Sziasztok!
Köszi a kedves fogadtatást, kitartás lányok, nemsokára mindenki tudni fogja milyen nemű gyerek lakozik benne. Addig meg legalább van egy kis izgalom.
Szerencsemák: persze, szólok feltétlen, ha tudok valakit. Neked ki a dokid? Marcival szerencsém volt, mert abban a fórumban, ahová akkor írtam, sokan voltunk Kútvölgyisek, és végül az egyikkel egyszerre szültünk és együtt voltunk egy kétágyas szobában. De ahogy láttam, azért te későbbre vagy jóval kiírva, úgyhogy inkább ne jöjjön hamarabb ezért!
Hékás: Enyém fiam is Marcell és alig idősebb a te fiadnál

Nekünk kistesó valószínűleg Milán lesz. A Jázmin is szép név. Ez már biztos? Mármint ha lány lesz?
Henya: szerintem ne légy szomorú, mert a következő még lehet kislány, meg ha megszületik úgyis mindegy milyen nemű, csak hogy ott van és cuki és egészséges
Nilszi: nem semmi, hogy már most tudsz szülés utáni dolgokkal is foglalkozni, ritka ez, legalábbis nálam nem így volt, pedig utólag azt gondolom, tényleg hasznos ha az ember kicsit utánaolvas, felméri milyen "iskolák" vannak gyereknevelés, szoptatás stb. terén és előre átgondolja, ő melyiket szeretné követni, mi áll hozzá közelebb, mert szülés után a kórházban már a csecsemősök között is ahány anyuka annyi szokás, mindenki mást mond, te meg csak kapkodod a fejed, mert azt várnád, hogy ha egy a magyarok istene, akkor meg mér zavarnak össze ennyiféle technikával, hozzáállással stb.

Persze 80%-ban úgyis az ösztönök döntenek, de azért jó előre tudni, hogy mik közül választhatsz.
Claracroft: mi elsőre kisfiút szerettünk volna, aztán úgy is lett, most jó lett volna, ha nem azonos nemű, de én is úgy voltam mint te, hogy valahogy mélyen éreztem, hogy fiú lesz, csak próbáltam szuggerálni a dolgokat

Azért drukkolok neked, hogy olyan nemű legyen, amilyet szeretnél!
Majd küldök mindenféle adatokat is, csak megnézem mik is kellenek pontosan.
Pihenjen aki csak tud, jó meleg van ma is