A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

lorca! :)

Nem tudom, hogy meddig fogok szoptatni. Manóval másfél év volt. Ahogy alakul...

Ezt mondtad: "Ha valaki meg szoptat, akkor a gyerek kakája még csak nem is büdös."
Hát, tény hogy messze van a fej félre fordítós, orr befogós boááááááááááááááától, de azért ez sem rózsaillatú... :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Nekünk most Libero van, de utána alighanem váltunk a DM-es Babylove-ra.

Szolgálati közlemény! :!:
A hétvégén nem leszek Net közelben. Úgyhogy, ha holnap délelőtt nem jelentkezem be, akkor már alighanem csak hétfőn fogok :!:

Kép
Kép
200907?

Egy kis plusz info Nyusziékról:
Normál szülés volt, és Lili 3 óra alatt világra jött 8) :D :D :D !
Nyusziapu hamarosan tesz fel képeket, és elmeséli a részleteket :wink: ! Alig várom már..... :D !

Norka!

Írtad, hogy a védőnő nem hitte, hogy röhög a gyerek (ha jól emlékszem).Hát nem gondolnám, hogy itt bárki kétségbe vonná a szavad, de én pláne nem: Botond is pont egy hetesen röhögött először :D ! Varratszedésről jöttünk hazafele, és annyira tetszett neki a Subaru rázkódása (sportfutómű, jó pattogós), hogy az elsőnél hangosan felnevetett (nem csak hallottam, láttam is), és aztán minden további rázkódásnál fülig ért a szája, nem csak reflexmosoly volt :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok Lányok!

Itt a Lili apukája... :D
Örömmel tudatom Veletek, hogy ma július 24.-én 19.54 perckor 3280 grammal és 54 cm-rel megszületett a kislányunk Lili! Anya is jól van, most értem haza a kórházból, és kész vagyok, úgyhogy sorry ha kicsit furán írok!
Dióhéjban.... az előzményeket olvashattátok már. Mikor a szülésznő által javasolt bábakoktélt (kajszibaracklé kis ricinusolajjal) megitta a Nóri délben, 4 órára mikor is indulni kellett már jöttek a 6-8 perces fájások rendesen. Fél 5-kor a doki burkotrepesztett ekkor 3 cm-re volt kitágulva és kb két óra alatt kitágult 6-7 centire. Nagyon jó volt a szülésznő, nem is kellett gátatvágni és nem is repedt meg. Három és fél óra vajúdás után Lili megérkezett!! Nagyon ügyes volt anya és kislánya is, nagyon büszke vagyok rájuk!
Mindenkit puszil Anya és kivánunk ilyen könnyű szülést mindenkinek!
Jah, a doki pont akkor toppant be, amikor a Lili kicsusszant, mert dugóba került. :P
Teszek fel két képet és majd még írok nektek, de most hulla vagyok... Puszi mindenkinek!
Kép Kép

KépKép
KépKép
nyuszi81

Képtelen vagyok elaludni.... :lol:
Na még egy kép Liliről! Kép

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond: vagyok/ vagyunk még egyben...tegnap voltam nst-n, méhszáj továbbra is 2100, nst ok, csütörtökön töltöm a 40-et akkor kell mennem ha addig nem lesz semmi, de nem bíztatott dokibá :evil:
Ha addig semmi és jók az eredmények akkor a 41. héten indítás.
Egyébként sikerült így a 40 fokban egy jó kis arc/homloküreg gyuszi kezdeményt beszereznem, most infralámpa ezerrel, mert szétszakad a fejem :roll: ( légkondi, huzat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Conversano, Nyuszi GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok-sok tejecskét kívánok!!!!!!!!!

Melltartó, én éjszaka nem hordok, egyszerűen nem bírom elviselni, pedig tök kényelmes szopis melltartóim vannak.

Katy, de jóóóó kis napod lehetett!!!!

Mi is a 2-es Pamperst használjuk (az egyes is bőven jó lenne csak Apa vette és alaposan benézte :lol: ) és olyan büdös festék szaga van... . :?

kispiskóta

Jó reggelt!

Itt esik az eső...

Magdolnasz
Javítottam!

Sillia, Bertina, Agmano
Gyönyörűek!

Czigka
Köszi a kutatást!

