El vagyok keseredve...
dbarbi
2004.06.21 17:29
2004.06.21 18:30
Majd megy a mél (bár ha jól tudom, a Te orrcsepped is homeos - de összetételfüggő a dolog).
Egyébként a yahoo esőt ír, de hideget nem... Szerintem még tolódhat a péntekre várt front, végülis elég kb. szerdán megnézni, h milyen idő várható, de tényleg jó lenne vmi B terv... vagy csak én parázok ennyire? 

No persze, aki messziről jön, annak nem mindegy

2004.06.21 19:29
Főleg miután ezeket a cseppeket bevettük, szerintem valami köptetőféle lehet, bár a papírjában nincs benne, csak az hogy erős, száraz köhögés csillapítására szolgál. Hát remélem holnapra meggyógyítja szegénykét, mert nagyon sajnálom ahogy a végén még öklendezik is
De jó!
Legalábbis Bence csak akkor nem beszél ha alszik, vagy ha nagyon el van ámulva valamin
El sem tudom képzelni azt hogy lehetne kivitelezni...
Elsőre nem igazán tetszett neki, de most már nem volt semmi gond
Megmutattuk neki a gépet, meg is foghatta, és így utána békésen tűrte. Pár perc az egész.
Ráadásul ma sütöttem muffint, mert már olyan régen ettünk, és tökre nem lett jó
Ez nem az én napom volt. 2004.06.21 20:19

2004.06.21 20:51
2004.06.21 21:13
Valamikor 100 évvel ezelőtt, mikor utoljára írtam, felvetettem a játszóházat, mint alternatívát. Utánanéztem egy kicsit, hogy milyenek vannak, de igazából nem tudok egyet sem ajánlani, mert sose voltam még ilyen helyen, nem tudom, hogy a pici gyerekek élveznék-e egyáltalán, meg hogy mi tudnánk-e beszélgetni. Van esetleg valakinek tapasztalata ezügyben? Egyáltalán érdekel ez minket?2004.06.21 21:33
). De szerintem nem lesz gond pénteken, és ugye lehet, hogy a jövő héten IS találkozunk.
Gratula Haminak a dumához!
Majd legközelebb biztosan sikerül.
Hasonlít ám rád, Bence meg Annára.
Gyerkők nagyon cukik a rucikban.
Mondjuk tavaly egy hétig nem volt, pont akkor, amikor kijöttem a kórházból, szóval ez a három nap nem is sok. De azért nem könnyű, főleg, hogy tegnap nem mosogattam egyáltalán, és most hegyekben áll a szennyes edény. De hideg vízben utálok mosogatni. Na mindegy, majdcsak vége lesz, meg aztán még mindig jobb a három nap hideg víz, mint a beteg gyerek, szóval be is fogom a számat. 2004.06.22 05:57
Bocsi. Gyógypuszit küldök a mi egyévesünknek!
)
Vicces volt, Apa mondta, hogy "itt vagyok" erre ö meg körülnézett és kereste (elötte utána csak nézett egyenesen, fülelt )

2004.06.22 07:24
2004.06.22 07:52
2004.06.22 09:05
Fanninak további gyógypuszik mennek!
(És a szőnyeg is nagyon tetszik.
) Remélem kész lesz a babakocsi! 2004.06.22 09:28

Benedek pedig nagyon ügyin áll már
És tündéri a mosolya!
Még ha már nem is fog köhögni pénteken, nem viszem el a babák közé, ki tudja, nehogy megfertőzzünk valakit.
Köhög a gyerek, alig kap levegőt és én nem tudok neki segíteni
Már hívtam a doktornéninket, azt mondta még várjunk 2 napot, addig adjam a köptetőt meg éjszakára egy másik köhögéscsillapítót, és ha nem javul akkor csütörtökön menjünk újra és lehet antibiotikumot kap, de ezt csak legvégső esetben. Hát remélem erre nem lesz szükségünk és gyorsan kilábal Benci ebből, mert egész nap attól félek hogy úgy elkezd köhögni mint éjjel és itt vagyunk egyedül és leblokkolok. Tudom hogy sokan hülyének tartotok hogy ilyen aggódós vagyok, de nem tudok ellene tenni, remélem idővel majd megedződöm és könnyebben viselem ezeket a dolgokat, de most nagyon nem... 2004.06.22 09:43
Szerintem ne várjál még 2napot ha csunyán köhög, hanem nézesd meg egy pulmonológussal a -jobb félni mint megijedni -elv alapján. Én legalább is ezt tenném.
Remélem elmúlik, addig is legalább fogyok. Ma töltöm a 9.hetet
2004.06.22 11:04

2004.06.22 11:35
Zsoltika már alszik is. Én meg gyorsan benéztem ide, hogy mi újság. 

