A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ja és mégvalami:

Hozzáteszem, hogy nem a BMC t hibáztatom ezért, ( nagyon "szeretek" oda járni )
hanem ezt a szemét országot, TB t meg az okosakat odafent, akiket bizti nem vág földhöz párszáz ezer ft.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Szia Heni77: Meddig kell a gyógyszert szedned? Mikor kezdhetitek a 3 lombikot?
Vendég

Sziasztok lányok! Kép Bocsi Lányok de ugynézki nem sikerült mert érzem a hasammat meg hogy jönn már egy pici!Majd jövök még!Pusza mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Kiss angyal: Igen, bár én nem a három pontosat csináltatta, nem tudom azt csinálnak-e itt. 0 és 120 perces vérvétel volt. Nekem eddig mindig ilyet csináltak és ez is szépen mutatta a dolgokat. Azért az oldalukon nézd meg, hogy nem változott-e az ár.

Rózsa: Ne mááár, annyira drukkoltunk. Még a babának is keresztbe tetettem az ujjacskáit. Remélem nem lesz igazad. :(
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Zsu!

Kb 2 hete kezdtem el szedni, és 3 hónap múlva tehát októberben kell visszamennem az endokrinológushoz, hogy megnézzük mennyit változott az eredményem, ( IR vérvétel) és, hogy kezdhetjük e a következő = utolsó lombikot.
Nálam az volt a gáz, hogy a terhelés hatására az inzulin nagyon dolgozott ( IR em van ) de hiába kellett sok inzulin, mert még így sem lett jó a cukrom se, mert az is magas lett 2 óra után.

Szóval, ha van rá lehetőségetek mindenképpen nézesse meg mindenki, mert ez nagyon fontos!!!

heni77

sziasztok!

én nem is akarom túlfeszíteni ezt a témát, csak annyit szögezek le, h én egyáltalán nem is vagyok kiakadva amiatt, h a bmc nem csinál nekem inzulin vizsgálatot, hiszen nagyon jól tudom, h endokrin betegségem van.
a bmc meg nem endokrin betegséggel kezel, hanem a meddőséggel, ami nálunk azért nem csak az ir miatt van (sajnos).
persze, ha megcsinálják, az tök jó, de tény, h ők nem erre specializálódtak. (sőt, sok nőgyógyász semmit nem tud erről a betegségről még ma sem, mert nem oktatják őket)

angyal!
én is a mensbe mentem! jó helyre kerülsz, ha oda mész, de őszintén kívánom, h ne legyél ir-es!!!!!!!

heni!
egyetértek veled! nevetséges, h rajtunk kívül minden európai országban alap dolog az ir vizsgálat. ráadásul a metért való harc sem semmi.
én még azok közé tartozom, akinek a háziorvos még a betegségemet igazoló lelettel és endokrin orvos ajánlással sem volt hajlandó felírni a metet. hónapokig harcoltam vele. talán egyszer könyvben fogom leírni a kálváriámat, mert megérné :lol:

rózsa!
szurkolok, h rosszul érezd!!!!

babszika

Sziasztok!!

heni77 kérdezd meg légyszives a Westenben dolgozó barátodat,hogy mikor dolgozik. Küldenék neked valamit!!!!!

Zsú

Kép
Kép
colin

Eszti!

Húúú micsoda szép szakmád van :D Közel a rózsaszín álomhoz..... :D :D
Kérdezted hogy állok: 6 inszemet végigcsináltuk, majd következett az 1. lombik, aminél kimutatták hogy terhes vagyok, aztán mire mentem volna a 2 hét múlva lévő UHU-ra, megjött :cry:
Most éppen a 3 hónapos szünetben vagyok és utána folytatom, kb aug végén. Iszonyatosan megy az idő, már olyan mintha tavaly lett volna......
Nekem csak olyan szurikat írt fel a dokim, amiket hasba kellett adni. Végén már oda szúrtam, ahol szita volt a hasam, mert tudtam hogy ott nem fáj :D :D
Leszívás után hamar vissza is adják a manókat, le is fotóztam őket anno a monitoron, még nem töröltem ki. 4 sejtesek voltak
Nagyon drukkolok, hogy sikerrel járjatok

