Twist, nekünk úgy volt, hogy apa az első pillanattól ott volt, aztán amikor elrohantak Marcival a gyerekorvosok, akkor szóltunk a családnak. Én fél 2-kor szültem, apu még aznap meló után bejött, anyu és anyósék másnap, tesóm is valamikor talán másnap. De amíg vártam a ctg-re szülés előtt, egész nagy pereputtyok vártak, mert a lány a szülőszobán volt

És lécci-lécci drukkolj a lánynak, mert azt szeretnék.
Akkor jó kis elfoglaltságotok lesz aug. 20-ra. Semmi tüzijáték?
Henya, én nem voltam sosem, de a nagybátyámék rendszeresen járnak. Azt mondják, belehalnak, annyira fáj egy kezelés, de csak pár másodpercre. Mikor jönnek ki, már kutya bajuk állítólag... Jobbulást Neked!
Ilyen kádas-pelenkázót az összes bababoltban kapsz (Brendon, Minimanó, Elefáni stb). Én nem tartom túl praktikusnak. Ha kiveszed a gyereket a kádból, a pelenkázóra rakod általában kicsit masszírozni, öltöztetni. Az meg fürdés alatt ugyebár fel van hajtva, és nem tudsz rá előkészülni. Persze lehet, hgoy rosszul gondolom
Gyöngyi, a 4D sem 1000%. Egy ismerősömnek az elsőtől az utolsó UH-ig azt mondták, kisfiú, és végül kislány lett. Nekem most a 13. héten mondták meg, hüvelyivel. Marcival a 18. heti genetikai UH-n tudtam meg.