A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. nyári kisbabák

Lino, üdv. itthon! Kép Hogy hogy ilyen hamar haza mentetek? De jó lenne képeket látni. Kép

Szöszi, csak nem akarsz beelőzni a szüléssel? Nem a sok cseritől van?

Bocsi de most nem írok többet. Nehezemre esik itt ülni a gépnél és a hidegfront miatt nem érzem túl jól magam. Kép

Kellemes hétvégét!

Chello
chello

Lino: De irigyellek. Kép Nagyon stramm anyuka vagy. Minden elismeresem. Mar en is uuuggyyy babaznek. Kép
Kepeket varjuk. Kép

Orsi: Mi Göd-on lakunk a Duna mellett. Az sincs messze Fot-tol, csak masik iranyba. Kép Hmmm palacsintak. Kép lehet, hogy nekem is kene hetvegen sutnom.

Linda: koszi a biztatast. tenyleg nagyon nehez, de biztos vagyok benne, hogy mas lesz ha meglesz a kisbabank.

Szoszi: nehogy megszuljel meg. Kép Imadom a humorodat. Kép

Chello: gyogyulj meg. neked is jo hetveget. Kép

Most vannak itt a vizsszerelok es vegleg befejezik a felso furdoszobat. Hurra! Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok Lányok!

Úgy látom Juddy hozzászólása alaposan felforgatta itt napközben a kedélyeket! Először úgy gondoltam nem szólok hozzá, de Juddy ezt olyan tökéletesen kiprovokálta, hogy nem akarom, hogy azt higgye, hogy mi mindenben egyetértünk és rózsaszín ködön keresztül csak ölelegetjük meg vígasztalgatjuk egymást.

Szóval, szia Juddy! Bevallom amikor Rita sorait olvastam én is úgy éreztem ez azért túlzás. Nem értek egyet a gyerek verésével, még fájdalom nélküli rácsapásos formában sem. De ami a legmegdöbbentőbb számomra, az az, ahogy a gyerek anyukája viselkedett, hogy Ritára bízta a saját gyereke nevelését. Azon a véleményen vagyok, hogy egy gyerek viselkedéséből mindig a szüleinek a nézetei, nevelési elvei és jelleme szürhető le, persze egy bizonyos korig, s hogy ilyen kisgyereknél igenis az anyjának a felelőssége és bizonyítványa, hogy hogyan viselkedik a gyerek vendégségben. Ezért aztán én is azon a véleményen vagyok, hogy ezt a dolgot Ritának a barátnőjével kellett volna megbeszélnie.

Viszont a te hozzáállásoddal sem értek egyet. Az igaz, hogy ez egy nyilvános topic és persze hogy jogod van elmondanod a véleményed, de a véleméynyilvánításnak is több formája lehetséges. Márpedig te igenis tudatosan, mesterségesen úgy mondtad el a tiédet, hogy egyrészt megítélted Ritát,nemcsak a tettét, hanem a személyét, később pedig a topicról leírt gondolataiddal minket is, akik ide írunk. Na ez az ami miatt igazából reagálok a dolgokra. Lehet, hogy mi csak a kókuszmatracokkal, meg keményedésekkel meg számodra ilyen jelentéktelen dolgokkal foglalkozunk, de mivel babát várunk számunkra most ezek a legfontosabb dolgok a világon. S emiatt lenézhetsz, meg elítélhetsz bennünket, de ne felejtsd el, hogy nekünk is jogunk van ehhez, hogy ilyen "hülyeségekről" cseréljünk eszmét. S mivel ez az ide írogató rendszeres topiclátogatónak mind megfelel, neked meg úgy látszik nem, így csak azt mondhatom, hogy senki sem kényszerít rá, hogy írj ide. Személy szerint nagyon örülök annak, hogy ide olyan kismamák és anyukák írogatnak, akikkel segíteni tudjuk egymást, s ha nem vetted volna észre számos olyan kérdés volt már amiben nem értettünk egyet, mégis meg tudtuk beszélni a dolgokat normális hangnemben, mindeféle provokáció nélkül úgy, hogy azóta is összetartunk. Van akit meggyőzünk erről vagy arról van akit nem, de mindenféle rossz szájíz nélkül meghallgatjuk egymást, aztán úgy teszünk ahogy nekünk tetszik, de ettől függetlenül továbbra is szeretünk írni egymásnak. S remélem ez így is marad még nagyon sokáig! S én is szívesen látlak itt közöttünk, ha elfogadod ezeket az elveket.

Kedves Rita! Nem akarom ezt a sztorít tovább elemezgetni, mert nem ismerem a kapcsolatod a barátnőddel, meg a körülményeket, csak elmondtam a véleményem. De ettől függetlenül remélem tudod, hogy azért mert ezzel a tetteddel nem értek egyet, attól még ugyanúgy tisztellek és becsüllek, mint embert és mint legközelebbi pocitársam!!!!KépEgyébként nagyon ari vagy, hogy így drukkolsz az én kisfiam világrajöveteléért, s a táblázat szerint valóban mi következünk, de most én érzem úgy, hogy ez a gyerek még hetekig nem fog megszületni! A 4D-s UH alapján ma kellett volna szülnöm, ehhez képest tök jól vagyunk, őkelme vígan hancúrozik odabenn.Kép Úgyhogy bárki lazán beelőzhet bennünket, te például korábbi szülést érzel!Hajrá-hajrá!!!KépKépKép S nem ám depizni! Gondolj a kis Lili babára, hogy nem elég neki a front, még azt is érezze, hogy az anyukája sírdogál?! A kókuszos sztori nagyon tetszett, ide is faxolhatnál, ha még maradt! Sok puszi neked!!!KépKépKép

Linduskám! Te ikrek vagy ugye?Kép Na ez most tökéletesen kiütközött, persze pozitív értelemben!KépKépKép Egyébként szokásos hétvégi bevásárlást tartottam, bár örülnék, ha már nem tudnék főzni a hétvégén...Kép Tudtál aludni?

