A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Julcsi: csaltam, a képet később tettem oda, mikor szerkesztettem a hsz-t. :)

Bogi: bizony bizony, nálunk is ugyanez a műsor, fáááárasztó... :roll:

Verus: alvós képen az én fiam is lehetne, annyira hasonlítanak Vincivel :shock: . Pedig születésükkor meg mennyire mások voltak... Na mi így kettőször forogtunk kb. 3 hete, aztán soha többet, és most 2 napja kifejlesztette a popsival kiinduló hasról hátra forgást (négykézlábas pozícióból), na ezt nyomja ezerrel. Most éjjel 3-szor fordult meg álmában (de vissza nem tud persze), ebből egyszer hatalmas ordításba kezdett úgy megijedt, én meg majdnem szívrohamot kaptam :? . Van hogy leteszem és abban a pillanatban már fordul is. Ez azért nagyon jó mert hason 10-szer előbb elaludna... :evil:

És képzeljétek nekiállt mégjobban besötétedni a szeme :). Ő sötétbarna szemmel született, és mostmár szinte fekete, épp tegnap néztem. Alig lehet látni a pupilláját. Tiszta apjaszemű lett. :D

Kép
Kép
elif

Nila elmentél, erre én meg megérkeztem.

Eszterem kidőlt.

Stelly: Néztem a videót és aztán újra meg kellett néznem. Annyira jól nyomja Adri, hogy az nemsemmi! :)

Zsufi: apa meglátta Marcitokat a férjeddel, és az volt a reakciója: "haha, ő is kifelé fogja a gyereket" :D - Esztike ugyanis képes Laci pólóját is lehúzni, úgy cibálni a mellkasszőrét... Én meg persze jókat röhögök rajta... Naná... :D
Mivel a múltkor már ellógtam egy összefoglalót, írok röpkét (detélleg röpkét!)

Julcsi:
szex: a minap összebújtunk apával. Azóta izomlázam van.. :lol: Szerinted?
Nade, viccet félrehajintva: szerintem kell tudatosság mostanában a dologhoz. Persze, hogy kisebb kedvvel vág bele az ember, ha tudja, hogy Marcibogyesz nemsokára újra felkel, de akkor is oda kell figyelni, nehogy ez okozzon később párkapcsolati problémát. Amúgy hidd el, szépen lassan rendeződik ez, amolyan régi kerékvágás szintjére. (Na jó, oda már biztos nem, de valami hasonlóra... :wink: )
És újra lelkes szexistennő leszel! :D

ladmon

elif! Vinci szeme is egyre egyre sötétebb.... :) És télleg nagyon hasonlítnak :) mos már össze kéne raknunk őket.....mikor jártok erre? Ja, letettem most az ágyra, abban a pillnatban fordult, és üvöltött, hogy ő nem is akart hanyat lenni :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

ladmon:vagyok!
izomláz?az mi,nekem semmi izmom nincs.......... :roll: de tényleg valahogy így van!érdekes,hogy régen a szex mindenre jó volt és alkalmaztuk is,msot meg azért össze kell kapni az agyát az embernek....de ha sikerül,akkor hamarabb lesz következő alkalom! :oops: apa mondta,hogy szóban már elég jól megy....

Kép
nilabali

Panna-Hanna nem sok gyümit eszik, de legalább forog,
Végre Vinci is forog,
Crocus-Attila egy foggal látja szépnek a világot,
Füge kettővel és az anyja szét akarja szidni a járókás nőt,
Hugic meg az OEP-eset, de Marcija minnyá egyedül felül,
Julcsi meleget akar (mert abban alszik jót Bogyesza),
Kreiszi cici továbbra is jól nyomja és Alexnak vagány szörfrucija van,
Stelly-Adri továbbra is füvezik és a Balcsi-vizet sem veti meg,
Helga szerintem már Barbit kergeti,
abencze is ellátogatotta környékünkre,
Andabella szintén, akinek Mesije az erkélyen vagánykodik,
Zetibébinek az éjszakai túléléshez drukkolunk,
Bencust megtámadta a rágóka,
Bazsalikom továbbra is cukimukihaminyami baba,
Zsuzsi utazik, de nemsokára hazajön, viszont édibédi Léna is nagyon izmozik (bibibii, végre személyesen láttam - hoppá!)
Zsancynak Magyarországon jár a szája, mint a "kacsa valaga" (ezen a beszólásán azóta is csonttá röhögöm magam...)
Amy Osztrákiában nyaral,
Andus Zétiképe másik gépen van (ezé' nem láthassuk itten mink)
millye cicibántalmakkal küzd, de már reméljük javul,
Efe is az éjszakai forgolódás útjára lépett,
Zümis Zsója végrevégre meggyógyult.

