Sziasztok! Hazajöttünk a balcsiról, holtfáradtan, úh túl vagyok már a délutáni sziesztán is
Nem bírtam megállni, hogy ne csobbanjak meg vagy 3x, de nem bántam meg. Jó messze mentünk a strandtól a hajóval, szerintem nem lesz semmi gáz.
Hékás: jó szórakozást a mai színházhoz! A tegnap esti társaságból látta valaki a darabot, és azt mondta, hogy szuper. Úgyhogy én is eldöntöttem, hogy megnézem. Várom majd a beszámolót, hogy Neked hogy tetszett! Marcinak igen jó étvágya van

Jobb, mintha nem akarna enni. Ilyenkor még úgyis lemozogják.
Kriszti: sikerül betartani az ágyban fekvést?
Akire: Igen, megyek tornázni mindenképp! Akkor ott talizunk, ok?
Twist: a Babód úgy néz ki, mint egy pici pingvin (ezt bóknak szántam!!!!)
Tegnap este orvosok is voltak a társaságban, akik közül 2en UH gépeket forgalmaznak. Csak érintettük a témát, de mindegyiknek meggyőződése volt, hogy az UH nem tesz jót a babáknak. Gondoltam, megosztom veletek, bár tudom, hogy a legtöbb szakirodalom mást mond.
Doki még engem sem vizsgált meg kézzel, de legközelebb rákérdezek, hogy fog-e valamikor. Ma egy ismerősnél ráálltam a mérlegre, 55kg-t mutatott, ez 0.7kg-al több, mint 1 héttel ezelőtt, de azzal nyugtatom magam, hogy nem ugyanazon a mérlegen mértem, így nem pontos az eredmény
Köszi a pocakdícséreteket!

Tegnap este a kismamafarmerem volt rajtam egy csíkos pólóval, és büszkén dudorítottam a pocakomat, nagyon tetszettem magamnak

meg szerencsére a férjemnek is
Twist: a hirtelen éhség nálam is megvan, én most már mindig tartok valami kaját a közelemben, bárhova megyek, mert ha ilyenkor nem eszem valamit, jön a fejfájás, azt meg nem szeretem!
üdv:
szcsm