A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 januári kismamák

Henya, én is rettegek az epiduráltól. Marcival fájdalomcsillapító nélkül szültem, az utolsó két fájás volt erős, de akkor már nem adhattak, hiába kértem. Szerintem most sem fogok kérni, elviselhető a fájdalom.. Hogy vagy? Jobb már a hátad/derekad?

Ldetti, mi nem vásárolgatunk. Egyetlen rózsaszín felsőt vettem eddig. Fejben már elkezdtem összeírni a listát, de szerencsére elég rövid :lol:

Kunert VIP. Én is azt akartam. Szerencsére kikérdeztem az ismerősöket, és kiderült, hogy nem bolygósítható a kereke. Szóval azzal befordulni az utcasarkon rettentő nehéz. Egyébként jó nagy, bőven elfér benne a baba, de én a bolygosítható kerekek hiányában lemondtam róla. Pedig nagyon széééép!

Zarja, szia, üdv köztünk!

Szcsm, de jó, hogy már érzed a mocorgást! Még pár hét, és apa is fogja :wink: A légzésre meg tessék koncentrálni a tornán, mert nagyon hasznos, sokat segít! (Ha minden igaz, jövő héten megyek már én is tornázni. Mondtam tegnap apának, hogy legyen szíves keddenként 6-ig hazaérni, hogy el tudjak menni tornázni. Azt mondta, oké. Hát én erre azért kíváncsi vagyok... :shock: ) A genetikai UH-t nem a saját dokim csinálta

Adrienn, gratulálok a kis Lucához! Jó, hogy mondták neked, hogy milyen fekvésű, nekem nincs a papíron, és elfelejtettem megkérdezni. Bár az utolsó pillanatban is megfordulhat bármelyik irányba...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi: én is gratulálok a jó eredményekhez és a tuti kislányhoz! :) Nagyon szuper az uh-s képed. Nekem is van, majd este vagy holnap felteszem. :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Sziasztok!

Adrienne, Hékás: örülök, hogy minden rendben volt! És két kislány! Juhéjj, lesz kinek udvarolnia a krapekoknak :wink:
Twist: tényleg 14 évet vártatok a babára? Atyaég, nem semmi!Annak idején a férjem is 14 év után jött össze a szüleinek! :)
Zarja: üdv neked is.
Hékás: de ugyanaz a két gyerek papája, ugye? :wink: És mikor lesz az esküvőtök?

Epidurál: én semmi jónak nem vagyok az elrontója, szerintem úgyis mindenki maga tudja megítélni, hogy mit szeretne és mit nem. Én biztos nem félnék se a szúrástól, se a lebénulástól, ugyanakkor szívesen átélném a la natura a szüléssel járó összes érzést! :)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Adrienn, gratula a kis Lucához és hogy jó helyen van a méhlepény és minden rendben. Nagyon szuper!!!:)
Vendég

Szilvánusz, ugyanaz az apa :lol: :lol: :lol: Amilyen lestrapált állapotban vagyok, másnak fel sem tűntem volna :twisted: :lol:

Ó, az esküvő még baromi messze van. Még 722 nap :lol: :lol:

Most pakolják a lebontott állványokat, zeng egész Zugló, úgy dobálják a vasakat. De felébred rá Marci, tuti megölöm őket :twisted: :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igen, 14 évet vártunk a babára. Mondjuk, sokat linkeskedtünk is. Kb. 1,5-2 éve próbálkoztunk kő keményen, akkor mentünk el Meddőségi Centrumba. Ott aztán tudtak is segíteni szerencsére. MÁr rég el kellett volna menni oda, csak azt hittem, hogy magától is összejön, csak várni kell. Meghallgattam az meseszép történeteket, hogy sosem volt gyereke valakinek és 40 évesen egyszercsak azt hitte, hogy itt a klimax, közben babát várt.... Én is erre vártam. Aztán rájöttem, hogy na, ez számomra baromság és inkább megyek cselekedni! És jól tettem, mert természetes úton sosem jött volna össze.