Egcsi, kedves! Nálad is így beindultak a hormonok?Kép Na jó meghatottságtól lehet egy picit pityeregni!Kép Nagyon jó hír Timiékről, továbbra is szorítunk!!!!Kép

Orsikám! Beszállsz a a grafomán versenybe?Kép Nagyon helyes!Kép A mosogatógépes szaki miatti kérdésért bocsi, már írtad korábban, csak figyelmetlen voltam, de jó hogy megoldódott!Kép Palacsinta???? Ide is jöhet!KépHolnap szülinapod lesz? Akkor hagy legyek én az első: ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!Kép Sok puszi neked!!!!KépKépKép

Lino! Te tényleg szuper egy csajszi vagy!!!!! Máris itthon?! Biztos, hogy nem a gólya hozta Katát?KépKépKép Várjuk a sztorit, meg a fényképet, s még egyszer nagy-nagy gratula nektek!!!!Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Szöszi! És az orrod és a szád milyen?Kép Én minden reggel nézem a tükörben, de nem látok változástKép

Chello! Pihizz egy nagyot, azt hiszem engem is húz az ágy! Jobbulást!!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Swen: szóval lebuktam, hogy ikrek vagyok? Kép
Most ez miben jött le neked? Hogy védem az "enyéimet"? Kép
Hú, tényleg, most már ti jöttök!
Ígérd meg, hogy írsz sms-t ha megkezdődött a tánc!! Kép
Alvás: délután egy kicsit kimerült az elem Daniban és szunyáltunk egyet. Kép
Főzés: én már nagyon várom, hogy ne kelljen. Kép És mikor már meglesz a baba nagy segítség lesz, hogy majd csak meg kell enni a hamit. Kép
Puszi!!

Chello: szegényem már megint nem érzed jól magad. Kép Tarts ki, jobbulást!!

Szöszi: nem szalonnáztál? Kép
Isten tartsa meg a férjed szokását, hogy időben hazaér! KépEnyém még sehol....

Rita: fel a fejjel! Kép

Linda

Ui: mégis szét tudtam szedni a telcsit. Megpiszkáltam a kártyát és most megint jó. Kép
bellana

Szia Linda!

A telcsim nekem is ugyanezt írta ki valamelyik nap, de újraindítottam és megjavult! Jó hogy a tiéddel is minden rendben!!! A sms-t meg tudod hogy megígértem!!!! Bár már írnám!KépNa úgy látszik Atomanti is fronthatás alatt állt.Kép
Az ikrek a kettősségedben jött le, tudod a kis érzékeny mimóza, meg az anyatigris.KépKépKépRemélem érzed hogy nem bántalak!!!Kép Puszi!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

sziasztok!

Most van gépidőm, és persze egy nyügi gyerekem Kép Így egykezezek...

Orsi: a hízás, és a baba növekedése nem egyenesen arányos! Jó pl.vagyok erre én. Semmit sem híztam, azaz fogytam eddig 10-et, és Edina megnőtt!

Anikó: hogy vagy?

Egcsi: nem találnak megfelelő kivitelezőt, vagy még drágább lenne?
A férjed tudja, mikor szültök???
Timi Kép Nem is mertem eddig kérdezni a teje felől, de ez nagyszerű hír!!!
Nálunk sajna nincs Hawaii. Én is kérek belőle!!!

Rita, Judit: dackorszak felénk is van. Én pl. ma Zsófimat megmostam némi hidegvízzel...

Lino Kép várjuk a képet!

Szöszi: nem beszéltem vele, csak írt egy nagyon rövid mailt. Ennyit tudok...
Szülhetnéked van? Vagy a ricinus???
Tudod, a babák dolga: enni, aludni, és hasonlítani... Kép

na el, mert nagyon nyügi a lányka...

Zsuzsa
zerko

Sziasztok Lánykák!

Ismét megpróbálkozom az írással,bár elég furán érzem magam.Ahogy már Lindus is írta,a doki bácsi mindent rendben talált,csinált UH-t,CTG-t,mért vérnyomást.Holnap reggelre meglesznek a laborleleteim is.Nagyon alapos és tök jó fej volt.Nem a sajátom,mert Ő már szabin van,de én azt sem bánnám,ha véletlenül előbb szülnék,és ennél a helyettesnél sikerülne.Meg is említettem neki,hogy van rá esély,és azt mondta,hogy ő is örülne.Érdekes,hogy itt egy perc alatt kialakult az a bizonyos "kölcsönös szimpátia",amire az én dokim utalt,és amit úgy látok,hogy vele még mindig nincs meg.
Másik érdekesség,hogy amikor Katával voltam terhes,szintén magas volt a vérnyomásom,és az is ilyen hirtelen jött,és ugyanez a doki volt az ügyeletes! Kép
Teljesen megnyugodtam a vizsgálatok után,és rábeszéltem apát,hogy vegyünk meg Bencusnak egy-két dolgot,mert szeretném,ha legalább a nagy része meglenne,ha mégis be kéne feküdnöm.Vettünk a Kikában kókuszmatracot,aztán elmentünk a MegaToysba.Vettünk kiskádat,mikrós sterilizálót,cumit,hajkefét,vízhőmérőt és egy aranyos frottír fürdőlepedőt. Kép A gyerekek is nagyon élvezték,legszívesebben megvették volna a fél áruházat.
Aztán jött a feketeleves,a pénztárnál megint rosszul lettem,úgyhogy volt rohangálás.Kép
Ahogy hazaértünk ,megmértük a vérnyomásomat,és 110/60 volt.Én már nem értem,hogy mi lehet ez. Kép
Lassan már nem merek kilépni a lakásból.Pedig azt terveztem,hogy jövő héttől a gyerekekkel elmegyek majd megvenni az apróságokat.

