Jó regelt mindenkinek!
Elolvastam az utóbbi két nap termését, és már nem is nagyon lehet a hsz témákhoz többet hozzáfűzni.
Örülök annak, hogy itt kialakult egy összetartó és baráti csapat. Nem szeretném, ha ez szétmenne.
Ami a problémákat illeti, szinte mindenkinek van. Hol több, hol kevesebb. (nekem is) A szerencsésebb hamarabb kilábal belőle, de nem mindenki van így ezzel, főleg ha csőstül jön a baj. Ebben a topikban eddig az volt a nagyon szép, hogy az ember szinte gondolkodás nélkül írhatta le a problémáját. Volt, hogy már ez segített egy kicsit. 1-2 megértő hsz is sokat tud már segíteni az emberen.
Eszter ne haragudj, de én is ideírtom, gondolkozz, mielőtt olyat írsz, ami mást megbánthatna. Én is tudok hírtelen mondani dolgokat gondolkodás nélkül, amit azonnal megbánok. Ez itt azért más. Mielőtt elkülöd, el tudod olvasni amit írtál, és a félreértelmezhető dolgokat át tudod fogalmazni, kitörölni stb.
Na én is abbahagyom szegény Eszter szapulását, mert tényleg nincs itt, és nem olvassa. Jó ötlet, hogy szóljunk neki, amikor visszajött, hogy ne a háta mögött történjen minden. Én ezennel saját részről befejeztem a témát.
Lucus: táblához vannak újabb adataim:
kaja: már csak reggel, délben este, éjjel van anyatej (és egyébként amikor kéri ha éppen nyűgös) tízórai: tejpép vagy gyümölcs, uzsonna gyümölcs. (ki fogom próbálni, hogy rízts teszek az uzsis gyümibe, mert nekem sem bírja utána sokáig)
fogunk még nincs
kúszni még mindíg körbe- körbe, de már szédületes sebességgel
Új mozgásunk: ezt Balaton óta csinálja, négykézlábazunk csajok!!!!!

Bár még csak úgy, hogy felkaron támaszkodva, de a lábát már nagyon simán maga alá húzza. És hintázik.
Ezzel kapcsolatban kicsit azért szomorú vagyok, másnak már rég mászik a babája. Bár azért örülök is, kaptam haladékot, és nem kell folyamatosan utána rohangálni.
Ülés: még magától nem ült fel. Megtámasztva, kapaszkodva elég sokáig ül. Egyedül csak pár másodpercig, még keresi az egyensúlyát.
(mikortól kell tudnia egyébként önnállóan ülni??)
Mági, 2 hete vérzel? Én a helyedben beszaladnék a rendelésre akkor is, ha a dokim szabin van. Mire hazaér teljesen kivérzel, és sokkal nehezebben hoznak rendbe. (vérkép ügyileg)
Még mindig olyan gyogyit szedsz amit szoptatás mellé írnak fel? Mert úgy tudom, már nem szoptatod Bencét, és akkor sima gyógyszert is kaphatnál. (általában akkor van ilyen vérzés, ha nem elég a hormon)
Hol van ilyenkor állandó nőgyógyászunkVicky?

Én csak egy mezei szülésznő vagyok.

(tényleg mi újság Velük? Éppen merre kalandozhatnak most?)
Húha, tényleg a hóköszöntések!! Szóval isten éltessen minden 7 hónaposat!!!!
Tehát: Leventét, Esztert, Ágit, Sacit, Zilét, Milánt, Bálintot, Bencét, Violát, Zétényt, Julcsit. És a ma ünneplő Joelt!
Remélem senki sem maradt ki. Ha mégis, akkor sok-sok elnézést kérek!
Tényleg olyan hihetetlen, hogy most már mi vagyunk a nagy tapasztalt anyukák!

(7 hónap tapasztalattal

)
A Balaton tele volt terhes kismamával. Olyan hihetetlen volt, hogy előző évben még én is csak vártam Zsófit.
Volt egy kismama hatalmas pocakkal, megkérdezték tőle, hogy mennyi ideje van még hátra. Mondja, még két hónap. Akkora hasa volt, amekkorával én mentem szülni.
Judica: sajnálom nagyon, hogy elment.

Bíztam benne, hogy lehet rajta segíteni.
Nyaralásunk: valaki kérdezte hol voltunk. Zamárdi, Bocskai üdülő. Interneten rá lehet keresni. Szépek a képek az üdülőről. Kár, hogy nem mentünk oda személyesen is előtte.

Mindegy, jövőre sokkal jobb lesz, már lefoglaltam, és előtte meg is náztük. Így nem ér minket meglepetés.
Mi pedig szombaton voltunk megint Balcsin, tegnap meg állatkertben.
A tegnapi állatkert nem indult túl simán. Amikor odaértünk Zsófi már tök álmos volt, és persze nem volt hajlandó simán elaludni. Olyan sírást levert, hogy 10x leizzadtam mire elaludt. A végén már saját magát hergelte. Aztán meg aludt egy órát, vagyis azért többet szerintem, csak nem néztem, hogy mennyi volt.
De olyan édes volt, néha egy picit felébredt, amikor zajosabb volt az élet. Az egyik ilyennél felhúzta a fenekét, és így aludt tovább. Le is fényképeztem. Majd rakok fel képeket. Egyébként is akarok majd a nyaralésról betenni. Jó képek lettek.
Na megyek, mert már sok vagyok nagyon.