A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Mági:Értem!Jójó... várom már azokat a storykat!!! :lol:
Tetyk:Tegyél róla,hogy ne csak álom legyen!!! :wink:
Csöre:Kár azért a rákészült estéért! :(

Eszter

Kép
eszterem

Eszter: a hétvégi strandolást szombaton megszívtuk. El se jutottunk a Balcsira.
Most csak egy barátnőmmel és a gyerekekkel akartunk ide Gödre átruccanni. De majd legközelebb. Ádám azóta is alszik. Szegény kicsikém, úgy megviselte a meleg.

Mági: kösz az infot. Még egy: az isofixes ülés minden autóba jó? Ne nézzetek hülyének :lol: , de nem vagyok képben, és informálódni akarok, mielőtt veszünk bármilyet is.

Na, megyek gyros tálat csinálok. Nyami-nyami.

krisz78

krisz:
Apa szerint az autóba kell lennie isofixes rögzítésnek. Kérdi, milyen kocsitok van, és megmondja, hogy van-e benne :D

Fiam benyomott 2 őszibarackot 3 szilvával és egy keksszel. :)
mi a francot csináljak, ha a gyümik korlátlan mennyiségben mehetnek nála, a zöldséget viszont nem eszi???? :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jelentem: Saci is elaludt, mehetek a reggeli romjait takarítani, de előtte:

Krisz: hm, gyros tál, jól hangzik :lol: :lol: :lol:

Isofix: na, most jól megkavartatok... nem az az isofix, amihez van valami beépítve a kocsiba, és abba kell kattintani? És a bekötős talpas meg valami más? Már teljesen nem vagyok képben :oops: :?

Itt is hűvösebb van, mint az elmúlt napokban, meg a szél is fúj, csak egy kis eső hiányzik, hogy ne kelljen annyit locsolni :roll: remélem, nem akkor zendít rá, amikor éppen ebédelni megyünk a szüleimhez :roll:

Eszter: azért ez nagyon ember és kultúra-függő, hogy kinek mit lehet beszólni, és kitől mit lehet elvárni. Enyém Apus is a legtöbb dolgot megcsinálja a ház körül (persze vannak nem szeretem dolgai, de kinek nincsenek), de ezt nem nevezhetjük átlagosnak vagy elvárhatónak, hiszen sok esetben a család vezérhíme egész nap dolgozik, néha még este-éjszaka is, hogy a családot eltartsa, hétvégén, vagy a pihenőidejében tuti nem az a legfőbb vágya, hogy szemetet pakolásszon, vagy ganézza a lakást, és őszintén: szerintem nem is várható el. Persze ez nem mentség a stílushoz, ahogy ezt előadja.
Rákészült este: áááá, még csak hetek óta készülünk :( mindig közbejön valami :(

Csöre
csöre74

Mági: 2 barack és 3 szilva???????? Mi ott tartunk, hogy 1 barack kb 1/5-e... magában. Na, nem elégedetlenkedek, de tényleg van még hová fejlődnünk :D

Csöre
csöre74

Mági,
keverve gyümivel a főziket?Vagy husival?Úgy sokkal ízletesebbek...
Milyen kekszet adsz Bencének?

