A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Megnéztem Lucus tábláját,
Benne vagyunk az 5 legkisebb súlyú díjban simán. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt!

Krisz: láttad a képeket?:-) Egy ismerősöm a fejemre "koppintott", hogy nincsen a gyerekekrő új kép úgyhogy összeszedtem magam és tettem fel. AZért fogyni lenne honnan sajnos :oops: . A gyerekek meg szerintem is rám hasonlítanak bár megmondom őszintén, hogy kissebbségben vagyok családi körben a véleményemmel. Szegény Somámnak kiesett már 4 tejfoga...alul kettő, fölül kettő, veszettül néz ki :lol: :lol: :lol: .
Én is láttam ilyet, hogy csirkemáj alma most, hogy mondod rémlik is. Lehet, hogy teszünk mi is egy próbát vele, hátha a pici szereti. Attól mert én nem vagyok egy nagy májas, ő eheti nyugodtan ha szereti.

Sajnálom, hogy voltak ilyen rosszul elsült nyaralások....mi Siófokon voltunk 8 napot ugyanott ahol tavaly. Tavaly nagyon bejött nekünk így most visszamentünk a fiúkkal. Nem volt zsákbamacska....

Zétény sem egy nagydarab, most érte el a 8 kilót...a főzeléket nagyon szereti aztán itt be is fejeztük. A gyümölcs nagyon ímmel-ámmal megy a tápszert úgy tuszkolom bele. A főzelék az fincsi :)

KépKép
peni

peni, mi még a 7-et sem értük el. :lol: Tegnap volt 6850 g.

Mennem kell, büdi jön a pelusból. :roll:

Kép
Kép
cs_erika

Peni: én írtam, hogy láttalak :D Csodaszép vagy!

Erika: mindig elámulok, mennyire hasonlít Zsófi Rád!

Lányok! Sárgadinnyét mivel adjam? (Jó tudom, kanállal :) ) Önmagában, vagy keverve más gyümölccsel?
magdolnasz

Erika: tényleg most vagytok 7 kg közelében? Dehát neked kislányod van :) . Nekem azért olyan nagyon fura, hogy Zétény ilyen kis "balerina" testű mert Soma fiam 7 hónaposan 11 kg vol. Teszem hozzá az nem volt normál súly nagyon dagi volt, nem is értem mitől....Viszont nekem nagyon tetszett, olyan jó kis húsos, hurkás lábikója volt...úgy imádtam gyömyöszölni.

A fiam állandóan feláll mindenhol....a járókában, az ágyban, a fotelnél....mindehol....én meg izgulokhogy mikor hol esik hanyatt vagy pof@ra......
Közben énekel: "tátátátátá, lálálálálálá", ha abbamarad az ének akkor visít olyankor futok megmenteni (a hanyatteséstől)..... :lol: :lol:

KépKép
peni

Magdi: én is írtam Peni képeiről. :wink:

krisz78

Jaj Magdi Te írtad, hogy láttad a képeket? De drága vagy...mire elolvasok 1-2 oldalt (általában ennyi lemaradásom mindig van) addigra kicsit összekavarom a dolgokat, hogy ki kivel-mivel kapcsolatban mit írt...de azért jó, hogy a végére össze tudjuk tenni a puzzle darabokat :lol: :lol:
Én még nem adtam sárgadinnyét Zéténynek.....talán valami olyannal kéne adni amit már jól ismer és szeret nem? Én úgy szoktam, hogy az új dolgot általában répával keverem először vagy almával mert az a kettő a kedvence a picúromnak.
Majd meséld el mit szólt a sárgadinnyéhez Nóra!

KépKép
peni

Jó reggelt! :)
Fiacskám negyed 9-ig aludt mellettem. :) Nem tudtam mozdulni tőle, mert a lábát a hasamra tette, de olyan jó volt a jó meleg puha kis tappancsát érezni :)

xania:
én is gondoltam erre, mi van, ha nem bírom a gyógyszert, de annak idején még 2000 körül én már szedtem fogigátlót 3 évig.. Igaz, a szervezet is változhat... :roll:

lucus:
jó pihenést nektek, várunk vissza! :) Eszembe sem jutott,hogy képet is küldjek Bencéről, na de majd orvosolom a problémát. A tábla nagyon jó! Sokat dolgozol vele :)
Jesszus csajok, az én fiam a legsúlyosabb.... :oops:

tetyk:
jajj de jó, hogy mondod a fekete ribizlit! Szörpöm ugyan nincs, de van jó kis noszvaji feketeribizli lekvárom! Már akkor mondta a néni, hogy magas a vas tartalma. Na elkezdem kanalazni! kösziköszi .)

