A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Köszi, de most jól aludt szerencsére, és a foga még nincs kint, amennyire látom, szóval nem tudom mi volt tegnap...

yuyu79

Hát Lányok!!

Nem tudom, hogy hogy csináljátok, de én már reggel óta pakolok.... holnap indulunk vissza a Balcsira 6 napra... :)

1 hete jöttünk haza éppen vasárnap este vasaltam ki az utolsó ruhákat .... :shock: ez van! És dőg meleg lesz!
Vendég

sziasztok így ismeretlenűl de minimanó alias Gabinak július 15-én megszületett a kislánya Míra azt nem tudom mennyivel született mert a nagylánya írt nekünk is a másik topikban de már szombat óta otthon vannak jól vannak csak Gabi nagyon fáradt gondolom majd jön hozzátok is ha kicsit összeszedte magát

nika70
Salgótarján

NAGY GRATULA GABINAK ÉS MÍRÁCSKÁNAK!!!!
Reméljük minden simán ment és jól is vagytok, gyere mielőbb és hozz képeket is!!!

KépKép
koadri

Mónika, köszi a híreket, gratulálunk és minden jót nekik!! :D

yuyu79

Sziasztok! Jelentem megszületett a kis Míra minden ketten jól vagyunk!

Sajna a sebem úgy néz ki hogy egy helyen szétnyilt igy vissza kell mennem a dokihoz :oops: :oops: :oops: nincs sok kedvem. :oops: Amúgy nagyon jól vagyunk. Szépen eszik alszik, de azért minden nap van egy kis fennlét (1-2-3 óra) de majd beáll szépen. A mellem nagyon kisebesedett tegnap szinte "bugyogott" belőle a vér :oops: most bimbóvédőt használok igy sokkal jobb és nem is fáj annyira vele.

És akkor itt egy pár kép még:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Gabi, egy gyönyörű kislánnyal kárpótolt az élet benneteket, hatalmas gratuláció nektek :) Remélem nem tűnsz el, és folyamatosan hozod a képeket :) Olyan jó nosztalgiázni!!!

Remélem Rituspoc is jelentkezik majd, olyan sokszor eszembe jut ő is.

Kata, bárcsak én is pakolhatnék, minket a múlt héten a rossz idő tartott itthon, szóval szerintem ez a legkisebb baj, hogy meleg lesz, érezzétek magatokat nagyon jól, és hozz sok képet nekünk!

Julcsi, nekünk inkább a nappalok zavarodtak össze ebben a melegben nem az éjszakák, sőt tegnap éjjel 3 hónapos kora óta először reggel 6-ig egyfolytában aludt. De nappal sokszor olyan nehéz elaludni.

Ma voltunk védőnőnél, az intenzív hízókúra eredmény, hogy végre elértük a 9 kilót, szóval visszajött amennyivel kevesebb volt a múltkor, és hízott még egy kicsit, és 75 cm a hosszuk, azt mondta a nő, hogy egy majdnem 1 évesnek tökéletes méretek :D

Gőzerővel készül a játszóterünk, ma épp betonoztunk, és még lógok egy képpel is :)

Kép Kép
Ő az egy hetes unoka hugink :)

<
sziszka78
Tolna

Ja, és még nem biztos, de hétfőn talán jövünk Pestre :)

Az előbb pedig Drága kicsi Emmácskát elfelejtettem megdicsérni, én imádom a lábujjacskáit :D Megint le lett vágva a haja?
Úgy tűnik megyünk pár napra Dobogókőre, kell néznem jó kis túrákat :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Na, kaptak a picik gyógyszert, úgyhogy remélem hamar regenerálódnak. Hétfő-kedd felé kell vinni széklet mintát kontrollra.
Mondjuk ma még Bence nem is kakilt, de mondta dokinő, hogy a baci attól még benne lehet.

Voltunk viszont méreckedni. Dórinak megcsinálták a két éves státuszt, ő kicsit lepasszolt a 10 napja tartó hasmenés és nem evés miatt, de így is szép méretei vannak.

