Sziasztok,
No én aktív lettem volna tegnap, ha nem száll el ismét a kisregényem...(tudom, menteni kellene, de ki gondolná)
Zsuzsi, jó utat nektek ismét. Én már nagyon rég jártam Prágában, de imádtam. Egy hetet voltam anno és mindent megnéztünk, amit terveztünk, igaz Prága környékére már nem maradt idő. Annyira jó a hangulata az egész városnak.
Kata, ne szomorkodj, én Las Vegast mondtam le júniusban, ráadásul úgy, hogy Apa el is ment egyedül, hogy ne menjen veszendőbe az utazás.
Kérdezted, hogy megy a házimunka kisgyerek mellett. Nos, volna mit mesélnem...én mondjuk szerintem tök bénán oldottam meg az egészet. Blani másfél éves koráig semmit sem tudtam csinálni ha ébren volt, pedig nem nagy alvó. Rengeteg anyukát kikérdeztem ebben a témakörben, és arra jutottam, hogy hellyel-közzel ez a normális. Van persze, aki első látásra nagyon ügyesen megold mindent, de ha közelebbről megnézi az ember, a gyerek rovására. Nehéz megtalálni az egyensúlyt, (mert a gyerek balhézik, hogy vele foglalkozz) ugyanakkor azért neki is érdeke, a tiszta lakás, kaja, tiszta ruha stb. Majd meglátjátok nagy szerepe van ilyenkor Apucinak.
Nekem sokan modják, hogy Blanin nagyon látszik, hogy sokat foglalkozom vele, és az,hogy boldog, kiegyensúlyozott kárpótol a poros polcokért és a rendetelenségért a szekrényben. Elég fusztráló volt ez nekem különben, mert korábban olyan rendmániás voltam,hogy még a törölközők is méretre hajtogatva, szín szerint sorakoztak, mint a legjobb butikokban.
Jó lehetett a csobbanás a hűs vízben

Miért érezzük magunkat bálnának? (amúgy én is)
Edina, Dorka szorítok a cukorterheléshez, nem lesz vészes....

már megnyugodtam, hogy nem késtem le, csak hirtelen gondolat volt...
A sültszalonnát én is imádom
Jut eszembe, Zsuzsi, én is belehúztam. Hatalmas a pocakom és újra híztam is...már +6 kg. A vásárlással szerintem is ráértek szeptemberben...
Kata, köszi a linket, a múltkor kinéztem Blaninak egy poncsót, de egy darab miatt nem volt kedvem rendelni. Erről jutott eszembe, hogy a börzén is kintvan egy csomó angol turis, és nagyon jó árakon. Van olyan, ahol minden 300 forint és márkás, nem kopott dolgok. (nekem mondjuk az ilyen turizáshoz nincs érzékem, nekem ki kell rakniuk vaslva, hogy lássam, de tényleg nagy a választék)
Van kedvetek októberben egy közös börzéhez? Pocaktalálkozó?
Jóga: szerintem szupi, bár eleinte hülyeségnek tartottam, olyan lagymatag izének tűnt, sokáig tartott, míg rájöttem a lényegére. Tényleg nagy változásokat hoz, ha rendszeresen űzi az ember. (Apa szerint továbbra sem sport)
Kriszta, annyira jó nézegetni a kis ruhákat, én is imádom. Most már (tudjuk kislány) elő lehet venni Blani kis ruháit, és beújítani néhány új darabot.
Bugyi: én múltkor vettem párat, de nem vált be, továbbra is tangát hordok, mert azt szoktam meg. (nem szeretem, ha naciban látszik a körvonala) Amúgy nem hiszek a hasleszorításban. Akkor az izmok nem dolgoznak. Én az intimtornát preferálom, bár egyelőre elméleti szinten...azért kinéztem egyet itt a környéken.
Zsuzsi, mi nem költözünk, csak átalakítás lesz. A lakás elég nagy, de egy szoba és 1 fürdő kivételével minden egy tér, és most már szükségünk van külön hálóra és gyerekszobára.
Anyukád nagyon aranyos, biztos nagyon kíváncsi már az unokája nevére.
Edina, Dorka jelentkezzetek, hogy mi volt...
Szép napot mindenkinek!
R