A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Jóreggelt , reggelt:? NAPOT, hétvégét :lol: !

A képek nagyon szuperek.

Már felvagyok egy ideje. Na látom megy az energetika téma ez enyém, nem érdekel, most tisztában vagyok vele, hogy eléggé negatív amit sugárzok. Le vagyok most merülve. Még jó hogy megyünk holnap a hegyekbe. Remélem feltöltődök és Hannának is jót tesz majd a hideg levegő.

Tegnap megint voltunk úszáson. A csakszi mondja, hogy Hanna nagyon éhes, mivel egész idő alatt a szájában votl a keze. Azt már nem is mondtam neki, hogy negyed hatkor evett, 6kor meg úszás, emrt azt mondják előtte 4től már ne egyenek. Szóval Hanna fogorvos vagy gégész.

A "jövökmegyekintézkedekakkoramikorakarok" munkában én is benne vagyok.
Nekem az úszás hiányzik, meg a normális mozgás.

Múltkor láttam egy nekem tetsző álláshirdetést, gondoltam az esélytelenek nyugalmával, és hogy most még úgy sem mennék el mert akkor Hannával mi lesz jelentkezek, de mire oda jutottam, hogy elküldöm a jelentkezést levették az oldalról.
:shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Jó reggelt!
Moncsi, ez gyönyörű!!!
El tudnád küldeni mélben? (nickemkukaccitromailponthu)
Meg szeretném tartani eredeti méretben :)

És hát (bevallom) megkönnyebbülve olvasom, hogy másnál is mennek a súrlódások, hogy másoknál sem csettintésre válik apa apává... :(

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hát, ha nincs itt más, akkor elmesélem, hogy itt az új házban (hehe, már fél éve itt lakunk! :D) olyan jól összebandáztunk 3 másik fszt-i családdal/párral, hogy néhány esténként összeülünk a teraszon (mikor kién, a miénken még nem, mert nincs kerti bútor), és iszogatunk, beszélgetünk.
Volt már olyan is, hogy hajnal kettőkor megbeszéltük, reggeli ugyanott.
Így reggel felöltöztünk, csak kiléptünk a teraszra, és átsétáltunk a szomszéd teraszára.
Tisztára, mint ha nyaralnánk! :lol: :lol: :lol:

Most épp kerítés projektben vagyunk, úgyhogy tegnap nagy közös sétát csináltunk a lakópark eldugottabb részein, kerítésnézőbe mentünk :wink:
És még az ízlésünk is egyezik!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Erpé csodálatos heteket nektek. Süssön sokat a napocska, és élvezzétek a sok pancsizás!
Ma reggel 5:40-kor csörgött Kata órája, így keltett is. Most is épp hadakozik az alvással. Adatm neki ismét pár kanál barackot, a videjóóó:

Hát ha tehetné kilopná a kanalat a kezemből és tömné magát vele. Volt is bömbi mikor azt mondtam ennyi.
Adryn Katkával és Csibbel is egyetértek. Micnek a kiscicája helyett most egy anyatigrissel kell élnie, meg kell szoknia az új szitut. Engem is ki tud borítani Zs. halaksága. Mire megmozdul megfürdettem a két gyereket egyedül. Bár igyekszem visszafogni magam, mert nekem sem jó ez. Amúgy alakul, kezd belejönni. Mikor fájt a fejem mindkettőt lefektette pl. (szoptatni mondjuk nem tud, bár Kata egyszer rápattant a cicijére. Nem tom melyik ijedt meg jobban) Idővel megtalálják a hangot, és minden meseszerű lesz.
Csibb merem a nagycirkuszt, de én vogy mindig szoktam kicsit a helyi illatokat. Persze lehet azóta megoldották a szellőztetést még jobban. Jövőre meglessük. Figyi neked mikor is kezdett úszni tanulni Fanni, hogy ilyen jól megy neki? Nem csak msot, gondolom korábban is járt ez a hely előtt, nem?
Ilda akkor te jobban ismered a környéket mint én. :) Nagyon szupi, hogy jó közösségbe csöppentetek. Sajnálni fogom én is az ittenit.
Tegnap többször mikor írtam volna történt vmi, nem tom gratuláltam e Erpé a kismanóhoz! Éreztem én, hogy unokahugiöcsi érkezik a házhoz. ;)
Miközben írok Kata mellettem fekszik és játék gyanánt nyomkodja a cicim. Bizti a felsőm mintája….
Moncsi ez nagyon klassz meglepi köszi! Én is szeretném kérni ha lehet, a vbotika@gmail.com-ra. Nagyon aranyos vagy! Kata közben cicihuzogat (mindig elér vhogy, lehet lógnak már rendesen) tovább és hangosan kurjongat. Iszonyat hangja lett 2 napja megtalálta és nem lehet lelőni. Na elaltatom…