Szóval Dórika 2 évesen: 12 kiló 50 deka és 86 centi. Feje 48 centi.

Bencét is megmérték, nem egy éves státuszra, csak régen volt mérve.

Bence: 11 kiló 80 deka és 76 centi. Feje 48 centi neki is. Pár dekát ő is fogyott a hasmenés miatt.

Édes szíveim. Emesém pont egy évesen volt 11,80 deka.

Gabinak hatalmas gratuláció, nagyon szép Míra baba. Mennyivel született? Sima szülés volt vagy császár? A sebed miatt kérdezem.

Sziszka: kis uhokahugi is tündérke! Majdnem akkora, mint mellette a kacsa! :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Nagyon szép mindkét baba, GRATULÁLUNK :!:

yuyu79

Gabi, gratulálok ehhez a gyönyörű kislányhoz! Legyetek nagyon boldogok és egészségesek!

Szilvi, nagyon édes az unokahugid. Remélem találkozunk, ha jöttök Pestre.

Sok boldog szülinapot kívánok Pistikének és Dórinak!

Épp szopogatom a saját készítésű joghurtfagyimat tejszínhabbal (a fogyókúrázóktól elnézést kérek :) ) Zéti mekiben kapott fagyikészítő formát, mókusosat és kellett keresnem egy receptet, azóta naponta kétszer készítek benne neki mókusjégkrémet :)

Zsombi fogzik megint, legalábbis a jelek ezt mutatják :( visít, nyűgös, harapja a cicmet és nagyon ingerült szegény. De két napja rájött, hogy az egyik autójába kapaszkodva milyen jól tud közlekedni a lakásban, ez néha leköti, sőt azóta már műanyag gyerekszékeket is tologat maga előtt és sétál utánuk peckesen, olyan édes. Ma meg a játszótéren vagy egy órát eljátszott magában a homokozóban, ott üldögéltem mellette, de nem volt igénye a társaságomra, így legalább nyugodtan olvashattam újságot :D
Vendég

Itt egy kép az autótologatóról:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Gabi,
Gratulálok a gyönyörűséges Mirához! :D :D Remélem hamar rendbe jön a sebed is! Igen, írj majd egy kicsit a szülésről, persze majd ha lesz időd/energiád!

Az összes babakép nagyon édes!

Sziszka,
Nagyon édeske az unokahúgotok!

Utólag is boldog szülinapot Döncinek meg Pistikének is!

Csenge,
Hogy csínáltad a joghurt fagyit? Fagyigép kell hozzá?
Nagyon édes Zéti ahogyan tolja a járgányt! Azt hol vettétek? Mi is szeretnénk Virágnak egy ilyen tolhatót.

Emesedora,
Remélem hamar rendbe jönnek a csemeték! Kitartást!!

Mi megvagyunk, Virág viszont szenved mert kibújt a 7. foga is. Szegényke nagyon nyűgi meg fáj amikor szopik. Ez ki is használva most választom el a délutáni szopástól, védőnéni tanácsára. Bár már hetek óta érzem, hogy már kéne, de nem tettem. Ma volt az első nap, hogy 2x evett főzeléket és egyszer gyümit tejtermékkel, így összesen 3x szilárd egy nap. A reggel és esti szopik még maradnak. De védőnéni szerint már nem elég délután csak a tej mert annyit mozog, hogy kell több szénhidrát stb. De nem bánom, meg Virágot sem viselte meg egyáltalán hogy cici helyett mást kapott.

Kép
Kép
dia123

Gabi! Gratulálok én is! Gyönyörű kislány. Ha lesz időd mesélj!!! :D

Sziasztok, igazoltan hiányzom 6 napig.

Jó éjt!
Vendég

Ritának boldog negyed évszázadot!
Vendég

Kata,
Érezzétek nagyon jól magatokat! Szép időtök lesz nagyon!

Kép
Kép
dia123

Jó reggelt!

ajaj de édes Mira! Gratulálok Gaby!