ladmon

http://ajanlo.kapu.hu/pics.php?d=pocakart

nézzétek meg,nagyon jók!biztosan kedvet kapnak még páran,hogy pockosak legyenek!

Kép
nilabali

hoppá!pocakosak legyenek!

ladmon:összefoglaló megint király lett!

Kép
nilabali

Na jó, akkor kicsit előrébb hoztuk a topikfelpörgetés akciót! :D

Kár, hogy Boginak banyázni kell....

Amúgy mi jól vagyunk. Hétvégén szokásos jövésmenés. Kengurut nyomtuk már megint, kár, hogy kölökmaci azt hiszi, hogy abban aludni kell. Szóval visszük mi világot látni, meg természetben sétálni, de ő csak alszik és alszik benne. Hugic, lehet, neked is ki kéne próbálnod... Nappali alvásmegoldásra kitűnő... :wink:

ladmon

ezek a pocakfotók! hát nem tom, én nemhiszem hogy merném magam így kipingálni :lol: :lol: :lol:

Beszámoló csúcs!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lkverus 2009.07.22 08:53-kor.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Nemááár... a medúzástól kirázott a hideg is.... :)

ladmon

na,én kávézom,azt húzok mosogatni!
Bazsaládé is kidőlt!

Kép
nilabali

de azért jók a képek!

ladmon:Bazsi is bealszik a kenguruban!

Kép
nilabali

ja,tegnap volt a napja,hogy Bazsit próbáltam ringatás nélkül letenni aludni,és láss csodát el is aludt egyedül mindig!már nem hason alszik mindig,mert ha úgy teszem le,mindig oldalra fordul és úgy nyomja.most már ő választ magának alvási pózt!

Kép
nilabali

Nila, azért remélem, semmi komoly a hasfájás (bár elég carul hangzott, ahogyan írtad)...
Meg Panna, neked akartam még, hogy a peteérést én is jobban érzem.. A múltkor azt hittem (nekem ugye még csak egyszer jött meg), hogy tuti gáz van a petefészkemmel. Aztán két nap múlva elmúlt és mensim meg szerencsére sokkal egyszerűbb esetként érkezett meg...
Remélem, nálad is csak erről van szó!
Ma mész dokihoz ugye?

ladmon

Én is megvilágosodtam...Az enyimé képzeld nem szopizza az ujját... És ezért nem alszik el simán. Tittagááááz!!

ladmon

ha alszik,mert már fel is ébredt!szerintem felzavarta a mosógép,pont szembe van a fürdő a szobájával!

Kép
nilabali

ladmon.cumizik Esztike?mert Bazsi nem is cumizik és újszopás is ritkaságszámba megy nála,de valahogy csak elaltatja magát!
de most nem alszik,nemsoká etetés és utána lemegyünk boltba.valószínű,hogy most már csak 2körül fog aludni,így lőttek a betervezett takarításnak.....
csinálok reggelit magamnak,de tegnap reggeli után lettem extra szarul!estig enm is ettem semmit,de a vacsi bent maradt!én is remélem,hogy semmi komoly,nem is gondok ilyesmire,fő a pozitív gondolkodás!
panna ma megy dokihoz,reméljük nála sincs semmi komoly!

Kép
nilabali

Eddig ujjszopival aludt, cumi nincs. És most jobbára nem alszik el magától. Ezért szenvedek a nappali altatással... Mindegy, szerencsére ő is édibédicukimuki így mindig megbocsátást nyer a lefekvés előtti extra akciója. :)

Én is arrébb állok, mert apa megfenyegetett, hogy olyan car már a telefonom, nézegessek magamnak valami újat. (Nem értem mi a baja, extranőcis tükrös LG-m van, ami már 4 éves múlt! Nem tud semmit és gyakran nem hallani a hangomat benne a túloldalon. De olyan szééép! :D)

ladmon

ladmon:vadássz magadnak egy szép telcsit!
később még én is jövök!

