A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Úgy látom itt a topikunkon éjszaka senki nem bír magával, és ír ezerrel! :) Ami egyébként nagyon-nagyon helyes! Én éjszaka próbáltam volna aludni, de ErcsiApu kipróbálta a nappaliban a klímát és volt vagy 11 mire ágyba kerültünk. Mire meg elaludtam volna, addigra jött a vihar! Ki az erkélyre, virágokat leszedni, ablakokat becsukni. Utána meg már nem tudtam visszaaludni! :( Szóval ennyit az éjszakáról!
Persze mire megvettük a klímát, addigra itt sz..r idő! Hát ez a mi formánk! De nem baj, lesz még kánikula! :)

Miciona!
Köszönöm szépen aranyos vagy! Tényleg szupi csaj vagy! Remélem hétfőn már itt is lesz, és még benne lesznek a szerencsehozó stádiumban!

Tigrincs!
Természetesen lemásolom neked, és elküldöm, igaz, Miciona azt mondta az én nevem van rajta, de majd úgy olvasod, mintha a Te neved lenne! :) Aranyos vagy, hogy drukkolsz nekünk! :)
ZéZé köszöni jól van! Jól bírta az utazást a táskámban, nem panaszkodott! Mikey és Bodzi kabaláival nagyon elvannak. Imádják a helyüket, csak a táskáért reklamáltak, hogy túl "kicsi"! hát megjegyzem lehet valami igazság benne, mert folyton minden sz...t cipelek magammal! :) Pusz Jáznak és Adinak is! :)

Albi!
Ígérem megszervezem a D&V Napot, csak még nem tudom mikor és mivel kéne előrukkolni Nekik! :) Szóval töröm az okos buksimat és majd jelentkezem, hogy mit találtam ki! :) Először is egy klassz időpont kéne. Aztán ha az megvan, vagyis tudjuk mihez kötni, akkor jöhet a többi! Ami szerintem már könnyebben fog menni! :)

Szimbáék!
Nem nagyon értem amit írsz, nem vagyok benne szakértő, de én tudom, hogy most sikerülni fog! Ez a mostani stimu egészen más! Gondoljunk csak arra, hogy nem Apánk, hanem Vass Doki az "áldozat"! :) Ezt mondjuk már mondhatjuk egy "változásnak"! Én szorítok, hogy minden rendben legyen, és Nektek is Vass doki legyen a kabalátok! Nekem az! Mondtam is neki!

Bodzi!
Csók Esztinek, neked meg Hatalmas Ölelés! Mostanában nincs hal :( Ezért én is kevesebbet eszem. De most majd remélem fogok tudni enni, hiszen az nagyon-nagyon jót tesz most nekem, így a stimu alatt! :) De a TE halad sincs ám elfelejtve! :):):):):)

Legyetek jók, majd még jelkezem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ercsikati 2009.07.25 15:03-kor.

Kép

KépKép
ercsikati

Ritukám!

Kedden tesztelsz? Arra tuti odaér! Elsőbbségivel ment! :wink:
(Remélem a posta is úgy akarja)

A szerencsezebrát is küldöm a teszthez!

Kép

A páromnak szülinapjára vettem egy papucsot. Mégis legyen egy kézzelfogható ajándéka is. :wink: Komáromba foglaltam szállást, oda megyünk majd 3 napra.
Már ott a tortája a hűtőben. Rántott sajtot kívánt szülinapi ebédre.
(Jó választás volt, mert abból mindig tartok lefagyasztva :lol: )

Szimba család!

Mikor telefonáltatok a Vass dokinak? Lehet, hogy pont akkor ültem nála?
agnyes

Helló mindenkinek!
Asszem Apánk szülinapjával kapcsolatban tudok segíteni,legalábbis van ezzel kapcsolatban egy sztorim,és remélem hogy nem"poénból"reagálta le így a dolgokat(mert miért tette volna?? :D )
Na szóval ez így kicsit homályos,de elmesélem mi történt:
Tavaly 3 inszemet csináltam Apánknál.A legelső stimu első napja pont a születésnapomra május 20.-ára esett.Miközben töltötte ki a stimus lapomat,és magyarázta a dolgokat,valahogy ez is szóba került.Mondtam neki,h igen ma van a 29.szülinapom,és még egy évem van mert én mindig azt mondtam,hogy a 30.szülinapomra lesz kisbabám.. :lol: Mire felnézett,és azt mondta,hogy neki is ma van a szülinapja,és mindent megtesz,hogy a kívánságom teljesüljön.És egyből szülinapi pusziváltás történt.. :oops: (mellesleg hozzáteszem,hogy betartotta az ígéretét,mert idén május 7.-én született meg a kisfiam Peti,akit Vass dokival együtt hoztak össze.Aug.5.-én volt tavaly a 3. inszemem)
Rmélem,nem csak az izgalmamat próbálta ezzel oldani,és tényleg egy napon van a szülinapunk!!!
cs.andi

És persze mindenkinek nagyon szorítok!!! :lol: :lol:
Kívánom,hogy minnél előbb sikerrel jájatok,és átéljétek ezt az érzést!!! :D
cs.andi

Na, adj Isten!