Erika:
igen, most 2 hete vérzek, előtte volt egy hét pihi, de az előtt is véreztem, gyakorlatilag július hónapban összesen 20 napot... Dokim még szabin... Azt mondta még egy ciklust szedjek be, azt szerdán kezdem el. Remélem nem vérzek el addig... :?

Magdi:
A sárgadinnyét én almával adtam, de tegnap pl. körtével és barackkal kapta Bence.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Krisz: basszus, bocs!!!!! :oops: :oops: De azt miért nem láttam??????? Ennyire hülye nem lehetek!
magdolnasz

Na tényleg mindketten írtatok a képről...de jó, hogy láttátok őket....
Olyan lelkiismeret furdalás jött rám a hétvégén, SOmáról annyi fényképünk van...gyakorlatilag egész nap fotóztam amikor otthon voltam vele gyeden-gyesen...Zétényről meg alig van kép. Első gyereknél olyan "nagy szám volt" most már nem annyira.....DE mivel rájöttem, hogy ez nincsen rendben így a hétvégén csináltam sok új képet a fiúkról..meg a piciről is:-). A legtöbb képen SOma belógatja a nagy kobakját Zétény elé így a piciből vagy csak egy kar vagy csak egy láb látszik a legtöbb képen....dehát ez már csak ilyen:-)

KépKép
peni

Magdi, de jó, hogy ezt mondod! Eddig mindenki aki láta azt mondta tiszta apja. Majd teszek fel apás képet is. Kíváncsi vagyok mit mondtok.

Most töltöm a gépre a képeket, aztán kicsinyítek, és már teszem is. Lánykám éppen visszaaludt.

Mági, az biztos, hogy változik a szervezet, főleg szülés után. Általában akkor már nem szokott elég lenni az a gyogyi, amit előtte szedtél. Vagy éppen úgy dönt a szervezeted, hogy abból nem kér.
Elvérezni biztos nem fogsz amíg visszatér a dokid.
Jó türelmes vagy. Ennyit véreztem volna, apa biztos kitér a hitéből. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Csajok! Láttam, hogy Sziszi is, Erika is reagált a konfliktusra. Én már nem akartam, de most még valami kikivánkozik belőlem. Különbözőek vagyunk, más-más temperamentummal, problémákkal, anyagi háttérrel. Az természetes, hogy nem értünk egyet mindig mindenben. De ha toleránsak vagyunk, ha kicsit megpróbáljuk megérteni a másik helyzetét, akkor nem lehet baj. Tényleg jó ez a csapat. Én úgy gondolom, Eszter tanul ebből az esetből, és legközelebb átgondolja egy-egy megjegyzését. Biztos nem szándékos volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz78 2009.08.10 15:05-kor.

krisz78

Köszönöm! Tegnap kapott már dinnyét, mert anyósom mellettem ette és a lány kinézte a tányérjából. Egy darabot levágtunk, szopogatta, ha levált egy darab, azt elcsócsálta :) Szerintem ízlett neki. csak azt nem tudom, magában elég-e, vagy tegyek mellé almát????? Olyan bizonytalan vagyok, vagy mégsem? :D
magdolnasz

Erika:
Apával mindig mondjuk, hogy ez aztán a tuti fogamzásgátlás, így nem kell tartani bepottyant gyerektől.. Mi akartunk védekezni, hát most megkaptuk :lol:

peni:
ugyanígy vagyunk mi is, hogy Annáról tele vagyunk képekkel, és most valahogy kevesebbet csinálunk. Nekem is lelkiismeret furdalásom van emiatt. Meg pl. a babanapló miatt is.Annával vezettem, Bencének meg nincs babanaplója.. dee.. neki van pocakosnaplója! Ezzel talán kiegyenlítettem a dolgot... :roll: :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ja, Xania: a rizst simán főzöm, majd turmixolom. (nem bio, rendes rizs)

krisz78

Magdi:
írtam, hogy almát tegyél mellé ,de lehet barackot is

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: köszi! Majd kipróbáljuk 10óraira.

Erika: múltkor feltettél egy képet, ahol ültök, Zsófi az öledben. Na ott, tisztára Te vagy! De kiváncsi vagyok Apás képre is!