Katy
Éjszaka én nem vagyok melltartóban, nappal is inkább sport melltartókat hordok.
Jó lehetett a programod!
Mi családi csavargást terveztünk mára...

Tike
Jobbulást!

Pelus
Nekünk Libero van... meg mosható...

Használ más is mosható pelust?
Vendég

Nyuszi
Sok szeretettel gratulálok a gyönyörű kislányotokhoz!
Kép
Vendég

De jó, de jó, újabb babók! :D :D Agi125, Ancsurti, Conversano, Nyuszi óriási gratula!!! Nagyon sok tejcsit, erőt, boldogságot és minden elképzelhető jót kívánok! :D

Éva, milyen édesek a srácaid! :D Hogy fogadták a kicsi érkezését?

Lilisgabi, nagyon szép lányaid vannak! :D

Dodi, Boti csudahelyes!! :D

Norka, szüléssztori :) :cry:

Tabati, én is az Avent 1 cseppeset ajánlom. Barnus szopi mellett tápszert is kapott, és nem volt semmi probléma (1 éves koráig szopizott). Sajnálom ami Veled történt :cry: , remélem gyorsan rendbe jön minden!

Ikoka, mielőbbi felépülést!

Köszönöm a válaszokat, három napja próbálkozunk az Espumisannal, talán picit javult a helyzet, legalábbis az éjszakáink minősége javulni látszik, bár nem akarom elszólni magam...Egyébként egy tünemény Zalán, szépen gyarapszik, 3330-al született, 3180-al hoztuk haza a kórházból, hétfőn 3 hetesen volt 4070g.

Mennem kell, mert nálam is giga halomban áll a vasalatlan ruha :oops:

és egy 8) dal:
http://www.playingforchange.com/episodes/2/Stand_by_Me
o.heni

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Gratulálok Nyuszinak,és Conversanonak a babákhoz,jó egészséget babáknak,mamáknak!

Én éjjel trikóban alszom,van belőle 7 db,az kicsit tejes lesz,reggel szennyesbe megy.Nappal melltartó plusz betét.És a mamabugyi plusz betétből van nekem is elegem.

Pelus:Először 1-es Liberonk volt,1 hét alatt elfogyott,kicsi is volt.Most 2-es Tescos van,tökéletes.Nem folyik ki belőle semmi,Lotti popója szép,nem piros,a doki is megdícsérte.A Lilivel is Tescos pelust hordtunk egy év után,addig meg kidobtam egy halom pénzt a Papersre... :roll: :idea:

Liliék vásárolni,Lotti alszik,mindjárt én is elcsípek 20 percet.

Várom a végső befutók babafotóit,minél előbb!!!
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi és Conversano gratulálok!

Boo, vigyázz magadra, ill figyelj oda!!!!!!
Ha "csak" keményedik és alul kisugárzik, akkor a méhszáj nyílik!!!!!
Ne engedd el apát Pécsre, mert akkor lemarad! Most már bármikor jöhet a baba és szerintem első terhesség ide vagy oda, itt gyors menet lesz.

Éva

KépKépKép
agmano

Nyuszi! Nagyon nagy gratuláció Lilihez! Gyönyörű baba! ...és te is nagyon jól nézel ki a szülés után! Na, és le a kalappal! Ugyesek voltatok, hogy sikerült gátvédelemmel szülni! Sok tejcsit és egészséget kívánok én is!

Boo! Szülés gyanú! :D :wink: Tényleg figyelj az apró jelekre!

Én is éjjel trikóban alszom, de tiszta tej lesz, így minden estére rendszeresítenem kell egy tisztát.

Segítségre lenne szükségem!Akinek gátmetszése volt, annak meddig fájt a seb? Vagy meddig normális, hogy feszít és fáj? Nekem most lesz 3 és fél hetes, felszívódó varratokkal és be kell vallanom, hogy eléggé fáj. Mit csináljak vele?

Pelenka: Eddig Gábor vásárolta a pelenkákat, és Liberot, meg Pampers-t bírt beszerezni. Mindkettő jó volt, de nekünk is tanácsolták a Dm-es ás Tesco-s pelust. Na, majd ha én megyek vásárolni! :wink: Azokat is kipróbáljuk.
Vendég

Boo: Nem igazságos!!! :D A végén magam maradok a 2 in 1 táblában :roll: :roll: :roll: :roll:

Irigykedek nagyon.... :oops: :oops:

tike

Sziasztok!!

