A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

breki76! :)

Nem válaszoltam a kérdésedre. Röviden összefoglalva:

Kép

Kép

Kép

:P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Bond!
hinta:
kb úgy van benne,mint a hordozóban.eddig csak egyszer hintáztattuk
meg,így védőnő véleményét nem kértem ki...

gép formázás:
az irodánk rendszergazdája rakta nekem anno össze a gépet és
most derült ki,hogy a winchestert fordítva rakta be...ezért
sikerült letörölnie mindent a gépről...

Kép
Kép
csibe83

csibe!

Nagyon Édes Kiara!

Bond!
1 szóval: MENNYEI!!!! Mármint csodálatosan gyönyörűségesek a Gyerkőcök! Nagyon megható, ahogy Manó imádja Csillát!!!!

"Jaj Te szegény" :twisted: :twisted: :twisted: [/quote]

Tickerplayground.com
breki76

csibe83! :)

"az irodánk rendszergazdája rakta nekem anno össze a gépet és
most derült ki,hogy a winchestert fordítva rakta be"

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Attól tartok, hogy ezt a fordítva dolgot nem értem... :roll: :roll: :?: :?: :?: :?:

breki76! :)

Köszi! :oops: :oops: Most még ilyenek. Aztán, hogy mikor kezdik el csepülni egymást, azt nem tudom... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Bocsi az eltunesert,sajnos nagyon nehez egyedul egesz nap....
Csak atlapoztam,keresve a piros betus bejegyzeseket,es lam,Zsirike elobujt!

Boo:Nagy-nagy gratula a kishercegedhez!!!!Sok tejcsit kivanok!!!

Rolunk annyit,hogy Hangi naggggyon hasfajos,4 napja 120 ml betermel siman,nem gyozom termelni a kajat neki,bar kap meg kiegeszitest,mert csak 2 cicibol jon ossze a 100 ml.A koldokcsonkja 2 napja leesett,semmi sargulas,semmi jo alvas a poci miatt,en romokban,de igyekszunk.Szerdan megyunk dokihoz ujra,kivancsi vagyok mennyit gyarapszik,de latszolag noveszti a hurkakat lassacskan.A csaszarsebem mar nem faj annyira,de a jobb oldalon van egy csomo belul,remelem nemsokara elmulik.
Szoval nehezek a napjaink,de imadjuk a kis zabagepet....
Anyu penteken hazament sajnos,pasikam mar 1 hete dolgozik....a baratnom ma hozott egy csomo kajat,csak idom lenne megenni....tejet kene gyartani ugyanis valamibol :(
Nem tudom mikor tudok megint jonni,mert Kismonyok cicifuggo,folyamatosan csatlakozna.....
Talan par het es jobb lesz a dolog :roll:

A meg egyben levoknek mennek a drukkjaim,most lepek,mert nem hiszem hogy sokaig tart ez a kanaan hogy alszik a gyerekem...

pusza csajok!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Kép
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Dani meghízta az első kilóját. :) Gyarapszik rendesen. A 3650-ről felment 4660-ra. Tartja a családi gyarapodás átlagot.

Ancsurti,
Ha 100 ml-re ráetetsz, akkor jó eséllyel a sok kajától fáj a pocija. Semmi baj nincs azzal, ha két ciciből etetsz, szerintem a legtöbben így tesznek. Dani 100-at se eszik, mégis teljesen elégedett az élettel. Kaja után, elalvás előtt van egy nyügis szakaszuk, amikor cicire akarnak cuppanni, de nem azért, mert éhesek, hanem mert az segíti őket az elalvásban.

Csibe,
Jó a frizura. :D

Fordítva berakni a winchestert? Raktam már össze én is gépet, a csatlakozót csak egyféle képpen lehetett beledugni. Az meg, hogy fizikailag hol van, tök mindegy. Ne a rendszergazdát okold. :mrgreen:

007,
"Amikor ciciből adod akkor is benne vannak (a bacik), csak akkor nem érezni."
Az igaz, hogy benne vannak az eredetiben is, de a szag azért van, mert kezdenek szaporodni és a tejcukrot lebontani.

Ági,
Egyetértek Bonddal abban, hogy nincs mit szégyellnie a dokinak, aki azt javasolta, hogy legyen szelektív abortusz. Szerencsére Pagikáéknak van három egészséges babájuk, mint ahogy sok más szerencsésnek is. A kolléganőm lánya hasonló képpen döntött, ők nem voltak szerencsések, 26 hétig tartott a terhesség, majd minden előjel nélkül beindult.

Tabati,
Hívj fel mielőbb egy szoptatási tanácsadót. Az egyáltalán nem ritka, hogy valakinek ennyire gáz legyen a szoptatás. Szabi-topicban a lányok bőven tudnának erről mesélni. A 40 fokos lázzal járó mellgyulladások sorozatban és hasonlók... Nem egyszerű másnak sem. Nekem 6 hétig volt sebes, véres, n gáz.

Orsi,
Daninak is a mellkasomon van a kedvenc helye. Nekem is az a kedvencem. :wink: :lol:

Kép KépKép
lorca

nem biztos,hogy fordítva lett berakva lehet,hogy csak elnevezve lett
rosszul...
a lényeg,hogy a c meghajtót akartuk formázni és helyette a d meghajtó
lett formázva,ahova átmentettünk minden adatot...

köszönöm Kiara nevében is a dícséreteket...

mi hasfájásra mecsek teát iszunk és egyenlőre úgy néz ki,hogy
bevált...(kop,kop,kop...)

ja és nálunk változó,hogy ki ugrik hamarabb a gyerekhez...
mivel párom éjszaka dolgozik,így nappal pihen,ezért akkor én
ugrom :lol: :lol: :lol:
de ha szabad napos,akkor ő is szokott...

Kép
Kép
csibe83

ancsurti! :)

Szépeket eszik Hanga! :shock: :) Látszik is rajta. :wink:
Mi van akkor, ha esetleg picivel kevesebbet adsz neki? :roll: :?: Mondjuk nem 120-at, hanem "csak" 100-at. Nagyon kiverné a palávert? Illetve ott van még a poci masszázs. Az sem segít? :?: Vagy esetleg még megpróbálhatnád azt is, hogy többször, kis időre leveszed a ciciről, hogy mindig büfizzen kicsikét. Aztán vissza, megint kaja és megint egy kis pihenő. Így talán kevésbé megterhelő a gyomrának.