Kép
nilabali

Zümis köszi! Igen még anyatejet kap... párszor próbálkoztam gyümivel kisebb nagyobb sikerrel... :? Régebben én is többször sétálgattam az etyeki tónál :D nagyon szép hely.

Stelly ez egy nagyon jó dolog, hogy elhordod babajógára. :D Mennyit kell fizetni havonta? :roll: nagyon ügyes Adri! :D

Zsu83 köszi! Apukám nincs túl jól a meleg is nagyon megviseli... de reménykedünk :roll: NA akkor neked sem lesz egyszerű napod ma az OEP-nél...

Budabo Köszi! Mennyi időre mentek Debrecenbe? Remélem a banya nem készít ki! :roll: Úgy érzem ma jobb a cicim... de kiderül estig... lehet attól is függ, hogy mennyit lóg rajtam a fiam...

Zsufi74 Örülök, hogy jól éreztétek magatokat BAlcsin. Jó időtök volt az már biztos... :D sajnálom a te cicidet is! Remélem hamar rendbe jön! :roll: Az én melleim már alakulnak... még nem az igazi, de talán már nem szúr annyira... :roll: Nagyon helyesek a képek! Látszik, hogy élvezte a fiad! :lol:

Kaandi a tejjel nem lesz gond, hogy tornázol? :roll: örülök, hogy a fiad jól van :D

Elif remélem minden rendben lesz a nődokinál! :roll: Na ezt elmondom a lányomnak, hogy Efe szeme sötétedik... teljesen odavan Efe szemeiért! :D édes kis mosolygós baba!

Julcsi-79 köszi, ha nem javulna akkor kipróbálom! :roll:

Lkverus de édesen alszik Vinci! és ügyesen forog! :D

Nilabali köszi cicik gyógyulgatnak! Jaj szegény te! Jobbulást neked! Remélem hamar rendbe jön a pocakod! :roll: A fagyiból van még 1 dobozzal, de nem sokáig :D

Kép

Kép

Kép
millye

húúúúúúúúúúú,lányok!ki ne menjetek!iszonyatos hőség van!nekünk a Penny 2percre van,de amíg hazaértünk megdöglöttem......Bazsika meg rögtön benyomta a szundit,amint kiléptünk a lépcsőházból,aludt amíg haza nem értünk.mostmár itt négykézlábazik a kis ördögfióka.most már tuti,hogy csak a 2-es kaja után lesz szunya.

ladmon:elmentél telcsit venni?hogy bírtátok az utat?

millye:sajnálom,hogy apud nincs jobban!én pocakom ma jobban van.

szegény bogi....! :twisted:

Kép
nilabali

kajakérdés:
ti mennyit adtok enni, vagyis mennyit eszik meg a gyerkőc? Mármint a nem anyatejeseknek??? Mert az enyimé szerintem túlzásokba esik lassan...egy banán(méretes)+ egy nagyobbacska őszibarack, és 2 nagy kanál tejpép, hogy ne legyen olyan híg a kaja simán lecsusszant, és még tátog.....főzelék 3 közepes krumpli egy répa.....hát nem tom, de nekem sok, ha belegondolok, a nagyok nem esznek ennyit egész nap, és emelett 3X tápszer, meg még néha egy adag tejpép is belefér....és csak hízik...és csak éhes.....

nálunk minden ablak csukva, be se jöjjön a meleg, itt benn 2 fok van, egész elviselhető :) Kinti hőmérő árnyékban 32fokot mutat! ANYÁM!