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kata megkapta huzogatása tárgyát és már alszik is.. még azt akartam, hogy mennyivel idősebbnek tűnik Eszti a képen a többiekhez képest. :)
videa még tölt...

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, várom a linket :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nemlajosnem otthon vagyok most de ha hazaérek elküldöm :) megyek szülinapozni:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

gyerekek, Döme üvölt, mint egy választási malac, teljesen kész vagyok, már soha nem tud elaludni, csak szopi-seggrázás, simi stb. közben, de már akkor is nyűglődve.
Napok (hetek?) óta vagy többet nyűgös, vagy én fáradtam el (ma elkezdtem a Hipp Natalt, teljesen lemerültek a készleteim, nem csoda, Döme lassan fél éve belőlem táplálkozik, meg előtte a terhesség, szóval már több, mint egy éve).
Nagyon kész vagyok, iszonyatos indulatok dúlnak bennem, már a párnát ütöm, hogy lenyugodjak...
Mondjátok, hogy másnál is van ilyen! :?
(hogy leírtam, máris jobb)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kuklika
Budapest VIII. kerület

Írd csak le Ilda!!!!! Meleg van, nekem is kevesebbet alszik Kata, elég fárasztó. El kéne menned neked is kicst bab nélkül vhova sztem. Egy kis dm körút, vagy egy mozi vmi bnővel?
Hm erről a hipp natalról még nem hallottam. Remélem bejön nektek. Én tengap kaptam egy fél doboz More Milk Plus kapszulát, mert a csajnak elapadta teje. Bocsi de olyan röhejes, hogy tejserkentőt ad akinek elapadt. Óvatosan szedegetem majd. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos: Nekem is nagyon nehezen alszik el Peti. Jellemzően 10 perc sírás-nyűglődés közepette. De van, hogy rosszabb, főleg, ha túlfárad..... És én is rosszul tűröm időnként, csak a több gyerek mellett nincs időm rosszul lenni....
Új lakóparkokra jellemző ez a 'koleszos feeling'. Örülök, hogy jó a csapat. Nálunk is ilyen volt régen, de amióta mindenki dolgozik, nincs idő egymásra....

Nálunk a napokban javult végre az éjszakai alvás. Most nem kelt fel folyton Peti. Este 9-10 között elalszik. 5 körül szopizik és 7-kor kel. Ez így teljesen jó. Csak maradjon is így. Kop-kop!

Kukli: De szép ez a kiscsaj!