(Amúgy már téged is kezdetelek hiányolni. Csak úgy, mint niki72-re, krissyre és még sokan másokra. És boo-ra is mindig rácsodálkozom, hogy hol van. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak azt ne mondjátok, hogy gyerekeztek.) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lorca! :)

"Az igaz, hogy benne vannak az eredetiben is, de a szag azért van, mert kezdenek szaporodni és a tejcukrot lebontani. "
Igen. Én ezt foglaltam össze úgy, hogy "feléledni" :wink:

csibe83! :)

Akkor ezt ti néztétek be, nem a rendszergizda. :roll: :wink:

(Érdekes dolog ez a psziché. Nem vagyok egy büfizős-pukizós alkat, de Manónál is és Huginál is úgy működik a dolog, hogy őket büfizte(t)tem és én is büfiz(t)em közben. :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

hát én nem tudom...azért nem értem,mert ha a c-t formáztuk,akkor
a gépen miért a d lett formázva??ezért gondolok erre...

meg a párom elmagyarázta,de én nem sok mindent jegyeztem meg belőle....

Kép
Kép
csibe83

ez a büfizés dolog nálunk is így megy általában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
csibe83

Meg mindig alszik!!!! :lol: :lol: :lol: Na ilyen sem sokszor van am....

Lorca,Bond:Kiprobaltam hogy nem adok meg neki pluszban a cicik utan,de csak cuppog,tolja a kezet a szajaba es felelmetes uvoltessel koveteli meg a maradekot.Gondoltam en is arra hogy a sok kaja is a ludas,de belpoklos a gyerok....amikor eleg neki,kitolja az uveget....Ja es uvegbol is esz nelkul iszik,szerintem akkor nyeli a sok levegot......
Sokszor bufiztetem,tornaztatom,elkerulom a "veszelyes eteleket"....sot,sajnos alig eszek valamit....melegito tasakot is probaltam,vallon,szinte fejjel lefele logatom,szoval ezeddig semmi eredmeny.Probaltam homeos bogyokat is,csak 2 napig voltunk jol tole....csak feszit,tekereg es sir szegenykem...ja es pukizik,meg rotyogtat......Igyekszek hanyagolni a tapszert is,de kellett,mert keves volt a tejem...a 2 cicis megoldas remelem bevalik,most eppen sort szopogatok,szedek gorogszena tablettat,remelem lassan utolerjuk ezt a fektelen etvagyat....
Egyebkent nagyon egeszsegesek vagyunk,minden eredmenyunk tokeletes volt mult het hetfon,tartja a fejet ezerrel,elmaszik a kisagyban vagy 20 centit oldal iranyba....kis vasgyuro...jo lenne ha legyurne ezt a hasfajast is!!!!

Nalunk apa elobb kapja ki,mikor itthon van,nekem eselyem sincs egyebkent,mert szinte a kezemben dekkol mikor egyutt vagyunk....most valoszinuleg kifaradt a kuzdelemben,ezert alszik ekkorat.
Lehet kiviszem a teraszra,mert leszakadt az eg,nem fuj a szel,hatha segit neki delutan egy kicsit.
Imad setalni,a kendoben leginkabb,bar mar 4 naposan 4 orat aludt kint a kocsijaban.
Remelem a legjobbakat!!!

Jo lenne visszaolvasni ezt az elmult 10 napot....de nem hinnem hogy menni fog,biztos sok hasznos dologrol irtatok....

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti,
Hát, ha hasfájás, akkor csak a túlélés marad. :wink: Annyira gondolom azért nem dob fel, de szépen érik odabent minden, azután egyszer csak azt veszed észre, hogy már nem is fáj a pocija, valahol elmaradt a nagy ordítás. (Persze ettől még valószínűleg nem alusztok éjjel 8) )
Nati is nagy zabagép volt, 2 óra telt el max, neki már enni kellett. Vannak ilyen gyerkőcök.

007,
Nem is tudom. Hol van Boo?! :lol: :lol: :lol:

Kép KépKép
lorca

Jó reggelt! :)

ancsurti!

Ha a cumisüveg mellet is sokat büfiztetsz és így sem jó, akkor kinéz, hogy tényleg az üveg ludas a sok levegővel. :roll: Próbáld meg hanyagolni. 2 napig sz@r lesz, mert egyfolytában cicin akar lógni, nem tudsz jószerivel megmozdulni se, mert azonnal rázendít és éhesnek érzi magát (a kéz gyömködése nem feltétlenül jelenti azt!), de aztán beáll a kereslet-kínálat és nem lesz szükség sem tápszerre, sem másra. :wink:
Ha ez sem válik be, akkor tényleg csak a túlélés marad. És egyszer csak nézel, hogy mikor szűnt meg a "jajjjjdefájapociméssírokmiatta". :shock: :wink: :lol: :lol: :lol: (Hogy aztán fogzáskor újra sírjon, menjen a hasa, egyéb nyalánkságokkal kiegészülve. :twisted: :twisted: :? :? :? :? )

"sort szopogatok"
MI VAN???? :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: A fene már az ékezeteidbe...! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="lorca"]
írta:
lorca007,
Nem is tudom. Hol van Boo?! :lol: :lol: :lol:

Hát lehet, hogy már magán kívűl... :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lépek, viszem a kínálatot, mert úgy hallom, hogy kereslet van. :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Kereslet kielégítve. 8)

ancsurti! :)

