MABE, ÓRIÁS GRATULA!!!!GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK!!!!!
hgrita , hát télleg közel leszünk egymáshoz, haaaaa eccer végre sikerül minden hüle engedélyt megkapnunk ..
sajna nem tudjuk az ügyintézőnek azt mondani, h hozzuk a csááálááádot, mert minket nem vesznek komolyan, DE kisebbség tagjainak ennyi.. s már minden meg is van... sorry, nem akarok fajgyűlőlő lenni, de kicsit idegtépő, h mi lassan 2 éve pepecselünk rajta, nekik meg pikpak megvan minden, mert különben jönnek a fenyegetőzések, s a vádaskodások... sorry
és egy társasháznak a tetejére húzunk egy szintet, s a tetőt is lakhatóvá tesszük, tehát így lesz maaaajd két szintes belül a lakás...
a lépcsőzéstől azért félek, de pszt:)
bibi, megkaptam az üzit , köszi. ezek a cipők ortopéd cipők, úgy értem, h jóó hatással vannak a minik lábacskájára, vagy mondhatni , h szép és divatos és kényelmes cipők?
Bocs, csak télleg nem találom, h mit írtál róluk
És hüleség, h le akarsz lépni...
Süti, köszi a dícséretet:D
12 kilónál járok, de én azért bálnának érzem magam, s most sajnos eljött az a pillanta, h olyanokat kívánok ,amiket nagyon régen, s ezek pakolják a kilókat... (kakaóscsiga, túróstáska)... nincs nagy odafigyelés, de ha már nem szöktem 20 kiló fölé, akkor már igazásn tarthatnám a köv. 5hétben:D ja és a savam is elindult, úgyh szenvedek kicsit:(
Húúzós napod volt, ezt nevezem.. amikor nekem is sikerül ilyet végrehajtanom, olllan büszke vagyok, s aztán amikor leteszem a kuffert jövök rá, h jééé, ez milyen jó:D
astrid becsipogás, iszonyúú dühítőő!!
Vicger nagyon édesek a képek:D
cicke, üdv errefelé:)
Bobóka jó pihit Nektek, s tessék még összezárni lábacskákat:D
Mabe hatására én is éjszaka szülési lázban voltam..
De még van egy csomó dolgom, még nem jöhet ki KisGubacs:) vagyis, persze Ő dönti el, de azért ennyire befolyásolhatom, mint Anyukája, h értse meg, nemdebár?!:D:D
No, dugulok..