Szisz ukahugi is gyönyörű

Ime az unokatesók! tegnap kaptam húgomtól a képet! én meg előkerestem Zsiga képét! édesek!

Kép Kép

:lol:
Vendég

Emma annyira szép! :lol: és a lábujjacskák! jól döntöttetek babakocsiban !

CSenge ne kínozz! hol a recept! :lol: nagyon édes ZSombi!

EmeseDóra jobbulást gyerekeknek!

Doia fogacskához kitartás!

ma jön barátnőm a kisfiával,

Vendég

Tegnap elkészült barátaink kislányának csillagbabája is Kép :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni, hihetetlen, hogy neked mennyi energiás van ilyenekre :) Édes a csillag Luca :) A bal oldali Zsiga csigusz ? :oopsz:

Kata, jó nyaralást nektek :)

Csenge, nekünk is pont ilyen autónk van, de ajándékba kaptuk, így Diának nem tudok segíteni. Viszont tündéri a kép! Pesttel kapcsolatban ahogy tudok biztosan jelentkezek, én is remélem, hogy tudunk találkozni! Fagyi receptet én is szeretném!

Dia: ez a délutáni szopi az alvás előtti, vagy még azon kívül plusz1? mert mi napközben csak a két alvás előtt szopizunk, így azt nem tudom hogy hagyhatnám el, bár abban sem vagyok biztos akarom-e egyenlőre....

Mecsi, neked akartam még írni, hogy én meg a reggeli tejes kávéról nem bírok lemondani (a műzli miatt jutott eszembe) de így is fogyok.

Makadu, te csatlakoztál még ugye? neked hogy megy?

Málnus még alszik, pedig mostanában 8-kor percre pontosan fel szokott kelni :) Megyek tejeskávézni :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni,
Nagyon édes Luca is! A hozzávalókat hobby boltba veszed?

Sziszka,
A délutáni nem alvás előtti, vagyis általában előtte alszik és amikor felkel akkor szokott szopizni olyan 2 és 3 között. Ez volt mindig az 'uzsonna.' Ilyenkor nem is szopizott sokat. Tulajdonképpen így térünk át a napi 3x főétkezésre, a következő amit majd elhagyunk az a reggeli szopi lesz és legutoljára az esti. Na de ezek még egy jó ideig megmaradnak, így akkor napi 2x szopi lesz ami reggel meg este. Őszintén én már nem bánom, mert így ha elakarunk menni napközben, akkor nem kell hazasietni a délutáni szopi miatt stb.

Azt akartam kérdezni, hogy volt valakinek olyan, hogy megjött a havi dolog először szülés után, aztán a rákövetkező hónapban nem jött meg? Mert nekem ugye júniusban jött meg először, és azóta semmi, lassan 2 hetet késik.... :shock: Csinálnom kéne tesztet??

Kép
Kép
dia123

Na látom felcsigázott benneteket a fagyirecept :D Ez a világ legegyszerűbb fagyireceptje szerintem, próbáljátok csak ki: hivatalosan 2.5 deci joghurt és ugyanannyi tejszín, én két decis tejszínből csináltam és két doboz joghurttal. Recept szerint a tejszínt fel kell melegíteni és 13 deka cukrot feloldani benne, de én nem tettem bele csak kb 8 dekát. Lehűteni kicsit és egy evőkanál likőrt vagy narancslét elkeverni benne, bele a joghurt. Én csináltam már étcsokival is és narancsléből is többet tettem, mindegyik jó lett. Ezután beleöntöttem egy műanyag dobozba és be a fagyasztóba. Illetve Zétinek a mókusformába. A forma kb 2.5-3 óra alatt megdermed, a dobozosnak ennél kicsit több idő kell.