Még azt akartam mondani, hogy a te esetedben sem vagyok meggyőződve arról, hogy azért mert császár volt egy kis csomónak kell ott lennie. :roll:
Rajtam kívűl -asszem- még lilisgabinak volt két császármetszése. Kettőnk közül ő járt rosszabbul, de az én varratom sem lett tökéletes első nekifutásra. Ugyanis kidomborodott. (Annak idején megkérdezték, hogy hogyan gyógyulnak a sebeim. Mondom: rendesen. Lövésem sem volt, hogy mit kérdeznek, nem értettem. :shock: :?: Most már igen. :? )
Amikor levették a kötést felszaladt a szemöldököm, mondván ennek biztos, hogy így kell kinéznie? :shock: :shock: :shock: Egy olyan forradást láttam, ami színre, hosszra erősen hasonlított egy gilisztára, épp csak nem volt szelvényezett. Válasz: "Igen. De majd elmúlik és csak egy vékony heg marad, amit jószerivel látni sem lehet" Mondom magamban: "Ez??????????????"
Aztán persze nem múlt el. Ha megkérdeztem valakit, akkor a következő válaszok valamelyikét kaptam:
-kiforrta magát a seb. Hajlam kérdése. Nem lehet vele mit csinálni. (-De nekem mindig szépen szokott gyógyulni! -Előfordul az ilyen. -Anyád! :evil: :evil: :evil: )
-keloid. Hajlam kérdése. Nem lehet vele mit csinálni.
-keloid. Szteroidos kezeléssel elmúlik.
-keloid. Nem lehet vele mit csinálni. Majd a következő császárnál kivágják.
-hypergranuloma (vagy mi a tököm). Majd kapok rá krémet.
Hogy végülis mi volt, nem tudom. De mivel megint császározni kellett, kivágták és úgy varrtak össze. Ugyanaz a doki csinálta és nem került több időbe sem. És most tényleg úgy néz ki, ahogy az a NagyKönyvben meg van írva: csak egy vékony, jószerivel láthatatlan kis heg marad majd utána. :D 8)

Kép
Kép
200907?

Most volt itt a gyerek doki, minden rendben van velünk :lol: :lol: :lol: Ilyen jó időben irány a levegő :P

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni,de megint beindultatok... Igyekszem.
Rólunk annyit,hogy tegnap volt itt a doktornéni,modtuk neki,hogy elég nyűgös a Lili pár napja,azt mondta fáj a hasa,valószínűleg a teától amit iszom,úgyhogy ajánlott egy Infacol nevű szirupot,amiből szopi előtt kell a szájába csöppenteni egy picit és attól jól lesz. Ebből kifolyólag tegnap nem is volt egész nap kaki,már kezdtem ideges lenni,de este megjött a termés.... Annyira,hogy abba sem akarta hagyni 5 percig,csak tartottam alá a pelust. :lol: Aztán 9-kor kajált és fél 10-től aludt 5-ig,aztán 3/4 6-től fél 9-ig,most meg megint szunyál. Remélem délutánra nem hisztizik be megint. Jön most egy barátnőm,aki két hét múlvára van kiírva,szoktatom őt a jóhoz :D

Gyönyörűek a babócák!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Most beszéltem boo-val. :P Röviden összefoglalva: megint "hozta a formáját", nem ám csak úgy megszülünk és örülünk. Ez az esemény is bekerülhet a majdani könyvébe. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Első körben köszöni az SMS-eket és bocsánatot kér mindenkitől, akinek nem válaszolt, de tegnap ellepték a látogatók.

A lényeg, hogy tegnap előtt reggel fél hét-háromnegyed hét körül értek be, 3-4 perces fájásokkal. Szülésznő ott örvendezett, hogy jaj, de jól ki van tágulva és kb. másfél óra múlva gyerek lészen. Aztán már egy órát jósoltak.
Boo eléggé megszenvedett a szüléssel. Nem is a fájásokkal volt annyira gondja, hanem inkább a kitolásokkal. A szülésznő segíteni akart mondta, hogy hogy vegyen levegőt, de arra nem figyelt, hogy ez boo-nak nem jó. Végül a doki intette le.
Ráadásul a gátmetszést is érezte - pont nem bírt akkor nyomni, amikor a doki kérte.
A baba fejénél megint csillagokat látott, utána már jobb volt. De persze a lepény sem akart olyan könnyen megszületni, így azt is macerálni kellett a köldökzsinórral. Amit egyébként a Büszke Apa vágott el, aki élő egyenes adásban követte az eseményeket. 8)
Tovább mindenki lement hídba, amikor a szülésznő sugárzó arccal bejelentette, hogy kislány a baba. :shock: :shock: :shock: Aztán megkérték, hogy tán nézné meg mégegyszer, immár egy kicsit alaposabban... Ekkor már fiú volt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A mellére rakták, vele lehetett egy kicsit, bár nem volt benne biztos, hogy a megfelelő babát nyomták a kezébe, mert nagyjából senkire sem hasonlított. :shock: :lol: :lol: :lol:
Ha még lett volna elég a tortúrából, akkor érezte azt is, hogy stoppolják. :x :x :x A végére már nagyjából senkit nem akart látni maga körül és mindenki hagyja békén.
De Miront már nagyon várta, hogy mikor hozzák vissza. Nagyon örül most már, nem bír betelni vele, tegnap este 11-ig nem is aludt több, mint egy napja. Miron egyébként nagyon jó baba, már szopizgatnak és vedeli a vizet is, amit ebben a dög melegben kapnak.
Apa 2x fordul naponta a kórházba. De már nem sokáig, mert holnap jönnek haza. :wink:
És este megpróbál feljönni, ha jók lesztek. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(lorca! Csak neked: azért zsiri Zsiri, mert már látszott, hogy hosszú lesz. És az is lett az 55 centijével)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok !!!

Bocs , hogy most nem reagálok semmire. :oops: :oops: :oops: Lenne 1-2 kérdésem. Nálunk eddig csak egyszer volt a doktornéni, így tőletek szeretném megkérdezni, hogy a csípőszűrés az mikor van és hogy zajlik ? Milyen vizsgálatokra kell még menni és mikor ( mostanában ) ? Milyen oltások várnak ránk mostanában ? És ezeket a doktornéni szervezi majd le ? Vagy őszól, hogy mikor hova kell menni ?

Babócám olyan édesen alszik. A napirendünk szinte teljesen azonos Gabi1 -ék napirendjével, annyi a különbség, hogy mi a 9-es szopinál fürdetünk, aztán még egy kis kajci és alvás.

Nyuszi : Meg vagyok ám sértődve ... na jó nem annyira. Merthogy engem nem látogattál meg brühühüüühüüüü. :cry: :cry: :cry: , amikor bent jártál a kórházban.

