ez így van rendben. Akkor bizti:-)
Vendég

Sziasztok lányok,

Nicsak, nagyon édi a történeted :) Ne aggódj, még van elég időd felkészülni testileg-lelkileg... ez így van kitalálva... 9 hónap, amiből mondjuk 6 hó a készülődés. Mert az első időszakban vagy nem tudjuk, vagy nem vagyunk elég jól ahhoz, hogy igazán örülni tudjunk. Na persze tisztelet a kivételnek, van akit egyáltalán nem visel meg a várandósság egyik időszaka sem!

mindenhol olvasom, hogy intim tisztálkodást NE szappannal végezzünk, de nem írnak a tusfürdőről... Azzal OK? A törlőket nem szeretem, utálom a sok szemetet.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Twist, a baba a méhben, azaz a szeméremcsont fölött van éppen. Mikor a köldöködnél dudorodik, azt jelenti, hogy bélgázak. Így 15 hét körül napról napra érezhetően nő a méh mérete, amit ott lent lehet érezni.

Kép
nilszi

Nilszi, köszi:) Akkor én "gázos" típus vagyok:)))
Vendég

Alma: nagyon sajnálom a cicust! :cry:

Twist: nekem most esett le. Minden nap 4kor kelsz! Atyám!!! :shock: Hogy bírod???Én eddig 7-7.30kor keltem, de most ezt 1 órával eltoltam, és még így is nehézségeket okoz...

Uxi: Örülök, hogy minden rendben!

Nekem hasfájás nincs, viszont kb 2 hete tart a fejfájás. Elég kellemetlen. Viszont most már tudatosan figyelem, hogy ha kajálok valamit, akkor elmúlik. Szóval most még jobban oda fogok figyelni, hogy többször egyek keveset.

Nilszi: én olyat is olvastam, hogy a melleinket sem szabad terhesság alatt szappannal mosni...Hát én ezekre nem igazán adok, és mindenre tusfürdőt használok...

Kép
szerencsemák

Twist!

Hogy vagyok ma? Hááááááááááát elég érdekesen. A mérleg 2 kg-mal kevesebbet mutat, mint mikor terhes lettem. A hasam lapos, a melleim nem feszülnek, az alhasam nem feszül, nem fáj, vérzés nincs. Most akkor jól vagyok?

Van még aki nem érzi a babamozgásokat rajtam kívül? Legszívesebben minden nap mennék ultrahangra.

Rudi
turorudi6

Nilszi!

A szappan lúgos ph-ja miatt nem jó az intim mosakodáshoz, mivel az a terület savas kémhatású. Ezért kell használni intim mosakodógéleket. Magyarországon többfélét is lehet kapni. Én a Lactacid feminát használom. Nagyon szeretem, mert csak ez tudja tökéletesen eltüntetni hosszú időre a kellemetlen szagokat.

Rudi

UI: A lányom is nagyon szereti. Tegnap vettem észre, hogy azzal tusol. :lol:

Tusoláshoz kicsit nagy luxus, mivel 200ml 700-800 forint.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára turorudi6 2009.07.21 09:26-kor.
turorudi6

Rudi, én nem érzem a mozgást, vérzésem nincs, a mellem sem feszül (már nem is szükséges ebben a periódusban, majd csak később újra), az alhasam sem feszül... A mérleg igaz, hogy 6 kg-mal többet mutat, mint várandósság előtt, de ugyanannyi, mint 1 évvel ezelőtt amennyi voltam... nem tudom hogy ment le a 6 kiló annakidején. Mindenesetre örülök, h végre nem vagyok vézna.
A gyakori vizelés és esetleg a fáradtság az, ami a várandósságot jelzi így a 13.-ik hét környékén. Ne aggódj! Bitos rendben vagy! Én egyszer ezért felhívtam a dokimat, s megnyugtatott, h örüljek, h ilyen jól vagyok, és csakis akkor kezdjek gyanakodni (de még akkorsem aggódni), ha vérzés is van... Úgyhogy fő a nyugalom. A babának az a legjobb :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nilszi 2009.07.21 09:40-kor.

Kép
nilszi

Ja Rudi, és köszönöm a tisztálkodásos választ!
nilszi

Rudi, az összes net-es terhesség hétről-hétre oldal szerint még nem is kell feltétlenül érezni a baba mozgását, csak a 19-21. héttől. A fogyás sem jelent gondot, mert sok kismamival levelezem itt a fórumon és gyakran írják, hogy fogytak a terhesség kezdete óta. Az tök jó, hogy vérzés nincs!:)
Még a hasnak sem kéne feltétlenül növekednie az internetes portálok szerint, az is csak később. Azaz azt írja, hogy ez alkati kérdés. Egy barátnőmnek csak a 18. héttől kezdett picit látszani.
Konkrétan egy olyan kismamival is levelezem, aki a 38. hétben van és még mindig nem indult be a mell-növekedés nála. A baba nagyon is jól van. Szóval, még a mellfeszülés, növekedés is egyedi dolog ezek szerint.
Nekem pl. van, hogy egy hétig nem feszül, de aztán újrakezdi.