Krisz: pont ez a jó, hogy ennyi félék vagyunk, máshogy gondolkozunk, máshogy élünk, így ugyanazt máshogy látjuk. Csak tényleg oda kell figyelni, hogy ne bántsunk mást a más nézetünkkel. Viszont "eszmét cserélni" hasznos, akkor is, ha nem értünk egyet.
magdolnasz

sziasztok,

írtam egy csomót és elveszett :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: úgyhogy most csak egy kép, amíg lehiggadok :

Kép

Kép
vickybabe

Viki: de édes! Nagyon ügyesen ül!!!!!
magdolnasz

Peni, képet kérünk a 11 kilós Somáról!!!!!!!!!!

Kriszti, tényleg így van, Ágnes mindent pár nappal Levi után csinál - végül is pont ennyi van közöttük :lol:

Enikő, Mági! Megnéztem én is a decemberi képeket 8) jó lehetett a tali, jó sokan voltatok! Pont arra gondoltam, milyen fura, hogy ti "jártok" oda, holott nekünk kellene :lol: de én már nem váltok fórumot amiatt a 4 nap miatt :lol:

Kata, képet kérünk a kocsiról! Milyen lett végül? Martinnak tetszik?

Lucus, Kata, Sziszi, Katuska, Eszter! Jó nyaralást Nektek! 8)

Krisz, egyetértek a konfliktussal kapcsolatban. Pont az a jó, hogy ennyifélék vagyunk, így aztán lehet mástól jót (rosszat) látni, és tolerálni kell, hogy a többiek máshogy csinálnak dolgokat. Szerintem is jó kis csapat vagyunk!

Eszter, szerintem Te vagy a legfiatalabb anyuka a topicban, és kicsit jópár évvel ezelőtti magamra ismerek az őszinteségedben és a szókimondóságodban. A többit a lányok már leírták, remélem nem lesz harag :wink:

Tetyk, ablakpucolás :evil: nekem szerencsére anyósom mindig megcsinálja helyettem :lol:

Ercsi, gratula Zsófinak a négykézlábazáshoz! A nyaralást sajnálom :( előre ki volt fizetve? Jövőre biztosan sokkal jobb lesz!!! VÁrjuk a képeket!

Csajok mindenki volt már szülés óta rákszűrésen? Asszem ideje lenne időpontot kérnem, de nincs kedvem................

Kép
vickybabe

Lucus, köszi a táblát! Szerintem mi pályázhatunk a legkisebb súlyú fiú címre :lol: mit csináljak, annyit mozog, hogy szinte egyáltalán nem hízik... :roll:

Magdolna, köszönjük! :lol:

Kép
vickybabe

Tudjátok mi nagyon fura? Pl ez a kép amit Viki feltett gyönyörű Leventéről. Ahogy ránézek a képre...egy "nagyfiút" látok....és úgy érzem, hogy az én Zétényem olyan "kisbaba".........de mindegyik képnél így érzem...nem is tudom miért, olyan fura :) :) .

KépKép
peni

Vicky: mindig ámulok Levente nézésén! Olyan értelmes, szép kisfiú!
Én sem voltam még rákszűrésen. Nekem szeptembert mondott a doki a 6 hetes kontrollon. :roll:

krisz78

tehát a képek, bocs, de sok leszek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
cs_erika

Köszi csajok! :lol: anyai keblem dagad a büszkeségtől :lol:

Peni, nekem is nagyfiúsabbnak tűnik a képeken, mint ahogyan én az életben látom :wink: lehet Te is így vagy Zéténnyel!

Krisz, szept. is mindjárt itt van...nekem azt mondta, várjak ki 1 ciklust és utána menjek. Már volt 2, úgyhogy tényleg ideje lenne...

Kép
vickybabe

Ercsi, gyönyörű Zsófi! Ez a feltolt fenékkel alvás meg csúcs :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

ami 2x jött az véletlen volt.

Rákszűrés: nekem szülés után fél évvel mondta a dokim.
Én jövőhétre, vagy utána tervezem.

Kép
Kép
cs_erika

Vicy, köszönjük szépen!

Levente egyszerűen hatalmas! :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Erika: szerintem is rád hasonlít a lány. (gondolom, anyósod szerint meg tiszta apja :lol: ) Nagyon szépek vagytok! Jót nevettem a fenékfeltolós képen. Mindig így alszik Zsófi?

krisz78

Csak az utóbbi időben szokott rá erre az alvásra, és csak akkor ha felébred, és visszaalszik.
Vicky úgy gondoktam hogy hatalmas, hogy tényleg nagyobbnak tűnik.

Megyek itt a dédi, majd később jövök.