benci

Csöre:Sza*ok a kultúrába.Ha valaki fáradt,akkor magyarázni,vagy pattogtatni a másikat is legyen fáradt,de félre ne értsd!(ne forgass !:lol: )Én sem várok el semmi lakás takarítást,magától megcsinálja(pölö mosogatás)meg amire már betanítottam,azt tudja.Azért nem kell,hogy a fejemre nőjön és én szolgáljam őt ki.Mióta együtt vagyunk ,azóta(általában hétvégén,de ha nem dolgozik akkor is)ő csinálja pölö a reggelit nekem ,meg magának.És sokan azt mondták,hogy várjál,majd megfordul és azt is elfelejti,hogy valaha elmosogatott neked.De nem fordult.A szemetet,meg ő elnézné 1 hétig is,hogy ott áll.Ha megkérem,hogy vigye ki ,kiviszi.Sztem ez még nem terheli le őt.Pedig ő fizikai munkás és nem az irodában mereszti...De soha 1 szóval nem mondta,hogy nem.Ő is bármire megkérhet!Még akkor is ugrik nekem,ha már kényelembe helyezte magát.És ez fordítva is.Ha meg fáradt,lefexik és alszik.
Arra meg dehogy kérném meg,hogy ő pakoljon össze!ÁÁ!Azt majd én tudom.Mondjuk soha nem tette még szóvá,hogy nem volt kedvem elmosogatni,vagy elfelejtettem ki vinni a szemetet.Mert mindig rend van és tudja ,hogy az is lesz.Úgyhogy csöre,ezzel nem értek egyet! :lol: És ez,hogy beszólás...Amilyen a mosdó,olyan a törölköző!

Eszter

Kép
eszterem

Benci:Gondolom babakexet ad Beni-babának Mági.Én is szoktam kutyulni a gyümibe.Fini!

Eszter

Kép
eszterem

Megjöttünk Enikőéktől, majd teszek képeket, meg gondolom ők is! :lol: Nagyon édesek a babák!!! Petra igazi kis hölgy, Milán meg nagyon ügyes nagyfiú!!!!! A két nagytesó, hát ők is megérnek egy misét :lol: :lol: :lol: :wink:

Most csak Krisznek az isofix témáról:
http://www.origo.hu/auto/uton/20061203azisofix.html
Az isofix olyan bekötési mód, amellyel nem a biztonsági öv rögzíti az ülést az autóba, hanem közvetlenül az autó alvázához tudod rögzíteni az ülést, ezáltal sokkal stabilabb és biztonságosabb!

Itt találsz egy táblázatot, hogy mely autótípusokban találhatóak isofix rögzítési pontok, sajnos még az újak közül sincs mindegyikben benne! (pl nekünk a vadi új ford focusba is utólag szerelték bele, gyárilag nincs benne):
http://www.isofix.hu/termek/isofix.pdf

Mági, nem semmi étvágya van Bencének! :shock:

Csöre, mi is rokonlelkek vagyunk Sacival, max 40-60 ml-ket eszünk mindenféle hozzátápis kajából! :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Eszter a kultura egy nagyon erdekes dolog amit nem vehetunk ,nem vehetek felvalrol es ahogy Benci is irta itt meg nagyon elnek a noi-ferfi szerepek,jo mar a fiatalabb generacio nem muveli annyira de ez valoszinuleg olyan dolog ami mindig is jelemzo lesz erre a nepre.Igy notem fel,hogy a ferjemnek foznom mosnom takaritanom kell o pedig ugy hogy a legkemenyebb fizikai munkat is elkell vegezze es elkell tartaniai a csaladot es:wink: minden aron.Persze,hogy kisegit bizonyos dolgokban.S nalam is rend van ezert sosem kellett megszolitson ,s a beszolas embere valogatja mit engedunk meg magunknak vagy mit mondhatunk ki a masiknak egyikunk erzekenyebb masikunk nem.Kozben a falra masznek ezektol a noi-ferfi dolgoktol es megraznek valakit de ez van finnoman es diplomatikusan lehet kezelni es ugy iranyitani,hogy jo legyen. :D Itt a NAGYON feministakat ugy hivjak venkisasszonyok.