Van egy úgy Doppler, amivel a magzat szívhangját lehet hallgatni, 9900 Ft és nagyon sok bababoltban lehet kapni. A Brendonban tuti.
Vendég

Nekem Emivel annyira nem volt semmi hasam, hogy a 19. héten jelentettem be a munkahelyen, és nem akarták elhinni. :D

KépKépKépKépKép
uxi

Nilszi Én is a Lactacid feminát használom már 10 éve, előtte nagyon érzékeny voltam a gombás fertőzésekre, és mióta ezt használom, azóta mintha elfújták volna. Mást is próbáltam, de az illata miatt ezt találtam a legkellemesebbnek. Mindenhova magammal viszem még utazások alkalmával is. CSAK AJÁNLANI TUDOM. Most különösen érzékenyek vagyunk a fertőzésekre én is múltkor a rendelőben elkaptam egy fertőzést a Lactacid ellenére is.

Nóra

Kép
fikuszka

Sziasztok!

Köszi a nyugtatást, tényleg nem vészes, de mivel ez a 3. terhességem (1 magzat sajnos beteg volt...), és eddig egyiknél sem volt ilyen, ezért kicsit megijedtem. De nem vészes, bele-bele szúr, vagy érzem kicsit, de nem görcsös! :D
Magne B6 van itthon, azt bevettem, bár még nem érzem a hatását...

Magzat mozgás nálam a 16-17. héten már éreztehő volt legutóbb, de előbb nem.

Én is a Lactacidot használom, néha van a dm-ben, vagy a spárban akció, amikor 1100 - 1200 -ért meg lehet venni 400 ml-t. Most építkezünk, spórolunk ezerrel, de erre mindig jut! Nekem a tufürdő már nem is jó, mert nem semleges a ph-ja... Túl hozzászoktam a lactacidhoz, de semmi pénzért le nem mondanék róla! :roll: :wink:

Mellfeszülés nálam nagyon van, és most készülök új melltartót venni, mert már van olyan, amiből kiesik a mellem... :shock: :lol:
melike30
Győr

Rudi még én sem érzek semmi mozgást én is fogytam és a melleim sem feszülnek. A pocakom néha fáj egy kicsit és ha tüsszentek néha rettenetesen belenyilall. De nem aggódom szerintem ez természetes jelenség. Egyébként, ha erősebben megnyomkodjátok a hasat közvetlenül a szeméremcsont felett, akkor érezhető a méh keményebb fala. A háziorvosok is így szokták kitapintani a terhességet. A felette lévő poci nem csak a gázok eredménye, hanem a méh kezdi feltolni a belső szerveket és azért nagyobb a pocak. Nálam pl egész elkülönül a két pocakrész van alul egy feszesebb kitüremkedő rész, felette meg még egy kiemelkedés, na azok a belek+gázok. Persze akinek feszes hasizma van annak nem biztos hogy elkülönül a két hasrész! :P

Nóra

Kép
fikuszka

Most jól megijesztettetek ezzel a görcsöléssel, szombat óta napi 10-15 alkalommal görcsöl a hasam. Igaz, ért olyan trauma és idegeskedés, hogy nem is csoda. Hiába, nem mindenki örül a babánknak... a tesóm kitagadott minket, anyukámmal együtt... mert innentől anyámnak csak az én gyerekem lesz az unoka, az ő két gyerekét anyám nem fogja szeretni. Meg affene, lett örökösünk, és nem az ő gyerekeire hagyjuk a földi javainkat. Hát, nagy az isten állatkertje... szegény anyám is csak pislog és zokog három napja. Na ennyit a családról :)
Megyek délután dokihoz, akkor feltétlen mondom neki ezt a görcsölést, a frász állt belém, hogy ez bajt jelent.
Amúgy nekem is 2 hasam van, elválik deréktájon egyik a másiktól. Mondjuk túlsúlyos vagyok, szóval nagyon kell vigyáznom... tegnap óta híztam 30 dekát, úgyhogy ma laza gyümölcsnapot tartok.