Hali Lányok!
Inzulinos, IR-es témához: szerintem azzal nincsen semmi baj, hogy valaki megnézeti magát és legalább megnyugszik, hogy esetleg nincsen ilyen problémája. A BMC-ben gondolom akkor nézik meg (habár ehhez nem értek) ha valami alapos gyanú merül fel. De ha valaki el akar menni magándokihoz megnézeti, inkább nézesse meg. Babszika fotói magáért beszélnek.

Babszika!
Sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry: Nem maradtak fagyasztott embrikéid?

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Szia Colin!

Aszem minden nap dolgozik, kivéve hétfőn és kedden, akkor szabadnapos! Pont most volt itt nálam vásárolni és ment dolgozni :) Milyen véletlenek vannak!!!!
Ne csináld, mit akarsz küldeni???

heni77

Babszi!

Ja, én is előre aggódtam, hogy mi lesz, ha elfogy a gyogyim, de ez a doki akinél voltam tök jól kiszámolta, hogy még azelőttre hívott vissza, hogy elég lesz.
Na ezt jól megaszontam.

Szóval 3 havi adagot írt ki, és addigra kell pont visszamennem hozzá!!!!!
Most nem emlékszem, te most megnézetted újra mielőtt elkezdtétek megint? IR beteg vagy még mindig, vagy már kigyógyultál?

Puszi

heni77

rony!
sajnos a 3-ból egyik babácska sem fejlődött jól. így nincs egy fagyibébi sem. :cry:

heni!
én most nem nézettem meg az ir-emet, de legutóbb a terheltem a 386-ról lement 25-re
szedem továbbra is a metet, és bár most én is visszaszedtem 10kg-t, azért remélem, h a szünet alatt egy 5-ös lemegy. :wink:
de egyébként ma már nekem is felírja a házidoki... kénytelen :lol:

babszika

Helló!
Kép

Zsu:
Örülök, h. tegnap sikerült feldobnom egy kicsit:)

Rózsa:
Szerintem volt v.mi a levegőben - ha már többen panaszkodtatok a rossz alvásra.
Azért én még suttyomban reménykedem, h. sikerült nektek...

Babszika:
Azannnya, micsoda nőci vagy!!! :shock: Ez igen! :wink:
Tök igazad van az IR-rel kapcsolatban! Nem ragozom tovább a témát (csak egy picit :wink: ), de nekem Szűcs doki volt az egyetlen, aki elküldött rá. Ha nem így lett volna, megcsináltatom magánba, annyit megér. Egyébként, ha nem fórumoznék, azt se tudtam volna, hogy létezik ilyen :roll: Annyira nincs a köztudatban, szerintem terjeszteni kéne, kampányolni mellette, mint pl. a cukorbetegség esetében is.

Kakti:
Biztos nem gondolta senki, hogy mi kérjük a vizsgálatot és az orvosok pedig elvégzik. Csak az IR-rel kapcsolatos tájékoztatás, tájékozottság hiánya is problema. Ha tudtam volna, hogy létezik ilyen, akkor már az első inszem előtt magánúton elvégeztetem. Nálam is az volt a helyzet, hogy a cukrom csodás volt, az inzulinom meg gatya... A sok hiába kiperkált stimus gyógyszerek áráról, a kötelező kellemetlen beavatkozásokról és a ráfordított időről már nem is beszélve. Tényleg sok ponton meg kéne reformálni az egészségügyet, talán egyszer ide is eljutunk.
Jó pihit és várjuk a képeket! :D

Eszter:
Milyen szép hivatásod van, úgylátszik ráéreztem :lol: Küldtem privit!
Konc doktor egyszer "bemutatkozott" :lol: már nekem, de nem hozzá járok.