Dia, mi is kaptuk az autót, így nem tudok neked mondani üzletet, ráadásul vidéken vették, így ők sem tudnak jó ötlettel szolgálni. Zsombi igény szerint szopizik most is (és mellette 3-4 szilárd étkezés is van egy nap) de ez sosem akadályozott a programunkban. Mindenhol tudunk szopizni :) Pl. próbafülkében :D vagy persze ha van akkor szoptatós/pelenkázós helyiségben. De parkban, játszótéren is szoktunk, akkor vagy letakarom a fejét egy pelenkával vagy bebújik a pólom alá, nem lát belőle senki semmit, észre se szokták venni, hogy mit csinál a törpe. Havi dolog: nekem 9.5 hónap után jött meg, azután 6 hét múlva, szerintem nálad is csak mosta áll be ezért nem rendszeres még.
Vendég

Az első 2-3 ciklusom nekem is több mint 40 napos volt, de nekem már 4 hónap után megjött először... Szóval Dia, szerintem se kell még tesztet venned ;-) De amúgy tervben van a kistesó?

yuyu79

Csenge,
Köszi a receptet! A tejszín 30%-os?
Engem nem zavarna ha máshol szoptatni kéne, volt is már rá példa hogy szoptatós helyiségben evett Virág, vagyis evett volna.... Igazából őt zavarja, ő nem hajlandó enni, ha más is van körülöttünk, vagy valami hang van. Még itthon sem. Ha apa bejön a szobába valamiért (teszem hozzá lábújjhegyen, hogy még véletlenül se legyen semmilyen zaj), akkor Virág azonnal abbahagyja a szopást. Ja meg ha kint hallja, hogy ugat kutya, akkor is abbahagyja az evést és figyeli a kutyát meg utánozza. Szóval ezért nagyon nehéz vele, és ez egészen pici babakora óta így van. :cry:

Akkor jó, remélem hamarosan beáll a ciklus, mert ez így rossz hogy nem tudom mi van, mikor jön meg.
Yuyu, még nincsen tervben a kistesó, ha jön akkor örülünk neki, de még nem próbálkozunk. Talán jövőre ilyenkor már pocakomban lesz, most így tervezzük :wink:

Kép
Kép
dia123

Néhány új kép :)
Kép egyedül állok!
Kép segítek anyának
Kép az új játékom

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Lauranak is van ilyen autoja, mi az Auchan-ban vettuk, itt Soroksaron. Volt tobbfele is - 3000 Ft korul volt ez a fajta. Lauar is ugyesen tud mar menni vele - vegig az egesz kerten, sot van amikor eluldogel rajta.

Boni, nagyon ugyes vagy - klasszak lettek a manok. Magadtol jottek az otletek, vagy valamilyen minta alapjan csinaltad? Ha lenne minta, oda tudnad adni - en is szivesen csinalnek Lauranak.

Gyonyoruek az unokatestverek es gratulalok Gabinak is a szep kis Mirahoz! :)

Dia - nekem is kesett egy hetet is - de utana megjott. Oszinte legyek egy kicsit bepanikoltam, hogy mi van ha terhes vagyok, pedig szeretnenk majd masik babat. De azert Laurat eleg sokat kell meg felvenni - foleg most az emeletre felvinni - es ez pocakkal annyira nem menne.

Kellemes napot ebben a nagy melegben - vigyazzatok magatokra!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Akkor már csak én maradtam, akinek még egy darab ciklusa sem volt? Már úgy várom, pedig magát az érzést ki nem állhatom, de öszre szeretnénk már élesben játszani. :)
Olyan rossz, hogy mindenki terhes körülöttem, én meg pont nem. :(

Virág nagyon ügyes és milyen csinos! :)

Boni te még mindig szuper kreatív vagy!

A babák nagyon édesek, Gabi még egyszer szívböl gratulálok, megérte!

Regö úton van az apjával, Dönci alszik, a csajokkal meg gyakorlok. Aztán mindjárt nekiállok a palacsintasütésnek is, mert a barátnöm jön át a kisfiával.

Sziszka!

A cuccnaj a napokban meg kell érkeznie, legalábbis remélem.