Szilvánusz, és milyen lett a párod, el volt kényeztetve:)) :wink:
Vendég

Hékás: az még majdnem 2 év! ez hogyan jött?
Twist: képzeld nem. Nekem is nagyon fura én meg nem merek rákérdezni, de sztem ők egyszerűen nem is akartak gyereket egyáltalán csak becsúszott, mert ha különben 14 évet várnak rá, és egy szem gyerek lenne csak elkényeztették volna kicsit, nem? Ők meg elég ridegek voltak vele és szigorúak, ami nekem teljesen elképzelhetetlen :)

Szilvánusz

Kép

Kép
szilvánusz

Hát mert sem pocakosan nem akartam férjhez menni, sem pici babával nem akartam férjhez menni. Így aztán kitaláltuk, hogy 2011. nyara :lol: De legalább van időnk megszervezni és kitalálni :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok lányok!
Brigi,Adrienne:Nagy gratula a kislányokhoz!!! :D
gyöngyi-30

Szilvánusz, na ilyen nálunk bizti nem lesz: már most totális kényeztetésben van:))) Nagyon szép kis szobája lesz, 2 kamionnyi ruhája lesz és 3 hordozója stb. stb. És mindkét nagymami nagyon várja a picit, sőt mindkét család, hiszen igazi kis csoda ennyi idő után. Már nem hitték, hogy nekünk gyerekünk lesz. Aztán láss csodát!
A párodat bár nem kényeztették, de te biztosan kényezteted, így aztán most már arany élete lehet!:))))) :wink:
Vendég

Adri, Cat, Henya köszi utólag is:))

Én ma voltam 18.hetin Hajdu Krisztinánál. Kislány lesz azt mondta:))
kriszti1976

hékás: szinte ugyanilyen az én eredményem is :) Gratulálok!:)
kriszti1976

Sziasztok!

Zarja,
Üdv köztünk :).

Twist:
Íme a gyakorlat:
Helyezkedj el négykézláb. Tegyél magyad elé egy nagy párnát, csípőből hajolj előre, fordítsd el a fejed az egyik oldalra, pihentesd a párnán. (fenék fent, has nem ér le, fej kényelmesen) A karok a fej felett pihenjenek a talajon. A fej és váll is legyen laza. Belégzéskor minél erősebben feszítsük meg a végbél záróizmát. Kilégzéskor lassan lazítsuk el. Ismételjük 12-szer. Ne kedvtelenítsen el, ha először csak kis mozgást észlelsz ki- és belégzéskor. Végezd ezt el minden nap reggel és este, akkor is folytasd, ha javulást érzel :).
Ez kismamáknak javasolják középidőre, ami alatt kb 16-34 hetet ír. Remélem használni fog :).

SZCSM:
Szupi, hogy már érzed a mozgást, ennél csak erősebben fogod :).
Köszi a kódfejtést :).

Adrienne, Kriszti
Gratulálok a Kislányaitokhoz :)

Hékás:
Akkor kezdhetitek a vásárlást :)

Ti hogy vagytok mostanában, mert én még a szokásosnál is hülyébb: reggel sikerült úgy elindulnom, hogy belülről bent maradt a kulcsom. Még a lépcsőházból gyors telefon Hercegemnek/Megmentőmnek, hogy most mi legyen. Hát nem dícsért meg, de mondta, hogy csak menjek a dolgomra (biztos módszer, hogy nehogy még több hülyeséget csináljak :)), szóval kicsit kelletlenül, de elindultam..ő meg elindult haza plusz telefonált gondoknak, lakatosnak, stb. De valaki vigyáz ránk, mert akkora mázlink volt, hogy a kulcs belülről nem volt rendesen a zárban, úgyhogy a másik kulccsal ki lehetett nyitni :):):) az ajtót :).
cat__

Sziasztok!

szilvánusz, twist, Gyöngyi, cat: Köszönöm a gratulációkat! :)

Kriszti: Gratulálok a kislányhoz! :)

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Kriszti

És hogy érezted magad Hajdú Krisztinánál?
Tényleg olyan alapos, mint mondják róla?
Hány percig tartott a vizsgálat?
Férjed bemehetett veled?
Ott kellett fizetni, vagy előtte még postára is kellett menni?
Az Istenehegyi Központban voltatok, vagy a Praxisban?