telcsi: nekem a kedvencem a samsung, volt is naggyon nőcis kinyitós rózsaszínes, vagyis még megvan, de 2 év használat után megadta magát, és nem akar térerőt fogni....szerelők 30ezerért akarták cserélni a belét.....egyenlőre olcsóbb telcsikkel nyomulok szintés samsung kevésbé nőcis változataival....mindig történik valami velük...leesnek, eltűnik a képernyő...de nekem csak ez a márka tetszik :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

ja, és nincs ugyan fogunk, de már rágicsálta a kenyérhéjat :)kell lassan a babakeksz :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

verus:szerintem a gyerkőc étvágya dönti el,hogy mennyit eszik,nem?én fiam nem egy nagy kajás,almát egyszerűen a képembe köpte,a barack eggyel jobban ízlett neki,de 3-4kanálnál többet abból sem eszik.milupás tejbedarapép szintén4-5kanál,most adtam neki hipp-es tejpépet,üvegeset,ebből most megevett negyed üveget,és úgy láttam ízlett neki,ez már haladás nálunk.lehet,hogy ő még nem érett a másfajta kajára,de azért óvatosan kóstoltatom vele a dolgokat.tápból pedig a liter helyett csak 7decit iszik meg,van hogy annyit sem.teázni is változóan teázik.ezért viszem holnap dokihoz,mert szerintem fogyott és jó lenne más tipusu tápszer,mert ez a hipoalergén cucc nem izlik neki.
most adok még neki tápot,aztán megpróbálom lefektetni,mert ma még csak talán összvissz háromnegyed órát aludt.

Kép
nilabali

Na, most végleg elkeseredtem...
1/2, órán keresztül gyűrtem a gyereket, hogy aludjon (nem adtam neki cicit, mert egy órája evett), és közben üvöltött a fáradtságtól.
Nos, asszem nekem komolyan el kell gondolkoznom, hogyan tovább.
Ez egyáltalán nem állapot, hogy üvölt sokáig-sokáig aztán a kezemben bealszik. És tutkóra nem alszik tovább fél óránál.
Most mi a tökömet csináljak??

Telóm nem lesz. Néztem a neten, és egyetlen egy tetszett meg, de az 299.000 Ft, szóval asszem nem kapom meg... :cry: :cry:
Ki nem megyek, mert még csak itt tartok Nila, hogy nézem a neten, mert apa nélkül azt nem vehetem meg semmiféleképpen... (először lecsekkolja: mit tud, milyen képet készít, milyen a csengőhangja, van-e hozzá Bluetooth meg izémizé-etyempetyem...) Szóval nem ám csak úgy egyszerűen telót veszek....

Verus:
én is olcsóban akarok nyomulni, ami ráadásul jól is néz ki. (A rózsaszín nekem is nagyon bejönne! :) )

ladmon

ha ez vigaszutal az én gyerekem 8 óta nem aludt ma még....hát majd leesik a feje, de csak azért sem...most itt ül megin, és pakolja apa papirjait.....meg eszi....a múltkor a színes újságmaradékokat töröltem a szája széléről :lol: Hát a nagyfiam nem ette, hanem nézegette az újságokat...a lányom volt a könyvevő....ezek szerint vinci is rendetlen lesz?????

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Jó napokat!

Azt hittem, ma senki sem merészkedik ki és itten fogunk nyomulni...Ehhez képest nagy a csend. :o

Elif: Jó, akkor kivételesen nem én vagyok a h...e! :D

Ladmon: Esztike kúszásáról israkhatnál már egy képet legalább. :wink:
Az összefoglaló megint brilliáns! Minden héten jöhetne egy. :wink:

Vinyóka tényleg nagyon kis husi lett, de ügyesen forog. :D Ennyit eszik? :shock:

Bogyesz napirendje finoman szólva felborult. Délutáni alvásából hétkor ébresztettük tegnap este, aztán természetesen virágos jókedve kerekedett, cici mellől incselkedve Apájával. Tízkor úgy kellett lekaratézni (Millye, együttérzek). Éjjel azért buliztunk egy órát három körül, hétkor már fent volt. Úgyhogy ma sem sikerül a 2 alvás, assszem :? , már másodjára alszik most.
Krumpli nem nagyon jön be :( , de a teát mégis megisszuk, ha nagyon szomjasak vagyunk. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Én is vagyok, de olyan meleg van, h nincs kedvem semmihez, még írni se. Csak punnyadok :?
kreiszi