Hogy vagytok?!

Chilike??!! Írj légyszíves, mert nagyon aggódom!

Szép hétvégét mindenkinek!

Találtam egy vicces képet magamról. Tavaly készült, mikor bábozni voltunk a kolléganőimmel egy kávéházban.

Nevessetek bátran!!! Egy kislány-szereplő voltam, Marika. :lol: :lol: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.07.25 12:28-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok,

Szimba család remélem a rossz hírek ellenére a vége a lehető legjobb lesz.

Chilike, én is kiváncsi lennék arra, hogy mi történt. Remélem jól vagy.

Bodzim, ezer puszi nektek.

Rencsi, engem is kiokosíthatnátok a szüléssel kapcsolatas infókkal.

Katám, én is pakoltam befelé éjszaka az erkélyről. :lol:

Szerintem a D-nappal kapcsolatban nem biztos, hogy a szülinap a legmegfelelőbb időpont. Inkább egy év végi buli. Ez csak az én véleményem.

Kép
gmelcsi1

Lééééégyszi!!! Ne télen legyen! Miért ne választhatnánk olyan időpontot,amikor nem kell odafagyni hajnalban az intézet elé??

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Andi! Igen, Apánk szülinapja május 20., ezért írtam, h az most nem aktuális Nektek, hiszen 1 évet kellene várnotok rá.
Talán akkor lenne jó, amikor visszajön szabiról vagy megvárni újra a dec.12-èt és hagyománnyá tenni a D-napot. :D :D
Gratula a kicsi Fiadhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Édes lehet.
Uzsuzs! Én szoktam néha kenyeret sütni, leírom a receptet szívesen!

Katásom! Imádlak! :D
Puszker Neked is!!!!
és ++++++++++

Drága Melcsimucim! Neked is! :D

Csigusz! Köszi a mailt!!! Ez haláli, köszi, h feltetted! Cukker vagy!!! :D

Rencsike! Neked is, írtam választ.

Chilike?

Ritu, Gladi, Szimbáék, Agnes!++++++++++++++++
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2009.07.25 19:13-kor.

Kép
bodza2005

Kitti! Modrooka! SajoJuci! Tessék előkerülni! :D

Zugolvasók! Nektek is! ;-)

Katás! Történések ;-) Tegnap voltunk játszótéren egy baráti házaspárral + a tündéricuki kislányukkal és Eszti hintázott. :lol: Annyira élvezte, hangosan kacagott!!!
2 hete pedig egy kerti (nagy) medencében uszizott Apájával. :D
Ma pedig megkóstoltuk az almát!!! :D
Iszonyú édes pofikákat vágott a kicsi Lányunk, hasonlókat, mint anno Albi Petikéje!!! Amikor nevettünk, Ő is kacagott, pedig közben rázta a hideg az almától, kb., mintha citrom lenne. Megzabáltuk!!! Az almát is. :lol:
Eddig azt mondta (2 hete először), h mamama, tegnap lett bababa is és ma papapa!!!!!!!! :D :D :D Apája készen volt. :D Pont fel is vettük videóra, mondhatnám, h véletlen, de mivel én kb. egész nap fotózom és videózom, lehetetlen, h valamiről lemaradnánk. :lol:

Nagyon szép napot Mindenkinek!!!!!!

Érzem, h a sikerszéria folytatódik, úh. hajrá akciózók!!!!+++++++++++++++++

Kép
bodza2005

Bodza milyen édes Esztikéd!! Előttem van minden ,amit írtál! (tesóm két fiát láttam felnőni,tudom miről beszélsz) Mikor az ember lánya a saját, várva várt gyermekét látja fejlődni,napról-napra ügyesedni, az tényleg boldogságos lehet. Hogy lehet nem elkényeztetni őket?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Próféta szóljon belőled, és még sokáig tartson a sikerszéria! :wink: :lol:
ritu75

Agnyes köszike a zebrát!Csúcsszuper!