Kép
Kép
cs_erika

Peni, most már én is megnéztem azokat a képeket... Figyelj Leány, eddig az alapján amit beállítottál magadról egy kisebbfajta guruló dinnyének is gondolhattalak volna.... Erre tessék, kiderül, hogy egy gyönyörű nő vagy! Azt az irgumburgumát neki! :twisted: :D
Több önbizalmat kérünk (persze ezt most bagoly mondja verébnek, én is épp két napja zokogtam este egyet a férjemnek, hogy úgy szeretnék csak egyszer csak egy kicsi időre szép lenni) :oops:
kisbogacs

Viki: este előszedem a lemezeket amiken SOma picikori képei vannak és keresek egy 6-7 hónapos képet, hogy meg tudjam mutatni nektek Mr. Dagit :lol: .
Hány éves Eszter, ő a legfiatalabb anyuka a topikban??? NEM ÉN VAGYOK A LEGFIATALABB??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Hehe, jó vicc volt.

ZSÓFI szenzációs ahogy égnek álló popóval szunyál....fantasztikus!!! :lol: :lol: .

KépKép
peni

Vicky:
Milyen szépen ül Levente!!!! :lol:

Erika:
én is azt mondom, hogy Zósfi inkább rád hasonlít! Az az utolsó alvós kép...Mintha Bencét látnám.. :)

decemberi topic:
hát igen, én ott kezdtem, ugye eredetileg decemberre voltam kiírva. (igazság szerint sokkal jobban,otthonosabban érzem magam itt nálatok... valahogy kilógok a sorból, gondolom,mert én szültem ott a legkésőbb. Az minden esetre onnan rosszul esett, hogy én végig asszisztáltam mindenki szülését, én voltam a forró drót, érdeklődtem, hoztam a híreket, és amikor én kerültem kórházba, a kutya nem érdeklődött felőlem, egy topictárs kivételével senki sem reagált, hogy megszültem.. ez tüske maradt..)

Ma van a házassági évfordulónk ! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági: boldog évfordulót!!!!!

Erika: a szeme az apja, de amúgy szerintem Te vagy! Nagyon édes Zsófi!!!
magdolnasz

No, mire bepötyögtem egyetlen hozzászólást, egy tucatnyi másikat írtatok.
Erika, Vicky, Zsófi és Levente meseszépek!

Kire hasonlít? Lehet már meséltem, pár hónapja meglátogatott minket az első exem. Férjem már itthon dolgozott, s hogy ne zavarjuk őt, elvittük a sráccal a babát sétálni. Aztán Ágnes nyűgös lett, így a srác vitte őt az ölében, én meg toltam az üres kocsit. Jött velünk szembe egy csapat emberke, és leálltak a gyereket csodálni, majd megállapították hogy "tiszta apja". :lol:

MÁgi, boldog évfordulót! A gratuláció hiánya nekem is rosszul esne, de nem lehet hogy azért történt, mert mire szültél, már mindenkinek ott volt a baba és egyszerűen csak nem volt már annyi idejük figyelni az eseményeket? Emlékszem, én is épp csak hébe-hóba tudtam jönni szülés után, hisz olyan új volt még az anyaság...
kisbogacs

Kriszti: guruló dinnye....ez jóóóó Én magam egy gyakorló komplexusnagyker vagyok, bár ahogy olvasom a fórumot meg kell állapítanom nem vagyok vele egyedül :lol: :lol: :lol: . Én meg azért szoktam picsogni, hogy úgy szeretnék egyszer csak egyszer vékony lenni.....most is éppen diófagyit eszek...szóval jó úton haladok :oops: :lol: . :lol: na nem a vékonyság felé de a guruló dinnye státusz felé feltétlenül

Hányadik házassági évforduló Mági? Mi 400 éves házasok leszünk novemberben...ha megérjük.......

Erika: Zsófid gyönyörű!!! Nagyon hasonlít Rád de apára mégjobban :oops: 8) :lol: bocs, de tényleg.........

KépKép
peni

Kriszti:
biztosan ez is benne van, de ennek ellenére élt a topic rendesen...

peni:
ez a 7. évünk :) 10 éve ismerjük egymást, és hét éve vagyunk házasok :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági, boldog évfordulót!!!!!!!!! :lol: decemberi topic -hát igen, ez tényleg figyelmetlenség volt tőlük. De biztosan úgy van, ahogy Kriszti írja, hogy akkor mindenki a babázással volt elfoglalva...én sem nagyon voltam itt képben a szülés utáni hetekben...