Kiss Angyal:
Meglehet, h. lelki okok vezettek idáig, bár eléggé racionálisan gondolkodó ember vagyok e téren. No meg persze :D ikrek jegyű - tehát a másik énem hajlik a spirituális dolgok felé. Én meg majd jó összegyúrom ezeket a fejemben, majdcsak kisül valami. Ééés igen, az IR befolyásolja a babásodást :cry:
Hajrá szurik, szorítok neked! :D

Vicky:
Szerintem, ha neked jól esett a fürdőzés, akkor minden oké. :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Tavaly félidős terhes koromban meghalt a kis pocaklakónk. 8 hónapja próbálkozunk a harmadik babával (van már egy egészséges kisfiunk), ezidáig sikertelenül. Túl vagyok néhány vizsgálaton, de most már a meddőségi központba utaltak a párommal a korom miatt (38 éves vagyok, és még 40 előtt szeretnék szülni).
Információkra lenne szükségem:
- hol / hogyan kell jelentkezni
- mik a tapasztalataitok
- minden személyes vélemény, infó érdekelne.
Köszönöm szépen, sikeres babásodást kívánok mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Lányok:én úgy gondolom hogy mindenki nézesse meg magát magán dokinál ha valami rossz "érzése" van!bár hála istennek nekem nincs túlsúlyom de látjátok akár vékonyaknál is előfordulhat gond!
tehát ha megnézetjük magunkat, és nincs baj, saját megnyugtatásunkra végeztettünk el vizsgálatokat! inkább előzzük meg a bajt....

Rózsa:még nem feladni :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

én nem nagyon tudok már hétvégén jönni mert dolgozom!
az biztos hogy hétfőn én korán megyek már szerintem 7kor ott leszek bmc-be!
sting1982

lyly:Szia!sajnálom ami veletek történt ....
szörnyű....

szóval:bmc-be telón tudsz időpontot kérni :szám:0614584579
0614584580

nekem jók a tapasztalataim:csak nagyon sokat kell várni!rengetegen járnak ide !egy vizsgálat egy nap!
nagyon kedvesek, alaposak,(ezek saját vélemények, tapasztalatok)
ha vannak máshonnan leleteid azokat vidd majd magaddal mert ami még jó azt nem csináltatják újra veled!

most mennem kell!jah és legyél kitartó mert mire felveszik a telót.....
:lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Rózsám: még bízok benned :!: :!: :!:

Sajt: nekem tele volt ekcémával a kezem addig amíg a volt munkahelyemen dolgoztam...mindenféle allergiát mondtak,hogy ez meg az okozza,és 1 orvos volt aki vissza vezette nekem azt,hogy a stressztől van valószínű (nőgyógyász volt) ez az egész...eljöttem a cégtől és lám-lám 1 db hólyag sincs azóta a kezemen :lol:

hétfőn 1/2 11 körül fogok menni u.h.-ra,mert megyek inzulin vizsgálatra :D :D :D reggel 8 -ra :D :D :D
kiss angyal

Sziasztok!
tul vagyok a nagy takaritáson!de egyébként megjön!Éppen most már nagyon ugy nézki!Majd hétf.megyünk szerintem mink olyan 9ora körül megyünk lehet hogy lesz fél10is.
Kis angyal!
Lehet hogy össze futunk!
Böbém!
Jó munkát Neked!!!Vigyáz magadra!!Pusszancs!!
Sajt!
Te hogy vagy??Mikor kell neked menni???
Most el megyek mert a mosogépem lejárt!Pusszancs mindenkinek!