De annak örülök, hogy ma már nem köhögött Bence, és továbbra is küldöm a gyógypuszikat, hogy teljesen meggyógyuljon! Ez a leizzadás-dolog nálunk is van, leginkább akkor, ha az éjszakai szopi után a mi ágyunkban alszik el Zsoltika, valahogy összemelegszünk.
Igen-igen-igen, találkozzunk a jövő héten is!!! Melegvíz-hiány
Nálunk szinte hetente nincs víz egy-egy napig, mert mindig szerelnek valamit. De ez általában úgy szokott lenni, hogy kiírják, hogy nincs víz, és mégis van
Viszont a hideget nem szeretném bevállalni, mert ha tényleg nagyon leesik a hőmérséklet, úgy azért rossz szoptatni. Nekünk pedig muszáj lesz legalább 1x cicizni majd odakint.
Kitartás, ez a rosszullét elmúlik az első trimeszter után!
Amúgy sztem nem parázol nagyon, legalábbis én is nagoyn aggódnék, ha beteg lenne Zsoltika. Még sosem volt, láza sem volt, csak az oltások után hőemelkedés. A lázgörcstől én is nagyon-nagyon félek
Ismerősöknek minden gond nélkül integet, tegnap az apukájának lengette a karját, amikor indult dolgozni. Este pedig annyira örül neki mindig, amikor hazajön, kalimpál ezerrel meg vigyorog
Most már egyre tovább álldogál kapaszkodás nélkül is, persze még nem sokáig, de azért pár másodpercig bírja.
2004.06.22 11:49
Ja és most jut eszembe, hogy van ez a szürke dobozos popsikrém, a Sudocream, lehet az is jó lenne.
Legalább nem megy el idegenekkel.
2004.06.22 12:00
2004.06.22 13:34
2004.06.22 13:36
, 1 tojassargaja, es annyi viz, hogy szepen osszealljon nem tul kokemeny tesztava, fel ora pihentetes utan tobbszor nyujtani, es belesimitani sutobe (a gyumolcstorta alapba a legjobb), jol megszurkalni, es 10-15 percig elosutni, kicsit szint kapjon, 2004.06.22 14:19
2004.06.22 17:36
Szti, ez nagyon durva!!!
2004.06.22 18:12
,amikor lazas volt a kicsikem szerintem semmit de semmit nem aludtam allandon figyeltem hogy szuszog-e ,lehet a kovetkezo babaknal nem leszunk ennyire aggodosak,de szerintem ez velunk szuletett rendellenesseg
remelem nem bantottam meg senkit.En magamrol tudom hogy neha tulaggodom a dolgot de jol irta valaki itt hogy jobb felni mint megijedni.en nem tudok laza lenni pedig hu de sok laza anyuka van
neha nekunk is. 2004.06.22 18:40
De most komolyan, tessék mindenkinek meggyógyulni! Úgy sajnálom szegény beteg babókat.
Honnan szedhette össze Ákos? Gyógypuszik mennek!
Majd körülnézek tortaügyben, de azt is meg lehet próbálni, hogy esetleg nem Bömbi egy éves korában, hanem egy-két héttel korábban vezeted be a tojássárgáját, az már szerintem nem vészes, és ha nincsen baja tőle, akkor az a torta is jó, amit Zsófi írt.
Már alig várom, hogy Gabi is csinálja.
De én ezt szeretem. Persze ha barátkozós lenne, akkor meg az tetszene.
Magnózás és integetés.
Keresztben alvás.
Lehet, hogy a foga jön Dávidnak, és azért ilyen ébredős. Remélem sikerül Dallas! Az én Gabim ugye szinte még csak szopik, bár ma megevett kb. 50g kaját (rizses csirke sütőtökkel), ez az első mérhető kajaevése. Vizet kb. fél decit iszik egy nap, de azt is csak poénból, tetszik neki, hogy új dolgot csinál, a felét mindig kilocsolja.
Ja, meg ő is már lépeget a bútorok mellett pár napja.
2004.06.22 19:36
2004.06.22 20:24
Én is arra gondoltam, hogy egy kicsivel előrehozom a tojássárga bevezetését. Néhány nap csak nem számit annyira. Gratula a hugodnak. ő is szép nagylány. No meg Bence és Anna is nagyon édi
. Hát ezt nem szeretném megismételni.
2004.06.22 21:01
Bár én a MAtchokon már semmin sem lepődök meg
Nálunk is az van, de nem vásárolok ott, mert rendszeresen az akciós tejterméket kosárban a hűtő ELŐTT tárolják
2004.06.22 22:22
2004.06.22 22:40
2004.06.22 22:45
2004.06.23 06:19