Na,ennyit erről!

A nyaralás szuper volt,mindenki nagyon élvezte,jókat ettünk Kép a gyerekek fürödhettek az üdülő medencéjében,volt ping-pong asztal,focipálya,játszótér,jó kis kerti sütő,szóval minden,mi szem-szájnak ingere.És a nap 24 órájában együtt voltunk,ami nekem a legjobban tetszett. Kép
Ezt most elküldöm,aztán folytatom:

Anikó
vakili

Folyt köv.:

Nagyon örültem a babaesőnek,és Lindának,Anitának és Orsinak hála,mindenről hamar értesültem.Ezúton is köszönöm Kép
Visszaolvasnom még nem sikerült,de azt láttam,hogy Edina gyönyörű baba,és Timiék is jól vannak.
Olvastam,hogy Rita rakott fel valahova képeket,de nem tudom,hol lehet megnézni.Valaki megírná nekem?

Lino:Ezek szerint minden Ok volt,hogy hazajöttetek.Nagyon kis ügyik vagytok! Kép
Várom a képeket!Nagyon szép nevet választottatok! Kép

Most nem jut eszembe más,amire reagáljak,ha van valami,szóljatok rám!
Nagyon köszönöm mindenkinek,hogy izgult értünk,nagyon jó érzés volt.Kép

A nyaralás alatt,ha megszólalt a telefonom,már mindenki csak mosolygott,hogy bztos megint megszült valaki a topicból.
És még egy nagyon jó dolog történt velem: Velünk nyaralt az öcsém kisfia.Az első napokban láttam rajta,hogy tart tőlem,óvatosan figyelget,aztán egyre többször jött oda,állandóan virágot szedett nekem.Az utolsó napon pedig azt mondta,hogy nagyon szeretné,ha egy házban lakhatnánk,hogy sokat lehessünk együtt.És majd meghív a szülinapjára is.Kép Azért ez jól esett a szívemnek! Kép

Orsikám:33 hét Kép
Nagyon boldog szülinapot kívánok Neked holnapra! Kép
Most más lett a mailcímed is ,ugye?

Majd még megpróbálok jönni,addig is nagyon sok puszi Mindenkinek! Olyan jó újra itthon Veletek!!! Kép Kép Kép

Anikó
vakili

Swen: tudom, hogy nem bántanál. Kép És már leesett, hogy mire gondoltál. Kép
Nagyon sok puszi! Kép

Anikóm: de jó, hogy újra itt! Kép Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok és hogy a tesód kisfiával közelebb kerültetek egymáshoz. Kép
Roszullétek: ez nem jó hír. Kép Nem lehet, hogy ez az idétlen időjárás borít ki??
Doki: lehet, hogy őt kellett volna válsztani, na de majd a negyedik lurkónál. Kép Kép
Hátha a másik nem ér vissza időben. Kép
Az én dokim is szabin lesz, még nem "adott át" senkinek, majd 13-án megyek hozzá és akkor rá is kérdezek. Mindegy szülésznőm az lesz. Kép
Puszillak. Kép

Zsuzsa: a kicsi lány nyűgös? Zsófi meg dacol? Jajaj!!

Lányok: szomorúan jelentem, hogy minden kenegetés ellenére reped a pocim. Kép Danival nem volt ilyen vészes, nem is értem, hogy most mi jött rá...

Pussz:Linda
bellana

Sziasztok!
Annyit írtatok ma, hogy alig bírtam elolvasni.
Írni már nem is nagyon van időm. Majd holnap talán pótolom, bár hétvégén nem nagyon férek ide. Akkor majd hétfőn.
Gyerekeket összeszedtem, most itt nyomorgunk az egy szobában, ami most egyben konyha is.

Szöszi!
Hajrá görögök!

Panó
panó

Lányok!!!!

Nehogy azt higgyétek, hogy ma baba nélkül maradunk!
Kettő is született ma: Tomika 2600g, Alina 2550g.
Anyukájukkal együtt jól vannak.
Most beszéltem Valival, délután volt a császár, már meg volt beszélve előre, hogyha máig nem történik semmi, akkor ma lesz a nagy nap!

Panó
panó

Panó: NAGY GARTULA VALINAK!! HA BESZÉLSZ VELE PUSZILOM!! És micsoda szép súlyú babák!! Kép Kép

Linda

Kép
bellana

Panó:

Sok szeretettel gratulálok Valiéknak a babákhoz!
Istenem,de boldog lehet!!! Kép
Köszönjük az értesítést,nagyon ari vagy! Kép

Puszi:Anikó
vakili

Linda drága!

A doki is azt mondta,hogy esetleg a nagy melegtől,de ma minden volt,csak meleg nem.Most méregetek folyamatosan,aztán kedden megyek védőnőhöz is egy pisivel.Majd meglátjuk!
Negyedik lurkó??? Kép
Pocakod: Kép
Én is reménykedek,hogy esetleg nem ér vissza a doki addig! Kép
Kíváncsi vagyok,hogy Hajninak hogy tetszik majd a helyettes.

puszó:Anikó
vakili

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy ha minden rendeben lesz, jövő pénteken mehetnek haza!
A gratulációkat átadom, ha beszélek még vele.
panó

Sajnos megint eltűnök 2 napra,talán vasárnap este,vagy hétfőn tudok jönni,mert holnap esküvőre megyünk,és utána anyuéknál alszunk.
Tök ideg vagyok,mert a kölcsönkapott kiságyunk nem szabványméret,és ez csak most derült ki,hogy bele akartam rakni a ma vásárolt kókuszmatracot.Kép
Szerintetek lehet valamivel vágni a matracból?