Kép
ikoka7

Sziasztok!

Tegnap elég kemény napunk volt :( : hétfő este voltam olyan hülye, hogy nem feküdtem le a gyerekkel egy időben, hanem megvártam a következő etetést. Így 1:45-kor feküdtem le, majd újabb etetés 4-kor, 6:40-kor pedig kelés ( :shock: nem szokás ). Így 3,5 órát aludtam :? . Délelőtt nem tudtam visszafeküdni vele, gondoltam majd a délutáni szundinál. Csakhogy az nem volt :shock: ! A kisfiam déltől folyamatosan ébren volt, és nem hagyta letenni magát (nem szokása pedig), folyamatosan cicizni akart, a cumi se volt jó! Csimpaszkodott rajtunk, mint egy kismajom (tök cuki volt amúgy :) ). Aztán végül fél 8-kor elájult (baromira ki volt merülve), erre fél óra múlva olyan vihar ért ide, amilyet sose láttam: cseresznye nagyságú jég, brutál szél, rettenetes villámok :shock: :shock: :shock: . Szóval ez volt az oka a nyüglődésnek! úúúúgy sajnáltam szegényt :( ! A vihart persze édesdeden végigaludta, és azóta is "jól működik" :lol: .
Nagyon durva mennyire hat rájuk az időjárás! Legalábbis Botondra nagyon, már pocakban is :shock: .

Fürcsi: Mazsola imádja :D ! Teljesen ellazul, és kisbuddha-fejet vág :lol: . Ahogy vizet éra lába, elszáll minden baja,még ha farkaséhes is :wink: . Viszont meztelenkedni nem szeret :shock: . Egy hang nélkül pelust lehet cserélni, de ha ruhacsere van addig sír, amíg újra fel nem kerül rá a ruha.

Fosás: Nálunk volt már: fürdés előtt apát tenyéren, fürdés előtt anyát alkaron, pelenkázót rendszeresen (de már rutinosak vagyunk 8) ).

Szegény Boo :( .De legalább gyors szülés volt :wink: . Amúgy ő erre is számított: rövid, de fájdalmas. Legalább nem csalódott :roll: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ikoka,
A gyerkőc oltási könyvében benne van, mikor vannak a kötelező oltások. Azokat neked (is) kell észben tartani. Az első 2 hónaposan.

Dokinénid valószínűleg többször nem fog kijönni, neki 1x kell. Hacsak nem állapodtok meg "privát" alapon.

A csípőszűrés nem kötelező, legalábbis nem uh-val. A dokinénid ad beutalót. Szerintem fontos. Ha erről nem beszéltetek, hívd fel és kérdezz rá. Ha ő nem az a fajta, aki küldene, attól te még kérheted.

A védőnőnek elvben hetente kell meglátogatnia az első 6 hétben.

Az egészséges rendelésre havonta kell(ene) járni. Ott megmérik a babát és ha van kérdésed, felteheted. Nálunk időpontot kell kérni a dokinénitől, pontosabban az asszisztenstől.

007,
Attól, hogy hosszúnak nézett ki, még nem értem az összefüggést a Zsirivel. :lol:

Ha hajlamod lenne keloidra, akkor már tudnál róla.

Csaszis seb:
Ha nem tetszik, érdemes bőrgyógyászhoz menni vele. Hegre remek krémek vannak, de receptes. Sajnos nőgyógyik szinte soha nem szokták mondani.

Kép KépKép
lorca

Sajna, mire felöltöztünk, bedugtam a babakocsiba, addigra el kezdett esni az eső.
Nálunk folytatódik a tegnapi alvós napunk. Este 10-kor kajált, tizenegy körül elaludt, hajnali fél négykor kaja, rögtön alvás, majd reggel negyed nyolckor kelt fel, evett, kilenckor beájult, negyed óra múlva jött a doktor bácsi, utána kaja és azóta alszik. Így séta helyett én is aludtam egy nagyon jót. Most jönnek tesómék a kis 5 hónapos unakaöcsivel.

Boo jó sokáig otthon vajúdhatott nem?
Már előző este is írta, hogy fájdogál a pocija. Nagyon örülök neki, hogy nem volt hosszú menet a szülése, de a dokija jó béna, ha így érezte a vágást, nem?

Császáros vágásom nem fáj, nem sebes, nem kaptam sem krémet, sem gyógyszert, hogy hamarabb gyógyuljon. Azért nagyon érdekes, hogy mindenhol máshogy van.
Én már nem véreztem úgy kb. 5 napja, ma megint megindult valami, azért elég lightosan.

Én a Konakion-t ma adom be a babának először, a doki mondta, hogy elég havonta egyszer adni neki. D vitamint még csak most írt fel Nekünk, szóval mától adjuk Neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.08.05 11:53-kor.

Kép
Kép
orsi777

Tudja valaki, mivel jár az orrtükrözés? Natinak volt majd egy éve orrmandula műtéte. Hát, nem sokat javult. :? Jövő hétre kaptunk időpontot.

Kép KépKép
lorca

ikoka

A doki ma mondta, hogy a betöltött másodki hónapban kap a baba kötelező oltást+ mi még kapunk az agyhártagyulladás ellen is, ami ingyenes. Következő alkalommal kapunk még valami mást is, -latinul mondta a betegség nevét, de nem nagyon értettem, mert sírt a gyerek- , ami nem olyan drága, nem teljesen támogatja a TB azt a gyógyszert. Majd a rota vírus ellenit tanácsolta, hogy adassuk be, amit két alkalommal kell beadni és az, ha jól vettem ki a szavait szintén nem támogatott, így 2x 17.000,-Ft-ba fog kerülni.

Kép
Kép
orsi777

SZIASZTOK!

jelen állapotunk:

Kép

tike: már bizti túl vagy rajt!
Akkor le is zárult a szülésekig tartó időszak?

Orsi: jó a recept. Vica a fent ábrázolt módon aludt rajtam, és nagyokat pattogott a cicimen, úgy nevettem. De sok realitást látok benn! (viszont addig már el se jutottam, hogy ehető lenne-e)

Norka, Lorca: a ti fosis- hányásos sztoritoktál már a könnyeim is kibuggyantak: a nevetéstől.

