Sziasztok!
Vagyok, csak olvasó-üzemmódban

. Az elmúlt 1-2 napunk elég sz@rul telt (most már tuti, hogy a szél miatt). Drága kicsi fiam, nagyon nyűglődött, de nem sírt, vagy parádézott, csak sehogy se volt jó neki, folyamatosan cicizni akart, aztán bealudt, de 10 perc után megint felkelt, dünnyögött, nyöszörgött

. Aztán tegnap este tízkor gyakorlatilag elájult a fáradtságtól, azóta visszaállt a béke, 3 óránként kel eszik, és szépen szunyál a kis Mazsolám

. A ti babáitokra nem hatnak a frontok? Botond a hidegfrontnál totál kóma volt, alig akart enni is, a széltől meg nem alszik.
Cumi:
Azóta max. 3* próbálkoztam, de nem csípi

. Beállt annyira a tejtermelésem, hogy a végén tud egy kicsit komfortszopizni, így nem kell a cumi

!
Ja, képzeljétek egyik nap gyakorlatilag nem ettem (nem tudatosan, így jött ki), másnapra olyan "gyenge" volt a tejem, hogy a gyerek alig tudott jóllakni

. A színe is olyan volt, mint az Ouzoé

. Szóval most már nagyon odafigyelek, hogy én is mindig egyek, ne legyen elfelejtve: inkább gyakran keveset, de táplálót

.
Pelus:
Mi a kórházban Liberot kaptunk, tök jó volt, itthon Pampers van, és nekem a Libero jobban bejött, ráadásul ma annyit pisilt-kakilt a fiam, hogy kifolyt a cucc, és nyirkos lett szegénykém ruhája

. Szóval ami itthon van, elhasználjuk, aztán megint Liberozunk.
Babák naggyon édik! Nellkiéék különösen (hiszen dupla élvezet

).
Boo!
Nyusziék lenyúlták az időpontodat (24.)

. De most már nagyon áll a zászló, alig várom az sms-t.
Én azóta minden nap sírok mióta megvan a baba, de ez hormonális. Van, hogy örömömben, van, hogy bánatomban, van, hogy dühömben, szóval mindig van okom

. De nagyon jól esik, ki kell adni és kész. Mázlim van, mert a család is jól tűri.