Puszi Mindenkinek és jó hétvégét!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Én a Mariann férje vagyok, Béla. Azért én írok, mert Mariann már a kórházban van és megszületett a baba. Lenkehegyi Anna 3530 grammal és 51 cm-rel született. Mindketten jól vannak, várhatóan hétfőn vagy kedden jövetnek haza.

Lenkehegyi Béla

UI: Íme pár kép a babáról...

Kép
Kép
Kép
marcsababa

SziasztokKép

Mielott irnek mindenkinek, amiket jegyzetelgettem hurrazok egy oriasit, mert most lattam a gorog golt!!! HURRA!!!Kép Ugy orulnek, ha ok nyernenek!Kép

Lino
Fantasztikus, hogy tegnap szultel es ma mar otthon vagytok, sot ide is tudsz jonni! Le a kalappal!Kép Sok puszi nektek, varjuk a kepeketKép

Linda
Palacsinta maradt valamennyi, de most este el is fogyottKép Es sajna faxunk sincsKép De majd legkozelebb kuldok fenypostaval, ahogy Bori szoktaKép

Tenyleg, Boriek holnap mennek haza, nem? O is ugy hianyzik innen!
Hallod Bori? Varunk nagyon vissza!Kép

Szoszi
A meccset fel szemmel nezem, pont odaneztem es egy oriasi gol! Ezt a makot (marmint nekem)Kép
Remelem a gorogok nyernek es akkor oriasi lesz ez az EB, se franciak, se angolok! Nem lenne semmi!

Rita
En azt hiszem szulesig mar nem sutok palacsintat, mert a hatam baromira megerezteKép Neked viszont jo etvagyat hozzaKép

Swen
Olyan jo volt olvasni, amiket irtal ehhez a mai kis "feszultseghez" a topikunkbanKép Tok jol megfogalmaztad, en nem tudtam ennyire jol!
Koszi a koszontestKép Tenyleg Te voltal az elsoKép

Aniko Draga!
Jaj, ugy orulok, hogy nincs semmi komoly! Ez szuper hir a mai "unnepnapunkra"!Kép Es az tok jo, hogy ez a doki ilyen szimpi voltKép Szurkolok, hatha nala szulsz!Kép
Hianyoztal am innen nagyon!KépKépKép
Nem lehet, hogy ez az ossze-vissza vernyomas ezeknek a hulye frontoknak az eredmenye? Lehet, hogy Te igy reagalsz.
Orulok, hogy ilyen jo volt a nyaralas, tok jo, hogy meg a baba erkezese elott volt egy ilyen "negyes" elmenyetek egyutt a gyerkocokkelKép Ez tuti, hogy nekik borzasztoan sokat szamit! Meg gondolom nektek is!
Koszi Neked is a koszontest, furi meg egy kicsit, hogy mar holnap itt a szulinapom, raadasul a 30.! Ha Anyukam tegnap nem mondja, valahogy le sem esik, hogy a 30. szulinapom lesz, pedig az kulonleges, nem?Kép De nekem foleg azert lesz kulonleges es maradando, mert itt ez a kis Mokuska a pocakomban, akit mar most elmondhatatlanul szeretek! Na, gyorsan befejezem ezt, mert mindjart elkezdek bogni!Kép
A mailcimem uj lett, de tok egyszeru: avocado@fibermail.hu
Puszika NekedKépKépKép

Pano
Valieknak millio puszika es oriasi gratula, neki duplan is kijar, nagyon ugyes volt! Kép
Toled azt kerdeznem, hogy a tablazatban, ha valaki idokozben betolti a kovetkezo szulinapjat, akkor atirod az evszamot? Mert akkor nekem holnap lehet javitani 30-raKép

Na, megyek dinnyezni, meg cseresznyezni, meg ribizlizniKép Gyumolcsoruletben szenvedekKép

Puszika midenkinekKép

Orsi
33

avocado

Aniko
Kar, hogy elmesz megint, de az a fo, hogy nagyon vigyazz magadra, jo?
Megkerdeztem a paromat, mert o ilyen kis barkacsolos es azt mondta, hogy a legjobb, ha megkerdezitek a KIKA-ban, hogy hogyan lehetne levagni a matracbol. 120x60-ast vettetek? Mert 2 meret van, hatha a nagyobbat vettetek es akkor a kisebb beferne. Ha nem, akkor a KIKA-sok biztos tudnak segiteni!

PuszikaKép

Orsi

avocado

Kedves Bela!

Koszonjuk a kepeket, fantasztikusak! Es tunderi a kislanyotok, gratulalok hozza!KépSok boldogsagot Nektek!Kép
Mariannak sok puszit kuldunk, varjuk vissza!Kép

Orsi

avocado

Lanyok!~
Azert ez nem normalis, hogy en ennyit irok! Legyszi szoljatok ram, ha mar sok vagyok, jo?!

PusziKép

Orsi

avocado

Hello lanyok!

Ismet babaeso? Eppen tegnap mondtam a lanyoknak, -mert, hogy ok is figyelemmel kiserik a szuleteseket-, hogy az ikres kismamank milyen jol birja, es milyen ritka, hogy valaki ilyen sokaig kitudja hordani az ikerterhesseget. Erre mit olvasokKép!

Nezitek a meccset, a ferjem teljesen ki van akadvaKép. En meg rohogok mint egy fakutyaKép. Nem is nezte idaig, mert azt mondta annyira egyertelmu ki nyer, hogy nezni sem kell.

Vissza.
Vali nagyon nagyon gratulalok az ikrekhez, es tenyleg nagyon szep sullyal szulettek! Jol megnovesztetted OketKép.