Kép
rózsa11

Lyly:
Üdv nálunk, gyors pocinövesztést! :lol:
:cry: Iszonyú ami veletek történt, őszintén sajnálom, hogy át kellett élned...
Remélem már teljes gőzzel koncentrálni tudsz az új gyerkőc fogantatására!
Sting jól írta, sokáig kell próbálkozni, de van amikor egyből sikerül a telefonálás :) Az előző terhességed spontán volt, vagy az is stimulált?
Ha ez az első "mesterséges" beavatakozás amire készültök, kell egy beutaló a Budai Meddőségi Centrumba (BMC).
Telefonon bejelentkezel, akkor kapsz egy időpontot amikorra viszed az addigi leleteket, vizsgálatokat, akár a párodét is (ha van ilyen). Általában hosszú ideig kell sorbanállni a recepcióhoz, szánd rá a napod felét, mert rengetegen vagyunk sajnos...
A leendő orvosod majd eldönti milyen egyéb vizsgálatokra van még szükség, majd ha ezzel megvagytok indulhat a stimuláció (inszemináció, vagy lombikprogram - amelyikre javasol az orvos). Sok sikert!!! :D

Ja! Én Szűcs dokihoz járok, nagyon meg vagyok vele elégedve, de szinte mindegyikőnk elmondhatja, hogy nagyon alaposak az itteni orvosok.

Pá Drágáim!
sajt@

Sting:
:lol: Drágaság! Kitartást a hétvégi munkához, nem irígyellek...

Kiss Angyal:
Bizony, ezt én is osztom, a stressztől sok randaság kialakulhat.

Rózsa:
A fenébe! Nem jó hírek... :cry:
Nekem kedden kell menni, nagyon félek...

Lyányok! Szívem szerint hétfőn mennék én is, mivel úgy látom nagy csoportosulás :lol: várható, de sajna nem érnék vissza 10-re a kezelésre, amire járok.
Jön valaki kedden?

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!
Látom még feszegetitek az ir. témát. Ha megírnátok nekem, akár priviben is, hogy magánúton hol lehet megcsináltatni, bejelentkezés, ár stb. nagyon megköszönöm. Ahogy olvasom amiket írtok egyre gyanakvóbb lettem. Én is folyton eszek ha kell ha nem, és mostanában igencsak rám jött pár kiló.

Szép hétvégét mindenkinek!!!
szöszi1977

Szia Szöszi!

A mensmentisbe meg lehet csináltatni, (http://www.mensmentis.hu/).Pontos árat nem tudok, de 3 pontos inzulin rezisztencia vizsgálatot kérj.Hétfőn én is bejelentkezek szerintem.
Vendég

zsu, szöszi: Miért is kéne a 3 pontos? Az szerintem drágább lenne. És akkor többször is szúrnak. Nekem itt legutóbb két pontosat csináltak és mások sem mentek be 60 perc után. Szeintem itt nincs ilyen. Most az árát sem találom, meg kell kérdezni, hogy csinálnak-e még ilyen vizsgálatot. Annak idején fenn volt a honlapon az ára. Kíváncsi leszek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sting, Sajt@,
köszönöm a válaszokat!
Mindkét terhességem spontán, 4 hónapon belül fogant, a második a szopi alatt... :D (terveztük)
A nagyfiunk már három és fél éves, a kicsi is teljesen eégszséges volt, sajnos, placenta infaktus miatt veszítettük el. Tehetelenek voltunk, ez hirtelen jön, mint egy valódi infarktus, és nem lehet kivédeni... Ráadásul a kicsi jóval nagyobb volt a koránál, az orvosok szerint 60 cm fölött született volna... :cry: A nagytesó is 60 cm és 4 kg volt... :)
Szóval azért utaltak most oda, mert a korom, az előzmények, és az, hogy van egy minimális mértékű sövény a méhemben, valamint a viszonylag hosszú sikertelen próbálkozás már indokolja ezt. Az én esetemben (mindkettő spontán, elég gyorsan fogant) a 8 hónap a termékenységi szintem (szintünk? a párom is megy spermavizsgálatra, mert korábban neki is voltak gondjai) zuhanását jelenti, holott a hormonjaim kitűnőek, a méhtükrözés negatív... Így nem tudom, mit javasolnak majd ott, de azt mondták, ott nagyon jó módszerek és vizsgálatok vannak...

A BMC a XI. kerületben van?