Ancsurti: szegénykém, nem irigyellek. Remélem, hamarosan könnyebben leszel. Nekem is soknak tűnik a 120!

Bond: én is rendesen elcsodálkoztam, hogy Ancsurti miért szopogat sort. :lol:
Szegény Boo: első szülésemnél én is éreztem a gátmetszést és a varrást is. Tolófájásom meg nem volt, a doki nyomta ki belőlem a babát. Először csak a feje volt kinn, és az elviselhetetlennek tűnt, mire a többi rész is kicsusszant. Úgy éreztem, mindenem szétreped. Méhlepény meg nem jött ki totál, úgyhogy mindjárt meg is kapartak. Mondjuk annyi előnye volt, hogy felét sem véreztem a mostaninak.

Tabati: ha már Ancsurti nem tud jönni, had ajánljak én egy homeopátiás szert:
Mellbimbó berepedésére:
- ha repedetett, sebéből sárga váladék folyik: Graphites 15 CH (napi 2x5)
- ha a berepedezés olyan, mintha éles szerszámmal ejtették volna, éles szélű, a seb alapja vérzékeny, és tüskeszűrásra emlékeztetően fáj: Nitricum Acidum 9CH (2-3x5)

Mellgyulladásra is lenne többféle is, de a jó szer kiválasztásához fontos, hogy milyen jellegűek a tünetek: duzzadt-e, lázad van-e, sápadt-vagy-e, piros-e a mell, a fájdalom szopáskor van, vagy mindig, pilyen jellegű (pl: szúró), javul-e valamire(pl: szoros melltartó, hideg, meleg borogatás)

Marietta: ha lenne időd, nézd meg a www.springmed.hu oldalt.
Ez egy kiadó, két könyvére figyeltem fel egy kiadványban:
Dr.Novák Zoltán és Dr.Nagy Adrienne: Gyermekkori allergiák(1680ft)
Dr.Polgár Emese: Gyermekkori táplálékallergiák(1980ft)

Velünk amúgy minden ok.
Vica éjjel 1/2 10-től 1/2 3-ig aludt, akkor felkelt, kb 40 percet szopott, majd azt játszotta, hogy nézi a cicit. :shock:
Mihelyst "elraktam" az árut, már görbült is a szája. Ha kidobtam újra, még a szájába se vette, de elégedetten lesett (apa szerint:mint a lukinyúl :shock: )
de se így-se úgy nem tudtam aludni.aztán 5 felé megéhezett a drágám, belakott, aludt 7-ig.
onnantól szinte csak 10 perceket, letenni nem tudom.

3-ra megyünk a kultúrházba: anyatej világnapja alkalmából rendezett összejövetelre. Nócikám verset mond, minket meg köszöntenek. Kicsit csúsztattam a szopikat, indulás előttre még egy extrát beütemeztem, mert pont 1/2 4-4 között lett volna ideje.
Így előrébb hoztuk délre az 1 órást, és 2 után is eszünk.

Most még gyorsan előkészítem a Nócit, mert szopi után vszínű azonnal indulnunk kell.

Kép
Kép]
hendegabi

Öööööööööööööö...bealudtam Hugival az előző etetésnél, pedig rendet kéne rakni és takarítani, amíg haza nem jön. (Ráadásul arról is szó volt, hogy esetleg elé megyünk Hugival... :oops: :oops: :oops: :oops: )

Csak orsi777-nek írom (de a többiek is elolvashatják :lol: :lol: :lol: ), hogy hajnali négykor 10 perces fájásai voltak, háromnegyed hatkor meg már 3-4, plusz vécé felkeresés. Negyed hatkor indultak, fél hatra értek be és ez lett a vége. :wink:
Saját elmondása szerint nem a doki volt a béna, mert gátmetszést toláskor szoktak csinálni, hogy pont azért, hogy ne érezzék. Na, ő ezt nem csinálta.

Kép
Kép
200907?

Lorca: szerencsére nálunk nem kellett, úgyhogy nem tudom.
Igaz, az orrmandulaműtét után bő egy évvel a garatmanduláktól is megszabadították Nócit, és nálunk is csak ez hozta meg a jó eredményt.
(Az orrmandula-műtétnek annyi előnye lett, hogy kevesebbet volt beteg a Nóri)

Orsi: Rota ellen és is szeretném beadatni Vicának. A naggyal keresztül mentünk rajta, és nagyon megszenvedtük.

Csípőszűrés: nálunk 6 hetes korra mondta a védőnéni. Verziói:
A: Elvihetem Cellbe v. Sárvárra magánrendelésre, 6-8 ezer forint körüli összegért. Bejelentkezés nincs, beteg millió. Itt kifeszegetik, fizikálisan megnézik, 3 perc. (az út 15 perc)
B: Vihetem Szombathelyre TB alapon. Ingyenes. Be kell jelentkezni, de csak napot mondanak, időpontot nem. Szintén millióan vannak a betegek és 1/2 1-től ott ülhetsz, amíg valaki meg nem szán, vagy ítéletnapig. Szintén kizárólag fizikális vizsgálat szintén 3 percben(az út kb 50 perc)
C: Vihetem Szombathelyre maszekban (több magánrendelő is van, ebből egy idősebb doktornénit ajánlottak), Ár: 5+3ezer, bejelentkezés SMS-ben, rendelés általában délután, max fél óra csúszással. Fizikális és ultrahangos vizsgálat (az a +3ezer) kb negyed óráig tart. Viszont legalább 2 héttel előre be kell jelentkezni. (út kb 50 perc)

Kép
Kép]
hendegabi

lenne egy kis dolgom a városban. Egyedül vagyok itthon, vagyis Kismanóval, jól ki is találtam, hogy akkor megyünk együtt, kocsival, hordozóval. Megszopiztattam, rendbe szedtem magam, aztán megint szopi, pelus, felöltöztettem , beraktam a hordozóba, amire felcsillant a szeme, mert közben mondtam neki, hogy de jó lesz most nekünk, megyünk autókázni kettesben :roll: :roll: :roll: . Hát ki is mentünk az ajtón, mire hülyeanya észreveszi, hogy szakad az eső. Úgyhogy visszajöttünk :cry: :cry: :cry: és várjuk, hogy elálljon az égi áldás. Pedig már úúúgy rákészültem, hogy végre vezetek megint ( már több mint egy hónapja nem vezettem, elötte pedig napi szinten ), erre esik. Remélem gyorsan eláll. ÁÁÁÁÁ , de mérges vagyok, ráadásul ezt el kell ma intéznem mindenképp, 5-ig be kell érjek a Blahára.