Mit lehet meg enni adni a gyerekeknek ilyen korban gyumolcson kivul a zoldseg az en fiamnak hidegrazast okoz :( :roll: :wink: :D

Tetyk& a fiúk
tetyk

Eszter! már nicns meg akutyánk....egyszer nem voltunk itthon és lelépett. Máskor is ment el csavarogni a patakhoz de most nem jött vissza. Szerintem elütötte egy autó vagy elment egy másik kutya után és eltévedt vagy itt a nullás mellettünk vagy befogták vagy passz.
És most mondja a szomszéd asszony, hogy Ő látott valakit a kerítésen belül az ablakunk alatt! Az tünt fel neki!
Kulcsot majd adunk nekik meg tesóméknak, hogy időnként nézzenek át meg a mozgásérzékelős lámpa is át lesz irányítva, meg idebent a monitort bekapcsolva hagyjuk mert villog és oylan, mintha valaki tv-zne idebent. Értékeink meg nincsenek...csak a gépek de azokat meg valahová eldugjuk...pl kukába)

Jó volt találkozni Enikővel, Vickybabe-el és a srácokkal! Tündériek! Milán nagyon kedves, azonnal tele szájjal vigyorgott, közvetlen. Levente szemei...meg ahogy felméri a helyzetet oyaln komoly! És nagyon ügyes! Bámulatos ahogy feláll, leguggol és megy porszívózni! Petrát meg is simogatta:)
Na a két nagyobb srác khmmmm.....a két tucat vonat közül mindig az kellett ami a másiknál volt. Korukhoz méltóan folyamatosan irigykedtek :lol: :lol: na meg amikor visítottak :shock: :shock:
majd hozom én is a képeket.
katuska79

Ja és tanuja lehettem Milán első felállásának!
katuska79

Kép Kép Kép Kép
katuska79

Sziasztok!!

Köszi csajok az aggódást,már jól vagyok,csak az a jó pár nap,háááááááááát :cry:
Nem szeretném mégegyszer így "átélni".

Csak a képeket nézegettem vissza jóformán.

LUCUS:ZILLE gyönyörű kislány,és neki is jól áll az epres kalap :wink:

ZITOCS:VIOLA is gyönyörű,ne tessék "dugdosni"!!!!!Megzabálom!

BARTIKA:Nagyon jók a képekszépek vagytok!!!!

KATUSKA:Lila vizilovas képek nagyon jók!!!!
A talis képek is nagyon jók,de jó nektek.....
Csodaszép hajasbaba PETRA!!

Kép
Kép
Kép
regina74

Vicky: köszi. Megnéztem, elolvastam, és tárgytalan. Mindkét kocsink öregecske - (Alfa 145 (1997-es), Seat Ibiza (2000-es)) és nincs bennük. Felhívtam tesómat, ő megerősített ebben. Szóval nekünk marad a hagyományos gyerekülés.

De jók a képek! Petra két pasit is "megfogott" magának? :lol:

Férfi-női szerep: nálunk van hogy még késő este is magántanítványozik a férjem. Éhesen, fáradtan esik haza, nem várom el, hogy házimunkázzon. Én vagyok a hátország. :lol: De ha van ideje, már az is nagy segítség, ha Ádámmal van, én meg behozom a lemaradásomat.

krisz78

Sziasztok!

Nagyon jó volt lányok, hogy itt voltatok! Máskor is! Máskor is!
A gyerkőcök együtt tündériek voltak! A nagyok is. Amúgy telejesen úgy viselkedtek, ahogy a nagybetüs könyvben meg van írva. Mindig az kellett az egyiknek, ami épp a másiknál volt. :lol: Enyémek még alsanak, a gép meg bent van, én majd este teszek fel képeket!

Isofix: sajnos tényleg nagyon kevés autóban van beszerelve gyárilag, a mienkbe sincs.
Vicky: nektek mennyiért szerelték be?