Itt még mindig nincs meleg, viszont esik idönként, holnap megint zivatar, a hétvégére pedig még ennél is hidegebbet jósolnak. Van vagy 20 fok.
Lassan tényleg kinönek az úszóhártyáink és a gyerekek füle mögött is meg-megnézem, hogy nönek-e már a kopoltyúik... :)

A Deichmann-ban elkezdödött az akció a 2 leárazott, második még a felére le, vagy 3 leárazott és a 3. ingyen, de eddig nem találtam semmi izgalmasat. Kisfiú cipöket meg egyáltalán nem áraztak le szokás szerint. Péntek du. megyek vadászni, beszámolok, ha lesz valami érdemleges.

Puszi: mi
Vendég

Kedves Babanetes Közösség!

Egy topiklakó kisfiú, Roli, nagyon nagy bajban van. Vízbe esett és most tág pupillákkal, agyműködés nélkül fekszik. Kérünk Titeket, hogy ki-ki hite, világszemlélete szerint imádkozzon, szorítson Roliért, drukkoljon a felépüléséért. A közös akarat sokszor csodákra képes, és most erre van szükség. Mától minden este tíz órakor Rolira fogunk gondolni, az ő gyógyulására. Kérünk Titeket, tartsatok velünk!

2005 ősziek

Kép

KépKép
KépKép
fedi

Jaj Istenem Roli! nagyon nagyon imádkozok! teljesen ledöbbentem! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! nagyon-nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok neked! Remélem kellemesen telt a napod, és rendben vannak a gyerkőcök is!

Roliért pedig szerintem mindenkinek kell!

Dia, nagyon édesek a képek, Binyekéknek is van ilyen játékuk és nagyon vagány :)

Mazska, érdekes, hogy pont írtad ezt, a napokban nekem is késett néhány napot, és furcsa volt, de hirtelen én is kétségbe estem, el sem tudnám még képzelni, hogy kistesó legyen, annyira úgy terveztem, hogy jövő ilyenkor, de aztán szerencsére nekem is megjött :)

Barbi, azért a kislány cipőket is nézd légyszi, engem nagyon érdekelne valami jó kis őszi, átmeneti cipő, akár egy szandállal párosítva is, 20-as a méretünk. Azért nem vagy semmi, hogy ennyi átalvatlan éjszaka után már most újra gyereket szeretnél :) Akkor most érted is szorítunk, hogy őszre összejöjjön :)
Azért remélem ez a rossz idő most nem ér ide, a múltkori felhőszakadás megérkezett néhány nap csúszással....

Kellemes éjszakát mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Szegény kis Roliért mennek a drukkok! Nagyjából egyidős Cintussal, belegondolni is szörnyű!

Gabi! Gratulálok én is a kis Mirához, csodaszép kislány!

Dórikának, Pistikének és Ritusnak is utólag is nagyon boldogat!

Unokahugi és unokaöcsi is nagyon szépek! Virág nagyonkis ügyes és csini!

Sziszka! Gratula a fogyáshoz!

Mensi nálam is ugyanez volt, most meg ha tartja a 30-32 napot pont meglesz a nyaraláskor. :(

Nálunk Vikicának már szépen száradnak le a pöttyei, örülök, hogy így megúsztuk a bárányhimlőt. Csomó mindent tanult motanság, a legédesebb a puszija, nagyot cuppant hozzá.

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
jazmin2005

Reggelt!

Szisz a jobb oldali :wink:
Vendég

Kedves Kismamik!

gremese vagyok a "2007 szeptemberi babák" topikból.
Szeretnék nektek bemutatni pár saját készítésű MEI TAI-t, amelyet meg is vásárolhattok tőlem.

A MEI TAI egy ősi ázsiai babahordozó eszköz. 3-4 hónapos kortól (de azért egészen piciket is (1 hónaptól) lehet) 15 kg-ig (vagy ameddig a mama elbírja) használható.

Pár fontos információ a megkötésről:

A MEI TAI pántokat mindig csomóra kössük.
A baba hasa simuljon hozzánk, akkor elég szoros a hordozó.
Még nem ülő babáknak a háta mögött kössük a vállpántot.
Már ülő babáknak a feneke alatt köthetjük a vállpántot.
MEI TAI háti hordozást először másik felnőtt jelenlétében gyakoroljunk, ágy mellett.
A pántok a vállunk közepén menjenek, ne a nyakunknál.