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Nektek megvan még a barna csík a hasatokon? Nekem nagyon erős volt és a cicim is be volt barnulva, meg a cicim körül is barna volt és most néhány nap alatt elmúlt az egész. :shock:
És a cicimen a tejmirigyek sem olyan duzzattak mint korábban.... Mintha rendeződnék vissza, de én még szoptatni szeretnék! :shock: :shock: :shock:

Katka

katka22

Katka most jól megnézegettem magamat. :lol: Terhességi csík halványodva de van,cicim a régi, de még sokáig fogok szoptatni. :wink:
Köszi a bókot kopi shrekfül nevében is. :lol: Nekem egyre többet ébred. Lehet tényleg kevés a tej neki? :?
kuklika
Budapest VIII. kerület

Moncsi, ez aztán a meglepetés! Nagyon jó ötlet volt, köszi a kivitelezést. :lol:

Katka, válási hercehurcához kitartást, igazából Danit sajnálom a legjobban. Hogy tudja ezt az egészet feldolgozni, és mit szűr le belőle a későbbi életére nézve? 8) :roll: :(
A hasamon még megvan a csík, bár a köldökömből eltűnt a fekete-barna bőr, ami előtte volt, valamelyik fürdésnél kijött a nagy része. :D Pedig nem kosz volt, hanem a bőröm színe volt olyan, úgy látszik, addigra öregedtek el azok a hámsejtek. :)

Kemse, én hetente egyszer eljárok úszni? Sehogyse tudod megoldani? Nagyon jól esik mozogni egy kicsit! Jó hűsölést a hegyekben!

Nemlajos, szuper, hogy így egymásra találtatok a szomszédokkal. Otthoni egész éves nyaralás? :lol: Tényleg, mi lett végül azzal a nyaralással, ahova a nővéred gyerekeivel mentetek volna? Azt tudom, hogy ők nem mennek, de akkor most megy valaki helyettük?

Erpé, jó nyaralást, remélhetőleg találkozunk rszg-éknél. :)

Nemlajos, Kukli, ha innen lementitek a képet, úgy nem jó? Vagy kifejezetten nagyobb méretben szeretnétek? Kukli, vicces lehetett, ahogy Kata ráugrott az apja cicijére. :lol: :lol:

Nemlajos, Márti is nyűgösebb mostanában. Tegnap voltunk családilag szülinapozni egy cukrászdában és mondjuk várható volt, hogy addigra kifárad, mert 6-kor találkoztunk, ő meg 1/2 2-kor aludt 3/4 órát, illetve utána séta közben 20 percet. Már ott rá-rázendített, de még sikerült egy kicsit elaludnia a vállamon, de utána fektetésig üvöltött. Ami nem szokása. Enni se nagyon evett, ennek ellenére kb. ugyanakkor kelt, mint máskor: 1/4 3-kor... :shock: És most is jó sokáig tartott az elalvása, pedig azért volt nyűgös, mert fáradt...
választási malac :lol: :lol: :lol: Én ilyenkor azt mondom Mártira, hogy visííííít :lol:

Masut
masut

sziasztok lányok,

megint lemaradtam picit, tegnap mire végigolvastam mindent és lekiismeretesen reagáltam, lefagyott a laptop, minden eltűnt. :evil: Nem volt időm ujra írni.

örülök, hogy jól sikerült a tali, a babók tényleg mesések, már itt az ideje, hogy küldjek, ugy magamrol mint Vikről képeket. Meglesz igérem.

Moncsi nagyon köszi ezt a meglepit, csudajóóóó!!

katka terehsségi csik eltűnk, cicik a régiek nálam is. szeptembertől kezdeném a hozzátápi. Köv héten oltás, majd küldöm az adatokat kuklinak.

adry, érdekes amiket irsz, annál is inkább, mert annyi mindnet csinálsz és olyan aktiv vagy, nekem ez csak ugy sikerül, ha D. támogat, te pedig önállóan viszed véghez ezeket. Le a kalappal. Ennek persze semmi köze a most kialakult érzéseidhez, de tényleg profi vagy.

ahogy katka irta, igy mi is az isten háta mögött, nekem no autó.
Ugyanazokat az utcákat járjuk Vik-kel nap mint nap, szóval az elején nem volt könnyű, most már, hogy Vik egyre önállóbb, akár fél órát is képes egyedül eljátszani, majd jelzi, hogy igy már unalmas, átteszem egy másik helyre és tovább beszél, nézgelődik, szóval igy már sokkal jobb.
Főzök, kisérletezek receptekkel, gasztrobologt olvasok heti 2-3 alkalommal (Dolce Vita, chili & Vanilia), mesterek jönnek mennek, most ugye, ahogy már irtam is bútort választok, szóval el lehet mondani, hogy miután Vik betöltötte a 4 hónapot, sokkal könnyebb. ennek ellenére itt lenne az ideje, hogy csatlakozzak egy talihoz.