Katuska: adod itt a tippet a tolvajoknak, hogy mit hol keressenek. :lol:
Azért vigyázz mit tesztek a kukába, nehogy a kedves szomszéd vagy testvér kivigye a szemetet! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Ádám négykézlábra állt!!!!! Halad előre! :lol: :lol: :lol:

krisz78

Enikő! szerintem is pont úgy viselkedtek a nagyok ahogy nekik kell:) én pont ezt vártam...Leventéd nagyon jófej vagány kispasi! És baromi huncut:) Remélem hamar tudunk megint találkozni.
Jaj erre nem is gondoltam, hogy kukanapon kiviszik a szemetet:) a tolvajok meg gondolom nem olvasnak babanetet meg úgysem tudják a címünket:) vagy ha olvassák is akkor remélem azt is látják, hogy nincs értékünk!!!!

Krisz! gratula a négykézlábazáshoz! hajrá hajrá Ádámnak is!!!

Én poronytaim tesznek az alvásra....Petra aludt Máté csak hisztizik....a lakás meg romokban...
katuska79

Hakrá Ádám!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
regina74

Hajrá :wink:

Kép
Kép
Kép
regina74

Az Ikeában van konnektorvédő? Holnap megyek, és vennék azt is, mert csak a veszélyes dolgok érdeklik a gyereket.

krisz78

Krisz:
képet Ádámról!!!

Benci:
hippes babakekszet kap a gyümibe alkalmanként.
A főzeléket próbáltam már almával, hússal, de egyik sem kell neki, köpi ki egytől egyig... :?

Csöre:
hát igen, Bence nagyétkű, ahogy látszik is rajta :) Általában 2 barack egy alma, vagy 2 alma fél banán, ezeket simán bedörrenti, kb. 250 ml-t eszik gyümiből..Kár, hogy főzelékből nem... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Krisz! Ádámnak gratulálok, nagyon ügyes!

Mágnes! Ne aggodj Bence evése miatt. Ha eljön az ideje a főzeléket is megeszi. Én már egy hónapja próbálkozom és még mindig max 50 ml gyümölcsöt eszik Milán, pedig már 5 foga van. Lassan lehet adhatom a kolbászt, meg a szalonnát! :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok!

Hú, de jó nektek a minitali miatt! Nem is vagyok ám irigy-irigy :D :D

Krisz: gratula Ádinak! Ha túlleszünk ezen a hőemelkedésen, megint talizhatnánk, hogy Bálint ellesse a fortélyokat a többiektől. Ő szépen forog, csigatempóban kúszik is, de négykézlábazás még nem volt :cry: Az IKEÁ-ban én egyszer kerestem, de nem találtam konnektorvédőt, de itt valaki írta, hogy a Tesco-ban van.

Mágnes: micsoda kis bélpoklos Bence! Mi megrekedtünk a 100 gr körüli adagnál, néha még ennyit sem sikerül megennie Bálintnak. Érdekes, nála meg inkább a zöldségek mennek, nem olyan kis édesszájú a drágám.

Katuska: betörők :twisted: Nem gondolkodtatok rajta, hogy beszereztek mégiscsak egy kutyát?

Enikő: Milánnak is gratula a felálláshoz!

Isofix: tényleg csak az újabb autókban van (azt hiszem, 2004-ben kezdték el használni), de azokban sem szériafelszereltségként. Pl. a Fordnál 0 Ft-ért beleteszik, mégis az extralistáról külön meg kell rendelni :shock: Nem is értem, én pl. majdnem elfelejtettem, amikor a mostani autómat rendeltem.

Vickybabe: utólag is lehet isofixet beszereltetni? Ez nem két kis kallantyú, ami egybe van öntve az autó vázával?
Babakocsi tisztítása: én nedves kefével próbálom meg tisztítani, de sajnos tényleg bolyhosodik :cry

Rólunk: sajnos a hőemelkedés nem javult :cry: Ma megint voltunk orvosnál, elküldött fül-orr-gégészetre, hogy vizsgálják meg ott is. Holnap megyünk, kíváncsi vagyok, ott mit mondanak az okosok :?:
Viszont megjött Apa névnapi ajándéka, a netről rendeltem neki FC Barcelona-s pólókat és rendeltem Bálintnak is őszre egy felsőt. Olyan kis vagány, jól fognak majd kinézni az Apjával. A két Barca drukker :D