Azt meg tudnátok mondani, hogy lehet-e festeni a hajam terhesség alatt? Épp múlt héten lett volna esedékes, de azt mondta egy kolleganőm, hogy ilyenkor nem lehet, én meg el is hittem, de egyre gázosabb a fejem...
nicsak

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy mi a menete annak, hogy kiiratom magam terhességi táppénzre? A választott nődokitól egyszer kell csak igazolás, vagy 30 naponta újra és újra? Október 5-től mennék táppénzre egészen január 7-ig.
Vendég

Twist: úgy tudom, a háziorvos tart táppénzen a nőgyógyász igazolása alapján, aki 30 naponta állít ki új igazolást.
nicsak

Nicsak Szörnyű, hogy milyen testvéred van, talán pont azért intézte így a sors, hogy a Te vagyonod ne az ő gyerekei örökölhessék, mert ilyen. És anyukád valószínűleg azt az unokáját fogja jobban szeretni, amelyik kedvesebb, aranyosabb, nem hsizem, hogy ez eleve eldöntött dolog lenne. Persze a tesód gyerekei, igen nagy hátránnyal indulnak a "versenyben", ha a szülők ilyenek. A minta nem a legjobb!!!
Twist A nőgyógyásznak kell arról is igazolást adnia, ha teljesen kiír a szülésig és a háziorvos adja a végleges igazolást és akkor már nem kell havonta nála jelentkezni. A nőgyógyász ha kéred biztosan kiír véglegesen, főleg ha elmondod, hogy milyen problémáid voltak idáig és hogy különbem is lombik baba, ja és "idős" első gyermekét váró kismama vagy. Ezek egyenként is okok arra, hogy véglegesen kiírjon. Engem is így írtak ki véglegesre.

Nóra

Kép
fikuszka

Szep napot!

Nicsak: ne idegeskedj!!! Tudom, irni konnyebb, mint mondani, de a tesodon nem valtoztathatsz. Ha csak a jovobeli orokseg morivalta, akkor ugysem szamithattatok volna ra, ha nektek lett volna szuksegetek valamire. (Nalunk a "kedvenc" unoka varja a nagymamam veget, miutan rairatta a lakasat...banja, de mar nincs vissza ut.) A legfontosabb most a baba es a ti csaladotok. A pocim nekem is fajt, gorcsolgetett, de kaptam kis hormont, meg magneB6-ot. Ahogy a lanyok irtak, amig verzes nincs ...addig nyugi :)
Hajfestes: en befestettem, ha jobb a mama kozerzete, jobb lesz a babae is :lol: ...es kormot is fogok csinaltatni! :lol:

Szcsm: igazad lehet, talan mar tudjak csak tul diszkertek? :lol: A fejfajassal vigyazz, figyelj a vernyomasra is.

Tapasztaltatok mar, hogy nem kaptok levegot? Most ezen csak azert gondolkodtam el, mert nem tudom, hogy ez azert van, mert tul sok kilo jott fel hirtelen vagy azert mert mar Maszat nyomja ennyire fel a szerveim? Naponta 4 km-t futottam, most meg egy-ket lepcsosor utan kapkodom a levegot. :oops:
Vendég

Nicsak Most gondolkodtam el jobban azon, amit mondtál! Megnyugtathatod a tesodat, ugyanis utánad, ha nincs gyermeked a férjed örököl, nem pedig a testvéred, ill annak a gyermekei. Úgyhogy semmiképp sem örökölt volna, csak ha nincs férjed. De ti ugye házasok vagytok?

Nóra

Kép
fikuszka

Francesca én is nehezebben veszem a levegőt, ez valószínűleg azért van mert egyrészt a hasi szervek feljebb nyomultak a tüdő felé, másrészt mert a vérünk mennyisége kezd megsokszorozódni, amit a szívnek továbbra is pumpálnia kell és ugye a többet nehezebben pumpálja, ezért van hogy egyeseknek olyan alacsony a vérnyomása. A vérnyomással együtt a szervekhez eljutatott oxigén mennyisége is csökken.

Nóra

Kép
fikuszka

Fikuszka: ez nagyon durva, hogy a rendelőben kaptál fertőzést...

Nicsak: minket karácsonykor "tagadtak ki" a tesómék, illetve azóta nem beszélnek velünk, apámmal, és nagyanyámmal sem túlzottan. Az elején én teljesen kivoltam, sírtam, stb, mostanra rájöttem, nem lehet velük mit csinálni. Persze jó volna, ha változna a helyzet, de egy ilyen dolog után nem tudom, mennyire lehet helyrehozni a kapcsolatokat...