végre végre elaludt..remélem legalább egy órát :) iszonyat fáardt volt már...kapott kis tápit is, és most édesen kiterült.
Julcsi! igen ilyen sokat eszik,,, egy banán simán nem elég neki, mert egy óra múlva megincsak éhes lesz...almától szabályosan éhesedik, úgyhogy kevernem kell kekszel, vagy etjpéppel, hogy laktassa....sokat is iszik, mert 3 üveg naponta befolyik, és 1, 25ös az üveg...ja, és nem ám vizet iszik a drága, hanem almalé a kedevnc, meg oldódós tea....(almalé a nagy 5les 100%os)víztől ideges lesz, és kiveri a hisztit :lol:
Szóval golyóhamis kisfiam van :) Ági ugyanilyen volt, most meg egy csontkollekció,és annyit eszik, mint egy kismadár :)csak ő babaként nem volt ekkora étvágyú a gyümikre, meg főzelékekre, ő tápszert zabált, meg tejpépet főeg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lkverus 2009.07.22 13:21-kor.

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Na mégis.
Millye: jobbulást a cicinek!
Panna: rem nincs baj!
Julcsi: sajnálom, pedig most meleg van. Azért ne mondjál fel!
Nálunk a szombati vihar kavart be, de tegnap már jó napunk volt.
Zvera: veletek mizu?
kreiszi

ladmon:én fiam alszik most,remélhetőleg úgy 5-ig.....egyébként talán olvasd el amit millye felrakott a közösbe,álombaringató a címe,hátha találsz valami használható tanácsot.én olvasgattam,bár Bazsika jó alvó,de néha ő is csinál olyat,amit Esztike.én most azt próbálgatom,hogy egyedül aludjon el..és sikerül is általában!tegnap este is ébren tettem le,még emelgette a buksikát amikor fürödni mentünk apával,mire végeztünk addigra a leglehetetlenebb pózba tekeredve aludt a drága.
ha az ágyán hagyod egyedül,akkor sír,vagy játszik,lehet,hogy kicsit magára kéne hagyni,hátha elalszik egyedül.viszont,ha sír,akor nem tudom,hogy mit csinálhatnál vele.

julcsi.sajnálom a felborult napirendet tegnap Bazsinak is volt egy extra fél óás alvása hét körül,pedig akkor ő nem szokott aludni,én is ébresztettem,mert 8-kor fürcsi van és kaja,meg féltem,hogy nem fog elaludni,de elaludt,szerencsére.szerintem ez a buzi meleg csinálja meg őket nagyon!

verus:szerintem senkit nem vigasztal,hogy a Vincikéd sem alukált még ma......neki azért jó az alvókája,nem?

Kép
nilabali

kreiszi:ez aztán a mennyiség!jól vagytok?

Kép
nilabali

én is kihasználom,hogy alukál a Bazsalikom,megyek husikát tölteni és panírozni...ezt utálom csinálni,de enni nagyon imádom!kaja,csak vacsora lesz,mert apa mindig csak akkor ér haza....
valamit,lehet,hogy ebédelni is kellene,körülnézek ez ügyben!

Kép
nilabali

na nekem is csak ehhez volt kedvem ma...
Kép
de főzni legalább kéne :roll:

Kép
Kép
elif

Nilabali: írtam végül utána még, meg most is jutnak eszembe dolgok.
Köszi, jól vagyunk. Most már 2 órája alszik Alex, de reggel 6-tól ébren volt. Voltunk melóhelyemen ügyet intézni, hát szét vigyorogta magát mindenkinek :D . Ja, meg forog oda-vissza, nagyon élvezi, még én is :lol:
Lehet a meleg miatt nincs nagy étvágya Bazsalikomnak, nem?
kreiszi

Elif: nagggyon jó!
kreiszi

Kreiszi, felmondtam. :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nilabali na igen meleg van kint... locsolok ezerrel :D itt bent azért elviselhetőbb az idő.. nálunk 20 fok van a szobában. Örülök, hogy a pocid jobban van! Én fiam 3 órát aludt. most kelt fel.