Hú! De sok kérdés! De nagyon érdekel, mert az ő véleményére akarjuk bízni, hogy legyen magzatvízvizsgálat vagy sem!

Köszi előre is, ha válaszolsz!

Trudi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára turorudi6 2009.08.07 08:01-kor.
turorudi6

Kedves anyukák, nagyon aktívak vagytok, alig bírok visszaolvasni a napi 9-10 órás munkaidő után (ki vagyok fáradva rendesen), de azért jobb így, mintha elkényelmesednék... Csak a butulás ne lenne :)

Nagyon örülök, hogy mindenki jó hírekkel jön vizsgálatokról, csak így tovább. Legalább nektek örüljek, ha az én látogatásom olyan messze van:)

Babócám hirtelen olyan aktív kezdett lenni; 2 nappal ezelőttig csak finom mozgásokat végzett, kézzel nem is éreztem, mert mire "odaértem", már befejezte... tegnaptól viszont elkezdett bökdösődni, lassan ráérősen, simán lehetett érezni kézzel is. Nagyon kellett mosolyogjam.

Jó éjszakát, zavartalan alvással.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Kriszti, gratulálok a kislányhoz :lol: Úgy látszik, ezek a csajok nagyon egyszerre fejlődnek, tuti egyszerre fognak kibújni is :wink: Végülis hol fogsz szülni? Eldöntötted már?

Cat, hát igen, ilyen a kismama-memória :lol: De valaki tényleg vigyáz Rátok (és a pénztárcátokra :wink: )

Nilszi, de jó, hogy jöttél, már régen jártál erre. Ugye milyen jó érzés? Apa is érzi már?

Brigi

Kép

Kép
hékás

A tegnapelőtt éjjel bökdösött, akkor nem akartam apát felébreszteni, mert nem tudtam, hogy hány bökés lesz (4 lett); tegnap este pedig nem volt itthon,... ma meg nem akar mozogni Babóca, pedig el sem mozdulok apa 2 méteres körzetéből :D ... várunk :)

Kép
nilszi

Jo estet!

Ne haragudjatok, most nem tudtam atolvasni alaposan mindent, de a kislanyokhoz gratulalok...!!! Holnap este talan lesz idom alaposan irni, csak most a csaladdal pletykaltunk egy kicsit :wink:

(Ja, egyebkent tatabanyai vagyok eredetiben :wink: )

Megvolt a vizsgalat: ugy nez ki, hogy egeszseges a kis kukacos... :wink: Apa repdes...apukammal meg is ittak az oromre egy par felest...mi lesz holnap :lol: Igazabol nem tudom mennyire biztos, mert szemben volt a kis gengszeter, de Gasztonyi doki nagyon magabiztos volt az egesz vizsgalat alatt, jo fej volt :lol:

Jo ejt mindenkinek es boldog pocaksimit!
Vendég

Francesca

Gasztonyi doktornál, az Istenhegyi Centrumban voltatok?

Trudi
turorudi6

francesca: Lassan átnevezhetjük a topicot eredetileg tatabányai kismamák 2010. januárjában szülnek :D

Te, ha jól emlékszem még a korosztályom is vagy... :)

Klári

Kép
claracroft

Meg is néztem: mindketten 76-osok vagyunk :)

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Kriszti: gratula a kislányhoz!

Francesca: gratula az egészséges kisfiúhoz!

Nilszi: jó hamar elkezdett úgy mozogni a Babód, hogy már kívülről is érezhessétek. Ez nagyon izgalmas!