Kép
ikoka7

Egy kis kiegészítés a sztorihoz: a 3 perces fájásoknál még nem folyt el a magzatvíz, úgyhogy burkot is kellett repeszteni.

Szint éjjeli sötétség van és ömlik az eső :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Nekünk is 2 hét múlva lesz esedékes az első oltások. Nekem azt mondta a dokink hogy azt vette észre hogy ha a két hónapos kötelező oltással adja be az agyhártyagyulladás ellenit akkor brutál magas láza lesz a gyerekeknek. Így ő azt javasolta, hogy igaz hogy azon a héten 2x kell szúrni, de viszont nem lesz semmi tünete a gyereknek. így nálunk kétszeri szúrás lesz, inkább mint hogy magas lázzal szenvedjen szegénykém, meg ordítson. És a rota ellenit is akkor kapja meg. Arra pedig azt mondta hogy csak hűtve szabad tárolni, olyannyira hogy már a gyógyszertárból is hűtve kell haza vinni, és a dokihoz is. Úgy hogy én azt úgy oldom meg, hogy jégaku közé fogom tenni, itthon be a hűtőbe, és amikor viszem a gyereket oltásra, akkor mi a doki lakására megyünk, oda viszem mindkét adagot, és ő elteszi a hűtőbe, hogy a következőre már ne kelljen szállítani.

Hallás vizsgálatra mi majd jövőhéten megyünk ha lesz doki, csípőszűrést eddig még nem mondták.

Holnap pedig én megyek a hat hetes kontrollra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Csípőszűrés.
Elvileg 6 hetes korban KÖTELEZŐ manuálisan. Azaz egymás mellé teszik a két kis lábát és megnézik, hogy a hurkák általi ráncoknak a másik oldalon is megvan-e a párja. Ha igen, akkor nagyjából okés. (Ezt otthon is meg lehet csinálni) A következő, hogy összteszik a két talpukat, a térdüket lefelé nyomják és a lábakat ebben a pozícióban teljesen feltolják és a két térdet lenyomják. (Magyarul abban a pózban csinálják ezt, mint amikor egy békának fel vannak húzva a combjai) Ez szülő szemmel brutálnak tűnik, de pár pillanat az egész, sokszor még csak nem is sírnak a babák, mert mire eszükbe jutna, addigra már vége is van. :wink: (Bátrabbak lájtosabb formában otthon is kipróbálhatják)

Nálunk a következő variációk vannak:
-Budai Gyerekkórház: a világ összes gyereke (+ szülők, babakocsik, cugehör) ott szorong egy nem túl nagy helyen. Elvileg időpontra megy az ember, de az csak jelképes. Ugyanis hónapokra(!) előre lehet csak bejelentkezni. (Manó kb. 2 hónapos volt. Huginál már akkor felhívtuk őket, amikor hazahoztuk a kórházból. Válasz: talán szeptemberre :shock: ) Pedig csak pár perces vizsgálat és gyorsan nyomatják. Elég sok gyereket elküldenek ultrahangra. TB támogatja.
(Én nem figyeltem oda, mert nem érintett, de ti kérdezzetek rá, hogy az ultrahangos szűrést támogatja-e a TB, mert valami olyasmit rebegett a véncsoroszlya dokinéni, hogy augusztustól fizetős lesz. Vagy mi...)
-Az általam korábban beszkennelt magán műintézmény általi csípőszűrés. Időpontra, várakozás nélkül, 6 rugóért. (De mivel egy teljes szűrés 12 rugóba kerül inkább azt csináltatjuk meg. Ez agyi, hasi és csípő ultahangot jelent)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!

Bond: Annyira helyesek , Manó teljesen oda van Hugiért :lol: :lol: az tuti. Szegény Boo :( . A gátmetszést én is éreztem, pedig nekem nyomáskor csinálta.
Breki:Teljesen át tudom érezni, hogy min mehettél keresztül, sajnálom :( , de már ott van kis hajas baba babótok és a lényeg, hogy egészséges :D . Mi Normaflore-t adunk neki, azt nem ismerem amit ti használtok, de megkérdezem a dokit hátha az jobb.
Pagika: Olyan édesek a kislányok :D , és le a kalappal előttetek, nagyon ügyik vagytok.
Tabati: Ejnye-bejnye. Én kíváncsi vagyok rá, hogy mi van veletek és szerintem mások is.
Csibe: Nagyon jó kis punk haja van fürcsi után :D .
Ancsurti: De jó , hogy írtál. Kitartás!!!!!!Hanga baba is egy cukorfalat :D .
Lorca: Szegény Nati :( ,neki is mennyi mindenen kell keresztül mennie.
Hendegabi: Köszi szépen a linket, én is akartam már könyvek után kutakodni, de így már sokkal egyszerűbb lesz :D .
Na tegnap 2 órás késéssel jött a dokinéni, első körben csütörtökig kaptunk haladékot kakira, de ma reggel hívott , a csütörtököt hétfőre változtatta, mivel, ez az aminosav alapú tápi annyira speckó, hogy minimális a salakanyag :shock: :shock: , azért figyelgessem Domit, ne legyen puffadt, kemény a hasa. Azt is megjegyezte, ha nem válik be a tápi akkor végbéltükrözést kell csinálni :( :( , mert akkor a belekben keresendő a probléma, nagyon remélem erre nem kerül sor. Nekünk 18.-án lesznek esedékesek az oltások, mi is beadatjuk Rota ellen is, bár úgy vagyok vele, hogy nem is tudom mi a jobb beadatni vagy sem , annyi mindent lehet hallani a ezekről az oltásokról. Vélemény??? Gabi: Most olvasom , hogy a Rotát hűtve kell szállítani :shock: :shock: , marha jó, nekünk ezt nem mondta a doki :roll: :roll: , még jó , hogy írtad. Ja és egy év után újra menstruálok, úgy hogy mondhatom le a talinkat a nődokimmal. Pedig olyan jól elvoltam mensi nélkül :oops: :oops: . Mondjuk nagyon erősen vérzek :oops: :oops: ez normális??azelőtt nem volt ilyen erős a vérzésem.
marietta1982

Tudja valaki tutira, hogy mi a fene virágzik most???? Egyfolytában folyik az orrom. :x :x :x :x :x :x Úgy érzem magam ilyenkor, mintha csak fél kezem lenne, mert a másikban mindig zsepi van. :? :? :? :?