Moncsiga ne aggódj! Vigyázz magadra! Jó ez a kép rólad! :lol:
ritu75

Jaj, Agnes! Most olvasom: " páromnak szülinapjára vettem egy papucsot". Ez kész! Gyengéd célzásnak szántad??? :lol: :lol:
Jó, jó, csak vicceltem, ezt nem hagyhattam ki, bocsi Agnesapu!!!! :D

Igen, Moncsika, elég hideg volt, az már biztos és még esett is. :lol:

Csajok és Skacok!
Szerintem ne itt levelezzétek majd le, mit, hol, mikor, mert akkor esetleg nem lesz meglepetés, de persze, Ti tudjátok, csak egy ötlet.
Moncsinak már úgyis mondta Apánk, h álnéven feljön ide... :lol:, úh. nem lehet tudni. :lol: :lol: Legyen megint teljes meglepi, nem?

Amúgy nem kell feltétlenül valami jeles időpont, szerintem, lehet, h akkor lenne jó, amikor félidő van a szabiról visszajövetel és a karácsonyi szünet között. Ez erőt adhat az addigra kissé fáradtka Dokiknak, többieknek.
Szerintem a 2 dokit együtt kellene köszönteni + a többi dolgozót, mindenki megérdemelné ott.

Na, menek 7végézni a Családkámmal. :-)
Puszker!!! :lol: (ahogy Katás mondja :D )

Kép
bodza2005

Ritukám! Édes vagy!!! Képzeld, kiskoromban a kedvenc babám neve is Rituka volt. :D
Ez a Tied:
Kép

Kép
bodza2005

Sziasztok! Én is mindig olvaslak Bennteket(ZUGOLVASÓ vagyok), és örülök és sírok Veletek,szorítani is szorítok Mindenkinek.A D-day nagyon jó ötlet.Figyelem a fejleményeket továbbra is,ha nem gond.
Ja,és a lényeg én is benne lennék.
liz75

"Ez erőt adhat az addigra kissé fáradtka Dokiknak, többieknek."

Bodza teljesen az én gondolatomat írtad le! :lol: Ez tetszik,hogy így egyre jár az agyunk! :lol: Tényleg valahogy így kéne időzíteni a meglepit.
És köszönöm a gólyát!! :lol:
ritu75

Ajjaj szegény Massa- milyen baleset történt.Remélem nem komoly és hamar rendbejön! :cry: ++++++++++
ritu75

Sziasztok!
Persze, hogy az Intézet összes dolgozóját köszöntjük majd azon a bizonyos napon! :)
Fedőnév: D&V-Day! :)
Szóval a lényeg, hogy a Nagy Eseményt tényleg ne itt tárgyaljuk meg, mert hát mi tényleg Meglepit akarunk szerezni! Várom az 5leteket, hogy hogyan konzultáljunk?
Én talán e-mail-re gondoltam, mert hát ott egyszerre többünknek is el tudjuk küldeni akik teljes egészében benne vannak!
Szóval erre is várom az 5leteket!

Ritu!
A keddi teszthez: ++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon-nagyon szorítok!

Moncsiga!
A képed haláli jó! Nagyon tetszik! Egyébként nagyon télen én sem szeretném a D&V-Day-t, mert én sem nagyon szeretnék fagyoskodni az Intézet előtt!

Bodzi!
Aranyos lehetett Eszti ahogyan eszi az Almát! :) Beni nálunk már "szinte mindent" megeszik, és nagyon-nagyon szereti anyukám főztjét! Amint meglátja, hogy eszünk, úgy ő is tátja a száját és kér! Annyira édes! Imádjuk Nagyon! Remélem már jövő nyáron én is boldog anyuka lehetek! :)

Melcsi!
Akkor neked is jó éjszakád lehetett! :) Nincs is annál jobb, mint amikor éjszaka bepakol az ember az erkélyről! Én már párszor eljátszottam ezt! :)

Most mentem, mert ErcsiApu klímát szerel :roll: :lol: és szemmel tartom az eseményeket! Mondjuk ma nem hiszem hogy szükség lesz rá! :(

Puszker Mindenkinek!

Kép

KépKép
ercsikati

na szisztok csajszik, olyan aranyosak vagytok, mindenkinek köszi, hogy igy aggódik/aggódott értem

albi, rencsi

köszi a priviket, olyanok vagytok, mint egy jó pszihiáter, azonnal megnyugodtam :lol: :lol:

moncsikám szivem
láttam, hogy kerestél, bocsika, de nem tudtam felvenni, anyummal beszéltem a másik vonalon, tesóm este elutazott és "tárgyaltuk" a részleteket, közben hivtál meg közvetlenül utánnad a tesóm is hivott, szóval kész káosz volt :lol:
Ne aggódj drága és még véletlenül se vedd magadra a történteket, ahogy rencsivel és albival "beszélgettem" ők is mondták, hogy sokszor előfordul ez ami velem volt az elmúlt pár napban, de mivel úgytűnik, hogy már minden rendben, ezért mostmár leirom, hogy mi volt.