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Szia Lyly!
Üdv itt, szerintem a BMC az a II kerület a János kórházon belül van aszem a 9 sz. épület. Nem tudom ismerős vagy e arrafelé, a Moszkva tértől kifelé a Szilágy Erzsébet fasoron kell menni kb 3 perc onnan.

Sok sok sikert nektek ( is )

Ja amúgy szerintem nagyon jó helyre kerültök, nagyon "szeretek" oda járni, profi személyzet van, éa mindenki nagyon kedves is!!! Ja és sok intézménnyel ellentétben, minden vizsgálat, konzultáció, beavatkozás ingyenes, csak tényleg rengeteget kell várni.

heni77

Lyly: Diósárok u.1..János korház és azon beül van a BMC..
kiss angyal

Sajt: hogy áll a lakásotok??? befejeződtek a munkálatok?? :?:

Szöszi: küldtem privit :D

Rózsám: mi van veled?
kiss angyal

Vicky79: én azért mondtam a 3 pontos ir vizsgálatot, mert tavaly nekem is ezt mondta egy endokrinológus, állítólag pontosabb értéket ad, meg az egyik barátnőmnek is ilyet csináltak, és ez alapján írták fel neki a gyógyszert.Megkérdeztem a bnőmet, és a mensmentisbe volt ő is.Én ezért gondoltam, hogy jobb lenne a 3 pontos, de persze ez csak az én véleményem! :)
Vendég

Szösz: ment a privi :)
kiss angyal

Sziasztok
Csak be ugrok mert megyünk el.elég sza..l vagyok döl belölem mint állat meg nagyon hányingerem van.Majd hétfömn megyünk!!Legyetek jók kellemmes délutánt kívánok mindenkinek!!Bocsi de mennem kell!!!

Kép
rózsa11

Rony!

Húúú Ti aztán már mindent végigcsináltatok... :shock:
nekem is csak szurit irtak fel...az egyetlen dolog ami humánusan szedhető, a Femibion 800 terhesvitamin... :roll:
a pocim egy kisebb tűpárna, de tényleg ez a legkevesebb...csak legyen Pindurkánk már végre :)

A szakmám elsőre lehet hogy jónak hangzik, de közel sem annyira lányregényes...persze én imádom, de ehhez munkamániás idiótának kell lenni... az esküvő és rendezvényszervezés még relatív felüdítő feladat...a problémásabb dolog inkább a klubbok, zenekarok managelése, és a külföldi fellépők koncertjei...

Sajt!

:)
válaszoltam :)

Lányok...most kicsit elvesztem a részletekben...
felhívtam a kórházat, hogy megnyugtassam magam hogy most baj hogy nem jött meg a decapeptyl mellett, vagy nem...mire mondták, hogy ne foglalkozzak vele, mert van akinek megjön, van akinek nem.
tök megnyugodtam...aztán tegnap este megjött... :?
amit azért utálok, mert hétfőig nem múlik el, és így hogy fogják megcsinálni a vaginális UH-t?
állítólag így is megcsinálják, csak hát ez tök undi, nem?

nagyon para vagyok a napi több szuri miatt, de várom is...és ezt az ambivalens korszakot olyan rosszul viselem :?
Ti nem voltatok így ezzel?
hogy beadtátok a szurit, és már szinte vártátok a következőt? azt hiszem azért, mert akkor hamarabb telnek a napok? és akkor lényegesen közelebb kerülünk a punkciohoz, és a beültetéshez?
vagy én kezdek beleőrülni már ebbe a dologba? :oops: :oops: :oops:

pcos témában én nagyon kevés infoval rendelkezem, de azt gondolom, hogy a kórház felé a bizalom elengedhetetlen!!!
ugyanakkor olykor azt érzem, hogy annyira sokan vagyunk, és annyira "futószalagon" mennek a dolgok, hogy gyakran átsiklanak lényeges dolgok felettT
Én hallgatok a megérzésekre, és ha valaki úgy érzi, meg kell csinálni, akkor mindenképpen menjen utána...én így éveket vártam mire végre a sarkamra álltam és elkezdtem felpörgetni a dolgokat lombik ügyben...