Swen
Jonnek en surubben is, de nincs idomKép. Ma itt munkaszuneti nap volt, az Szent Ivan ej miatt, jot grilleztunk a szomszedokkalKép.
Tegnap voltam tanacsadason, minden ok. 13 kg hizasKép. pisi, vernyomas ok. antigen a verben nem nott, de azert szuleskor rogton meg kell nezni, es a, ha szukseges verecsere lesz a babanalKép. Azert nagyon bizom benne, hogy nem kerul ra sor. Nagyon varom mar a szulest, annyira vizesedek, de nem tudom mitol. Ma ugy bedagadt a labam, hogy nem fert bele a papucsbaKép. Te hogy vagy?

Kicsit szetszort vagyok, es a ferjem nem hagy beken. Annyira ki van akadva, hogy kiestek a Franciak!

Zsuzsa
Az en lanyom is a dackorszakat eli, mindenre a valasz: NEM, hat mit nmondjak neha kiakadok, es ez meg csak rosszabb lesz? Jo volt ez a hurkatoltesKép. Puszi a lanyoknak, es pihenj sokat!!!!

Egcsi
Na.... milyen volt a "Hawaiozas"? Elkenyeztettek rendesen?

Lino
Te bator amazonKép Varjuk a torteneted es a kepet!

Juddy
Szerintem is borzasztoan provokativ voltalKép. Tudod en azt hiszem, hogyha valaki nem veszi a faradsagot ahhoz, hogy a babak szuletesehez gratulaljon es egyutt oruljon velunk, akkor talan
--akarmennyire is nyitott ez a forum- talan a velemenyet is megtarthatja maganak! En tortenetesen szegyelnem magam, hogy masok erzelmeirok, mindennapi eleterol, legbensobb maganugyeirol olvasgatnek suttyomban, es csak akkor szolnek hozza, ha valami szamomra nem tetszo dologra bukkannnek. Te errol mit gondolsz! Szerinted fer amit csinalsz? Ugytunik eltuntel ismet a szurkekodben, de valaszolj, ha van kedved!

Most megyek, mert fel kell pockoljam a labatKép.
Puszika
Ildiko
salla

Mariann es Bela!

Gratulalok Annahoz, egyszeruen gyonyoru baba! Jo egeszseget kivanok Nektek!
puszi
Ildiko
salla

Sziasztok!

Drága Orsi: úgy tűnik keményen ringbe szállsz a grafomán címért. Kép Na, de várj csak míg Anitabori visszatér. Kép Nekem is hiányzik ám!
Hallod Anitabori?? Nagyon várunk visszaaa!!!
Fax: az nekünk sincs, de fény.post. jöhet. Kép
Holnap én is felköszöntelek, ma csak egy kis előleg:Kép Kép

Kedves Béla: köszönjük a képeket!!! Gyönyörű babuci!! Mariannak millió puszi és mihamarabb jöjjön közénk is egy kicsit! Kép

Anikó: nem járkál kend egy kicsit sokat??? Inkább pihizned kéne!! Vigyázz magadra, jó??

Na, jó mára leteszem a lantot, szisztok, Linda
bellana

Szia Ildikó!

Látom te sem alszol még! Kép
Ez a vércsere a babánál nem hangzik túl jól. Kép
Láb: már én is alakulok,egy lukkal bővebbre kellett venni a papucsot. Kép
Puszillak! Kép
Linda
bellana

LinduskamKép

Nem birom ki, hogy ne irjak meg NekedKép Hat grafoman az amugy is voltam, mindig is szerettem irni (mellesleg beszelni isKép)
Remelem azert nem megyek majd az agyatokraKép

Ha lesz egy kis idod es kedved ird mar meg, hogy ezeket a szuper kepeket, rajzokat honnan szerzed? Most, hogy ma rallandoan internetezhetek szerintem konnyebben odatalalnek en is es akkor tudnek feltenni hasonlokatKép

Jo ejszakatKép

Orsi

avocado

Ja, es milyen tusko vagyok!

Koszonom szepen a szep csokrotKép Meg van 4 ora 10 percem, hogy megszulessekKép

Orsi

avocado

Jo reggelt!Kép

OrsiKép
ISTEN ELTESSEN SOKAIG!!!!Kép

ValiKép
Dupla gratula a ket gyonyoru sulyu babahoz.Mar tegnap is irtam:le a kalappal, fantasztikusan csinaltatok! Alig varom a kepeket!

Kedves Bela es Mariann!Kép
Koszonjuk a kepeket, nagyon szep es pufok baba a Ti Annatok is! Mi imadunk itt babas kepeket nezegetni, ugye lanyok? Meg 1x gratulalunk!

Most el reggelizni...
szoszi
szoszi

Ja, Orsi!Kép
Se franciak, se angolok, se nemetek, se olaszok, se spanyolok...Kép Semmi futball-nagyhatalom!
Fentiek kozul csak az angolokat sajnalom! Na, nem baj, majd a hollandok karpotolnak, remelem!
CsajokKép, a szunnapokon mit fogunk csinalni este?Kép

IldikoKép
Akkor ma ne csinalj ottthon se gorog-salatat, se tzatzikit...Kép Felo, hogy a szep melirozott hajadra boritja!Kép

szoszi
szoszi

Lanyok!

Nem tudom mi van velem. Hajnalban 3 eros gorcsom volt, fel is kellett kellnem. Utana mar gyakrabbak lettek es valami eros nyulos, zseles folyasom van, volt par csep verrel tarkitva. Szerintitek keszuljek? Most jobban vagyok, bar a derekam nagyon faj. Es neha begorcsolok, de most nem 10 percenkent. Szoval nem rendszeres. Fogalmam sincs mitevo legyek.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Mariann!