Kép
Kép
200907?

Mission impossible: a gazdaságosság és a környezetvédelem jegyében utántöltőt veszünk, ha egyszer kifogyott egy flakonos cucc. De azután, hogy beleöntöttem a folyadékot, már sosem tudom úgy visszacsavarni a flakon tetejét, hogy az adagolója előre nézzen, ne pedig hátra (jobb esetben oldalra) (És ezt úgy utálom, kevés heppjeim egyike :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) Hogy a francba kell ezt csinálni!?????????????

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

Ez nekem is új, hogy a rota cuccot hűtve kell még szállítani is. Tőlem a gyógyszerész csak annyit kérdezett, hogy egyből hazamegyek-e. Azóta 0 fokon van a hűtőben.
Mennem kell, mert a gyerek lefosta Apát megint! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tisztába teszem őket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Sziasztok

Tegnap be kellett mennem a kórházba,mert megint 39 volt a lázam. Megszondázták a sebem és felírtak antibogyót. El vagyok keseredve :( Tejem alig-alig,fájdalomból viszont kijut rendesen..és akkor még le sem írtam a szülésem történetét..az is faca volt..
Vendég

Bond:PARLAGFŰ :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

Tike? Egyben vagy csak nem jelentkezett?

Lorca, fül-orr-gégében jók vagyunk, csak kérdezz!

Az orrtükrözés szerintem endoszkópos vizsgálat. Első egy alapos orrfújás. Jobb esetben érzéstelenítő orrspray-vel befújnak az orrlyukába - rutinosabbaknál, mint Martin már érzéstelenítés nélkül megy, és bedugják a világító végű endoszkópot. Ez hideg fény, tehát nem éget neki. Az endoszkóp lehet flexibilis vagy merev rúd - na, elég brutál ezt nézni, meg hogy milyen sokat dugnak be, de orvosa válogatja kinek melyik fekszik jobban. Van ami képernyőre van kötve és Te is látod mit matatnak. Ez nem funkciós endoszkóp, tehát nem vágnak vele csak kukucskálnak.

Utána kihúzzák, az egész 1-2 perc és a gyrek megkönnybbül. Ha izgága, akkor vedd az öledbe és rögtön szóljon, ha fáj.

Jobbulást, csak nem nőtt vissza az orrmandulátok, és csak nincs polipotok.

Éva

KépKépKép
agmano

Helló!

Bocsi, nem reagálok :oops: .

Azt hiszem kezd elromlani a gyerekem (vagyis elrontottuk :oops: ) :? . Egy ideje nem hajlandó magától elaludni, csak cicin, vagy (baba)kocsiban. Szóval itt az ideje komoly szangciókat bevezeni! Első körben el kell érnem, hogy ne szunyáljon be a cicin (ez az imént sikerül: amikor úgy éreztem már csak cumizik, lecsatlakoztattam, és igyekeztem elterelni a figyelmét :wink: ). A következő (nehezebb) lépés, hogy önállóan elaludjon. Megpróbálom a Suttogó módszerével, mert azt olvastam neten, hogy ez a része sokaknál bevált...

Aztán lehet, hogy be kéne vezetnem a komplett 4É-módszert amíg lehet, mert én nem akartam "igény szerint" létezni, de most ott tartunk, és láthatóan nem jó se neki, se nekünk!!! A Ferber-módszerrel pedig nem értek egyet, és alkalmatlan is vagyok rá!
Mivel ugye stréber vagyok ( :wink: ) szeretek alkalmazkodni valamihez, az pedig tény, hogy a babáknak (is) szüksége van a napirendre. Eleinte úgy gondoltam, tudok annyira ösztönös lenni, hogy "mit nekem módszerek", anélkül is lehetek következetes, de nem :oops: . A fiam ellenben nagyon is az ( :lol: ), és elejét akarom venni annak, hogy "hülyét csináljon belőlem".

Ti alkalmaztok bármilyen nevelési elveket? (Igény szerint, Ferber, Suttogó, Picik és kicsik...)
A Suttogóból bejött valakinek valami? Mert nekem amúgy nagyon szimpi, és tökre egyetértek a nézeteivel.

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :lol:

Nektek is olyan sz@r napotok van, mint nekem? :( Nem tudom, mi van ezzel a gyerekkel, de alig akar enni :( Két perc alatt simán bealszik a cicin, de ha berakom a kiságyba, persze bömböl /most akarom beleszoktatni/. Viszont ha kiveszem, újra cicire rakom, ismét bealszik. Eddig fél óra alatt bírt enni 30- at, ami lóf@sz :( Az időjárástól ilyen? Alig eszik egész nap, csak fosik :( Mit csináljak vele? Adjam neki cumisüvegből? Pont azt akarom elkerülni, hogy hozzászokjon :(

Kép
agi125r

dodi: én nem ismerem ezeket a nevelési elveket :oops: De mint látod, a nem létező nevelési elvem sem vált be :( Éhenhal ez a gyerek, vagy én őrülök meg... :roll: Lehet, hogy utána kellene néznem az általad említett elveknek.... :)

Kép
agi125r

Agi125r
Én ma kicsit csusziztattam az etetéseket, mivel kötött programunk volt, meg is van az eredmény: alig aludt napközben, egész este bömböl (most vagy 10 perce ájulásszerűen alszik, amikor lassan fürdetés). És délután is 2 óránként kérte a kaját, ahogy délelőtt adagoltam neki.
Szerintem az enyémet a szél zavarja nagyon. Múltkor is nagyobb szélben volt kissé zabos. Na, és én is arra vagyok a legérzékenyebb. (általában csak rossz közérzetet okoz, de most gondolom a fáradtsággal együtt, még az izületeim - elsősorban a térdeim - is fájnak, hátam be akar szakadni)