Elöl hordozásnál az ajánlott kor: 1-6 hónap, csípőhordozásnál: 3-10 hónap, háti hordozásnál: 3-24 hónap, vagy ameddig elbírjuk csemeténket.

Az általam készített MEI TAI kétoldalasan hordható, megerősített varratokkal készül, bélelt derék- és vállpántokkal, bélelt combrésszel, és a vállpántokon akasztó fülecskékkel ("színén és fonákján" is), jó minőségű anyagokból!

Ára: 5300 Ft helyett Babanetes kismamiknak: 4700 Ft!

Amennyiben felkeltettem valakinek az érdeklődését, több képet szeretne látni a hordozókról, az kérem írjon privit.

További kellemes babázást!
:D :D :D

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Boni: én sem tudtam pontosan, melyik épp Zsigus! Így már jobb, köszi! :) Aranyos a Lucának szánt baba is! Ügyi vagy!

Dia: aranyos Virág! Jól áll neki a cipikéje!

Szilvi: köszi a köszöntést! Mióta gyerekeim vannak, főleg hárman, az én szülinapom (meg apáé) mellékes már. Persze mindenki megköszönt, tortával, de semmi érzést nem vált ki belőlem, hogy szülinapom van. Csak sajnálom magam, hogy már megint eggyel több! :)

Barbi: hát... lehet, hogy Te vagy az egyedüli!
Nekem is megjött, mikor 10 hónapos lett Bence. Utána rá pontban 28 nappal. Sosem volt ilyen pontos még.... aztán lehet, hogy még dől...
Nyuszi ügyben mizújs??

Na megyek, nyaralóknak, nyaralni indulóknak minden jót, szép élményeket!

Kicsit talán jobban vagyunk! Bence tegnap egyszer sem kakilt (pedig ilyen nem szokott lenni). Nem hogy fososat nem, simát sem. Ő már szerintem teljesen jól van. Dórinak még tegnap is volt 3 fosása, igaz, ő később is kezdte. Ma mondjuk még nem kakilt...

Na megyek, sziasztok

Szilvia
emesedora

Szilvi, Tőlem is utólag boldog szülinapot!!

Ritus, Neked is!!! Hogy vagy?

Málnus is mindjárt 1 éves :shock: Sziszka, hogy ünnepeltek? Remélem lesznek képek :wink:

Baromi meleg lesz ma, és rossz a klímánk :evil:

Barbi, 20-as kislány lábbeli esetleg engem is érdekelne :wink:

yuyu79

Jaj írtam egy hosszú hozzászólást, de nem ment el, már a múlt héten is ezt tette.

SZóval már jobban vagyok, csak folyamatos migrénjeim vannak, rókakoma minden nap beköszön, nem nem mindíg érvényesül már.

A köszöntést köszönöm, és én is sok boldogat kívánok a már ünnepelt 1 éveseknek és a nagyoknak is.

puszi

Ritus

Kép
rituspoc

Köszönjük Ritus, Neked is minden jót!

Köszi Julcsi Neked is!

HAJRÁ ROLI!!!!!!!

Szilvia
emesedora

elutazunk Balatonra kedden jövünk

mindenkinek puszi :lol

Rolcsi maradj anyáékkal!++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

sziasztok

még a végén tényleg "kihal" a topik.... :cry:

Rolinak nagyon sok +++++! Kitartás a szülőknek!!

Mindnekinek boldogat! Nagyon édes Minden Apróság!!

Ritus mesélj egy kicsit, kisfiút vagy kislányt szeretnétek? direkt ilyen kicsi a korkülönbség?

Szisz én csatlakoztam de 2 hét alatt és mjad 1 kiló hízással abbahagytam, inkább tornázom,meg cangázom esténként,mikor lurkó már alszik, ez hatásosabb...egyébként nagyon ügyes vagy!!

MAncibarbi voltatok starndolni? milyen volt? melyikbne voltatok? hogy vagytok?