Most olvasom a jo hirt!!! Gratulalok! Gyonyoru a baba!! Nagyon sok egeszseget, sok tejcsit kivanok nektek.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

RitaKép
Nyulos,veres, zseles folyas = nyakdugo.
Igen, szerintem keszulj!!! Kép Varom az sms-t, nagyon fogok ma figyelni! Drukkolok!
szoszi
szoszi

Jó reggelt mindenkinek!

Olyan jó, hogy az este, meg reggel is -SzösziKép_ mindenki ilyen jó kedvű volt meg van, így olyan jól indul a nap!Kép

Vali! Nagy-nagy gratula a babákhoz, tényleg olyan remekül csináltátok a dolgokat!!! Nagyon szép súllyal születtek, remélem minél hamarabb visszatérsz te is közénk, s mesélsz mindenről!!!

Panó! Te kis hírmondónk!Kép Köszi az újabb remek újságot, én is puszilom Őket ha beszélsz velük!!!KépAzért magatokról is írhatnál többet! Hogy haladtok a házzal? van még cseri? Cicák?

Orsi! Ha ilyen jó a kedved, meg ha van mondanivalód, meg ha rossz a kedved és nincs mondanivalód, akkor se fogd vissza magad! Szerintem olyan jó ideülni és minél többet olvasni egymásról!!!KépMég egyszer boldog szülinapot!!!!!!Kép

Anikó! Örülök hogy jól sikerült a nyaralás, ezek szerint ez a hülye idő sem tudta elrontani! Tényleg többet kellene pihenned, de gondolom két gyerek mellett ez elég kivitelezhetetlen. De a lényeg, hogy a baba jól van, örülök, hogy az új doki is bejön, hátha a babádnak is ő a szimpibb és előbújik, amíg helyettesít!Kép Bár szerintem most sem lenne késő váltani, ha benne jobban bízol!!! Jó hétvégét és vigyázz magatokra!!!Kép

Szia Béla! nagyon szépen köszönjük, hogy nem hagysz babás képek nélkül! Csodaszép lányotok született, itt is nagy gratula mégegyszer!!! Sok puszi a mamának és a babának egyaránt, várjuk őket nagyon!!!Kép

Ildikó! VizesedésKép Nagyon szorítok értetek, hogy a babával minden rendben legyen és ne kelljen ilyen drasztikus beavatkozást végezni nála!!!! Az azért nagyon jó, hogy te is ilyen jó kedvű vagy! Klassz lehetett a Szent Iván napotok!

Bori! Isten hozott itthon, ha esetleg már megérkeztetek volna, bár gondolom ez még korai lenne, de azért tényleg nagyon várunk!!!

Lino! Milyen volt az első éjszaka? A csajok hogy reagáltak Katára? Meg persze várjuk a születés történetet na és a képeket!

Szöszi! Rendbe jött a pocid? Ma akkor a hollandok kiesése várható -már ha nekik drukkolsz-?Kép

Lányok! Arra gondoltam, hogy most el leszünk árasztva a születés történetekkel!KépKépKép

Egyébként úgy gondoltam tartani kéne az iramot, úgyhogy jó lenne, ha megint legalább két babuci jönne a világra! Kinek tetszik ez a nap egy jó kis szülésre?Kép

Mi sajnos nem hiszem hogy hozzájárulunk ehhez, én ugyanis egyre jobban vagyok!Kép A baba nekem nemhogy elcsitulna, de nagyon sokat mocorog, igaz, már valahogy olyan finomabban, gondolom kevés a helye odabenn, de úgy látszik ez sem sürgeti őkelmét!Kép Egyébként tegnap beszéltem nővéremmel, ő "csak" 19 nappal hordta túl a kisfiát az eredetileg kiírt időponthoz képest! Na azért remélem nem követem ezt a családi hagyományt!KépNekünk elvileg van még 5 napunk...Kép

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Rita!
Az szerintem is a nyákdugó volt! Persze attól még szülhetsz 2 nap múlva is! De az biztos, hogy elkezdődött, ez már a te vérmérsékleteden múlik, hogy mikor indulsz a kórházba. Én csak akkor mennék, ha rendeszeresek a fájások!
Puszi és nagyon izgulunk érted, ügyes legyél!!!!

Panó
panó

Szia Rita!!!!

Szerintem igen készülj!!! Bár a nyákdugó távozása után még lehet akár több napod is, de emlékezz Borinak is így indult!!! Nagyon szorítok!!! Mindenesetre szerintem várj még egy kicsit, hogy jönnek-e a fájások! És TUDÓSÍTS!!!!!

Puszi!!!!!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Rita!

Az a zselés valószínűleg a nyákdugó. Ha vérzel is, akkor az orvost vagy a szülésznődet (ha van) hívd fel! És készülj lélekben arra, hogy azt fogják mondani, hogy irány a kórház. Mert egy CTG-t és egy vizsgálatot biztosan indukálnak ezek az előzmények.

Üdv:

Zita
pzita

Swen!
A cicák , cseri és a disznóól is megvan még. A cseri egyre szebb, a cicák egyre nagyobbak, a disznóól egyre idegesítőbb. Lassan málna is lesz.

Linda!
Irigyellek az ebédért, én is már hetek óta tervezem, hogy kéne valahonnan rendelni, de még erre is lusta vagyok!

Egcsi!
Köszi a jó híreket Timiről!
Tényleg, a férjed honnan tudja, hogy mikor fogsz szülni?

Anikó!
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok, az öcséd fiának meg külön örülök! Jó szórakozást a mai esküvőhöz!

Orsi!
Nagyon, nagyon boldog 30. születésnapot! Új házban, babával a pocidban, kell ennél nagyobb ajándék? Lesz tortád? A táblázatban majd kijavítlak.