!!!!
:
Egyébként csütörtökön jönnek...

2004.06.23 08:46
Azért vigyázz magadra. 

2004.06.23 09:07
Nekem nagyon tetszik, ügyik vagytok!
A krém tényleg iszonyú drága, de hát ez van sajna
A lementés már nehéz kérdés, én nem tudom, hogy egyszerre hogyan lehetne, de legrosszabb esetben is megnyitod a hsz-eidet, és szépen átmásolgatod Wordbe. 

Néha írtam hozzá mást is, és nagggyon jó! Csak hosszú mint a fene, pedig kivettem belőle azokat a dolgokat, amik nem konkrétan Zsoltikához kapcsolódnak. Mondjuk már elég régen nem mentegettem, kábé egy hónap biztosan hiányzik. De nagyon jó ám olvasgatni, előjön jó sok emlék 

Meg aztán sétálni Zsoltikával. 2004.06.23 09:21
Valaki, aki művelt bárányhimlő ügyben, segítsen légyszi! Szóval, lent voltunk ma Gabival a játszón, és három kisiskolás gyerekkel játszott, fel is vette az egyikük, olyan 10-15 percet volt nála Gabi, a végén meg kiderült, hogy nemrég voltak barihimlősek mind a hárman. Büszkén meg is mutatták a pöttyök helyét.
Igaz, hogy már le volt száradva teljesen mind, és csak a nagyobbak látszottak belőlük (tehát elvétve látszott pár darab), de fogalmam sincsen, hogy meddig fertőz a barihimlő. A másik az, hogy ha Gabi esetleg elkapta, akkor nem tudom, hogy mikortól fertőz. Szóval nem tudom, ha valaki okos azt mondja, hogy Gabi 99,9%-ban nem fertőzött, akkor megyek (már ha valaki nem mondja, hogy inkább akkor se menjek, és nyugodtan szóljatok, ha így gondoljátok), de ha fertőzhet, akkor inkább nem teszlek ki benneteket a kockázatnak.

Túlöltöztetés.
Én is kihívtam egyszer a dokit, amikor nagyon szörcsögött a gyerek, nem talált semmit, és a mostani agyammal visszagondolva biztos vagyok benne, hogy tejci ment az orrába a fekveszopitól.
De azért Ádi benne a legjobb.
Örülök, hogy javul Boti popója!
2004.06.23 09:33
!! De ez a sok házimunka eléggé rémísztő
Nem vagy kiakadva néha tőle?
Egyszerűen sajnálni fogom rá az időt.
De csak okosan, semmi éhezés, azt úgy sem bírnám és a tej is megcsappanna.
(a múltkor a hajánál fogva vonszolta maga után a babát
)

2004.06.23 09:40
Mondjuk történhetne egy ilyen bosszúság téli időszakban is, mikor úgyis bent kuksol az ember a lakásban
Na de hátha nem....
Vagy legyen minden héten péteken tali nap, és az megy, aki akkor ráér?2004.06.23 10:10
2004.06.23 10:45
(Akkor már majdnem 2 éves lesz Laca, tehát nagyira bízható.) 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|