Eszter :)

eszter82
Budapest

Jajj én nagyon remélem, hogy megismerhetlek néhányatokat hétfőn...olyan jó lenne személyesen is, pláne ha már ennyien leszünk egyszerre... :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Rózsám:nagyon sajnálom.....
pedig annyira drukkoltam!!!!!!!

Kiss Angyal:azt hittem talizunk hétfőn de mint olvasom te későn jössz!
kár -kár :lol: :lol: :lol:

Eszter:Jól irtad a megérzések tényleg nagyon fontosak mert igenis hallgasson rájuk az ember!
én is éveket vártam mire eljutottunk idáig mert nem álltam a sarkamra de most már jó úton vaok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajt@:köszi az együtt érzést már csak a mai nap aztán hétfőn már nem dolgozom....
végre... :lol: :lol:

lyly:nem egyszerű a ti életetek sem....
nem is hallottam még ilyen infarktusról!!!!!! :oops: :oops:
de valami szörnyű még olvasni is...
de most már jó helyen vagy te is!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
sting1982

Halihó!

Lyly:
Bizony, jó kezekbe kerültél! Biztosabbat valóban a vizsgálatok alapján tudsz meg, szerintem hamar sikerülni fog! :)

Kiss Angyal:
Alakulgat a lakás, tényleg csak a konyhabútor ajtajait várjuk... :? és várjuk... és várjuk...
Addig nem tudok bepakolni, ezért addig kupi van, már nagyon unom, de a finisben nem adjuk fel!

Rózsa:
Lazább bládit kívánok, kicsit pihenj is! :)

Eszter:
Köszi a gyors válaszod :)
Az uhu-nál pedig nem baj, ha megjött. Ne izgasd magad, a dokiknak ez annyira természetes, mint nekünk a levegővétel. Ajánlom a nedves popsitörlő bekészítését, ha nagyon erős a bládiméri (az öltözőben uhu előtt egy gyors törlés és máris nem érzi magát olyan kellemetlenül az ember a doki előtt).
Egyébként bevett szokás (legalábbis az inszemeseknél), hogy a bládi 2. vagy 3. napján kell uhu-ra menni, én már nagyon megszoktam (sajnos). Egyszer a 3. napon alig véreztem és az előző dokim azt mondta, hogy "ez még nem vérzés, jöjjön vissza később!" Szóval no para! :lol:

Csajszik, úgy látom kedden magam :cry: leszek a BMC-ben - nektek meg jó randizást hétfőre! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Hazaértem.
Sajnos nem kaptam fotót, mert (mint a dokibácsimtól megtudtam) a János kórházban (és általában a kórházakban) azon csodálkoznak, amikor van papír az UH gépben! :? Szomorú...
Na, mindegy. Elvileg minden OK. 64 mm-es a kis manókám! Dobog a szíve rendesen. :) Holnap megyek a kombinált tesztre, a többi meg majd utána. Annyival spékelődött a helyzetem, hogy fel kell keresnem egy érsebészt, mert helyből visszeres a lábam, és ez csak rosszabb lehet a terhesség alatt, így meg kell vizsgáltatnom a dolgot. Azt mondta a dokim, hogy ha nagyon gázos a helyzet, könnyen lehet, hogy véralvadásgátlót kell majd szurkálnom magamnak... Onnan meg vigyázhatok, hogy nehogy megsérüljek, mert elvérzek... :)
Most megyek kipakolni, mosni, és pihenni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok!

Megérkeztem nyaralásból!!! Most csak beköszönök holnap vissza olvasok és jövök!