Béla!
Köszönjük a képeket, nagyon szép baba Anna!
Mariannt várjuk vissza, sok puszit küldünk neki!

Ildikó!
Ez a vércsere tényleg nem hangzik túl jól, reméljük nem kerül rá sor!

Mindenkinek szép napot, itt már süt!

Panó
panó

Szia Rita!

Hű, de izgalmas! Akkor már elkezdődött!! Kép Kép
Persze ahogy Panó írta ettől még lehet vissza pár napod (nekem így volt), de szorítok én is!!!
Várjuk a híreket!!

Swen: látom, te még elvagy. Kép

ORSI: Kép Boldog Szülinapot!!

Szöszi: remélem finomat ettél? Kép

Jaj csajok ráálltam a mérlegre és a szerint 1 hét (!) alatt 3 kilót híztam, így most 13 kilónál tartok. Kép Elég elkeserítő. Még ha zabálnék vagy valami...
Panó, te hogy állsz??? Mit izélek el vajon? Azt hittem most már a 6 hét alatt nem leszek mangalica, de nem úgy néz ki. Kép Ráadásul a hasam is írtóra viszket...

Puszi: Linda
bellana

Sziasztok!

Koszi, hogy aggodtok. Kép
Szoval pirosas eros, zseles folyasom megvolt, de a fajasok nem rendszeresek. Hol fel orankent, hol tiz percenkent, hol egy oraig semmi. Es hol erosebbek, hol gyengebbek. Verzesem nincsen. Eppen ezert nem hivok meg senkit, mert felesleges panikot keltenek. Ferjemet is megtiltottam, pedig o mar menne a korhazba. Kép De nekem nincsen kedvem azert bemenni, hogy lehet, hogy nincs meg semmi. Szekelesi es vizelesi ingerem az van, a hasam lathatoan nagyon leszallt. Huha, most van egy erosebb fajasom. Kép
....
Ufff, elmult.Kép

Azert mar lefurodtem, hajat mostam es bepakoltam az utolso cuccokat. Kép

Szerintitek jol teszem? vagy rohannom kene a korhazba?

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Panó: málna?? Azt imádom. Kép
Kaja: próbáld meg te is, pesten sok cég van akik visznek ki,biztos olcsóbb is mint ide Vácra, mert gondolom nektek azért nem egy adag kell. Kép
Puszi!!

Rita: telefonáltál a dokinak?

Linda
bellana

RITÁM, TELEFONÁLJ, a dokid, vagy a szülésznőd biztos jobban megtudja ítélni, hogy mi legyen!

Linda
bellana

Valinak ismeretlenul is sok gratulaciot kivanok! Szepek a baba adatai. En is a batyammal ekkora sullyal szulettunk anno. Kép
Bar en 5 perccel idosebb vagyok a tesomnal, de o nem engedi, hogy occsemezzem. Kép

ORSI: HAPPY BIRTHDAY TO YOU! Kép

Jaj! lanyok, most mar baromira izgulok... Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Nem telefonaltam a dokinak. De annyira biztos vagyok benne, hogy ha telefonalok rogton mennem kell. Ez tuti. Kép Ilyen az en dokim.
Es kulfoldon van. Talan inkabb a szulesznot hivom fel. Kép
Meg gondolkodom. Kép
Varok egy kicsit.

Azert koszonom Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, de csak epp hazaugrottunk a Balcsirol egy vizsgalat miatt, es holnap megyunk is vissza.

KépKépKép Hatalmas gratula a babaknak, anyukaknak es apukaknak!!! KépKépKép

Valinak meg egy plusz, ket ilyen szep nagy babaert!! KépKépKépKépKép

Kepzeljetek, egy baratnom ma ejjel szulte a harmadik kicsijet, es fel 2 kor meg otthon volt, fel 3kor pedig mar megvolt a baba. Ez igen!

En jol vagyok, bar kulso es belso mehszaj is egyujjnyi, doki szerint ez masodik gyereknel nem baj. Remelem is, igaz, hogy Emmaval is nyitva voltam, megis majdnem 2 hettel kesobb szuletett.
Most majdnem 2 hetet maradnank a Balatonon, erre a doki azt mondta, nem baj, Siofokon is remekul lehet szulni. Kép
Ezt azert talan nem kene. Ott az a jo, hogy lesz segitsegem, ugyhogy nem fogok sokat ugralni. Remeljuk a legjobbakat.

Szoszi!
Neked mennyire van nyitva a mehszaj? Mindig figyellek, mert te egy hettel vagy elottem. Kép
Orsi!
Boldog szulinapot!
Linda!
Nekem is jol szetrepedt a hasam, igy masodszorra. En St Yves kremmel kenem, de ugy latszik folosleges. Te mit hasznalsz?

Kepzeljetek, kaptam kolcson egy bolcsot, ugyhogy az elejen abban lesz a baboka.
Puszi,
es drukkoljatok, hogy meg ne szuljek,
este meg jovok,
Kakukkfu
kakukkfu

Sziasztok!
Bocsi, hogy megint bepofátlankodok Hozzátok!

Zsuzsa! Edina gyönyörűséges!! Remélem az anyucija is ilyen gyorsan kiheveri a szülést!

Trita! Az a kocsonyás véres izé a nyákdugód volt, és ezek szerint tágulsz, mert akkor csúszik ki.
Nemtom pontosan, hogy 1, vagy 2 ujjnyit jelent.
Én a nyákdugó távozása után én 3 órával babáztam, de van aki 1 hétig is húzza.
A Jánosban azt mondták, hogy akkor kell menni, ha 3 órán keresztül 5 perces szabályos fájásaid vannak, vagy ha elfolyt a magzatvíz. - És persze a kh nem 500km-re van

Remélem segítettem, és szép szülést!
Detti
Brumóka

Szia Detti!