Edit + Bálintbaba

KépKép
bálintanyu

Eszter: :)

Edit: gyógypuszák Bálintnak :(

Milánnak gratula a felálláshoz, Ádámnak a négykézlábazáshoz :D Hiába, haladnak a gyerekeink :D :D :D

Mági: nem semmi :lol: tényleg: gyümölcs zöldséggel? Én sárgabarack-répával indítottam, csak azóta a répa átvette az irányítást :D

Krisz: ikeában van konnektorvédő, mi ott vettünk

Isofix: kicsit régebbi, mint 2004, azt hiszem, Papa a 2000-es kocsijába már kért... más kérdés, hogy akkor még ülés nem nagyon volt hozzá :roll: ezért nincs gőzöm sem, milyen az isofixes ülés, mert a család még Mesi üléseiből él :lol:

Viki: épp én is írni akartam, Levente és Saci összhangja pociban is nagyon megvolt, és azóta is nagyon egy húron pendülnek :D

Na, megyek, elaltatom ezt a tikot itten, mert, bár nem tűnik álmosnak, ha most nem alszik, hisztis lesz este... direkt felkeltettem délben, hogy délután is aludjon, különben fáradt estére, korán bealszik, viszont 10-kor nem lehet lelőni :shock:

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Még jövök olvasni,de egy gyors reakció!

Vickybabe: én is néztem ezt a kocsit,volt a Brendonban 35 ért pár hónapja,de a szüleim megnézték,és úgy találták,hogy nem elég masszív terepre, vagyis a kép megint többet mutat... :roll: Próbáld meg megnézni élőben,nehogy csalódás érjen. Én nem láttam,de anyuék véleménye alapján kiesett a rostán.

Krisz: gratula szuper ügyi Ádinak! Martin úgy nyomul.hogy a lábszárai lent vannak,viszont kézből giga erős :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Viki! Te írtad,hogy a Jana baby-s kis üvegest vetted és tök jól ivott belőle a fiad?Vettem olyat 1 zsugorral.És tényleg!Olyan szépen iszik belőle és tök mérges,hogy segíteni akarok neki.Majd őnagysága egyedül iszik!Néz engem,hogy iszok a flakonból erre ő is elkezdi szlopálni... :lol: Tehát sztem is tök jó az üveg is meg a víz is!
Már vettem neki csőröset is tommiet.set,de még csak most jött rá valamelyik nap,hogy rá kell harapni.Le vettem a tetejét és úgy itattam pohárból,ha másképp nem.(csak 1 pár kortyocskát,hogy mégis víz is menjen...)Próbálom kicsit szoktatni,hogy más is van a világon,amiből inni lehet,nem csak anya tejes zacsija. :lol: A cumisüveget sem ismeri,de azt nem is akarom adni már neki.Ez a janás meg jó.Ebből iszik szépen,ha kell,ha nem! :D

Eszter

Kép
eszterem

Edit: lehet berakatni isofixet,nekünk is utólag lett!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Ezt a kis üveges Janát én is kipróbálom. A nyaralásra úgyis viszek Epinek JAnát....

VAn az IKEA-ban konektrovédő (patrull cuccok közt) fekete csomagolás.

Főzelék...a gyümi finomabb de azért megeszi. Ma pl a brokkolit krumplival simán megette. Tettem bele köménymagot meg egy kis fokhagymát.
Muszáj ízesíteni mert naturban tényleg nem finom és hiába akarjátok csak a "natur" ízekhez szoktatni ha egyébként soha életünkben nem eszünk mi sem semmit csak úgy ízetlenül! Ők is szeretik az ízeket csak nyilván nem mindegy mit és mennyit teszünk bele. Sót sem marékszámra kell bele tenni hanem csak egy picit, mert kihozza az ízeket...annyi még nem árt meg a vesének.
katuska79

Sziasztok!