Lkverus 2 fok van bent nálatok? :shock: :D jó tudom...biztos elírtad... de olyan mókás :lol: Nem semmi adagokat nyom be Vinci :shock: van étvágya az már biztos! :roll:

Ladmon csak ölben alszik el? Nem próbáltad cicin megnyugtatni és amikor félálomban van akkor betenni az ágyába? Lehet a meleg is betesz neki... este is ölbe altatod? :roll:

Julcsi-79 sajnálom az éjszakátokat! Annak örülök hogy a teát megissza! :D A krumplit meg majd megkedveli (vagy nem) de helyette van még más zöldség is és talán találsz kedvére valót is :D

Kreiszi na látom neked is punnyadt a hangulatod az idő miatt... nem csodálom... remélem Alex azért jól viseli a meleget! :roll:

Zetibebi :?: merre jársz?

Kép

Kép

Kép
millye

Elif de jóóóóóóót csináltál már megint! :D jó kis összeállítás! :D Mennyit változott Efe születése óta :D

Zetibebi ez aztán az intuíció! :D :D :D

Kaja rakott tészta, borsóleves

Kép

Kép

Kép
millye

millye:hogy csinálod a rakott tésztát?

zetibebi:felmondtál,mi?jól vagytok?

kreiszi:engem sem visz rá a lélek semmire sem,de megbánom még,ha a kicsikém felébred,mert akkor majd kapkodhatok ide-oda!

elif:milyen programmal készíted ezeket a szupi tablókat?

Kép
nilabali

Látom, ma más sem boldogabb!

Háháhááá! De én az vagyok!! :D

1) emmeg mégalszik.... hmm...
2) találtam telót vagy 3-at is- mind róóóószaszííín!!
(És Verus asszem Samsungok is...)

Apa ugyanis felhívott és azt mondta: "ihajcsuhajj azonnal hagyjam abba a lábkörömfestést és nézzek telefont rögtön!"
Én meg úgy megijedtem, hogy hirtelen találtam is!
(lehet a körömlakk miatt rózsaszín mind?? :lol: )

Node: millye: jaja, kézben elalszik, de üvölt előtte vagy fél órát. Nagyon gááááz! Már fáradt egyértelműen. És bizonybizony ez azért van, mert elveszett a hüvelykujj... És már kezdi este is csinálni. Ez plusz indok arra, hogy valamit kezdjek a helyzettel.

Látom elif, te is jól elszórakoztatod magad. :D

Julcsi: azt hittem, hogy a meleg nektek legalább jól jön... :(
Amúgy a kúszás még igencsak a nagy szenvedések közepette fejen keresztül jön létre. A legnagyobb helyváltoztatást a Bazsi féle forgolódással éri el.
De nemsokára vége a szép életnek: holnap megyünk megint egy Dévény tornára. Pont azért, hogy a kúszást elindítsa! Hajajajjj!! :lol:

Zetivera:
meg sem merem kérdezni... :?:

ladmon

Zéti: Nehogy felmondj! Gyere inkább, és panaszkodj nekünk, hiányzol... :(

Kreiszi: Csak hétfőn voltunk megkattanva, azóta minden ok. (Éjjelek nem annyira, dehát nem lehet minden tökéletes. :wink: )

Oh, Millye, a mai éjjel jó volt. :) Csak egy órát voltunk fent. Remélem abból nem lesz rendszer viszont, hogy 10-kor alszik el... :shock:

Nila, olyan jó, hogy jobban vagy, vigyázz nagyon Magadra!
Mit mondtak, mikor vállalhatsz következő gyerkőcöt? Sokat kell várnod?

Ladmon: Előrebocsátom, csak ötletelek (és segíteni szeretnék), nem okoskodni akarok...
Olvastam valahol, hogy a ringatás azért nem jó módszer, mert a karodban laszik el és ha kicsit megébred, akkor az ágyban találja magát, ettől pedig megzavarodik és fel is ébred teljesen. Nem tudom, hogy ez igaz-e, de elgondolkodtató mindenesetre. Kiságyban, ujjacska be, hátsimi, popódöcögtetés, ezek nem jönnek be?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Ah, én nem panaszkodom, Ladmon. Nappal jól alszik. :D
Fejen kúszni Marcim is tud. Kizárólag jegesmedvére vadászva illetve kiságyban, álomban és félálomban. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

elírtam a fokot, vagyis az 5ös nem mindig műkszik a billentyűzeten, nem tom miér...na szóval még mindig 25 fok van idebenn.... :):)

Nilabali!Vinci jóalvó éjjel, napközben kezdettől szinte alig...mostnaában azért kialakult egy napközben 2x alvás, de rövid időre...ma valhogy tolódott kissé, valszeg egy lesz belőle....mert ha most felkel egy óra múlva, akkor estig már semmi sem lesz....jó lenne, ha nem csak egy órát hunyna
:wink:

elif! nagyon jó a tabló!!!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Fel ám :wink:

Aggasztóan kivagyok, úgyhogy leadtam Zt, szerintem vasárnap este megyünk csak érte. Anyóspajtinál van.