Ami a picurt illetti, az éjszakai nemalvások visszatértek, 2x ébred, ill. nem ébred, hanem bacsukott szemmel kiabál (mintha álmodna vmit) és ki kell venni, fel kell emenlni a kiaágyból, hogy "felébredjen" és akkor nyugszik meg, de legtöbbször akkor sem alszik vissza ha nem teszem mellre. :-(

nelajos, tök jó a jo kis lakóközösség. Kertgarnitúránk még nekünk sincs, de alig várom, hogy legyen !!!! imádok kint ülni.

lányok futok, mert megyünk vikkel, egy rövid kozmetikai beavatkozásra, persze rajtam végzik hahaha......

jövök még.
anna**

kukli:pont e-miatt hívtam a Kingát,mert kelegett megint az Eszti, és nyugtasson meg, hogy nem azért mert kevés a tej. Erre azt mondta, hogy tipikus 4 hónapos dolog, ugyanis napközben nincs idejük enni,mert inkább felfedezik a világot, mint ciciznek, és hát valamikor enni is kell azért, így marad az éjszaka :wink:
Most megnézem megint a képeket, tényleg akkor az Eszti

moncsi: hátmost teljesen meghatottál :) , szóval ezért nem voltál két napig :D

Kép

Kép
pgyöngyi

MOncsi: ma a TE képed viszi a pálmát! nagyon köszi! és jó szülinapozást :D és én is kérem szépen eredeti méretben a b.adrienn@hotmail.com -ra. köszi :D

köszi Lányok a megnyugtatást, igen Katka és Papillon, igazatok van hogy ott elég egyedül érzem magam és nem tudok azonosulni a dán mentalitással egyáltalán. viszont az is idegesít hogy ha itthon vagyunk mindent nekem kell csinálnom, intéznem mert ő még annyit sem segít mint dániában azzal a felkiáltással hogy hát ő nem beszél magyarul. és így csak azt érzem hogy van egy felesleges utánfutóm :oops: szerintem ha hazaköltöznénk hamar elmarnám magam mellöl. Igen Anna köszi a leírtakat, sok mindent csinálok magam, mert kamasz korom óta önállósodtam és nem engedtem senkinek hogy beleszóljon az életembe. hmmm lehet túl önálló vagyok és úgy érzem nincs szükségem egy idióta pasira? :roll: :lol:

Papillon: én meg úgy vagyok vele hogy igenis segítsen és ne csak a ku..a számítép előtt üljön és játsszon mikor én azt sem tudom hová kapjak. szóval akkor húzhat haza és csináljon amit akar de hagyjon minket békén. bocsi de nagyon xar hangulatom van ma. és semmi kedvem visszamenni dánba :(

KépKép
KépKép
adryn

ja.. és Moncsi: boldog szülinapot!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
adryn

Írtam hogy hosszú hsz-t de eltűnt :twisted: :twisted:
Úgyhogy most csak annyit, hogy
Moncsi köszi a képeket, nagyon jó, ügyi vagy!!

Adryn, Nemlajos sajnálom a rosszkedvet.
Nekem sincs jó napom illetve napjaim, Nimród nagyon nyügi (most is csak sírdogál :( ) Panna és Bulcsú folyamatosan veszekszenek, én pedig ma már délben teljesen kiakadtam :?