Köszi lányok a tanácsokat :D !!!!!

Boo: Olyan édes Müzli, de milyen bánatos szegényke!!!És megy a drukk, hamarosan már te is babázhatsz :lol: :lol: :lol: !!!Hurrááááá :D !!
Dodi: Boti, nagyon helyes kis krapek :D .
Norka: Jázmin egy tündér :D !! Nekem már hat hetes a gátsebem és időnként még szúr, nekem is felszívódó varrataim vannak/voltak. Sőt lehet, hogy furi amit írok , de nekem a fenekemnél a csont nagyon fáj, sokszor még ülni is alig bírok,a szülés óta van ez így. Nem tudom, hogy ez normális, de mindenesetre elég szar érzés!! .Én arra gondolok, hogy azért lehet, mert vissza kellett tartanom egy jó párszor a tolófájást, magyarul úgy éreztem, hogy nyomnom kell, de még nem lehetett!!! Persze a kötelező 6 hetesre még nem tudtam menni , mert a dokim már megint nyaral :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: !!!(szinte minden hónapban megy)
Conversano: Hatalmas gratula Nektek is :D !!!!!Sok tejcit kívánok és jó egészséget!!!!
Sillia: Lóci is mosolygós :lol: :lol: !!!
Bertina: Dani is zabálni való :lol: :lol: !!!
Nyuszi. Gratula Lili babáhához :D !!!!!!Nektek is jó egészséget és sok-sok tejecskét kívánok!!!!és nagyon cuki Lili baba!!
:lol: :lol:
marietta1982

És egy pár kép Domiról:
Kép
Kép
Kép
marietta1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Marietta! Nagyon aranyos baba Domi!
Seb: Nekem feszítő, szúró érzésem van. Elég kellemetlen és nekem a szeméremcsontom fáj. :( Remélem lassan elmúlik.

Dodi! Ugye, hogy tudnak nevetni ezek a kis csodabogarak! :lol: Lehet, hogy a védőnéni könyvébe mi nem illünk bele, de én örülök neki, hogy már most kapunk ilyen kis ajándékot a babáinktól.

Boo! Nekem hasonló tüneteim voltak. Szülés előtti délután, sőt egész nap tudtam volna aludni, cici fájt, és végig a vajúdás alatt szivárgott az előtej.
Vendég

Bertina, Nyuszi gratulálok a picikhez!!!

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Szülés előtt én is így voltam, egyik pillanatban vert a víz, másik percben meg rázott a hideg!!! Úgy , hogy valami készül :roll: :roll: , akarom mondani valaki… :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: .
marietta1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:47-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Iringó: köszönöm! :)

Egy kép Conversano Márkjáról:

Kép
magdolnasz

Boo

Nekem semmi jele nem volt a szülésnek, még délelőtt felhívott a védőnőm, kérdezte, hogy vannak-e fájásaim, aztán délután ment el a nyákdugóm úgy 5 óra körül, és este fél tizenegy körül kezdődtek a fájásaim. Nekem még jósló fájásaim sem voltak. Ez tényleg annyira változó, mindenkinél más.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok

nyuszi óriási gratula nektek, és ancsurti nektek is, meg converso nektek is. Sok tejcsit kívánok.

És gyönyörűek a babócák.

Én ma elmerészkedtem fodrászhoz, most nem ahhoz akinél a múltkor voltam, hanem Jani testvére megnyitotta az új üzletet és odamentem. Teszek fel képeket, és kérek véleményt milyen lett most.
Kép János csinálta Kép múltkor a másik fodrász Kép ez pedig a mai

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Tesóm és unokaöcsém van itt, babanézőben. Egy kicsit lefoglal. 8) De most pont a három gyereket szórakoztatják, én meg leléc üzemmódban.