A hajfestésről teljesen eltérőek a vélemények. Én a mostani dokimat elfelejetettem megkérdezni, az előző azt mondta, nyugodtan lehet, a védőnő rám bízta és a hennát javasolta. A fodrászom azt mondta, semmi bajom nem lesz attól, hogy 30p-ig a fejemen van a trutyi, úgyhogy én a múlt héten festettem, és elvileg a fennmaradó 6 hónap alatt még 2x fogok is. Gondolom nem sokat segítettem :roll:

Kép
szerencsemák

Francesca: nekem is nehezebben megy a légzés, néha zuhanyozás után is meg kell pihennem a konyhában, mielőtt felmegyek öltözködni a szobámba...A vérnyomásomat majd megmérem, eddig marha alacsony volt, remélem nem rosszalkodik...

Kép
szerencsemák

Szcsm: a fejem nekem is marhara fajt hetvegen es akkor mondta a baratnom, hogy nezzem a vernyomasom (o most szult majusban). Azt olvasta/m, hogy fejfajas, magas vernyomas + kesobb feherje a vizeletben nem jo....vigyi magatokra!
Vendég

Francesca Én azt olvastam, hogy a terhességnek ebben aszakaszában, amikor a placenta kezdi átvenni a szerepet abban teljesen általános a fejfájás, a hormonok teszik. Persze a vérnyomásodat egyébként sem árt időnként leellenőrizni, mert az mutathat más problémát. És attól is fájhat a fej, ha kvés folyadékot iszol. Na meg persze ettől a frontos időjárástól is.

Nóra

Kép
fikuszka

Szcsm Nálatok mi történt, valamin összevesztetek?

Nóra

Kép
fikuszka

Fikuszka: banális történet, megkérdeztem, hogy apósomék csatlakozhatnak-e a családhoz Szenteste. (hagyomány szerint nálunk mindig ott tartjuk, ahol a legkisebb gyerek van, és mindig elég sokan gyűlünk össze). Tesómék ezt elutasították, és elég hülye indokokkal. Aztán én ezen kiakadtam, erre 3 nappal később felhívtak, hogy akkor mi se menjünk. Alapvetően valószínűleg nem emiatt van öri-hari, hanem valami teljesen mást görgetnek magukban már régebb óta, csak sajnos nem tudjuk, hogy mit. Ők meg ugye nem mondják meg. Szerintem amúgy a sógornőm áldásos keze van a dologban, de ha a tesóm meg ennyire hagyja magát befolyásolni, akkor nem lehet vele mit tenni. Párszor már megpróbáltuk velük felvenni a kapcsolatot, sikertelenül. Apám a héten újra próbálkozik. Szegénynek ez elég szar lehet, hogy a fia lesz*rja, mi van vele, és nem láthatja az unokáit...

fejfájással kicsit megnyugtattál, köszi, de azért mérek egy vérnyomást is!

Kép
szerencsemák

Szcsm: ne haragudj, nem akartalak megremiteni :( , csak az allando fejfajas mellett nezni kell a vernyomast is.

Fikuszka: igazad van, de Szcsm azt irta mar ket hete faj a feje...ezert irtam, hogy nezze meg a vernyomasat.
Vendég

Köszi lányok!! (a cicám 14 áves volt és néhány hónapja daganat kezdett nőni a szájüregében, szeme mögött. nem részletezem, de az arcából folyó dolgok tisztítása is megviselt naponta. hihetetlen gyorsan romlott az állapota)

Nicsak: borzasztó amit írtál, de valahogy nem szabad erre gondolnod csak jóra. a tesód biztos rájön, hogy mekkora hülyeséget mondott :(
próbálj pihenni!!

Kép
Kép
alma26

Hát, úgy látszik a tesókkal máshol is vannak gondok... meg voltam róla győződve, hogy csak az enyém ilyen kerge, de ezek szerint mégsem, úgyhogy nem is idegesítem magam tovább. :)
A hajfestésben még mindig bizonytalan vagyok, de ha ti igen, akkor miért ne? Ti jóval többet tudtok erről, mint én. Azért még a dokit megkérdezem ma.
Annyi mindent írtok, milyen tüneteitek vannak, hogy már azon kezdtem el parázni, nekem miért nincs semmi extra... a görcsökön kívül semmi. Ez lehet normális?

Fikuszka: nem vagyunk házasok, csak együtt élünk néhány éve. Bár a párom már néhányszor megkérte a kezem, de sztem felesleges... papír nélkül is összetartozunk. Utoljára múlt héten ezt mondta: asszony, most már igazán hozzám jöhetnél :)
Romantikus egy pasi :D

Alma: a cicád miatt őszinte együttérzésem :(
nicsak

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Uxi: Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton!

Alma: sajnálom szegény cicádat, részvétem miatta :(

nicsak: sajnálom, hogy ilyen volt a tesód, biztosan nagyon rosszul eshetett, amit mondott. Majdcsak idővel rájön, hogy butaságot mondott.

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?