Nagy felfedezést tettem, Olinak 3/4 óra hosszú egy alvásfázisa, valahol olvastam egyébként is hogy ennyi, de mostmár tapasztalatból is tudom. Ma hajnalban minden fázis után felkelt, egészen éjjel fél 1től reggel 7ig. Valamelyik nap volt egy éjjel amikor csak 2x kelt, maga lett volna a nirvána ha Zéti nem kukorékol 3x :lol: :lol: :lol: Na megyek és élvezem az egygyerekes dolcsevítát 8)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

enyém teló amit imádtam:
http://phone.mobile9.com/img/samsung-sgh-e530-1.jpg
a mostani:
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/ke ... g_M610.asp
és ilyenre vágyom(de csaka dizájn miatt, maga telcsi nem nagy eresztés tudásilag):
http://mobilarena.hu/dl/cnt/2006-07/18036/versace.jpg
és a fehér-arany...

nah, akkor le is lőttem amgam, társasozok a nagyokal egyet, amíg Vinci szunyál :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Julcsi: köszi, azért is dobtam be, hogy ötleteljetek már nekem egy kicsit!
Az eset egyszerű: semmi nem jön be.

Ágyba be, ott púpoz, forog, sikongat, majd ezt megunva szenved, vergődik, elkezd sírni, és ez odáig fajul, hogy visítva üvölt, de persze ezt a részt már a kezemben műveli. Popó meg buksisimi! Ááá....

Most teljesen ráhúztam a redőnyt, mielőtt végleg kidőlt, lehet, hogy ez is valami megoldás? Még mindig szunya...

Vera,
ez azért tényleg nagyon kemény... Nappal mennyire gáz?
Azt meg jól tetted, hogy Zétit mamázni küldted!

ladmon

zetibebi:huhh...még olvasni is fárasztó!nincs is idő a két kelés között visszaaludni!Próbálj most pihizni!

julcsi:erről még nem beszéltünk a dokival,mi kis korkülönbséggel akartuk a gyerekeket,de ez már biztosan nem lesz így.kicsit félnék is,sőt nem kicsit,az meg a pocaklakónak sem lenne jó!lehet,hogy nem merjük kísérteni a sorsot és BAzsalikom egyke lesz!

egyébként kisfiam már felébredt....tehát nem alszik5-ig4ergo-jön velem a konyhába és ő lesz a kukta!

Kép
nilabali

Jujujjj de kafa a Versace teló!!! (apa kétszer is megbánja, hogy elzavart telefont nézegetni.... :lol: )
És, ha letakarunk egy betűt, még a Verus is kijön belőle!!! :lol:

ladmon

Ladmon, babakocsizás?

Olival a nappalok nagyon jók, egy szavam sem lehet, édes manó, eszik, alszik, játszik, kakál, dumál, vigyorog, mindent nyikk nélkül. Nappal négyszer is alszik egy-egy fent említett fázist, ma is már 3x aludt! Nappal mikor szemet dörzsöl vagy ásít akkor bedugom a babakocsiba, kettőt tolok rajta és alszik.
Este sincs harc, 8 körül teletankolom, böfi, berakom a kiságyba és alszik, néha van egy kis nyűgi de megsimizem a hátát és ennyi. Éjjel sincs koncert, egyszerűen csak felébred, tök szabályos időközönként, egy-kettő-három fázist alszik csak egyben. Mikor felébred sírdogál, akkor megsimizem vagy kap teát vagy cicit és alszik tovább. Teát/cicit igyekszek minél ritkábban, lehetőleg csak 1-2 alkalommal.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?