Sziasztok!
Rizsliszt - elvileg sima boltokban is kapható, de lehet próbálkozni bioboltban. Kölest kölespehely formájában szoktam erre használni, az DM-ben is, bioboltokban is kapható. Ezeket vízzel megfőzöm (kevés kell nagyon

) ... hogy mennyire sűrűre/hígra, az attól függ, mit eszik már meg, és hogyan. Ezek ugye gluténmentesek, azért használtam.
Aztán mikor már eszegetne, érdeklődik, akkor evett pl. Meske rizsgolyót. (Kölesgolyó is jó... de az nagyobb... enyimgyereknek legalábbis túl nagy volt)
Ja... 4 gyerek, és rutin nem nagyon van, mert mindegyik nagyon más

Szóval mikor már azt hittem, hogy nekem már minden menni fog, mindig értek meglepetések
Szopi: első 3 és fél éves korig szopizott (el sem tudtam volna előtte képzelni

Muris volt, amikor másfél-2 évesen rohangászott, odaszaladt hozzám, bebújt a pólóm alá, szopi, aztán szaladt tovább

) Cs. volt az, akit nem zavart, hogy terhesség alatt sokkal kevesebb tej volt... majd' másfél évig tandemszopi volt (mégis Levi volt a legducibb gyerekem

) Levit már zavarta, amikor Meskével a pocakban drasztikusan csökkent a tej, abba is hagyta... (közölte, hogy azért a kevés tejért nem fog annyit szenvedni

.. igazi pasi

) Meske a szülés előtt 1 hónappal hagyta abba. Igaz, ő előtte már sokáig csak a déli meg esti alvás előtt kérte. Hát.. bizony volt, amikor haraptak - főleg fogzáskor. De most pl. Réka fog nélkül is rá tud annyira szorítani, hogy csillagokat látok.
Vacak alvás: nálunk is

Kb. a 4. éjszaka, amikor gyakran szopizik, keveset alszik Ré

A tegnapi éjszaka kicsit jobb volt, a mai kriminális
Én is most próbálkozom a hátra kötésen (kendő)... sokkal többet szeretne kézben lenni, mint amennyit bírok, és ha elől van, akkor korlátozott a tevékenység, amit csinálni tudok. A hátikötések jók

(csak én még gyávanyuszi vagyok, hogy egyedül hátra kössem...)
A kenguru nálunk nem vált be.. ill. 8 hónaposan már leszakadt tőle a vállam (pedig pehelysúlyú volt Cs.) Aztán kezdtünk kendőzni, és még 2 évesen is vittem benne, ha úgy adódott... (Nem esnek ki belőle

... viszont a kengurunál mindig tartottam a hátát, mert nekem az nem tűnt biztonságosnak. A kendő ezt is megoldja, mert jó szorosan magamhoz tudom kötni, és lesz 2 szabad kezem

)
R.