A tegnap estémet sikerült jól besűrűsíteni: fogorvos, jóga, majd koncert. Utóbbit nem bírtam végigállni, 2x le kellett ülnöm. Jó fáradtan értem haza este 11kor, de azért még elvittem a kutyukat egy 20 perces sétára. Nem kellett altató, amikor lefeküdtem. 8)

És ma végre felszerelik a szúnyoghálót a hálóban a teraszajtóra, és fogunk éjszaka levegőt kapni, mert nem kell lehúzni a redőnyt! Potom 4 hónapja vártuk a szerelőket :roll:

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Csak bejelentkeznék, mint még egy eredetileg tatabányai kismama a zugolvasók táborából... 8)

Iszonyat jó ez a topic, nagyon jó fejek vagytok, tuti olvasnivaló minden napra. :wink:

Kép
noczi

Noczi

Örülünk, hogy felbátorodtál! Minél többen vagyunk, annál hasznosabb és izgalmasabb a topic!

Trudi
turorudi6

Üdv Noczi :)

Jól tetted, néha jó leírni a nyűgjeinket és az örömünket, nem csak másokét olvasni :)

Lányok ma este leutazom 3 napra a Balatonra, végreeeeeeee 8)

Csak vasárnap leszek netközelben...

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Nóczi, szia! azért ha átkeresztelitek a topicot, még írogathatok én is? Bár még életemben nem jártam Tatabányán :? :lol:

Klári, de jó lesz Neked! Ráadásul tök jó időtök is lesz, nem olyan kánikula. Pihenj sokat, és élvezd ki minden pillanatát!

Szcsm, 4 hónap???? Akkor tényleg megváltás lesz az a szúnyogháló!

Francesca, gratulálok a kukachoz!

Nilszi, mi volt este? Mozgott még Babóca?

Azt hiszem, ha Marci elaludt, csinálok egy friss táblát. Jó lenne látni, hogy hogy állunk most :lol:

Én ma olyan pocsékul vagyok... Annyira szédülök, hányingerem van, és görcsöl a hasam. Már vettem be Magne B6-ot, attól jobb, csak 30-40 percenként tör rám a rosszullét. Abból mennyit kell szedni, tudjátok?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás

Amikor a méhszájam már nagyon ki volt nyílva, akkor 3*2 Magne B6-ot kellett szednem. Ez az adag 6*48 mg, azaz kb 300 mg.

De a múltkor említettem Csermely Gyula könyvét, aki erről ezt írja:

"... 2006-ban az Egészségügyi Minisztérium kiadott egy szakmai protokollt Fenyegető koraszülés címen.A kiadvány nagyon színvonalas, bizonyítékokon alapul és jól használható. Ebből idézek:

A magnézium -sulphat nem hatékony a koraszülés megelőzésében vagy a szülés késlelteésében, ugyanakkor használata szignifikáns anyai és magzati mellékhatásokkal jár.

...Ha tehát valakinél csak alhasi keményedések jelentkeznek, de nincs valódi koraszülési fenyegetettség, az a legjobb, ha nem szed semmilyen gyógyszert."

Az én dokim, már nekem most (9 éve szültem) már nem is ajánlotta. Én kérdeztem rá, hogy szedjem -e, azt mondta, hogy nem árt, szedjem ha akarom. Pedig a méhszáj most 3100.

Tehát szerintem ne adagold túl semmiképpen. Inkább pihenj, ha tudsz. Marcit lízingeld valakinek.

Trudi
turorudi6

Hékás: mikor görcsölgettem/véreztem, a kórházban előírták a napi 3X2 szem szedését, és miután elmúltak a panaszok ráálltam a napi 3X1-re, szintén orvosi javaslatra. Most pl. két napja nem szedem, elfogyott, ma veszek. Érzem a különbséget. Persze eddig is voltak rossz napjaim, ha szedtem, ha nem, de így ingerültebb vagyok.

Lányok: van egy új, igen kellemetlen tünetem :( Éjszaka, mikor először felkelek pisilni, szinte csak görnyedve tudok kimenni, erősen görcsöl a hasam, és olyan érzés, ha felállok, be is pisilek. Aztán elmúlik, amint túl vagyok a WC-n. A többi éjszakai látogatásnál nincs ilyen gond. Nem mondhatom, hogy vesegörcs, mert akkor nem ott fáj, de biztos, hogy a wc-re járással van összefüggésben. Olyan, mintha két napja nem mentem volna wc-re. Ez már a 3. ilyen éjszakám volt. Mindig elmegyek lefekvés előtt, ami kb 11-kor van, és volt már, hogy fél egykor tört ez rám, tehát nem volt olyan sok idő. Ez már mindig így lesz???