Na lépek mert szegény Nimród csak szenved :( Valami van a levegőben vagy jön a foga :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn: A baba az egy új 'terület' (bocsánat), ahol a szerepek nálatok nem lettek feloszva. Azaz fel lett osztva, minden a te dolgod. Azt gondolom, hogy meg kell beszélnetek, hogy ha egyedül vagy, akkor persze, hogy te csinálsz mindent, de ha ő is ott van, akkor legyenek neki feladatai.
Nálunk Peti apué az esti fürdetés. Csatlakozom, ha van kedvem és időm, de tudom, hogy ott van egy 10-15 percem Peti nélkül minden nap. Persze nekem már ott vannak a nagyok, de Neked ez lehet egy olyan időszak, amit fel tudsz használni egyedül.
Ha indulunk valahova, akkor meg van, hogy ki miért felel. Én pakolom össze Petit, Zoli meg a lányokat és Danit bíztatja, hogy cipőt, pulcsit stb felvenni, betesz nekik innivalót, rágcsát, gondoskodik róla, hogy az autóban legyenek autósülések, kinyitja a hátsósort, ha 6-an vagyunk stb....
Nálatok is ki kellene találni, hogy ki miért felel egy indulásnál és akkor sokkal gördülékenyebb lesz és neked sem lesz olyan nagyon rohanós.
Én két nyelvű családban nőttem fel és szüleimnél az volt a megoldás, hogy mindketten beszélték egymás nyelvét, így mindkét országban mindketten boldogultak, de persze mindenki a saját hazáját ismerte jobban. Rengeteg volt a kultúrális különbség is.
Sajnálom, hogy a dán mentalitás nem jön be neked, de ha találnál ott barátokat, akkor szerintem már sokkal-sokkal könnyebb lenne.

Katka

katka22

Ja és boldog szülinapot!!!! Moncsi

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Moncsi: Boldog születésnapot!

Priviben adok mail címet. Légyszi nekem is küldd el a reggeli alkotásod. ;)

Katka

katka22

Moncsi Boldog szülinapot!!
Nagyon szép kép, köszönjük!

Nemlajos, párnacsapkosást sajnálom, de ha segít, akkor hajrá!!!
Adryn szerintem te is próbáld ki, ha párod rosszul viselkedik, folytathatod rajta :lol: :wink: amúgy megértelek és sajnálom, hogy ezt érzed, biztos nem is indokolatlanul, de mielőtt valami döntésre jutnál, mindent tegyetek meg, hogy rendbejöjjenek a dolgok, bár ahogy így leírtad ez főleg nem rajtad múlik!!
szerintem :oops:

szóval tudja esetleg valaki a Tgyás és a Gyed közötti különbséget kb forintban? köszi

nekem is halványabb a barna csíkom

kaptam ajándékba 2 doboz 4 hótól Hipp tejpépet? ti használtatok már ilyesmit?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Moncsi, kérhetném én is a képet? gadnaibeata@t-email.hu (köszönöm :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea a a gyed maximalizálva van, ezért így nehéz válaszolni. Attól függ mennyi volt a fizud. Az tuti, hogy kb. 100 000-nél többet nem kaphatsz. A pép csak akkor kell, ha ki akarsz teljesen váltani egy kajcsit, Sztem még nagyon korai. presze ez csak az én véleményem. :roll:
Moncsi Boldog Szülinapot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Köszi Kuklika, nem így értettem, hanem azt hallottam hogy a Tgyás nél kevesebb pár ezerrel a Gyed, és arra lennék kíváncsi mennyi lehet a kettő közötti differencia, próbálom megnyitni a Kata és a barackot, de fagy nekem a videa :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