Andi

Kép
sztyopane

Hellllloooo Andi :D

holnap ha végeztem a BMC-ben hívlak :!:

pusssszzzaaannntttááásss :D :D :D
kiss angyal

Lányok,
nagyon szépen köszönöm a segítségeteket, és a drukkot! Kívánom, hogy ti is ielőbb gyönyörű, egészséges babákat ringassatok a karjaitokban, mert ennél csodálatosabb érzés aligha van a világon!

Kép

Kép

Kép
lyly

JÓóóóóóóóóóóó Reggeeeeeeeeeeeeelt Babanet! :lol:

Kakti:
Ezek elég vegyes hírek... Fránya viszér, monnyon le!
Azt nem lehet, hogy a kismamik visznek papírt a gépbe (megmondhatnák honnan és milyen típusú szerezzenek be...)? Amikor majd ott tartok, én szívesen vinnék, nehogymá ezen múljon a sztárfotó! A lényeg, hogy a picúr rendben fejlődik.

Sztopáné:
Végre! :lol: Oszt majd gyere, mesélj!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!
Jó kis évfordulós ajándékom van, úgy néz ki megjött :?
Pedig annyira bíztam benne, hogy 4.-re sikerül. Telefonáltam a BMC-be, hogy meddig használjam az Utort. Azt mondták amíg nem lesz erős a vérzés,mert hogy voltak már csodák.....jó annak akinek volt. Én szerda reggel megyek be, 17-én kellett volna. Most nagyon szomorú vagyok.
Kép
emeske

Szia mindenkinek!!!!!

Emeske:sajnálom nagyon! :( :( :( :( :( :( :( :( kérlek ne add fel !

lányok:ma bmc-be rengeteg ember volt!
Szücs doki szabin volt így a Skriba dokinéni nézett rám!

4db tüszőm ért!nem tom hogy !van egy 20as egy 18as egy 16os és egy11 tüszikém!ma még szúrok (én magam :lol: :lol: )és kedd repi és csütörtökön beülti!
szuper!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kakti:szia!pedig annyira vártam manókáról képet!
a lábaddal meg pihizz!de mondjuk a viszérrel nem sokat tudsz tenni!
de ha szúrni kell magad... anyám....az nem lesz jó!!!!
vigyázz magadra!

Angyal:nálad mizus?

Vicky:ti hogy vagytok ugye minden rendben??????

Rózsám:irj majd mi volt!

egyébként vártam hogy hátha talizok valakivel de nem tudtam reggel menni mint igértem csak 9,9.30körül!de nem is voltam netközelben hogy valaki adjon magáról infót miben lesz!
sting1982

sting: Gratula a szép tüszőkhöz. Remélem ez már tényleg sikerülni fog. Mi egészen jól vagyunk, leszámítva hogy nem jó a cukrom. Diétáznom kell és méregetni. Kezdek egész belejönni. De legalább nem fogok túl sokat hízni. Bár az olasz nyaralás még hátra van, ott nem biztos, hogy meg tudom majd állni, hogy ne kóstoljak meg mindent. De a baba szempontjai az elsők, szóval majd visszafogom magam.

emeske: Ha 17-én kellett volna visszamenned, akkor ezek szerint 1-jén volt a beavatkozásod? Ez időben jelenthet beágyazódási vérzést is, ha nem nő a mennyisége, hanem elmúlik. Én azért drukkolok neked ehhez a verzióhoz, bár az évfordulón jobb lett volna egy kis apás összebújás, mint a depi a vérzés miatt. De szerintem apa sem bánná, ha mégis a baba okozná. Nálam mondjuk nem volt ilyen, de sokaknál igen. Kezünk-lábunk csuriban.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi vicky79! 30-án volt az inszem. Szerdán reggel minden kiderül, holnap még nem tudok menni, éppen "Nyaralunk", áá csak pihi a telken,de a semminél ez is több. Persze örülne mindenki, ha a baba okozná, csak a gond az, hogy nekünk semmi sem megy egyszerűen, bár a nehézségekből etéren is elég lenne már.
Kép
emeske