Bond: említetted az új melltartót.
Kérdezném így általában a szoptatós anyukáktól, hogy ki mit hord!?
Csak szopis melltartót, semilyet, vagy hagyományost, vagy vegyesen?
Nekem is fáj a hátam - gondolom a megnövekedett melleimnek, a sz@r, tartásnélküli melltartónak és a rossz, görnyedő testtartásomnak köszönhetően.
Viszont nem merek, csak szopis melltartót hordani, mert azt olvastam valahol, hogy a hagyományos - merevítős cicitartók (aminek van tartása) merevítői megnyomhatnak olyan pontot a melleken, ami gyulladáshoz vezet, illetve a tej pangását, apadását is okozhatja. Részint marhaságnak tűnik, de mi van, ha mégse az???

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok
Bocsi a zavarásért!
Kicsidodi
Először is csodaszép hajasbabád van,gratulálok hozzá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Én alapvetően csalódtam a Suttogóban,de a 4É az nagyon bejött a 2 kislányomnál.Én sosem voltam híve ennek az igény szerinti dolognak,nyilván azért,mert 2 pici babám volt/van és nem akartam 2 különböző napirendet,mert tutira meghülyültem volna. :lol: :lol: :lol: Szóval ehhez az egyhez ragaszkodtam,illetve próbáltam egy állandó napirendet kialakítani,amibe +,- fél óra még belefér.Nekem ez nagyon sokat segített. :wink:

És Boo,gratulálok,végre találkoztál kis Zsirivel :D
Vendég

Sotske!

Köszönöm a dicséretet és az infót :wink: . Elvileg holnap anyu visszajön még pár napra, szóval megpróbálunk akkor "átállni", mert így hármunk idegszálait lehet nyűni, és talán így tovább bírjuk :lol: :lol: :lol: . Amúgy azt olvastam,hogy 6 hetes kor alatt 3 nap alatt bármilyen rossz szokártól meg lehet "szabadítani" a babákat, és sztem ez tényleg így lehet, mert hihetetlenül alkazmakodó(ak) még.

Amúgy azért is akarok átállni, mert ébredés után ugye egyből kajátkövetel a pindur,de azon be is alszik. Ha viszont nem, ébren akar lenni, akkor a következő etetésig fent van, és addigra hulla fáradt, vagy ha már fárad üvölt a ciciért, hogy azon alhasson el, de mivel mondjuk egy órával előtte evett, túleszi magát, amitől bukik, meg csuklik... A cumi meg nem jön be neki, kiköpködi, és ordít. Szóval be kéne arra állnunk, hogy ébredés után kaja, utána peluscsere, játék, nézelődés, és végül alvás egyedül, saját ágyikóban :wink: .
Örülök, hogy nektek bejött, így egre optimistább vagyok :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo küldött mms-t, holnap jönnek haza :D !
Zsiri nagyon édes, sztem apára hasonlít inkább :wink: . Sajnos én nem tudom feltennia képet telóról :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nálunk a helyzet változatlan. Délután háromszor szopizott, szinte csak akkor volt fent. Tündéri kis baba, biztos, hogy ez az idő így hat rá.
Nem akarok többé olyan megeleget, amilyen hétvégén volt !!!!!!!

Kép
Kép
orsi777

Dodi

Nem lehet, hogy Anyukád hiányzik Botinak? Mióta nincs Anyukád veletek?

Kép
Kép
orsi777

Dodi
Ilyen nálunk is volt,hogy kaja közben elaludtak,aztán kb. fél órát szundiztak és megették a maradékot.Mert még kicsik,hamar elfáradnak,de idővel elmúlik.Én nem komfort szopiztatnék,hanem próbálnám mással megnyugtatni.(tudom,ezzel majd sokan nem értenek egyet,de nem vagyunk egyformák :wink: )Pl. ének,kis seggrázás,meg fogja szokni,"tanulni" és el is fárad. :wink: Én egyszerre etettem a csajokat,aztán picit nézelődtek,volt járókánk,abba és arra tettem egy csomó csörgő,zörgő mindenféle színes dolgot és azt nézegették,majd mindig a kiságyba tettem őket aludni,így megtanulták,hogy ott kell csicsikálni. :lol: :lol: :lol: :lol: És szerencsére a mai napig nincs gond az elalvással.2,5 hónapos koruk óta átalusszák az éjszakát,a kiságyban,egyedül alszanak el-Noám van,hogy a "hinta-palintát" dúdolja és így altatja magát. :lol: :lol: :lol:

No,de nem akarok itt okoskodni...
Vendég

Orsi!

Anyu vasárnap ment el, és ez eddig eszembe sem jutott, de simán lehet, hogy anyu is hiányzik neki :shock: :D :D .

Amúgy nincs Botonddal gond, inkább velem (anyut is inkább én hiányolom :wink: ), mert ő zokszó nélkül elalszik cicin, és utána 3 órán át alszik. Mikor ébren van, szépen elnézelődik, éjszaka pedig vagy egyből visszaalszik, szóval valójában nagyon jó baba,és könnyű vele együtt élni :wink: . De én (mi) nem vagyok elég következetes, ő meg nem tiltakozik/zott az elkapatás ellen :roll: :lol: :lol: :lol: . Most még semmi gond nem lenne ezzel a "rendszerrel", de tudom, hogy idővel ez megbosszulja magát! Azért (is) jó, ha anyu itt van, mert amikor kezdek feszült lenni (amit nagyon megérez a baba), és már apa sem vethető be, oda tudom adni anyunak, és akkor mindketten megnyugszunk :roll: :wink: .

Sotske!

Nagyon ügyik vagytok (irigy :wink: ). Remélem nálunk is hasonlóan alakul majd, bár az éjszakákra alapvetően nem panaszkodom, meg amúgy sem (lsd. fent), csak ha már kaptam egy ennyire jó természetű babát, szeretném ha nem rajtam múlna a dolog... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?