Szóval csütin elmentem pisilni és a wc papir barnás maradt, nem véreztem, de nagyon megijedtem, azonnal pánikba estem-ami egyébként nem jellemző rám-hivtam az intézetet, de mivel szünnap volt, ezért csak Ágikával tudtam kommunikálni, nagyon rendes volt, próbált nyugtatgatni, de mondtam, hogy én inkább most megyek a Jánosba.Ott megvizsgált egy dokinő, uh-n látta, hogy a bábákkal minden oké, teljesen rendben vannak , jó a szivhang és nagon szép nagyok 16-15 mm, még amelyik múltkor kisebb volt, ő is utólérte a tesókáját, szóval minden rendben, de azt nem tudtam megmondani mitől van ez a "vérezgetés" irt fel egy gyógyszert (Rutascorbin-úgy tudom magam dózisú c vitamin) meg a magne b6-ot megemelte 3-ra, mondta pihenjek, 3 kilónál többet ne emeljek, stb.
Mivel annyira nem nyugodtam meg , másnap felhivtam Vass dokit , elmondtam neki a szitút, megnyugtatott, mondta, hogy minden támogatást megkapok, ő is ezt irta volna fel, pihenjek a hétvégén, hétfőn meg hivnom kell, mi a helyzet.
Valószinűleg hét vége felé megyek hozzá uh-ra, köv.hét szerdán meg egyébként is mennék apánkhoz, szóval annyi "előnye" van a dolognak, hogy legalább hetente láthatom, hogy nőnek a picurkáim.
Mostmár úgy tűnik, hogy minden visszaállt eredeti állapotára, minden oké megint, bár az elmúlt napokban nagyon utáltam pisilni menni, mindig féltem milyen látvány vár, de sokat pihentem, megpróbáltam megnyugtatni magam, pozitivan állni a kérdéshez és ezekszerint műkődött a dolog. Bizom benne, hogy igy is marad és a jövőben már nem kell semmi idegeskednem. :wink:

köszi a drukkokat még1x, nagyon aranyosak vagytok
pusz mindenkinek :wink:
chilike1

Sziasztok!

Chilike! Őszintén szólva, sejtettem, hogy ilyesmiről van szó...
Erre külön ráparázni úgysem tudok. Nem titkolom, eddig is többször előfordult, hogy ellenőriztem, hogy tényleg az Utro-e amit érzek a bugyellárisban. Mondják, hogy így a 8. hét táján, mikor aktuális lenne a 2. kimaradt mensi, előfordul barnázás-vérezgetés. Nem tudom, hogy mennyiben "parasztlogika" és mennyiben tudományos ez a megállapítás...
Wowww! Te ilyen sokszor talizol a kicsikéiddel!? Nem irigylem tőled az apropót, de legalább nyugodt leszel, hogy jól vannak.
Örülök, hogy minden rendben! Vigyázz magatokra Csajszikám!

Apánk, álnéven....még jó, hogy többen személyesen ismerjük a Szimbát, mert le se tagadhatná! :lol: :lol:
Bár szerintem csajnak adná ki magát, és nyomná a lüke kérdéseinket vissza nekünk, amivel nap, mint nap fárasztjuk. :lol:

Mi lenne, ha a D&V-Day-hez azt a bizonyos gmail címet használnánk?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga!
Erre én is gondoltam, de azzal csak az a baj, hogy egy csomószor felkerült már a bejelentkező kód ide, és attól félek, hátha Apánk is tudja, aztán oda a D&V Day! :( Azt meg nem akarjuk. Ugye?
Vagy esetleg kódot kéne változtatni valakinek, és akit érdekel priviben megírni a kódot! Mit szólsz?

Kép

KépKép
ercsikati

Igen,a május 20.már nem aktuális..Jövőre meg még messze van.De nagyon jó ötletnek tartom,biztos erőt adna nekik,hisz nem egyszer láttam magam is,hogy kell idegzet és jó adag türelem ehhez a csodálatos munkához..Nem is tudom,hogy bírják..De az a rengeteg pozitív visszajelzés,és a sok siker biztos nekik is erőt ad a folytatáshoz,hisz mindig velünk sírnak vagy örülnek egy-egy sikeres vagy éppen sajnos sikertelen eset után.Én örökké hálás leszek nekik,és tudom,hogy sok ezer ember van még így.És tudom,hogy az ittlévőknek,-illetve aki nem is jut el ide a babanetre-,de segíteni fognak,és boldoggá fognak tenni mindenkit!!!! :D Tudom nem könnyű,de kitartást kívánok!
Köszi Bodza,tényleg nagyon édes a kisfiam(de minden baba az számomra :D ),a te kislánykád is nagyon cukker lehet!!!És a történetetek..hát azt(is)megkönnyeztem..
Peti egyre jobban fedezi fel a világot,csoda dolog látni,ahogy kinyílik a kis értelme..Egyébként jó nagyra sikerült őt"gyártani",mert 4200 grammal,és 61 cm-rel született,ráadásul(nem tudom miért)dupla méhlepényből falatozott a lelkem.. :D Meg is látszik az étvágyán,mert már 6500 g,és lassan a 68-as ruhák kicsik lesznek.. :lol:
cs.andi