haláli, megnéztem vagy kétszer :D :D
Majának is van ilyen, de közben akkora hanggal kiabálunk körülötte, hogy inkább nem töltöttem föl :lol: :lol: :lol: neked meg cuki a hangod :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Értem, de szerintem erre neked senki nem nagyon fog tudni válsazolni anélkül, hogy tudná mennyi volt a pénzed. Pl. Ha előtte burttó 300 000-at kerestél, akkor kb. bruttó 200 000-el lesz kevesebb, ha 140 000-et, akkor csak 10-el kb. Ez nem egyenesen arányos teljesen. Könyvelő meg tudná mondani.
Én egyedül etettem. Boti aludt, és hát csak én voltam, bal kézzel kameramanként. 8)
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bea: nekem kevesebb mint a felel lesz, minden fizutól függő! A gyed van csak maximalizálva, azt nem tudni, h az mennyivel lesz kevesebb, mint a tgyásod.

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Kb. 10 perc múlva lesz aláírva a teljes adásvételi szerződés. :lol:
kuklika
Budapest VIII. kerület

JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Boti közben azt magyarázza Katának "Nézzcsak! Finom!" és neveli a cumira, tolja be neki. :lol: :lol: Kata meg visongat neki, miután kiköpte. :P
kuklika
Budapest VIII. kerület

Bea
Hogy mennyivel lesz kevesebb a tgyásnál a gyed-ed, azt innen nehéz lenne megmondani ;) De itt: http://www.csaladinet.hu/tudastar/gyed-gyes/ vannak fent infók mindegyik ellátásról (bár ahogy néztem, 2009-es összegekkel nincs még aktualizálva) A GYED annyival kevesebb a tgyás-nál, hogy GYED-ből már vonnak egeszségügyi- és nyugdíjjárulékot is... (össz 9,5% itt: http://www.csaladinet.hu/tudastar/gyed- ... tb_szotar/ ) Illetve ha nagyon magas lenne a tgyás-od, akkor az, hogy a gyed az maximálva van. (Minimálbér x 2 x 0,7 bruttó ... ha jól tudom, most 71500 a minimálbér)

Adryn
Fel a fejjel... enyim férj most, a 4. gyereknél érett be ;) A másodiknál annyival volt jobb már, hogy bizony néha a kicsit a kezébe nyomtam, hogy a nagyobbal tudjak kicsit foglalkozni.. és idővel megtalálta a hangot a nagyonpicivel is. Alap gyerek körüli teendőkben már magától is megtalálja a feladatot (tisztába tevészet, fürdetés, enni/inni adni, fogmosás)... de pl. öltöztetésnél katasztrófa :twisted:
Amúgy nekem is volt olyan érzésem, hogy direkt bénán, és nagyon lassan csinálja, hogy megunjam, és inkább megcsináljam magam ... úgyhogy ez vhol pasitulajdonság :twisted:
A nagyobb gond az lehet, hogy nagyon izolált vagy .. főleg kint :( (Nekem anno az volt a nagyon jó, hogy hetente még volt 1-2 órám, amire be kellett járnom. A gyerkőt/gyerkőket abszolút nem viselte meg, ha nem voltam velük - mondjuk vagy a férjem, vagy nagyszülők voltak velük. Viszont így pár órára sikerült kitörni a pelus/büfi körből, és ez nagyon jót tett.)
Első gyereknél meg volt egy csapat (itteni, babanetes), akikkel hetente összejártunk. A gyerekek jól elvoltak, mi meg tudtunk pár szót beszélni.. mondjuk főleg az első évben.. utána már mindenki futott a saját porontya után :P
rebi

Sziasztok köszi szépen a köszöntéseket. képet küldtem remélem mindenkinek aki kérte..
ha mégsem szóljatok :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Bea tuti jó a cím? visszajött egy hibaüzi kétszer is ...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Moncsi: Boldog szülinapot!!!! És amit alkottál szuper!!!!!

Adryn, Nemlajos: sajnálom a gondokat, de remélem megoldódik. Az biztos, hogy sok türelemre van szükség. És hogy miért mindig nekünk kell nyelni???? Na ez egy jó kérdés. :roll: :roll:

Nemlajos: olyan jó, hogy így összeszoktatok a szomszédokkal.

