sziasztok!
Kata, szuper a body. Meg is lestem. Lehet, hogy én is bejátszom, ha elkészül időben... Imádom az ilyen egyedi ajándékokat! Hogy nekem eddig miért nem jutott eszembe!? Pedig férjemnek is gyártattam már többször ilyesmit. Na nem body-t
Kitti, Levid nagyon édes még mindig! Milyen kis peckesen ül az új járgányban!
Ági, annyira jók a szülinapos fotók! Kis néger lánykád olyan szép!
Dia,
Niki, köszönöm a mascarpones recepteket én is! Meg fogom próbálni!
Niki, örülök, hogy jól telt a bulitok Barnus szülinapján! Fotókat feltétlen dobj majd!
Mecsi! Köszi a köszöntést! Jó pihit neketek és viszont, nagyon boldog szülinapot! Puszi!
Barbi, kitartást az időjárást illetően is! Azért itt maradhatna még a kicsit kellemesebb idő. Legalább a szabadtéri szülinapozásokra tekintettel! Persze ezt a hőséget baromira nem bírom, de egy eső mentes nyár vége bejönne!
Velünk minden okés! Iszonyat tempóban járunk/kelünk! Tegnap voltunk Nonoéknál! Szuper volt! Jól érezték magukat a srácok. Persze a délelőtti nagy játszásban mindenki a vége fele már kidőlt! Ha lesznek fotóim, majd dobok. Én lüke otthon hagytam a gépem, szóval még kell kuncsorogni párat...
Tegnap vettem gyertyát a tortánkhoz! Ennyit beszereztem már...

Szégyen, de nem bírom összeszedni a gondolataimat...

Pedig nagyon fel kellene kötni a gatyómat! Már csak pár nap! Iszonyat hamar elment ez az egy év...
Na, megyek, eszem valamit! Jók legyetek! Nyaralni indulóknak jó időt, és kellemes pihit! És mindenki, aki utazik, vigyázzon magára nagyon!