Klári

Kép
claracroft

hékás: ahhoz, hogy átkereszteljük, még nem elég a 4 fő :D És nagyon hiányoznátok :wink:

Klári

Kép
claracroft

Na, csajok, kész vagyok. Megcsináltam a táblázatot, mert engem nagyon érdekelt :lol: Nem lett olyan szép, mint Heydie, de ezt nézzétek el nekem :lol: Átnéztem a beírásokat, remélem mindent észrevettem. Nézzetek már rá légyszíves, hogy Nálatok jó adat van-e.
Meg ha van már nevetek, írjátok meg azt is, beírom a táblába.

Turorudi, Bogyra, Szilvánusz, Monyo, Labkat, Mérnökasszony, Zarja felvettelek Titeket is, de elég hiányos a sorotok. Elkülditek a hiányzókat?

Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

:) Köszi, hogy fáradtál vele :) Én eredetileg kislányt szerettem volna, de nagyon, de ez ténylegesen nem volt benne a táblában :)

És szerintem Noczit is beleírhatod, bár szintén hiányosak az adatok.

Klári

Kép
claracroft

Hú, Hékás, köszi a frissítést. Remélem a szerkesztés kicsit elvonta a figyelmet a rosszulléttől.

Szúnyogháló: szerdán bementem az ablakosokhoz balhézni, majdnem csúnya vége lett, mert eltorlaszoltam a furgonjuk útját, és közölték hogy összetörik a kocsimat, aztán amikor telefont ragadtam hogy ezt lefényképezzem, akkor visszakoztak, majd rendőrt akartak hívni. Végül okos engd alapon elálltam az útjukból, és az üzletben kicsikartam egy ígéretet, hogy aznap kijönnek. Na, ez nem történt meg csak ma, de a lényeg, hogy megvan. Döbbenet, hogy ilyen cégek meg tudnak élni manapság. Nár mi is bedőltünk nekik, amikor több százezer ft-ért vásároltunk, nagyon készségesek voltak... :?

Clara: sajna nincs ötletem, mitől lehetnek a görcseid. Nálam úgy tűnik arrébb úszott a Bébi, mert ma már nem érzem folyton azt, hogy jönnek a barna macik...Mondhatni nagy felszabadulás ez az elmúlt néhány nap után... :wink: Egyébként jó Balcsizást, pihenj sokat!

Kép
szerencsemák

Hékás, nagy gratula :)

Kép
nilszi

Csajok, most jövök rá, holnap lesz az 1. házassági évfordulónk! Valamivel meg kellene lepnem a Drága Férjemet 8)

Kép
szerencsemák

Klári Nekem is szoktak lenni ilyen éjszakai görcsölések! De nekem egy myomám is nyomja a hólyagomat (pont ott van az a fránya kinövés) Szerintem nálad is arról lehet szó, hogy a babuci már nagyon nyomja a hólyagod, ha az tele van! Ezért is szűnik meg a fájdalom kiűrítése után. A rossz hír, hogy a szülésig valószínűleg ez nem változik, sajnos!
Hékás Aranyos vagy, hogy fáradtál a táblázattal, már nagyon kíváncsi voltam én is rá! Különben jobbulást neked, sajnálom, hogy még mindig gyötör az émelygés.
Szcsm Boldog évfordulót Kívánok nektek!

Most egy kicsit magamról:
Megérkezett a várvavárt integrált teszt eredménye!

Életkofüggő kockázat: 1:95
Down- szindróma számított kockázata: 1:100000 (negatív)
Edwards- szindróma számított kockázata: 1:16000 (negatív)
Velőcső-záródási rendellenesség számított kockázata: 1:320(neg.)