Boo,
Be kéne szereznetek egy telefonon aktiválható kutyaetetőt, ha már amúgy is fel akarod hívni. :lol:

Három szülés után még nem fedeztem fel semmi tuti előjelet arra, hogy kezdődik a szülés. Eltekintve persze a stabil 5-10 perces fájásoktól. Azért Apa ne léceljen le pont most. :wink:

Marietta,
Második dokimra eléggé megsértődtem, a 6 hetes kontrollt csak fél év múlva ejtettem meg, egy másik dokinál. Nem vagy még lemaradva. :lol:

Norka,
Sajna a gátseb elég kiszámíthatatlan. :? Akár hónapokig is eltarthat a fájdalom, érzékenység, de az is benne van, hogy szinte a szülés után már nem érzed. Nekem a mostani egész jól sikerült, időnként apró szurkálást érzek, de fájdalom az igazából egyáltaln nem volt. Azt pótolta a hátam. :twisted:

Tescos pelusból nehogy a fehéret vegyétek, az egy műanyag zacsi préselt vattával :x . A színes viszont jó. :wink:

Kép KépKép
lorca

Nórának hőemelkedése van:( Nem is szopott ma úgy ahogy szokott. Remélem nem lesz beteg.

Kép

gabi1

Tescos pelusunk lila csomagban van.Még nem láttam fehéret.
Gabi:Remélem nem lesz beteg Nóra!Ahajad most nagyon jó lett szerintem. :wink:
Boo:Hamarosan neked is a karodban lesz a baba,légy ügyes!Nekem mondjuk a 24. héttől 1 ujjnyi volt a méhszáj,mégsem tágultam a 40. héten,az 5 perces fájások hatására sem.De a víz az vert rendesen,keményedtem is.Én a Lilivel is ugyan így jártam.Na,már tuti tudni fogom legközelebb,ha jönne ki a baba...
Vendég

Lenne egy kérdésem:Nekem már alig van vérzés,ez normális?A Lilivel 6 hétig volt,most meg már elég a tisztasági betét is.Aki császáros volt,az hogy áll ezen a téren?Én sok vért veszítettem műtét alatt,1,5 órás lett pont a vérzés miatt.Van összefüggés?Hasam nem fáj,semmi bajom.Inkább akkor vérzek,ha pisilni megyek.Bocsánat,de hátha van így más is,akkor nem izgulok miatta.
Vendég

Lilisgabi,
Mit csináltak 1,5 órán keresztül? :shock:
Mivel nem érzed a hasadat keménynek, nem fáj, teljesen ok, hogy már alig vérzel. Bár császár tapasztalatom az nincs, de valamivel el kellett foglalniuk magukat. A sima császár, amit Bond még régebben felrakott, tarthatott vagy 20 percig, ha még hozzászámolom az érzéstelenítést és a végső varrogatást, amit nem mutattak. :roll: Szabinál nekem is elég gyorsan abbamaradt. Most bezzeg jön-megy. :evil:

5 perces fájások nekem sem voltak elegendőek a táguláshoz, azzal maradt a már meglévő 1 ujjnyi. Az nálam onnan kezdődött, hogy kb egymást érték.

Gabi,
Remélem, nem lesz beteg Nóra :( Rosszkedvű is?

Frizurából a 3. sztem jobb, mint a 2.

Iringo,
Mosható pelust nem használunk, de várom az élménybeszámolót.

Lili apuka,
Köszi a képeket. :D Nem is értem, miért nehéz aludni egy ilyen élmény után. :lol: Gratuláció ismételten. :D

Kép KépKép
lorca

Köszi, szerintem is most jó lett a hajam, maradok Terkánál.

37,6 volt neki levonva, kevesebbet evett délután mint szokott, és aluszékonyabb.
Remélem nem lesz semmi gond. Éjszakától tartok egy kicsit. Majd beállítom a telefonomat csörgésre 2 óránkéntra hogy megnézzem nem megy e feljebb neki már ha nem ébred magától.

Kép

gabi1

Vérzést akartam még írni, hogy nekem hol van hol nincs. Bár én sem voltam császáros. Most éppen vérezgetek, tegnap sok volt, ma meg szinte semmi.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Csak hogy tisztázzam magamat: júli 17 lett a végleges terminus a korai uh-k alapján. Úgyhogy eddig egy héttel hordtam túl.

Ma du. családi kertészkedést kezdeményeztem, aminek végre meglett a hatása: rendszertelen fájásaim vannak!!!! Most éppen ritkulnak, de ha drukkoltok, biztosan lesz folytatás!!!!

Jó éjt!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Nagyon jó a kép rólatok!
Letargikus állapot: kipipálva! :wink: Nekem ugyanez megvolt, sőt én ok nélkül sírdogáltam is. Utolsó nap már kedvem nem volt beszélgetni senkivel. Kicsit úgy magamba fordultam.

