Végre hűlt a levegő!!!
Éjszaka volt levegő, nem volt savam...erre az 5 tagú családból 3-an veszekedtünk, ki ül a WC-re, mert hasmenéssel küzdöttünk egész éjjel! szegény fiam is és párom is, én jobban bírtam, mert ugye a pisilések edzik az ember lányát a nemalváshoz és alvajáráshoz
Ma szépítkezésnek szenteltem a délutánom...hajcsavarás, arcpakolás, körömlakkozás, estére hivatalosak vagyunk egy szolid összejövetelre, de nem szeretném, ha lesajnálnák szegény trampli kismamát
Szülésindítás: Kriszti, nekem az eddigi 3-ból kettőt indítottak, mert nagyon nyitva volt a méhszájam és hiába voltam idő előtt!!! A harmadik gyermekem nem engedtem a méhszáj 3 ujjnyi "nyitvatartásánál" elindítani, mondtam, elég erős a burok és majd ha akar, reped, indul, bármi, de több oxytocin nincs! Aztán ez volt a 36. héten...amit 40. hétig hordtam és magától indult meg a szülés, ami ettől volt villámgyors és FÁJDALOMMENTES magától, mielőtt valaki félreértené, nem köttettem gerincérzéstelenítőt soha, nem is fogok!
Azt hozzá teszem az indításos szülés fájdalma az jóval erősebb és drasztikusabb, mintha a saját hormonjaid teszik ugyan ezt! Ha kérhetitek, ne indíttassátok, csak mert szabin lesz a doki, mert nyitva a méhszáj, csak akkor ha veszély helyzet áll fenn, akkor egyezzetek bele (de orvosra mindig hallgatni)
Most a dokim már kérdezte, hogy szeretnék szülni. Én azt válaszoltam az orvos mérlegelje az állapotom és adjon választást, ha van. Erre a dokim is támogatta a sima szülést, mert igaz a B baba (Tibike) faros, de A baba (Anna) jön először fejjel, és nem kell vágni. Azt is megkérdeztem, mert paráztattak, ha 35. hét előtt jönnek vágnak, és ez is orvosfüggő, az enyém szerint akkor is simán meg lehet szülni őket, felesleges a sok császár.
Itt most azt szerettem volna mondani, meg kell találni az orvosunkat! Azt azt embert, aki hasonló értékrendekkel és felfogással áll a világ legtermészetesebb (nekem az)dolgához. Én olyan boldogan távoztam megint a dokimtól, hogy rendesen a tüneteim is enyhültek, amik eddig kellemetlenül érintettek.
Ja és jól esett, mikor megdicsérte a pocakom, hogy nem is gondolná (ennyi év tapasztalatával), hogy kettőt rejt. Azt meg pláne, hogy hármat kihordott! Nos a női hiúságomnak jó kis legyezője volt