Az AFP eredménye:2,06MoM 52,4U/mL

Úgyhogy most nagyon boldog vagyok! Már csak a neme kérdéses, amit csak sajnos a jövő hét után aug. 19.-én tudok csak meg!

Nóra

Kép
fikuszka

Egyébként nekem az első férjem volt tatabányai!

Nóra

Kép
fikuszka

Fikuszka: ezek nagyon szuper eredmények! Gratulálok!

Kép
szerencsemák

Köszönöm a gratulációt! Csak az AFP eredményem magasabb egy kicsit, de amiatt nem aggódom, mert azt olvastam, hogy aki vérezgetett az első trimeszterben, annak gyakran lesz magasabb az AFP eredménye az átlagosnál.

Nóra

Kép
fikuszka

Plusz az AFP eleve nem túl megbízható, úgyhogy ilyen eredmények mellett főképp nem kell vele foglalkozni ;-)

Kép
szerencsemák

Sziasztok!

Hékás:
Köszi a táblázatot! :)
jobban vagy?
Nekem ideigleges görcsökre 3*1-et javasoltak, de eddig összesen háromszor ettem Magnát.

SZCSM:
Elkészült a szúnyogháló? Képzeld, hozzánk vasárnap jönnek ajánlatot adni!

Fikuszka:
Gratulálok az eredményekhez!!

Nilszi:
Sikerült közösen elkapni a mozgást?

Klári:
És ha máshogy próbálsz meg feküdni, akkor is ugyanilyen kellemetlen az éjszakai túra? Hátha más póznál a Baba is máshogy helyezkedik kicsit!
cat__

Kriszta Engem is nagyon érdekel a beszámplód Hajdu Krisztináról? A Praxisban voltál? Mennyibe került? Én is hozzá szeretnék menni. Mennyivel előtte jelentkeztél be?

Nóra

Kép
fikuszka

Clara, beírtam a kislány-vágyadat :lol: A 90. oldalra rakok majd fel új táblát, addig várom a javítani-valókat, meg a kiegészítéseket :lol:

Szcsm, a tábla létrehozás sem vonta el a figyelmemet :( Sajna csak félig ülő-félig fekvő pózban tudok megmaradni, elég kényelmetlen minden. A görcsök elmúltak, most konstans tompa fájdalom van, mint amikor összepréselem a hasamat. És még a rugdosás is kellemetlen érzés most, pedig elég gyakran jelentkezik Mincsi... Dühítő ez a cég-hozzáállás... Fizettetek, így aztán számukra már nem is fontos a jó image... :twisted:

Fikuszka, gratulálok az eredményekhez, ugye most megnyugodtál már? :wink:

Cat, vigyázz a redőnyösökkel, nehogy úgy járj, mint Szcsm...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hékás: kitartás, és jobbulást! Jön a hétvége, otthon lesz Apa, majd kényeztetni fog, és akkor biztosan jobban leszel!

Csajok, ki ez a Hajdú Krisztina, hogy mindenki ekkora érdeklődéssel van felőle?

Cat: remélem, nem budaörsi cég megy hozzátok felmérni :lol:

Kép
szerencsemák

Köszi a gratokat!Viszont mindenkinek!

turorudi

Hajdú Krisztináról:

Igazándiból se jó se rossz nem volt a vizsgálat.Nem tartott túl sokáig, a DVD-n rögzíti az időt, amit a vizsgálat után adnak, és azon még 10 perc sem volt. A 12. hetin Bátorfi dokinál voltam ugyanott és köbö 15-20 perces DVD-t kaptam. Ezen a mostani DVD-n gyakorlatilag semmit nem látok, pedig azért már tudom mit kell nézni. Nem tudom ez miért van, lehet a picim nem fordult úgy.

A férjem nem jött velem az Istenhegyi központban voltunk, mert ő ilyen "nemjövős":)))) amit én nem bánok mellesleg:))

De a 12. hetin úgy láttam a Bátorfihoz mentek be apukák, meg most is várakoztak ott pasik, szerintem ha egyikhez be lehet a másikhoz is. -egyébként hívd fel nyugodtan őket nagyon segítőkészek és kérdezd meg.