Kati!

Jó ötlet, hogy megváltoztajtuk a jelszót, aztán mehet a privi mindenkinek!

Chilike!

Örülök, hogy minden rendben van! Ez tényleg sokszor előfordul. :(
agnyes

Gondoltam jövök most, hátha tudok valakivel "csevegni"!
Most persze senki nincs itt! :(
Ilyen az én formám! :(
Na jó! Holnap jövök!

Anyes!
Örülök, hogy tetszik az 5let. Hirtelen csak ez jutott eszembe! Csak azért mert, így csak az fogja megkapni a jelszót aki kéri. :) Szerintem Neked kéne jelszót változtatni, hiszen te hoztad létre nekünk ezt a címet! :) Mit szólsz?

Kép

KépKép
ercsikati

Kati!

Átadhatom a lehetőséget? A jövő héten nem sokat leszek gép előtt.
Csak a munka lesz, meg a munka! :cry: A cégnél meg nincs net! :evil:
agnyes

Nos, ....................... hááááááááááát neeeeeeeeeeeeem is tudom! :roll: :roll: :roll: :roll:

HÁT PERSZE! MIÉRT NE!??? Akkor kitalálok valami okosat, amit könnyen megjegyzünk, és szólok, ha megvan és bombázhattok az e-mailekkel! :)
Akkor éjszaka törnöm kell a kobakomat valami könnyen megjegyezhető jelszón! :idea: :roll: :lol: :shock:

Kép

KépKép
ercsikati

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Nektek szántam. Baja is van benne! Remélem tetszik! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!!

Jaaaj, ezer éve megint nem jártam erre... :)
Gyorsan bele-bele olvasgattam, hogy hogy vagytok, látom azért vannak JÓ hírek is! Mindenkinek nagyon gratulálok és szorítok!!
Puppykám, egy nagy ölelés!

És amiért idetoltam a képem :)) Bodzi láttam szólt/mesélt a tavalyi D napról! Életem legkedvesebb élményei közé tettem el én is azt a napot.. ha a mostaniban bármiben segíthetek és esetleg Ti is örülnétek nekünk, akkor mi is elmennénk a kislányommal. Szóljatok, hogy mikor hova/hol/hogy szervezitek!! :) Ha itt nem is vagyok, Bodzi mindig megtalál ;)
Addig is mindenkinek kitartás!!! És küldjük Dévisznek a szelet és a jó energiákat! :D
yamita

Bodza: Jó lenne, ha el tudnád küldeni a receptet. Előre is köszi!

Chilike: Örülök, hogy minden rendben van végülis! Szerintem mindenkire jól ráijeszetettél, de a lényeg, hogy nincs baj. Pihizz most sokat!

Ritu: Teljse körű felújításban vagyunk, most a tető volt a soros. 7 napig dolgoztak az ácsok, olyan jó volt mikor elmentek és végre csönd lett! Anyóssal együtt nyaralni, SOHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sajna, nem jövünk ki jól! Nagyon zárkozott, szerintem nem engem képzelt a kicsi fia mellé.

Ercsikati: Jók a képek!!!!

Agnyes: Komárom szép környék, én itt lakom a közelben. Jártatok már erre? Ha gondolod, szívesen adok ötletet merre érdemes elmenni, mit érdemes megnézni.

Zsu
uzsuzs

Szia Liz!!! :D Maradj itt!!! Örülünk, h jöttél!
A többi zugolvasó is előléphetne, halljátok??? ;-) , hiszen szükség van rá, hogy ki/át/megbeszélgessétek a dolgokat egymással. Nem csak konkrét segítséget, de erőt, hitet is meríthettek belőle, hogy kivel, mi történik, történt + nem szabad ezzel az egésszel egyedül maradni.
Nem kell attól félni annak, aki kicsit kevésbé vehemens, mint itt páran :lol:, csak itt kell lenni és kész.

