Iringó :
Nem akarok okoskodni , de egyet értek veled a ne görcsöljünk a szoptatásos dolgon témában. Arra gondoltam, hogy majd miután hazajöttünk a kórházból és majd kijön a védőnő, akkor, azon a héten bérlünk egy mérleget. Aztán Zsombi szép nagy baba lett és a hazajövetel után problémáim lettek a sebemmel, rohangáltunk kötözésre, a mérleg meg feledésbe merült. Olyan természetes folyamat lett a szoptatás , mint a saját evésem és mivel minden pelus kakis-pisis volt bőségesen , ezért már nem is akartam mérleget.
De azért azt hozzá kell tenni, hogy a gyerekem mindig elégedett fejet vágott szopik után, édesdeden bealudt s ha sírt, ordított, akkor húzkodta a lábacskáit és küszködött, tehát tudtam, hogy a pocakja fáj.Ezen sem görcsöltem, tornáztatgattam/gatom ha küszködik a pukival, kakival, nem kellett semmi mást bevetni, illetve nem rohantam a gyógyszertárba. Pár percig nyomja , erőlködik, aztán jönnek a hatalmas rottyok.
Néha felmerült a "vajon mennyit eszik a kölök ? " kérdés, ilyenkor fejtem és sacc/kb. kitaláltam és "megnyugodtam", hogy eleget. Zsombi jó bőrben van, szép formás, hurkás baba, aki jól érzi magát. Nem is tudom, hogy milyen súlyú, mióta hazahoztuk a kórházból.

Viszont már kíváncsi vagyok, úgyhogy a héten bemegyünk a doktornénihez és megnézzük mennyit gyarapodott a kis dömperem.
Viszont, ha úgy éreztem volna, hogy nem elég a tejcsim neki, akkor biztosan parázósabb lennék én is , te is. Lényeg csajok, újdonsült Anyukák, minél többször cuppantsátok rá gyereket a cicire, mert attól aztán tényleg több lesz. Múlt héten Babócám többször akart cicizni, ennek az lett a következménye, hogy naponta 1* 2* , amikor kicsit tovább alszik, akkor úúúgy megtelik a cicim, hogy ilyen fejet vágok

, és nem csak érzem , de látványra is olyan mintha szét akarna csattanni.
Boo :
Mi nem vártuk ki a 2 hetet a mikor vigyük ki a gyereket témában. Sőőőőőt ! Ugye 4napot töltöttünk a kórházban, ahol folyton nyitva volt az ablak és huzatot kellet csinálni, hogy elviselhető legyen a meleg. Aztán hazahoztuk, másnap irány vissza a kórházba, mert betrutyisodott a sebem. Manót vinni kellet, hétfőn is , kedden is. Ekkor volt egy hetes, úgyhogy mi aznap estefelé, mikor enyhült az idő ki is toltuk kb. 1-1,5 órára. Élvezte, A lakásban alig volt levegő. X. kerületben lakunk a Mély-tó mellett, ott toszogattuk. A ligetbe simán kivinném már. Ja és soha nem öltöztetem be kint sem, ha rajtam vékony cucc van, akkor rá is egy bodyt adok vagy egy napozót. Van egy pelus a mózesben , amivel be tudom takarni , ha el kezd fújni a szél.
Húúú mennyit írtam, látszik , hogy alszik Zsombikám.