Kukli: gratula a szerződéshez!!

Bea: én is úgy tudom, hogy a fizudból számolják ki a gyedet, de pontosat én sem tudok.

Tegnap Krisztián jól belehúzott az alvásba. Felébredt 1/2 1 után, aztán aludt 3-5ig és 3/4 7- 1/2 8 ig. :shock: :shock:
Ja tegnap este telefonált Gergő, hogy haza akar jönni, és apa elment érte. 10re itthon volt.

banokla

köszi Moncsi :D de így jobban megnézve Liliannát nem találom :oops:

KépKép
KépKép
adryn

téééényleg :D akkor majd megcisnálom :p

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

szeretne valaki másik képet belerakni? akkor rakjátok fel ide légysziii:)még várok kicsit ha valaki él a lehetőséggel :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

igen, nekem ezt: köszi :D

Kép nico

KépKép
KépKép
adryn

biztos van más is aki küldene még ugyhogy akkor várok reggelig :) aztán majd megcsinálom

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi
boldog szülinapot!

én ezt:
Kép

megvolt Roli temetése. hát, nincs jó kedvem... :cry: viszont örülök, hogy elmentünk, mert úgy éreztem, hogy az anyukának jól esett, és mivel mással nem tudtam segíteni, legalább ennyit tettem...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Moncsi, nagyon szuper a babatabló!!!! Ügyes vagy!!! És boldog szülit!!!!

Nemlajos, ha ez megnyugtat, Szonja mostanában napközben minden elalvás előtt üvölt. Most már a babakocsiban is. ÁÁááá.... :lol:

Barna csík elmúlt hasamról, a cicim körül még barna a bőr.

Kukli, HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! És most melyik lakásba költöztök? És mikor?

Katka, ez a válási procedura?! Hmm....no comment. Remélem alkalmas leszel gyereknevelésre. :lol: Ilyen hülyeséget?!

Adryn, és sem tudok mást mondani, csak amit a többiek. Remélem megoldódnak a dolgok, lehet holnap már jobb napod lesz! :wink: Micknek meg mond meg kerekperec, hogy mit vársz tőle!

De azért, h bebizonyítsam, van másmilyen apuka is. Pl. a férjemuram. Hát ő az első perctől kezdve ott segít, ahol tud. Sőt nem is segít, mert ez neki természetes. Sokat babázik, játszik vele, gügyög, nyugatja, ringatja, szóval mindent. Nagyon odavan a lányáért!!! Sokszor nagyobb a türemle, mint nekem. :oops: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Csibb: igen, elhiszem hogy nagyon ramaty kedved lehet most. én mikor tegnap olvastam hogy mész a temetésre, úgy éreztem most tuti nem lennék képes rá. így is annyira szomorú rá gondolni arra a pici fiúcskára. le a kalappal előtted. nagyon erős csaj vagy! és biztos vagyok benne hogy Kriszti örült hogy te is ott voltál és osztoztál a bánatában :( :( :(

MOncsi: köszi :) és várom majd mailen a frissített verziót is :)

KépKép
KépKép
adryn

9-en mentünk el a topikból. volt olyan anyuka, aki 3 gyereket passzolt le, köztük egy 2 hónapost, csak hogy ott lehessen.
jó kis összetartó csapat ez, szeretem...
számomra ez olyan furcsa egyébként... emlékszem, hogy mikor a barátnőm mesélte, hogy babanetezik (a fotós barátnőm, ő szült előbb 4,5 hónappal), nevettem rajta. most meg itt lógok, amikor csak tehetem, már Mátés topikban is részt veszek.
és furcsa, hogy már évek óta ismerek olyan embereket, tudok minden apró kis részletet az életükről, akikkel még sosem találkoztam személyesen... legalábbis egy párral még nem... az egyik lánnyal is most találkoztam először, sajnos ilyen szomorú apropóból.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hát csibb nagyon rossz lehet...engem is megviselt pedig én még annyira se ismerem mint te sőt egyáltalán nem...
megsirattam a kisfiút én is :(:(:(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

