Szia Joli!
Zsu ma nem járt itt, biztos pihizett!
Ma itt volt Kristóf keresztanyja, van egy 3 éves kislánya, és most 14 hetes terhes. Olyan jót beszélgettünk. A gyerkőcök is nagyon jól elvoltak
Köszönöm szépen a dícséretet Kristóf nevében is. Majd teszek fel még képet, hogy milyen volt amikor kisebb volt, van egy nagy kedvencem.
Én is nagyon kislányos vagyok, amikor a keresztlányom született azt mondtam, ha fiú lesz akkor nem leszek a keresztanyja.
Amikor Kristóf megfogant, érdekes volt. Apával 2006 július 8- án ismerkedtünk meg, még az évben Októberben megkérte a kezem Esztergomban a Bazilikában. Attól kezdve nem védekeztünk. 2007 Februárjában eldöntöttük, hogy összeházasodunk, és Kristóf Májusban megfogant. Akkor költöztem ide Maglódra, cipekedés, izgalom, pakolás. Akkor ballagott a keresztlányom oviból, ott nem volt lepedő gyűrés, aztán beteg lettem, majd apa...szóval elképzelésünk sincs, hogy mikor hoztuk össze.
Tünetek nem voltak, egyedül azon csodálkoztam, hogy mi a fenéért dagad a lábam, amikor soha nem szokott. A nagy melegre fogtam. Aztán késett, de előtte is előfordult, így apa noszogtatott, hogy csináljunk egy tesztet. Én nem akartam, mert már sok negatív volt, de amikor megcsináltam abban a pillanatban ott volt a 2 csík!
Apa azt mondta sosem látott még olyan boldognak!
Nagyon kislányra vágytunk, Julianna nevet választottuk. Háromszor mondták hogy kislány. Aztán 27 hetes terhes voltam ,amikor elmentünk 4D- re, és ott azt mondták, hogy nem lesz babamozi, mert harántfekvésű a gyerek, de egy biztos, hogy kisfiú.
Hát kicsit ledöbbentünk, mert egészen odáig Juliskáztuk a kisfiúnkat! Nagyon csalódottak voltunk, napokig nem tudtam róla beszélni, aztán egy reggel elővettem a ruhákat, átválogattam, és eltettem. Elfogadtam, és iszonyú bűntudatom volt, amiért nem örülök, hogy egészséges. Most úgy vagyok vele, hogy 10 lányért sem adnám. Annyira kis ragaszkodó, bújós, édes!
Azért szeretnénk, ha a kistesó majd lány lenne, de ha fiú lesz, annak is örülünk majd ugyanúgy, csak ne biztassanak arra, hogy lány, ha nem biztosak benne.
Tegnap azt kérdezte tőlem apa, hogy mit szólnék ha a pöttöm Zsuzsanna lenne, én meg megkérdeztem tőle, hogy ő mit szólna, ha Dániel lenne?
Ezzel be is fejeztük a témát!
Lányok milyen Baján és Szegeden lakni?