Sajnálom, lényeg h nem lett nagyobb baj.
Erika,
Dettó, etetem rosszcsontot, végeztünk, elfordulok, gyerek földön lát valamit és előrehajol, persze bele volt kötve, de dobtam egy hátast a látványtól. (mi etetőszékünk kb. 15 kg-ig van kalibrálva, és gondolom addigra gyerek már ül, jár, moziba megy
Lyndee,
Néztünk pár ételfutárt, most regizek és kérek mindegyiktől étlapot h mire kedden mamika hazaér ott legyenek és tudjon majd jól választani
Marciállás: HÁT EZ AZ, én erre nem voltam felkészülve, kiságy alsó állásban, lassan csörlő kell h a gyereket alvópózban be tudjam rakni. Tegnap pl. teraszon állt nagyapja ölében, kapaszkodott a korlátba, rágta a korlátot (persze törcsivel le volt takarva) és nézte az utcán az autókat, legalább fél óráig).
Pegbeszerzés, természetesen intézem, és postázom.
Ja 88 éves Mamikával együtt neteztünk dunaújban, édes volt a kis drágám, végigizgulta ahogy a teszveszen vettem egy járókát (harmadik) Marcikámnak. Érdekelte hogy lehet licitálni, hogyan érdeklődhetek ha kérdésem van a termékkel kapcsolatban stb. stb. majd megzabáltam.
Gaby,
Bezzeg múltkori nyaralásnál nem panaszkodtál leégésre.
Boci,
Szerintem nem rossz, sok medence van (15) sőt !!!! van bármedence is, legközelebb apával kettesben kipróbáljuk
Apa megette a palacsintát, pedig most akartam küldeni.
Enikő,
Hova mész Te egy hónapra ? Ennek a pasinak tök jó babakocsijai vannak, majd számolj be ha megérkezett.
Nagggyon jó a polc.
Musi,
Legyen jó idő, tesódék meg nagyon akarják a micimacibizgentyűbeszerzést. Lééééécccci.
Vera,
Sajnálom a történteket, ha majd musinak írsz lécci nekem is elküldöd.

[/
[/