Massbarbi ezen mindig elgondolkodom,h hogya bírsz egyszerre 4 gyerkőccel? bár biztosan nálam van a baj,h egyel sem bírok.... :cry: :roll: :cry: sajnos...pedig jó lett volna egy tesó... :cry: :cry:

Boni jó pihenést Nektek is! Nagyon ügyes vagy, csak ámulok-bámulok!
makadu

Jó reggelt Lányok :)

Zsófi,köszönjük szépen a návnapi köszöntést,és a hófordulósat is :D

Sajnos nálunk nincs rendben semmi, ha zárt fórum lenne leírnám,de nem tudom ki olvassa még...Talán majd ha lezárult....

Lilike jól van,voltunk laborba meg ekg-n a nem hízás miatt.Szerencsére minden tökéletes,csak valószínű az én alakomat örökölte.Doki néni azt mondta ez 1 éves kor kürül állípítható meg.

Annyian kérdeztetek Felíciáról,h vettem a bátorságot és írtam neki iwiww-en.Puszil és üdvözöl mindenkit. Nincs jól,nem sikerült helyre hozniuk a dolgokat.De Hála Istennek tünet mentes és Dávid is nagyon jól van.
Remélem nem haragszik meg h leírtam nektek.

Még egy kérdés.Jövőhéten megyek hormon vérvételre.Mert a jobb mellemből nyomásra még mindig jön icic pici tej.Dehát már 9 hónapja elalpadt.Azt mondták ez normális,de azért terhesség után nem árt egy hormon szint nézés....
Valakinek van még ilyen?

Babák gyönyörűek :D
Mindjárt keresek én is pár képet!

Puszi Nektek

nicike

Jó reggelt Lányok :)

Zsófi,köszönjük szépen a návnapi köszöntést,és a hófordulósat is :D

Sajnos nálunk nincs rendben semmi, ha zárt fórum lenne leírnám,de nem tudom ki olvassa még...Talán majd ha lezárult....

Lilike jól van,voltunk laborba meg ekg-n a nem hízás miatt.Szerencsére minden tökéletes,csak valószínű az én alakomat örökölte.Doki néni azt mondta ez 1 éves kor kürül állípítható meg.

Annyian kérdeztetek Felíciáról,h vettem a bátorságot és írtam neki iwiww-en.Puszil és üdvözöl mindenkit. Nincs jól,nem sikerült helyre hozniuk a dolgokat.De Hála Istennek tünet mentes és Dávid is nagyon jól van.
Remélem nem haragszik meg h leírtam nektek.

Még egy kérdés.Jövőhéten megyek hormon vérvételre.Mert a jobb mellemből nyomásra még mindig jön icic pici tej.Dehát már 9 hónapja elalpadt.Azt mondták ez normális,de azért terhesség után nem árt egy hormon szint nézés....
Valakinek van még ilyen?

Babák gyönyörűek :D
Mindjárt keresek én is pár képet!

Puszi Nektek

nicike

Kép Anya öve nagyon érdekes :D
Kép Keresztanyu hazajött Angliából....
Kép Telhetelen?
Kép

nicike

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam én is.

Biztos sokan nyaraltok, én bevallom gyáva nyúl vagyok, és nem merek elindulni a gyerekemmel.

Makadu
Én is irigy vagyok Barbira, hogy milyen jól bír a 4 gyerkőccel, nekem elég rosszcsont Mátém is egyelőre. Már én is gondoltam arra, hogy bennem van a hiba. De már hallottam olyat is, hogy az egy gyerek sokkal fárasztóbb volt, mint, amikor már volt 1-2 testvére.

Én is mozgással fogyózom, diétákhoz nekem nincs kitartásom.

Nicike
De jó, hogy hallok felőled!!!
Sajnálom, hogy problémák vannak otthon. Te is és pici lányod is nagyon csinik vagytok. Örülök, hogy Lilikével nincs semmi gond, és tényleg sok esélye volt rá, hogy a te alkatodat örökölje.