Sziasztok!
Visszatértem a pihiből és ma már a BMC-ben kezdtem. Még nem olvastam vissza, de azt is hamarosan megteszem.
Nagyon sokan voltak ma is (Szűcs és Zeke dr. nem volt). 7:20-ra érten oda és a doktornő 11-kor hívott be. És a lényeg, hogy én is azok közé tartozom most akiknek az inszemből lombik lesz. :D
Azt tudom, hogy a bal oldalon van egy 24 és a jobb oldalon 2 x19;2x17;3x15; 14 és még sok kisebb ekkor már nem számolta tovább. Mikor kezdte sorolni már tudtam, hogy itt gáz van. Mondta is, hogy 8-as iker is lehetséges, ezért nem lehet inszem. Tehát 2 lehetőség van, lombik v. leállítani az egészet. Mondtam, hogy kérek 5 percet beszélek a férjemmel és visszajövök. Végül a lombik mellett döntöttünk. Remélem jól!! Volt utána vérvétel, kaptam még más szurit is. Így kedden, szerdán még megyek és pénteken lesz a leszívás. Ja eddig napi 1-et szurtam (azaz 7-et).
Lombikról nem tudok semmit. Most nézek a neten utána a dolgoknak. Kicsit ideges vagyok, mivel nem tudom mi fog történni és persze, hogy reggel még nem erre készültem. De nagyon remélem, hogy nem véletlenül alakultak így a dolgok és sikerülni fog!!! Most rohanok és eszek valamit, utána még jövök. :D :D :D
woody

Woody:szerintem jól döntöttetek :lol: :lol: :lol: :lol:
tuti siker lesz! :lol: :lol:
bár nem ismerem a folyamatot mi hogy zajlik de ha már benne vagy gondolom jobban átlátod!
ne idegeskedj!

egyébként én olyan 9körül mentem és hát nem is tudom mikor jöttem ki mert tényleg sokan voltak!miben voltál?láthattalak?
sting1982

Sziasztok lányok!
haza értünk remgetegen voltak!Azt hittem sose szabadulunk meg!A teszt negativ!Folytatjuk tovább ma már szuri és hétfön megyek.Majd jövök nagyon fárat vagyok!Pusza mindenkinek!!

Kép
rózsa11

Jó neked Woody, nekem 2-nél sose volt több sajnos. Milyen szurit kaptál?Hányadik inszemed lett volna?Kép
emeske

Rózsa, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. :cry:
Remélem, azért ez most már tuti siker lesz!

Emeske, ez lett volna a 2. inszem és Merionalt kaptam. Az 1-nél, pedig Menopurt, akkor csak 2 tüszőm volt.

Sting, én ott ültem a vizsgálónál a széken kb. 11-ig. Utána pedig a doktornő vizsgálójánál vártam a hormon eredményre (ott álltam). Fehér rövidnadrág és rózsaszín felső. Én találkoztam Eszterrel és Szöszivel is. :D
woody

Woody!
Nem te álltál meg a vérvétel szoba elött az ablak mellet??

Kép
rózsa11

Woody!
Én is merinolt kaptam most akkor valszeg te voltál háti zsákod volt?

Kép
rózsa11

Sziasztok!
Rózsa!
Sajnálom, hogy nem sikerült és azt is, hogy nem taliztunk.

Woody! Örülök, hogy tudtunk dumcsizni és sok sikert kívánok a lombikhoz!!!!

Kiss Angyal!
Mibe voltál? Nem láttalak.

Sting! Téged sem, bár azt sem tudtam, hogy kit kell keresnem.

Én is hazaértem. Tényleg rengetegen voltak és nekem is mint Woodynak érdekesen alakult a napom. Na én nem lombikozok, de reggel megrepedt a tüszőm és amikor végre 1/4 12 kor sorra kerültem megkérdezte a dr.nő, hogy elő tudom-e keríteni a férjem. Úgyhogy apa be, 1/2 1 re és 2 kor megvolt az inszem. Remélem, hogy most sikerülni fog.
szöszi1977

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?