Orsi,jövőhét eleje lenne nekem jó,mert hétvégén (pénteken ) elutazunk és még kéne vásárolni is,meg mosni,vasalni,lakást kicsit összekapni....
De utána elvileg akármikor szabadok vagyunk!
És élünk is a meghívással!!!
Volt eszembe nekem is ,hogy ha már nincs otthon veletek apa,felhívlak,hogy nem-e kell Kittit kicsit "lefárasztani" ,de akkor megbeszéljük,hogy van a picurnak evés-alvás és akkor átsétálunk mi is!
Nem is mondtam nektek,pénteken bepróbálkoztunk egy kis társasági élettel,de a kicsi drágám keresztbe húzta rendesen!
Úgy volt,hogy átviszem anyuhoz,ott fürdik,meg alszik,mi meg elmegyünk vacsorázni meg bulizni valahová,mert haza jött az egyik barátnőm 8 év után olaszból,és gondoltuk,kirúgunk kicsit a hámból! Na most ez már a fürdetésnél borult
Na apa tűz vissza érte,úgy pizsiben,ahogy volt hazahozta,de itthon már ugye ment a nagy előkészület,átjöttek a régi haverok ,ismerősök,mindenki készült már az este további részére!
Mondtam neki,hogy apa meg anya szeretne egy kicsit "mulatni" és ha már keresztbe húzta nekünk az estét,legalább ügyesen aludjon a kis szobájában !
És lehet megértette,de kb 10 perc alatt elaludt és mehettem vissza a többiekhez!
Aztán olyan 2 körül tovább mentek ,bele az éjszakába,( apa is) ,én meg maradtam itthon!
Na szóval az egészből annyi lett volna a lényeg,hogy Brigi: nagyon nagyon irigyellek ám,hogy ti ki tudtok mozdulni!!!!
Nem tudom mit csináltam rosszul vagy most ez ilyen korszak nála,mert egyébként teljesen jól elvan bárkivel napközben is,csak valamiért az altatás az csak velem- még az apjával sem alszik el!
De ez csak olyan 1-2 hónapja van így!
Nem tudom mi lesz így a bölcsivel,addig próbálkozunk,hátha kinövi ,vagy megérti,hogy attól ha nem velem alszik el,attól én még nem mentem el!
Pankaa,nálatok,hogy volt? Nem emlékszem pontosan,de nekem úgy rémlik elég hamar beszokott Emili,nem? Az alvással nálatok is voltak gondok?
Komolyan,nekem tetszik az a bölcsi,meg amiket mondtak (gondolom az oviban is hasonló lesz majd) ,de ez az alvás dolog kicsit meg nehezíti majd a dolgot!