igen én is nagyon kétes érzésekkel írtam Nektek először. gondoltam úgysem válaszol senki, nem fogadtok szívesen, és akkor majd szépen nem is írok többet. De nem így volt :D sosem voltam részese semmilyen más fórumnak (most sem vagyok) de ezt nem bántam meg egyáltalán!
ugye szép temetés volt Csibb?

KépKép
KépKép
adryn

Köszönöm lányok a Gyed-es hsz-eket, köszi Rebi a linket, hát ezekből sem lehet várat építeni :lol:
Ma voltam lenn sétálni, ott ült 3 rasszista a parkban, egy nagyhangú idősebb nő, meg 2 fickó, nem tudom beláttak-e a babakocsiba, de fennhangon kiabálták, hogy tele az ország feketékkel, kínaiakkal, meg cigányokkal, a magyarok már nem is szülnek szegények, kevés kellett hozzá, hogy ne szóljak be, hogy nézték-e a minap a reggeli műsorát, hogy annyira rasszista nemzet vagyunk, hogy még egy nemlétező népcsoportot is tudunk utálni? na mindegy, bocsi az off-ért.

Moncsi adok egy másik címet: betty.mail@freemail.hu
meg képet is :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát, én azt néztem, hogy itt még picik a babák, gondoltam, nem frissítjük a képeket, azt majd később.
De most nincs energiám képet választani...
Örömmel jelentem, hogy délben a gyerök kidőlt, és aludt fél négyig!!! :shock:
Én addig kiselejteztem a ruhatárát, bedobozoltam a kinőtt cuccait, így a szobájában is nagyobb rend lett, aztán levittem a kutyát, közben isteni ötleteim támadtak ismét a gyerekszoba dekorációval kapcsolatban, ettől szuper kedvem lett, meg ugye szusszantam is az átaludt idő alatt, úgyhogy most megint jobb.
Holnap meg megyünk pénzt költeni (miután megjött a fizum, így állok -14E-en, úgyhogy nem érdekel 8) ), bizony-bizony, kreatív boltba is :wink:

Moncsi, sok boldog isten éltessen sokáig!!!

erpé: gratula az unokaöcsihez/hugihoz! És jó nyaralást!

katka: barna csík nekem már halvány, de úgy kopott, hogy a festékanyag a köldökömben gyűlt össze, hát brutál volt onnan kiszedni, és nem is nézett ki túl jól...
A mellbimbóm sose volt sötétbarna... :roll:

masut: a Zuram unokatestvéréék jönnek velünk, bulinak jó lesz, bár gyerektelenek... Remélem, nem az lesz, hogy ők a Zurammal bandázva járnak úszni, én meg akkor, ha ők visszajöttek... :?

kukli: hurrrrrrrrrrrááááááááá!!! Melyik lett végül (vagy a régi lakás adásvételije?)

banokla: köszönöm :oops:

tehuti: tedd össze a két kezed! :wink:

csibb: gondoltam ma Rád sokszor, hogy hogy viseled a szertartást :cry:

adryn: nekem van ám egy szuper ötletem! :D
Segítsetek a páromnak munkát keresni (már ha a párod már rendben van állásügyileg), volt már kint a Zuram, tetszett neki, játszott a gondolattal, és akkor megyek vele én is Döméstül, aztán egyből nem leszel egyedül :wink:
Tréfát félretéve, megértelek, és nagyon sajnálom.
De ha mindent-mindent lecsupaszítasz, minden MOSTANI problémától eltekintesz, ha a régi időket felidézed, és ránézel a párodra, érzed még a mély szeretetet?
Mert akkor érdemes küzdeni!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?