A fizetés a vizsgálat után a recepción történik, bankkártya, készpénz, egészségkártya........

De annak ellenére, hogy nem volt túl hosszú azért úgy gondolom, ő érti a dolgát és ha meg tudta mérni alig 10 perc alatt, minek húzta volna az időt?
Közben beszélt, mutogatott, ha kérdezel válaszol. Ő is kérdezett tőlem egy-két dolgot.
Még nem olvastam róla negatív hozzászólást. A méhszájat (a belsőt) is meg tudta mondani, hogy zárt a uh alapján.A külsőt nem látta. Egyébként tök normálisan válaszol mindenre ha kérdezel.

Összeségében, nem gondolom hogy felületesek lennének az ott dolgozó orvosok. Nem is engedhetik meg maguknak.
Szóval szerintem menj hozzá nyugodtan. Nem egy mosolygós csicsergős típus, de nem is ezt vártam tőle. Nem volt semmi hiányérzetem amikor eljöttem:)

Remélem kielégítő volt a válasz:)
kriszti1976

Hékás:

A Szent Imre van eddig betervezve, az Urbán Mártánál, de ő még nem mondott igent vagy nemet merthogy pont az ünnepek ugye......Szeptemberben kell mennem hozzá, ha addigra nem válaszol mást keresek.Én nagy gondban vagyok, mert a császáros szülés gondolata is foglalkoztat és ugye ott nem csinálnak"ilyet".

Én nagyon félek a szüléstől a fájdalomtól és néha azt gondolom lehet neki is jobb lenne császárral. De már elolvastam az összes érvet ellenérvet és nem tudom mit akarok, csak azt hogy félek.Itt úgy látom ez föl sem merül a többiekben csak én vagyok ilyen beszari:)
kriszti1976

Kriszti, nekem császár még nem volt, de nem is szeretnék. Igaz, hogy a kitolási szakaszt megúszod vele (ami azért nem olyan hosszú, valljuk be...), viszont hasi műtét, ami után a barátnőm és a tesóm szerint baromi erős fájdalmak vannak. Igazából azt kell felmérni, hogy mi a jobb. Fél óráig fájni, vagy utána napokig :?

Van olyan hely egyébként, ahol bár nincs akadálya a természetes szülésnek, ha a kismama kéri, császár van belőle?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Fikuszka: nagyon gratulálok az eredményedhez!!! :)

Hékás: szép munka, köszönjük! Most már a lányok is beindulhatnának, mert hogy fognak így feleséget találni a fiaink? :)
nicsak

Nicsak

Végül ,hogy döntöttetek a magzatvízvizsgálat ügyében? Ha jól emlékszem utoljára azt írtad, hogy a dokid rá akar beszélni!?!

Én is megpendítettem a dokimnak, hogy lehet, hogy nem megyek el a szúrásra, hát ő is elég ideges lett. Meg sem mertem mondani neki, hogy megcsináltattam a négyes tesztet. Szerintem ő sem bízik benne. Ahogy a szavaiból kivettem.

Ma egyébként meg is jött az eredmény, és szerencsére negatív.

Kriszti

Köszönjük a beszámolót Hajdú Krisztináról! Kb erre számítottam. Azt mondjuk furcsállom, hogy 10 perc volt összesen a vizsgálat. Te vittél oda valami aggasztó eredményt, vagy csak a korod miatt magadtól mentél oda? Ugye ha jól emlékszem te fogsz majd menni a Baross utcába genetikára?

Clara

Próbálj meg lefekvés előtt 3 órával nem inni. Hátha akkor nem kellene kimenni! Én soha nem megyek ki éjjel, mióta terhes vagyok és nő a babó, van, hogy kétszer is kell mennem. Ha hűvösebb van este és nem iszom sokat, akkor nem kell menni egyszer sem.

Trudi
turorudi6

hékás csak év vége felé töltöm a 33-at, úgyhogy írd csak szépen át 32-re.köszi:)
kriszti1976

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?