Ritu! Annyira kedves Tőled, h így átérezted!!!!!
Megy a drukk továbbra is++++++++++++++++
Látod, egyet gondoltunk. :D

Katásocska! Az leszel Bébikém!!!!!!!!!!!!!!! :D
Ennyi kabalával igen hamar... :lol:
D&V-Day :lol: Jó.
Ezt meg hogy csináltad??? Szupi!
Mi baja? :lol:

Chilikém! Jól megijedhettél szegénykém! Vigyázz nagyon Magatokra, nyomasd a Ruta + Magne megfefelő dózisait és minden rendben lesz! Fotóóóóóó!!!!

Moncsim! Ez jó volt, h Szimba álnéven. :lol:
Igen, jobb lesz, ha nőci lesz Apánk, ha meg akar bennünket tréfálni.

Andi! Nem semmi a kispasid!!! Nincs valahol kép Róla? Cuki lehet!
Drága vagy, h megkönnyezted!!! :D

Uszuzs! Már keresem is.

Yamca! Annyira jó kimondani, ugye, h "elmennénk a kislányommal". Emlékszem, h egy édes, szintén fürtöske ;-), kiscsajszinak mondtam, h "az én kislányomnak is..." és ahogy kimondtam, annyira jó volt, h ezt mondhattam.
Kívánom itt mindenkinek hamar-hamar ezt az érzést!!!!!!!

Lányok! és Fiúk is!
A jövőben nem fogok tudni ennyit jönni, sőt, inkább alig fogok tudni jönni, elnézést kérek érte, de biztosan megértitek :D.
Nem fogok tudni folyamatosan olvasni, ezért reagálni sem, ha meg pár nap kimarad, akkor pedig lehetetlen visszaolvasni.
Ezért kérlek Benneteket, ha bárkinek, bármiben segíteni tudok vagy szeretne bármit kérdezni, kérni, írjon mailt. Ne iwiw-en, mert azt sem fogom tudni nézegetni. Aki nem tudja a mail-címem, fent van az iwiw-en :lol: vagy kérdezze meg itt a lányoktól, sokan tudják. Jó?
Nagyon-nagyon megszerettelek Benneteket, így nehéz ezt leírnom, 2 hete halogatom!!!, de nem marad már időm sajna :cry: és hála Istennek :D egyszerre.
Mindenkinek szívből drukkolok és szeretném kérni, h feltétlenül tudassátok velem, ha lehet örülni egy-egy újabb TopikBabának! Benne vagyok a babás találkozóban, valamint a D&V Napban is, mint résztvevő a kislányommal. :D
Hatalmas ölelés!!! Tartsatok ki még éppenhogynembabások, mert nagyon gyorsan eljön a Ti időtök is, ígérem!!!!!!!!!!!
Ha kabalát küldjek, akkor is keressetek! :D
Puszker Bodzitok

Kép
bodza2005

Zsu!

Köszi az ötletet! Tatabányán még sosem voltam, csak átutazóban?
Csak Tatán voltunk pihenni pár napot.
Várom az ötleteket a látnivalókról!
agnyes

Yamita!
Szia te drága. De jó hogy bekukkantottál.Hogy vagytok ? Sok aranyosat hallok a kicsi Sáráról.Az iwiwen lestem képeket rólatok.
Millió puszi!!!!

szurikáta
szurikáta56

Jó reggelt!

Húú, az elmúlt 2 órában próbáltam visszaolvasni, de nem tudom, mennyi maradt meg a fejemben :(

Albi és Renna,
nagyon sajnálom! Albi azt külön sajnálom, hogy többet nem mentek, de tényleg ott van Petikétek, és ti így is tökéletes család vagytok!
Renna neked kitartást, sikerülni fog, és ez a lényeg!

Rencsikém,
Remélem picit jobban vagy? Sajnálom ezt a fog-dolgot, és hogy így megkínlódtál vele :( De talán most már minden kellemetleneség elmúlik, és csak a várandósság pozitív oldalát érezheted. Már igazán megérdemelnéd:)
És köszönöm a sok sok segítsgéget és tanácsot, amit adtál, még biztos sokszor foglak hívni :)

Moncsi és Chilike,
Örülök, hogy minden rendben van, bár Chiike sejtem hogy megijedtél. Reméljük több ijesztgetés nem lesz, és innentől minden simán megy. Gondolom akkor nem mész vissza dolgozni, ugye?

Bodzim,
Utólag is boldog feledik szülinapot Esztibabának, sok sok puszit küldök neki is és anyukájának is :)

Katám,
Sajnálom, hogy nem sikerült, de az inszemnek sokkal nagyobb az esélye, az sikerülni fog! én is így voltam az inszemmel, mint te az ovuind-del, hogy nem bíztam eléggé benne, viszont a lombikban bíztam, mint te most az inszemben. Ez sokat számít, látod, meg is lett az eredménye (kopp-kopp)!Drukkolok nagyon!

