Ma megvolt a főpróbánk, milyen is három gyerekkel itthon. Csak egy délelőtt erejéig apa elment. Nagyon izgultam, hogy hamar hazaérjen és addig Dani ne ébredjen fel.

Majdnem összejött, már tudtam, hogy csak percek kérdése és itthon lesz, a gyerekek meg játszótér menetkészek voltak, amikor elkezdett dünnyögni.
Sillia,
Teranita Daniját szeretném kisajátítani. Ugyanis most is itt alszik a kiságyban.
Boo,
Lehet, hogy belemagyarázom, de nekem Műzli tényleg sértettnek tűnik.
Az nem baj, ha apa csinál mindent. Az ilyen "anyáknál" én azon szoktam drukkolni, hogy legyen annyira elege, hogy kilép a képből, mert akkor lesz valaki, aki átveszi a helyét. Sokkal jobb lenne mindenkinek. Ha valaki meg szoptat, akkor a gyerek kakája még csak nem is büdös.
Nyuszi,
A doki nem mondhatja meg neked, hogy mit csinálj, ő felveti az alternatívákat, de neked kell döntened.

Itt nincs olyan, hogy "legjobb megoldás". Ha nem tudsz dönteni, akkor megkérdezed, hogy mi az előnye/hátránya a dolgoknak.
Ha maradsz:
Kórház, kényelmetlen, fertőzési forrás. Ha beindul, igencsak sokáig elszórakozhatsz odabent, nagyobb az orvosi beavatkozás kockázata.
Ha hazamész:
3 cm-nél nem valószínű, de viszonylag gyorsan is történhetnek a dolgok. Ha messze laksz, macerás bejárni a vizsgálatokra.
Te tudod, hogy melyik neked a legjobb, nem a doki. Natinál nekem is hasonló választásom volt, fel is lettem volna háborodva, ha nekem valaki megmondja, hogy mit csináljak. Hazamentem.
007,
Egy digi képkeret árát ránézésre én kb be tudom lőni.

Szerettem volna venni én is ajándékba, úgyhogy jól megnéztem őket. A 20-30e-nél kezdődik neked nem a több 10e kategória?
"szigorú angol nyelvtan szerint a kétféle írásmód ... "
Ha már off ...
A nyelvtannak nincs köze a helyesíráshoz.

Az a szemantikához tartozik, az angol - pláne nem a brit angolban - az meg a nyelvtanhoz hasonlóan nincs szabályozva, teljesen a megszokásra épül.
Whisk(e)yt ittam már Skóciában és Irországban is. Nekem nincs különbség.

Sőt, még a kommersztól sem tudom megkülönböztetni - elnyomja a kóla az ízét.

Azt hiszem, ez nálam szintén járműkategória, ahol tudatlanságom végtelen.
Klarka,
EGYBEN?

Nem letettünk, csak pont arról beszéltünk - én vetettem fel, bocsi -, hogy 43. hetet nem engednek. De úgy látszik, mégis.

A Sotén, ahol szültem, már a terminus betöltése utáni napon is kezdenek csúnyán nézni.
Tímea,
Egy hónap?

Nekem az az öt nap is elkeserítően hosszú volt. Miért kellett olyan sokáig bent dekkolni?
Pagika,
"2 emelet, lift nélkül"
Azért arra kíváncsi vagyok, ez hogy oldható meg 3 gyerekkel.

Vagy 1,5 évig kell őket cipelni a lépcsőn.
Régen volt pár önkormányzat, ahol a többes ikresekhez küldtek segítőket. Nálatok van ilyen? Heti 1x a védőnőnek ki kell jönnie. Én megpróbálnám úgy szervezni, hogy azon a napon ő vigyen le legalább egy gyereket.

Igy meg csak 4 napot kell megoldani valahogy.
Kendőbe vagy kenguruba téve egy gyerek, kézben második...még mindig maradt egy...

Hordozót ne is próbáld, nagyon nehéz.
Marietta,
Most olvastam a Mother&Baby magazinban egy amerikai egyetem kutatását. Azoknak a gyerekeknek, akiket sokat tartottak kézben, kimutathatóan nagyobb az agyuk, mint azon társaiknak, akiket inkább letettek. Fogd fel úgy, hogy az agyát fejleszted.
A másik dolog viszont az, hogy ne szoktasd hozzá olyasmihez, amit nem tudsz egy 10-15 kilós gyerekkel órákon keresztül csinálni. Vagy két évig. Nem kell járkálni, elég, ha leülsz az ágy szélére és rugózol, az kb ugyan az. A büfinél is elég pár perc séta, onnan önkímélő üzemmód! Az alvási rutint jól gondold át, mielőtt megszokjátok. Szép dolog karban ringatni és közben altatót énekelni, de egyiket sem tudod alvás közben csinálni.

Igy meg előbb-utóbb terhes lesz...na jó, nagyon is hamar.
A ragaszkodás csúcsa még nagyon messze van. Kb 3 hónaposan rájön, hogy te más személy vagy, aki eltávolodhat. Amikor meg már tud helyet is változtatni, iszonyú erőfeszítések árán halálra váltan megpróbál követni. Azok majd szép időszakok lesznek.