én nagyon-nagyon drukkolok ma is.
Árnika,
neked is nagyon drukkolok. Bár féltelek kicsit a méhen kívülitől, azért drukkolok, ha inszemeztek, sikerüljön és jó helyen legyen a kicsi babácskád.
Bébike,
neked is drukk!
Asszem Ranát azért tiltja a párja a dinnyétől, mert a dinnye allergén élelmiszer. De szerintem - ha eddig nem volt rá allergiás - kevés az esély, hogy pont most.
Babszika,
neked is drukk!
mesélj magatokról, ha még olvasol minket! Hova jársz, miért kellett a lombik, és mikor tesztelsz/mész vérvételre? És hogy vagy?
Dezsi,
hát ehhez tényleg nem értek. Egyszer hőmérőztem, valószínűleg rossz volt a hőmérő, mert azt állította, hogy nem is volt pé-m, ennek ellenére abban a hónapban teherbe estem (méhen kívül...
De neked rendkívül tudok drukkolni!!!
Bridget,
nem tudom, mi lehet Pamival, én is ezen gondolkodtam a napokban, hogy talán már meg is szült...
Juhar,
jelentkezz gyakrabban! Mikor is mész uhu-ra? Nagyon kíváncsi vagyok, mennyi kisjuhar van?
Lányok, mindenkinek puszi.
Nekem elég rossz éjszakám volt, megrántottam a derekam meg a hasam jobbra lent, a pocak alatt. Iszonyatosan fájt, erre jött rá egy jósló fájás, már azt hittem, szülünk, de nem, Katica még jól megvan odabenn. A jósló elmúltával is fájt viszont a hasam jobboldalt, apa rögtön elképzelte, hogy vakbelem van, de nem, mert borogatás után elmúlt, de az már csak hajnalban, történt...