Ritu,
Nagyon izgulok érted, és természetesenh drukkolok nagyon! Kitartás még néhány napra, aztán már tesztelhetsz!

Szurikáta,
Én is kaptam tőled szerencseszurit, utólag is köszönöm, bevált :)

Szimbáék,
Nagy drukkok mennek nektek, hogy szuper minőségűek legyenek a petikék, és szépen megtermékenyüljenek!

Ja és lányok: a D&V napban én is nagyon nagyon szeretnék részt venni. Vass doki tényleg szűkszavúbb, mint Dévisz, de nagyon rendes, megnyugtató, és most amikor babanézőben voltunk nála szerdán, annyira aranyos vagy, legalább ötször gratulált külön nekem és Julcsiapunak is, és nem győzte dícsérni a kis petezsákot, és többször elmondta, hogy hogy örülnek a jó hírnek :) Látszott, hogy nagyon büszke volt ő is, hiszen ő tette be a helyére a babát :)

Amúgy mi jól vagyunk, egyiknek nap jobban, másik nap picit rosszabbul. Pont amikor elkezdtek izgulni hogy elmúlt az émelygés, akkor megint beindul, ma reggel pedig visszaküldte a kispocok a tejeskávét. Tudomásul vettem, többet nem iszom :)
Én is 5-.n megyek, de én Vass dokihoz kaptam időpontot. Látom sokan mentek aznap, remélem tudunk találkozni. Mi 11.30-ra megyünk.
És lányok, utólag is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a rengeteg drukkot és odafigyelést, amit tőletek kaptam, nincs kétségem afelől, hogy a siker nagyrészben ennek is köszönhető!
Sok puszi, és elnézést, hogy ilyen sokat írtam :)
vjulcsi

Szurikáááám!

Igen, én is kaptam vissza infókat, hogy jól vagy és hogy "nyomod"az ipart! :D Köszönjük szépen, minden a legnagyobb rendben velünk, imádok vele lenni és este sajnálom, hogy már is le kell fektetni.. Ha egyszeris errefelé jársz mindenképpen csöngess/csörgess!! :)) sok-sok puszi!
yamita

Sziasztok!

Én is itt!

Bodzi!
Sajnálattal olvasom, de azt hiszem megértem! Én a tesómból látom, hogy amióta megvan Beni is, azóta sokkal, de sokkal kevesebbszer ír az ő fórumukra. Na nem azért mert már nincs szüksége tanácsra, vagy esetleg nincs kérdése, hanem azért mert a két kissrác kevés szabad időt ad! Én mindenképpen foglak keresni e-mail-en, mert kiterveltem valamit, és szükségem van egy-két "adatra" Tőled! Azért ha van időd, szeretettel várunk itt Nálunk! :) És én tuti jelezni fogom, hogy ha újabb "Fórum-Baba" van kilátásban! :)

Julcsi!
Örülök, hogy jól vagy, vagyis Vagytok! :) Gondolom ez azt jelenti, hogy újra itthon!? JulcsiApu kipihente magát? Ha esetleg lesz majd képed a Babócáról, akkor szívesen várjuk ám, vagyis Én mindenképpen! :)

Melcsi!
Tőled hiába várok képeket? Nem kapok? Pedig úgy szeretnék már végre Melcsis képeket nézegetni! Na szánd rá magad, küldj nekem párat! Vagy esetleg elveszett az e-mail címem??

Lányok/Fiúk! D&V-Day-esek! :)
A jelszón sokat gondolkodtam! Kitaláltam valamit! Próbáltam könnyen megjegyezhetőt és remélhetőleg olyat, ami mindenki szívéhez közel áll majd!
Amint itt "végeztem" Már változtatom is a jelszót. Akinek szüksége van rá írjon! Ide várom majd az ötleteket és a kommenteket!