Képzeljétek voltam sétálni!! 5 hét után! Hurrá!!! És persze 2 Triumph melltartóval jöttem haza :oops: :oops: :oops:

Jana kisüveg
: nekünk nagyon bevált, mindig van nálunk ha megyünk valahova. Segít kihúzni az utat szopi nélkül míg célt nem érünk. És tényleg simán tudnak belőle inni a babák.

Ádámnak óriási gratula!

többit később, tel...
kisbogacs

Lányok, ha párolok/főzök zöldséget a babának (egyelőre még csak krumplit, aztán majd mást is), az üres higítatlan/sűrítetlen püré mehet a sima hűtébe 1-2 napra hogy ne kelljen minden nap vacakolnom? Eddig azt hittem konyhatündér vagyok, de ez a bébiételfőzés valahogy kifog rajtam. Ma úszott a konyha, pedig csak egyetlen szem krumplit főztem-pürésítettem-kóstoltattam :oops:

Edit, nagyon sajnálom a hőemelkedést. :(
Kérünk majd fotót a drukkerekről! :)

Irigy-irigy a taliért! GYönyörűek a babák! :)

Milánnak nagy-nagy gratula a felálláshoz!

[quote]S írta:za*ok a kultúrába.
Akarjuk vagy sem, szocializálódni márpedig muszáj...

Katuska, döbbenet az éjjeli sztori... Ilyenkor örülök, hogy panelban, ráccsal védett folyosón lakom. (Amúgy nagyon hiányzik a kert)

Ágnesen napok óta úrrá van a szepara-para. Azt hittem ez a jelenség csak később, úgy 10 hós kor táján jön elő igazán :?
kisbogacs

Kisbogács:Ha muszáj,akkor hajrá!A lehetőség adott...Mi viszont így érzzük jól magunkat és így szeret,aki szeret,a többi meg nem érdekel!!!!!!!Talán megint rosszul fogalmazok,lehet,hogy újra járok majd fogalmazás órákra!Mert minden félreértelmeződik és én meg általában 2 értelműen beszélek!
Rossz szokás,sokan ezért mindig félre értenek és általában rosszul jön le.néha viszont mulatságos!
Megpróbálok gondolkodni is,mielőtt írok,csak akkor tovább tart.
Én ma cukkinit csináltam csirkehusival,meg raktam bele 2kocka anyatejet is!Nagyon bejött neki!
Szerintem ne tartsd 2-3 napig a hűtőbe a kaját,legalábbis én nem adnám az állott trutyit oda neki!Max 24 órát tárolom,aztán kuka!
Hétvégén megyünk végül is nyaralni.Csak mert úgy volt,hogy hétfőn.Remélem nem lesz szar idő,mert akkor nem megyek.
:roll:

Eszter

Kép
eszterem

Bocsi,elnéztem,nem 2-3 napot írtál!Mint említettem én 24 órát tárolom csak hűtőben!

Eszter

Kép
eszterem

Eszter, rajtam a 24 óra is sokat segít, köszi!

Félreérthetőség: magam is sokszor jártam már így, nem vagy egyedül :wink:
kisbogacs

Képzeljétek,nem is írtam...Elfelejtettem.Voltunk csavizni(vásárlás stb) és vettem egy 2 db-os csomagolású,asszem mam márkájú műanyag kanalat,mert megtetszett.Mikor haza jöttünk és elérkezett a vacsi idő,azt vettem elő.Tejpépet csináltam és felforraltam a vizet.Bele raktam a szokásos tejkocka adagot és elkezdtem kavargatni...A szívbaj kerülgetett,nem értettem,hogy hová tűnt a kanál színe!Fehér lett a kék kanál.Nézem...Mondom mi van ezzel?Leolvadt a szín?Már majdnem kiöntöttem a kutyulékot,mikor szépen jött vissza a színe!Aztán olvastam a papírját(kikukáztam),hogy ha túl meleg a kaja ,megváltozik a színe... :oops: :o :shock: :D :D :lol: :lol: Majd be szartam rajta... :lol: :lol: :lol:

Eszter

Kép
eszterem

Kriszti:
[quote]K írta:atuska, döbbenet az éjjeli sztori... Ilyenkor örülök, hogy panelban, ráccsal védett folyosón lakom. (Amúgy nagyon hiányzik a kert)

Én meg tegnap éjjel fél egykor rettegve az esetleges látogatóktól kimentem és összeszedtem a szél által elsodort játékokat a kertből.
Amiből többet főzöl tedd bébikajás üvegbe még melegen, zárd le és sokkal tovább eláll. Hűtőben 4-5 napig simán.
Köszi a gratulációt!

És itt a nagy felállás:
Kép

Ezek meg a taliról:
Kép
Kép
Kép
Kép itt mindkét fiam épp Petrának udvarol

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Halihó!

Én is itt.

Enikő! Gratula Milánnak és boldog hófordulót. :)
Szép nagy baba.

Krisz! Nagy gratula Ádinak is.
Beindulnak a bébik. :)

Kriszti! Örülök, hogy minden oké otthon és annak is, hogy voltál sétálni. nikő leírta, hogy a legjobb elkészíteni a baba kaját. Bár, én minden nap megcsinálom neki. Nem több, mint 5 perc azt a krumplit, sárgarépát elkészíteni. A husit pedig előre elkészítve fagyasztom.

Edit! Remélem, nem lesz semmi baja Bálintnak.
A hőközpont fejletlensége is okozhat hőemelkedést.

Katuska! Nem semmi sztori. :shock:

Szuper lehetett a tali csajok. :)

Mági! O. sem nagyon szeret enni. :(
Az én fiam cicifüggő.
(Tegnaphoz: inkább nem írtam.)

Moffli?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

...

Kép
hanna30

Sziasztok!

Sajnos nagyon leköt a kiscsajszi, meg kötelezően mászkálok el itthonról, így már nincs időm ide feljönni.
Holnap viszont itthon leszek, mert sajna a házimunkát senki sem csinálja meg. Így elhatároztam, hogy bekapcsolom közben a gépet, és feljövök hozzátok.:)
Tudom, már az agyatokra megyek, de lenne jópár kérdésem. Ez a hozzátáplálás komolyan mondom, kiakaszt. Mindenki mást mond, én meg elvesztem, teljesen bezavarodtam. Úgyhogy ha nem baj, jövök hozzátok kitisztulni.:S És ha szeretnétek, teszek fel néhány képet is.:)

Köszi HAnna, hogy hiányoltál.:) Azért jól esett.:)

Puszi mindenkinek!

Kép
moffli82

Sziasztok!

4 napig nem volt net, elvonási tüneteim voltak...

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, rengeteget írtatok! Innen bekapcsolódok már!

Boldog hófordulót az ünneplőknek!

Szilvi
Kép
xania9

Sziasztok!

Én is jelen. Visszaolvasni esélytelen :(
Azt sem tudom, elkészült-e a 6 hós táblázat, de adom az adatokat: Nóra 69 cm, 7500 gr. Fordul hátról hasra, fog akkor még nem volt (azóta egyszerre kijött az alsó kettő :) ), ha akar valamit, azt megfogja, cumit ki-be pakolja a szájából. Imádja a Micimackóját, ha az apja hülyéskedik és ha a repedtfazék hangomon énekelek neki :shock:

Lányok! Más gyerkőc se alszik napközben??? Nóra délelőtt 20 perc, ebéd után 20-30 perc és ennyi. Persze 5 órától nyüszi, 7-re eljutunk odáig, hogyha 1 méterre messzebb megyek, üvölt. Na, így izgi előkészülni a fürdéshez!
magdolnasz

Jó reggelt!

