nyári takaró EM 80 pont
Ajándékcsomi EJ 110 pont
köntös EL 90 pont
póló ET 40 pont
Petra felébredt,mikor kivettem a fiókból a katalógust.....most meg ott dumál a kiságyban....de sebaj,majd alszik később.
Évi
2004.06.25 09:25
És amilyen peches vagyok, már Zsebi is a nyomdokaiba lépett.
Mivel senki nem segít, ezért a kaját rendeljük, a patika tisztaság meg már rég nem jellemző a lakásra. A férjemmel szoktuk hétvégén összepakolni a lakást, hogy azért ne érezzük magunkat olyan nomádul
Ja, és a párom nem zsörtölődik az unalmas koszt, vagy a mosatlan edényhalmok miatt sem, inkább elmosogat
Szóval azért kell egy elnéző és segítő apa is a több gyerek mellé
Te lettél a példaképem
, majd jövő nyáron kérhetek néhány jótanácsot fogyi ügyben? 2004.06.25 10:05
. Mondtam neki, hogy most nem lehet, azt mondja, hogy akkor jövő szombaton...

2004.06.25 11:44
Hanem az anyja miatt.
tök felesleges dolgok,de ha egyszer jár,akkor jár....
2004.06.25 12:49
Szal megint itt, nyaralas turheto volt, leszamitva hogy Lackohoz orvost kellett hivni, egesz heten extra hisztis volt, es meg az ido sem volt nagyon jo
De azert elveztuk
A hasam oriasi, nem tom mekkora leszek a 9. honapra....
2004.06.25 12:50
Azt egy futar hozta, szepen at kellett vennem, mint egy csomagot. jo nagy csomag volt, papirdobozban.
2004.06.25 13:04
És szerintetek mikorra várható? Egyébként július 1-től is folytatódik, csak úúj kampányuk lesz, úgyhogy lehet nég gyűjtögetni. Én e-mailt artam nekik, annyi a különbség hogy július 1-től az autósülés nem concord fixmax, hanem trio guide, a többi változatlan. Úgyhogy nem muszáj most feladni. 2004.06.25 14:14
. Szóval mégsem hatfogú Zsombi, hanem 7,5
. De legalább tudom, mi a baja.
2004.06.25 14:15
2004.06.25 14:54
2004.06.25 16:15
2004.06.25 18:00
Igerni nem merek semmit, de remenykedem, mert most mar tobbet lesz itthon az ember. Viszont baromi sok dolga is van...
). A jatszoteren vagy vendegsegben viszont nagyon meg van szeppenve, lassan oldodik fel. Szoval egy igazi erzekeny KISLANY hatalmas szivvel
, ki akarom varni a 2 evet a csaszi utan, hathahatha... meg oszinten szolva az erot is gyujtom, de aztan majd akcioba lepunk!
2004.06.25 19:39
Én nem bírnám, ezt a kinek mit fözzek-et. Csodállak!
Minek sietni, nem?
2004.06.26 15:02

2004.06.26 16:38
És arról volt szó, hogy ma elmegy hozzájuk Szandi és holnap visszahozzuk, hát nem elkunyizták egy egész hétre?
Már hiányzik, de azért könnyebb lesz így, legalább nem nyúzza folyton Zsombit.
. Éjszakára adhatok neki Viburcolt? Vagy inkább Nurofent? Chamomilla nincs itthon, holnaputánig valahogy ki kell bírnunk...

egészen augusztus végéig mindenképpen
2004.06.26 17:59
2004.06.26 19:22
A környéken nincs több ovi? Meg kéne próbálni azokat is.
Miki egy jó ideig nem engedett senkit Zsuzsi közelébe, mondván "Ő az én hugom", így megmentette sok lábfogdosó nénikétől is.
2004.06.26 19:23
2004.06.26 20:20
Reméltem, hogy legalább mostanában beugrotok! Évi édibédi a kiscsaj
. Mi is ma ünnepeltük meg nagyfiamat, rakok fel nektek ilyen volt-ilyen lett képeket, kis szépséghibával
: az elsőn három hetes, a másodikon három éves
:
Kaphatok én is mélt? Léciléci
. Tegnap hízott a májam, mert vadidegen emberek is megértik őladységét
, így nem csak anyai fülem tudja beazoosítani széles szókincsét
. ÁÁÁ nem vagyok kicsit sem elfogult másodszülöttemmel
. Hozzánk is futárszolgálat hozta, át kellett vennem, pampers anno postai csomagként érkezett...
. Egész héten 1/2 8kor keltek, remélem holnap nem jut eszükbe 6kor kelni
2004.06.26 20:38
)))
. Manci is 8.3-ig bírt hízni egyévesen, mondjuk Ő nem tűnt vékonynek, mert elég alacsony
.
. Egy kiskapum azért van, eddig nem akartam élni vele, de az ovi hozzáállását látva úgy döntöttem, megjátszom.
. Ha meg van, akkor többnyre csak olvasásig jutok el
. 2004.06.27 07:47
Most itt van a húgom (Apacuka Somlón), szórakoztatja a lányt (akire a tiszta pelust is alig tudtam ráadni, született nudista, de még nem balesetbiztos, úgyhogy minden tiltakozás ellenére muszáj volt felpelusozni), "hempéznek" a nagy ágyon