Puszker:
Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Jelentem a Babanet09-re a jelszó MEGVÁLTOZOTT!
Az új jelszóról érdeklődni NÁLAM! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Nektek küldöm a lepkét is! Remélem szerencsét hoz a 4levelű lóhere mellé! :)

Kép

Kép

KépKép
ercsikati

Agnyes!
Jelszó és Fedőnév postázva! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szia Kata,

igen, újra itthon. Julcsiapu kipihente magát, de sajnos holnaptól munka mindkettőnknek :(

kérem szépen a jelszót, meg azt is, hogyan mehetek fel arra az oldalra, mert nekem eddig még nem sikerült :(
vjulcsi

Julcsi!
A jelszó és a navigáció is elment! Remélem sikerül!
Tetszik az új vonalzód! :)
Holnaptól csak és kizárólag LIGHT-os munkát végezz! Vigyázz a babácskára! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Agnyes!
Örülök, hogy tetszik a jelszó!
Igyekeztem olyat választani ami remélhetőleg mindenkinek tetszik majd! :) Gondoltam a jelszó erőt ad MINDENKINEK, akinek szüksége van rá! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Szurikáta!
Holnaptól kezdem adni - vagyis adatni - a szurikat. Örülnék, ha TE is besegítenél a szerencseszurikkal! :)
Gyere gyakrabban, és hozz Te is szerencsét Nekünk! :)
Szerencséből sosem elég! Kell MINDIG! És Szerintem tőled megkapjuk! És remélem sosem fogy el! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Úgy látom teljesen kihalt a fórumunk!
Merre jár mindenki????

Szimbáék!
Mi a helyzet? Szorítok Nektek nagyon és sokat gondolok rátok!
Küldöm Nektek a pozitív energiákat, a ragacsokat és miegymást! :)

Agnyes!
Merre vonatozol éppen, így este 8 felé? Merre jártál? És merre mész most?

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!!!!

Letelt a hét betegszabi holnaptól vissza a szürke munkás hétköznapokba :cry: . Megpróbálok nem erről agyalni a melóhelyen, és aki rákérdez hogy miért megyek máris, nem ugy volt hogy 2hétig otthon leszel???-re azt hiszem csak annyit mondok, így alakult...De nem akarok róla beszélni....

Ritu: jajjjj nagyon izgulok már a keddi teszthez és remélem egy jó erős szavannai két csikost látsz majd!! Tudod amit még a beülti előtt csinaltal az jó lesz :D

Gladiolus: hajrá picik, és neked is nagy-nagy szurkolás , hogy sikerüljön!!!!!

chilike: örülök hogy megnyugodtál, elképzelni sem tudtam mi lehetett a baj, amikor meg irtad a babákkal minden oké. Vigyi magatokra nagyon!!!!!

bodza: sajnálom, de megértem. akkor majd mailben maradunk :)

vjulcsi: azért tessék vigyázni ám, a sok melót meg dobni a sarokba!!! De biztosan jót tett nektek ez a pihi!!!!

szimba: ezer drukk nektek!!!!! És sok sejtecskét!!!!!!!

Nálunk semmi extra: tegnap egész nap elvoltunk, Szentendre-Skanzen-Pizzéria :) Jó volt kicsit kimozdulni, mondtam is uramnak muszaj mennunk mégha csak egy-egy napra valahova, mert meg fogunk őrülni!!!!!! A nyaralásunkra szánt összeget hosszú távon jobb dologba fektetjük!!! :) , de nem is bánjuk....

Kata: óriási a jelszó :lol:
renna77

Bodza: Sajnálom, hogy nem fogsz jönni, de teljesen megértem a dolgot! Minden jót kívánok neked/ nektek, ha még azért elolvasod a fórumot! Puszi

Kata: Mi az a babanet09?

Zsu
uzsuzs

Renna!
Örülök, hogy tetszik a jelszó! Igyekeztem mindenki kedvében járni! Egyébként jól teszitek, hogy kimozdultok! Engem ErcsiApu a "várakozási időben" szokott elvinni, hogy nem mindig azon járjon az eszem, hogy mi lesz most? Sikerült? Nem? Vagy mi!? Szóval okos döntés! Arra meg, hogy miért nem 2 hétre mentél, egyszerűen mondd azt, hogy Meggyógyultál! És szerintem sem kell erről most nagyon beszélni! Próbáld meg elterelni a gondolataidat! Sokkal jobb lesz! Holnapra akkor kitartást! Meglátod hamar elmegy majd a nap!

UZsuzs!
Küldtem Neked privit. Remélem érthető volt! :) Próbáltam értelmesen leírni, hogy mi is az a "babanet09"! :)

Egyébként várom az 5leteket, aztán a legjobbat megvalósítjuk! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Kata ment privi, egy ötlet, de lehet nehéz lenne kivitelezni...
renna77

Renna!
Válaszoltam is rá! Ha tudom, hogy 15 percre laksz!
Na nem baj, kihasználjuk ezt még! És szerintem a kivitelezés sem lenne olyan nehéz, bár vannak még aggályaim.

Várom az 5leteket! Törjétek az Okos Buksitokat! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Na bezsongás a köbön nálam a témában...
Mint Micimackó: gondolj! Gondolj! Gondolj!!!!

Azért jönnek a mentő ötletek Kata...
renna77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?