Enyém gyerek nagyon elromlott! Többet eszik éjjel, mint nappal és mindezt óránként. Olyan vagyok, mint a mosott sz@r.
Ma éjjel megpróbáltam, hogy csak vizet adok, szerintetek visszaaludt? Neeeem, csak üvöltött, Leventét is 3x ébresztette, végül mégis kellett adnom enni, hogy csönd legyen!

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket, dicséreteket!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok.
Vagyok, csak még nem igazán fényes itthon a helyzet, bár tegnap este a párom elvitt vacsorázni. :oops:
A fia most már biztos, hogy visszaköltözik az anyjához, egy kicsit legalább lenyugszom. Remélem.
De az apja meg is mondta a fiának, hogy ez övön aluli ütés volt a részéről, hogy előtte meg még azt mondta, hogy sokkal jobb neki itt nálunk mint az anyjánál. Én mondtam a páromnak, hogy nem fog ingázni a költözéssel, ha össze veszik megint az anyjával, nem fog engem a fiukat és persze a kapcsolatunkat tönkre tenni ezzel.
Hát majd kiderül, mi lesz később.

Mindenkinek gratulálok a babájához.

Eszter
Egy jót mosolyogtam a kanalas sztorin, de legalább nem kell kóstolgatnod az ételt csak ránézel a kanálra és tudod, hogy milyen. :wink:

manocskak

BOLDOG KRISZTINÁT MÁRA! :)

Eszter

Kép
eszterem

Jó reggelt!

Moffli! :)
Írjál-írjál. :)

Magdolnasz! Gratula a fogacskákhoz!

Már csak Olivérnek nincs foga? :roll:

Krisztik!!! Boldog névnapot kívánok!
Kép

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Talis képek szuperek, jó kis gyerekbirodalmuk van a fiúknak Enikőéknél! :)
Milánnak gratula a felálláshoz és a szép méretekhez!
Ádámnak is nagyon ügyes, lassan már csak mi nem négykézlábazunk :lol:
Kriszti, örülök, hogy kimozdulhattál végre!Pároddal minden ok.?
Moffli, nem ér ám csak főzős tanácsokat kérni, tessék jönni mesélni is!
Mági, én sem aggódnék a helyedben, minden baba más, nekem fiú se evett semmit anno, Borka meg még a szeget is megenné, ha azt adnám :lol:

Nekünk is pocsék éjszakánk volt, legalább 5x keltünk :evil:
Nappali alvással általában nincs gond, az a legrosszabb eset, ha csak 40 perceket alszik a másfél-két óra helyett, de akkor abból van 3-4 naponta...

benci

Krisztiknek Boldogságos Névnapot!

Hanna, nekünk sincs fogunk, de ez nemrég téma volt, amikor kiderült, topikbabák felének még nincs... :lol:

benci

Hanna:
"tegnapihoz inkább nem írtam" Ezt nem tudtam hová tenni..pontosan hová is ? 8)
Csatlakozunk a fogatlanokhoz, még mindig sehol semmi :)

A mi éjszakánk is rossz volt, folyton forgolódott, nyüzgött, cumi ki, hasra... Tiszta fáradt vagyok...

Újabb szokást vett fel Bence, csak,hogy nehezítse az étkezést. Nem elég, hogy hozzátáplálásnál mindent a szájába vesz, most kitalálta, hogy amikor a cumisüvegből adom neki a tápszert, vagy Sinlacot, az etetőcumi mellé begyömöszöli az ujját, vagy ujjait. :twisted: Állandó harcban vagyunk, én kiszedem, ő visszadugja, amitől csorog a tápszer mindenfelé... Nem értem én ezt a gyereket! :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

énisénis boldog névnapot minden Kristinának, Krisztának :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: :D Bence :D

Eszter

Kép
eszterem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?