Koszi az infot. Az mit jelent, hogy 5 perces szabalyos fajas?
5 percig tart egy fajas, vagy 5 percenkent jon a fajas?

Nekem most 10-15-30 percenkent jonnek a fajasok es kb. olyan fel percesek.
Most valami barnas nyulos volt alul. Kép Valami mindig kijon, de tovabbra se verzek.

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Béla, Marcsi!Kép
Gratulálok a gyönyörű kislányhoz!Kép Sok boldogságot.

Orsi!Kép
Boldog szülinapot kívánok!Kép(Egyébként az én babóm is sokat csuklik, van, hogy naponta kétszer-háromszor.)

Egcsi!Kép
Kényeztetés megvolt???Kép Használd ki!

Rita!Kép
Izgulok Értetek! Azért ne halogasd a telefonálást sokáig! Majd értesíts minket.

Vali!Kép
Ismeretlenül is gratulálok a picurkákhoz, nagyon szép súllyal jöttek a világra!Kép

Swen!Kép
Azért én szorítok nagyon, hogy az 5 nap jöjjön be és ne a 19 közeli!

Szöszi!Kép
Mit ettél már megint??Kép Vagy elkezdjünk izgulni érted is, hátha??
Hazajövős ruciKép

Tegnap a hugom a barátjával meglepett minket egy babahordozóval, teljesen el voltam hűlve, nem számítottam rá, nagyon édesek voltak!Kép

Képzeljétek milyen hülyeséget álmodtam. Először is az előzmény: Anyósom eléggé egy karakán nőszemély, mindenkit irányítani akar. Eddig három unokája van, mind a háromnál már a hazaérkezésnél ott volt és úgy viselkedett, mintha ő szülte volna őket. (Ő fürdette...stb. sógornőm meg nyikkani sem mert.) Na én ezt megelőzendő, elhatároztam, hogy szólni fogok neki (anyukámékkal már megbeszéltem, ők teljesen egyetértettek), hogy aznap amikor hazajövünk hármasban szeretnénk lenni, másnap már jöhetnek a nagyszülők. Na ettől előre parázok, hogy anyóspajti nem fogja túl jól fogadni a dolgokat, ha erőszakos lesz, fogalmam nincs mit csináljak, kizárjam???Kép
Na szóval ezen rágom magam már kb. egy hete és azt álmodtam, hogy már a kórházban voltunk, hogy szülünk és anyósom kijelentette, hogy ő jön be a férjem helyett, és a dokit is utasította, hogy mindennek úgy kell lennie, ahogy ő mondja.
Hát ne tudjátok meg, úgy örültem, hogy felébredtem!! Tiszta zizi vagyok, nem???
A baj, hogy valahol a férjem tart az anyjától, úgyhogy rám vár e dolog közlése. Ha mégsem sikerül meggyőzni legfeljebb iderendelem anyukámékat, apám előtt nem mer ugrálni, meg dirigálni!hi-hiKépKépKép

Ma megúsztam a főzést, párom a szomszéddal karöltve kitalálták, hogy bográcsozunk, a menü chilis-babos csülökpöri lesz, amit én kihagyok, szerény személyem inkább grillezni fog!Kép

puszi
BNM
Bnm

Sziasztok!

Jajj Rita ez olyan izgi tényleg, megértem, hogy izgulsz, mi mindenesetre nagyon szorítunk!!!Kép Szerintem, hogy vannak fájásaid, az már azt jelenti, hogy még ma a kariodban tarthatod a kislányod, bár én ugye még nem szültem, de nagyon szorítok értetek!!! Milyen messze vagy a kórháztól? Nekem is azt mondták, hogy akkor kell indulni a kórházba, ha a magzatvíz elfolyt, vagy öt percenként vannak fájásaid. De te érzed, de tudod, hogy vagy nyugodtabb, mindenesetre a szülésznőt én is felhívnám, ő biztos megnyugtat!!!

Puszihegyek, és írj!!!!!!

Kakukk! Jó hogy veletek is minden oké, kérd el a barátnődtől a szülése receptjét!!!Kép Este várunk!

Panó! Nyugi!!!! Majd csak rendben lesztek!Kép Málna? Én is imádom!!!Kép

Linda! Az a 3 kg biztos víz, főleg hogy írtad a papucsod. te még nagyon messze vagy a bálnától!!! Fel a fejjel!!!Kép

BNM! ÁlomKép Szerintem is légy határozott anyóssal már az elején, bár azért jobb lenne, ha mégis a fia győzködné és beszélne vele! de megértelek, hogy hármasban akartok lenni! Húúú ez a bográcsos menü nagyon jól hangzik, én biztos azt ennék!Kép Jó hétvégét neked is!

Csajok! Most jut eszembe hogy Mucskánk Annája, meg egy hónapos!!!!! Isten éltesse őt is, meg az egész családját!!!Kép

Swen
Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

Rita
A fajasok 5 percenkent jonnek, es nem feltetlenul fogsz verezni.

Szerintem, ha fajasaid vannak akkor a szules ideje eleg kozel van. Biztos nem 2-3 napKép. Vagy legalabb is nalam a nyakdugo utan 6 oraval, burokrepesztes utan szuletett Laura.
A baratnomnek viszon 2 napig tavozgatott a nyakdugo, viszont nem voltak gorcsei.
Linda szerintem jol mondja, telefonalj! Korhazba szerintem sem kell meg menni, de egy szakember biztos megbizhatobb infot ad es akkor legalabb tudod mire szamithatsz.
Sok sikert, nagyon szurkolok.
Puszi
Ildiko
salla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?