Hello Lányok!
Itt az elveszett! Az az igazság, hogy amióta lecuccoltunk Debrecenbe, elfolynak a napjaim... néha bele beleolvasok a fórumba, de mire íráshoz kerülnék valamelyik gyerek felébred, vagy betoppan Pötyi, hgy hol vagyok, mit csinálok, stb...
Itt Debrecenben nagyon jól érezzük magunkat, kicsit nekem is több pihenéssel jár, mint otthon a két gyerekkel, mert anyum-apum itthon vannak és néha tudok pihizni. Viszont nincs a férjecském, csak hétvégeken, ez meg nem a legideálisabb, de már augusztustól együtt leszünk végre egy teljes hónapot (merthogy kitették a drágám, felszámolták a céget). Szerencsére, már 2 éve várható volt, tehát nem ért pofáncsapásként, van tartalékunk annyi, hogy ne kelljen egyelőre megalkudnia és nyugisan nézelődnie.
Ádi ahhoz képest, hogy mennyire nem volt hajlandó főzit enni, hát most ipari mennyiséget enne, 200g körüli főzit benyom és még minden szilárd után szopizik 80-100g-ot.

Mikor valaki írta, hogy melyik kaját imádja a gyereke üvegesből, rohantam megvenni... de egyiket sem eszi... annyira nem bánkódom miatta, mert a kert tele van zöldséggel, friss répa, cukkini, cékla, imád mindent. Csak hát néha mikor utazunk az jobban eláll azért...

De mindegy majd próbálkozom. AMúgy nem csodálom, gusztustalanul ízetlenek a 4 hósoknak adható üveges, én azért mikor főzöm teszek bele biovegetát és pici sót, na meg anyatejet jó sokat.

Majd a későbbiek, amik már 8 hóstól adhatóak, a húsosak sokkal finomabbak, azokat szerintem fogja enni. Amúgy nagyon furi, mert így néz ki a napunk:
7-kor kel, akkor szopizik, két órát bír ébren, majd megint alszik
délelőtti alvás előtt szopi (fél óra-másfél óráig bármi lehet, általában akkor alszik nagyot ha eltervezzük, hgy megyünk
valahova, ha felkelt)
ebéd 12-kor (200g főzi, utána szopizik
alvás fél 1-1 körül (ilyenkor nagyot alszik, másfél-2-2,5 óra)
uzsi 4-kor, gyümiből csak 100g körül eszik, nm csipázza, de legalább ilyenkor még szopizik bőven
este 7-kor 200g főzi, fürdés és 8-kor még betol 160-180ml tápit (2-est).
ÉS AKKOR KÉRDEZEM ÉN, HOGY LEHET HOGY MÉG MINDIG ÉHES ÉJJEL????? Mert felkel egyszer továbbra is és ordít, ha nem kap enni és tényleg nem nasizik, mert kizabálja mindkét mellem.
Nem azért írom, mert annyira zavar, eszik, alszunk tovább, csak hát érthetetlen hogy tud ennyit enni...
Adatok 6 hós: 8600g, 74 cm
Forog mindét irányba (végre nem kell nekem is mint Máginak visszafordítgatni a hátáról a hasára

, mert ez ment nálunk is 1-2 hétig, mert aludni csak hason lehet ugyebár), négykézláb hintáztatja magát, mászik előre, tolat hátra, húzza fel magát az ágyban, így mi is lejjebb tettük az ágyat.

Fogja magának a cumisüveget, odavan a virágokért, fűért, levélért, úgy kell elhúzni tőle mindent, ami zöld.

Kedvenc játék: csörgös zacsik, főleg a pöttyös túró rudié...
Kaja: eszik már krumplit, saját parit (megfőzve, kimagozva), brokkolit, cukkinit, répát, céklát, almát, őszibarit, körte (üveges), szilva. Sinlacot utálja az összes péppel együtt de ha gyümibe, főzelékbe teszem sűríteni, akkor megeszi. Hát ennyi. Ja és rengeteget szopizik még a melegben sokszor kínálom. Vizet is megissza, állítom brahiból, mert tetszik neki, hogy csorog...

Amúgy a Jana babavíznek van kicsi kupakos vize, tök jól lehet belőle inni, mert nem szelepes, tehát nem szívni kell, hanem kicsi lukon folyik, ha megdönti.
Csajok, van még akinek nem jött meg??? Nekem még sehol, mondjuk Pötyivel is a 9. hónapban jött meg, de állítólag másodiknál hamarabb jön meg... nem mintha hiányozna, csak jobb felkészülni...

(ha fellehet egyáltalán).
Na jó dióhéjban ennyi... Bocsi ha sok voltam.

Ki tudja mikor jövök megint...

Most egy hét SZolnok, másik mama, majd Balaton 4 nap, utána Debrecen megint egy hétig, majd újra Balaton most már sógiékkal, szóval mint a bolygó hollandiak úgy nyomjuk... vándorcirkusz...
Rohanok is felkelt Ádi, megyünk Müllerbe.
Puszi, mindenkinek további klassz nyarat!!!
Puszi:
Barti
UI: Bocsi, ömlesztek pár képet