Tej kérdésben nem tudok nyilatkozni, mert én még napi egyszer szoptatok, de azért az nem árt, ha nézetsz egy hormonszintet.

Azért majd gyere és adj hírt magatokról többször is, ha van időd.
kittina30

Nicike!

Jó, hogy jelentkeztél, bár szomorú, hogy gondjaid vannak :cry:

"Telhetetlen" lánykád zabálni való!!!!

Sajnálom Felíciáékat is, és jó lenne, ha itt is jelentkezne, persze értem én, hogy nehéz lehet, sok boldog babás család között a problémáinkat ecsetelni....

Kittina!

Én sem megyek nyaralni a gyerekekkel, nem annyira a gyávaság, inkább a pénztelenség okán, de mikor olyan rémségeket hallok, olvasok, mint az Aquaworld-ös eset, már nem is vágyom rá!!!- épp az előbb bőgtem jól ki magam!!

Szegény kis Roli, vele is mi lehet? Nagyon drukkolok Neki is és a szülőknek, hogy ne roppanjanak bele!!!!

Szülinaposoknak nagyon sok boldogságot!!! -várjuk a képeket!!!

Friss babásoknak, babaváróknak sok boldog órát és napot!!! Minden csöppség gyönyörű!!!

KépKép
koadri

Sziasztok!
Egy időre elutazunk, Hollandiába aztán Zsennyére, legközelebb aug. 10-én leszek. Mindenkinek szép nyarat, és a szülinapos babáknak sok boldogat!

sushy

sziasztok!

Ezt már én is akartam kérdezni,h nem akarjuk-e zártkörűvé tenni a topikot? Mindenki aki tag megkapja a jelszót a ritkán jövőknek elküldjük priviben és szabadabban beszélgethetnénk (lehet ezért sem jön Felícia?!)

Jah és annyit akartam még tegnap,h Levimnek is ilyen kusza lábujjacskái vannak :lol: a kisújja ugyanúgy mint Emmának (ha jól láttam) feljebb nőtt (rá a "gyűrűs"újjára). ez amittomén mi a neve rendellenség.
jó nyaralást Nektek is!
makadu

Adri
Én is most olvastam, hát... nekem is elment a kedvem, pedig oda készültünk augusztusban, de így kihagyjuk.

Sushy
Jó nyaralást.

Makadu Kitti
Ha jól emlékszem ti alszotok ringatva, még mindig? (Mi még mindig, éppen most ringattam el Mackótestvérre, kicsit már röhejes, 1 éves lesz, hatalmas, és a vállamon cipelem. :-) ) Hogy lehet erről leszokni? Elalszik magától az ágyában, ha már nagyon fáradt, de nem bírom kivárni, mert addig jó sokat hisztizik, és annyira pörög, hogy mindig inkább elringatom.
kittina30

Ezt a Babanetest nem lehet zártkörűvé tenni, ha jól tudom. Az Anyatanyára szoktak elmenni, akik zártan akarnak beszélgetni, az jelszavas.
kittina30

Sziasztok!

Csak gyorsan jövök én is.
Kitti! Sajna nem jutottunk ki a strandra, egyedül nem merek elindulni vele, segítség meg most sajnos nincs. Itthon zajlik az élet, apa munkahelyet váltott, Gergő nyűglődik nappal, nem akar aludni éjjel sem, szóval örülök, ha levegőt kapok néha. Este jövök képekkel, ha tudok.
Nyaralóknak igazán szép idejük van, bár az éjjeli vihar nem volt kispiskóta. :shock:
Nicike! Remélem nincs semmi komoly baj! Lilike nagyon helyes és te is micsoda csinos vagy! Hány kg vagy? :D

Barbi
Kép
manci79

Kittina! Nappal én is ringatom Gergőt, tegnap mondjuk elaludt a teáján, mert már nem bírtam és beraktam a kiságyba. Tényleg röhejes, nem tudom, hogy lehet leszoktatni őket erről. Este elalszik, hajsimi közben, egyedül még mindig nem megy neki. :(

Barbi
Kép
manci79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?