Nagyon édes pasinger!
(végre valaki, aki ilyen korán beszél, a jáccón az anyukák mindig úgy néznek a gyerekemre, mint egy ufóra, már néha kínos, ahogy ujjonganak, nekem ez a természetes, és némelyiken látszik, hogy majd megpukkad, és úgy sajnálom, nem tehetek róla ... az enyim meg kurta, hát most micsináljak?!)
Milyen lett a cseresznyétek?
Hugivédő Mikike 

Ja, és kint van a felső két szemfoga (!), alul meg a két kettes metsző helyén még mindig nagy likak tátonganak
Karonmászás édes lehet 

). 

Folyton ennék, és most a sósat kívánom. De hamar felpuffadok, és akkor már csak nyögni kívánok
Egy ormó nélküli kertésznaciban meg különböző bő lafancokban tengetem az életem, mert a legkisebb hasszorításra rosszul leszek.
Megyek. 2004.06.27 08:53
Remélem, hogy most már sikerül nem lemaradni.
Viszont bébikaját eddig sem evett, azóta is csak a felnőtt kajcsi a menő, ezért mindig olyanokat kell főznöm, amit ő is ehet. Azóta nem eszünk röfi husit, csak szárnyast, a tejszínes, tejes kajcsiktól szerencsére semmi baja, sőt már lopott Mikitől epret is és az sem ütötte ki.
Így ha mennénk valahova és anyu nem ér rá (álltalában nem, mert vagy dolgozik, vagy a hugoméknál segédkezik), akkor a Nikire kell bíznom, bár ő egész jól elbír a csajszival.
2004.06.27 19:33
ha jól emlékszem,ő is 24.-ei.
A férjedet még nem láttam,róla most nem nyilatkozom.
Pedig esküszöm rendszeresen járok fogorvoshoz.
....szóval a két felső középső metsző (azt hiszem igy hivják) és a bal oldali metsző melletti... nem tudom hogy hivják van egy ici-picit áttörve. és ugye alul van még másfél fogunk.
2004.06.27 20:04

Drukk, hogy hamar kibújjanak azok a guzikák! (Idősebbek emlegetik így a tejfogakat, először nem tudtam, miről van szó
)
Egek, csak ezt a pár évet bírjuk még ki, amíg néha kettészakítja a Somló a családot, utána már juhhhéj! 2004.06.28 08:52
! Évi, igen tavaly ketten is megtiszteltétek a szülinapunkat
Nagyfiad hogy van?
, gyerek meztelen popóval, te meztelen pocakkal
Kitartás, most jön a neheze! Viszont 2 év múlva már te is látni fogod az alagút végén a fényt pislákolni
, hacsak nem indultok be, mint Momoék
. Én nagyon élvezem, hogy összenőttek a manók, Zsófi mondjuk sokkal ügyesebb, mint Dani volt ekkorának, viszont így nem kell annyira betojnom, ha elndul a lépcsőn
. Jövőre meg naccsága leszek, két szobatiszta kölköccel
) Arról nem is beszélve, hogy egy manóval minden könnyebb, csak erre akkor jön rá az ember lánya, mikor már nem egy van
. Bár Zsófi néha feltűnően tud unatkozni, ha nincs itt DAANO... 2004.06.28 12:09
2004.06.28 12:23
Bár most filózok hogy megtartsam e, mert ugy evan egy brevink és nem tudom hogy a concord vagy bervi a jobb. A concordról van egy csomó tezst ugynais, d e abreviről egy sincs. 2004.06.28 12:41
2004.06.28 13:17

Kicsit köhög csak, egyébként semmi, egy árva hasmenés, se orrfolyás, se semmi ... De nem viszem még orvoshoz, unom az antibiotikumbombáit! Ha makacs a láz, majd csak akkor. Szerintetek? Tudom, hogy többen is így csináltátok, vagyis úgy emléxem.
Január 27-e a várható időpont. 2004.06.28 13:18
. Amióta csak menni akar, egyre ügyetlenebbül esik.

Szerintem minden gyerek imád pucérkodni
, Szandi álmában is csinálja 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|