Belső combnál az izomgörcs szerű valami nekem már a 35 héttől volt. Dokim furcsán is nézett rám, ő nem hozta összefüggésbe a szüléssel. Végül nem is éreztem szüléskor ezt a görcsöt, egyszerűen nem jelentkezett többet.
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk....gratula azoknak,akik azota mamik lettek!Nem birtam meg viszaolvasni,de igyekszem....Eppen megint ehen akar halni,szoval teszek egy kepet,aztan megyek kiszolgalni a kispofat :wink: !

Kép

Kép
Kép
ancsurti

Nah kedves Lányok!

Mama és Lili jól vannak! Puszilnak titeket!

Egy-két kép ismét.... én mentem aludni, mert már kettőig sem látok! :shock: Liliapa
Kép Kép Kép

Hát nem gyönyörű? :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok

Ancsurti, Liliapa gyönyörű babáitok van:)

Nálunk éjszaka jól telt, hőemelkedés egész éjjel meg volt, de szerencsére nem ment feljebb, így kúpot nem kellett adnom. MOSt is evett, és most alszik. Nem tudom mi lehet a baja. Viszont a gyerekdokink külföldön, és azt hiszem még nem érkezett haza. De azért megpróbálom felhívni hátha felveszi.
Pedig itt az ügyeletes dokik olyan hülyék hogy őket nem akarom kihívni.

Kép

gabi1

Hű lányok így olvasva több szülés előtti tünetet is felfedeztem magamon, csak épp Hédi nem akar útnak indulni. :roll:
Boo nálatok viszont nagyon készülődik valaki :D :D

Előtej nálam is szivárog, letargia kipipálva. Tegnap anyámék megjegyezték, hogy ezt a max egy hetet már kibírod :twisted: ,mire bőgve kirohantam, egy de jó, hogy mindenki ilyen okos felkiáltással és otthagytam őket :oops: Ezután bőgtem apának egy órát, hogy engem senki sem ért meg és különben i hagyjon mindenki békén az egybe vagy még? hülyeségeivel. Na ez nem tudom, hogy a szülés előjele -e :D :D

Görcsök és keményedés viszont sehol, bár ezt a 2100-at is úgy értük el, hogy én ebből semmit nem éreztem :roll:

nyusziapa, ancsurti: Gyönyörű babók :D

tike

sziasztok!
csak gyors életjel magunkról....
szerda óta itthon vagyunk és naggyon hasfájósak vagyunk,majd igyekszem jönni...
most is mennem kell...

grat mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
csibe83

Jó reggelt!

Ezt most olvastam...

[quote="tundi24"]
írta:
tundi24Hírek Jimbone-król :) Reggel 7 körül érkezett az sms.

"Megszületett kisfiunk Donát,4.45-kor 3400g,54cm.szőke hajú,mint Áron.alig értünk be a kórházba olyan gyorsan jött! :) "

Gratulálunk!
Vendég

Ancsurti, Nyuszi
Szépségek!

Gabi
Mitől lehet ez Nórinál? :roll:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 11:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Boo
Általában hatnak a férfiakra a női könnyek :wink:

Éppen a táblit csináltam :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Boo,
"mint amikor torna közben az ember túlerőlteti a nagy zsírégetésben "
Nem ismerős a zsírégetés 8) . Olyan érzésem szokott lenni, mintha meghúztam volna az izmot a combomnál, de ez a terhesség egésze alatt jött-ment.

Nálam ilyen letargikus állapot inkább azért jelentkezett, mert már nagyon elegem volt a terhességből. Nati és Dani is túlhordott volt, egyszerűen kimerültem. Szabinál nem volt, ő előbb jött, uh szerintem inkább a terhesség, mint a szülés az indoka.

Klarka,
Akkor abban azért nem volt hiba, hogy nem lehetsz a 43. hétben terhes. :roll: Csak nem a megfelelő indokot találtuk ki. :lol:

"Ma du. családi kertészkedést kezdeményeztem, aminek végre meglett a hatása: rendszertelen fájásaim vannak!!!! Most éppen ritkulnak, de ha drukkoltok, biztosan lesz folytatás!!!! "
Hajrá!!! :D Lehet, hogy a drukknál hatékonyabb a kertészkedés, ne hagyd abba! :lol: ... Vagy már meg is van a baba? :roll:

Kép KépKép
lorca

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?