Peni, ha fiatalabb lennél, mint Eszter, akkor Soma szerintem még bőven megrontás útján jött volna létre :lol: :wink:

na megyek, felébredt a királyfim :lol:

Kép
vickybabe

jaaa itt nem csak a topicos gratuk-ról van szóó, hanem amikor kórházban voltam,arról. Az előttem lévőkről mindig ment az érdeklődés, nyomtam az sms-eket, hogy ki hogy áll, és drukkolunk, hozzám meg nem jött, és kicsit rosszul esett akkor. Gondolom a hormonok is, de innen pl. sokan érdeklődtetek, és akkor nagyon jól esett :)

kész a cukkini Bencének.. Kiváncsi leszek mekkora ívben köpi ki.... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Viki: tényleg? Olyan fiatal Eszter? Hm....vagy én vagyok vén? :lol: :lol:

Mági: tényleg ez a 7. évetek? AZt mondják az a" Krízis év ". Nekünk bejött....bár végülis az elmúlt 3 év folyamatos krízis volt...szóval ha így vesszük semmi vész nincs ezzel a 7. évvel :wink: . Mi 2001-ben házasodtunk....
Ünnepeltek valahogy? Van valami "szokás" "ritus" vagy "rutin" amire ilyenkor sor kerül? A szüleim 33 éves házasok voltak májusban, ők a mai napig komolyan ünneplik magukat (vacsi, virág, pezsgő, wellnes hétvége, ajándék egymásnak) olyan helyesek :) . Az is igaz, hogy ők tényleg nagyon jól élnek együtt 33 éve...úgyhogy van is mit ünnepelni asszem:-). Egy házasságot jól fenntartani, jól "működtetni" egy idő után...azért valljuk be komoly meló... :oops: :wink: .

KépKép
peni

peni:
a mi kírzisünk tavaly volt, majdnem elváltunk, úgyhogy azt hiszem ez az év nem lehet olyan rossz :) Hiszen Bence is idén született..:)
Szokásunk nincs, általában elmegyünk vacsizni valahová, de ez ,amióta gyerek van, nem kivitelezhető. Tavaly előtt Apa meglepije Noszvaji nyaralás volt, olyan jól megszervezte, hogy csak akkor tudatosult bennem ,hogy mit is kapok, mikor odaértünk :lol:
Most főzök ,ha hazajön, akkor pezsgőzünk egyet, de előtte megvárom, vajon neki eszébe jut-e... :wink:
33 év... Húúú az nagyon szép idő együtt!! Meg is érdemelnek ilyen ünneplést :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sárgadinnye főpróba remekül sikerült! Belereszeltem egy almát, nagyon csúszott :) Csak elég híg lett.
magdolnasz

Peni! Tényleg itt sírsz, hogy fogynod kell, aztán tök csini vagy! És gyönyörű a kertetek!
Van ilyen, hogy egyszerre kihullik ilyen sok foguk? Szegény Soma! Remélem az oviba a szerelemi nem fordítanak hátat neki! :lol:
Nekem időben felhívták a figyelmemet, hogy a piciről is csináljal majd képet, mert többnyire a második, harmadik gyerekről kevesebb kép készül. És én igyekeztem, hogy később majd ne róják fel nekem! :lol:

Nyaralással kapcsolatban: lécci akinek tuti jó helye van tegye fel ide a címüket

Mági! Hány kg Bencéd?
Orvossal beszéltél már a vérzés miatt? Azért igyál folyadékot is rendesen. Ilyenkor folyamatába jön rendesen, vagy kevesebb jön?

Képzeljétek a riasztó szerelésekor a srác rálépett a gipszkartonra és az egyik gyerekszobába beszakadt. :cry: Úgy hiányzott most ez!

Vicky! De édes ez a nagyfiú!
Veled kellene beszélnem. Nem találom a távfelügyeletnek a számát, amit megadtál! Ma csörgetlek valamikor!
Négy nap miatt én sem váltottam forumot, csak hozzátok is becsatlakoztam! :lol: De már jóval szülés előtt. Igaz, hogy nem könnyű mindkettőt követni, de én mindkét topikot nagyon szeretem, így nem tudnék választani.
Tök renes anyósod van! Az enyém inkább az övét is megpucoltatná! :lol:
Nekem is mennem kellene rákszűrésre, de utazás miatt elmarad.

Erika! Nagyon jók a képek! Zsófi tündéri! Te nagyon csinos vagy. Irigykedem! :D
Szerintem Zsofi mindkettőtökre hasonlít.

És sikerült még az utazás előtt Milának concord ülést vennem. Úgy örülök!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Peni: diófagyi? Hmm. :wink: Én főzés közben egy adag tiramisu fagyit nyomtam le. Muszáj, na.
Akkor mi vagyunk a topic legfiatalabbjai? :wink: Én is annyi vagyok, mint te.

Mágnes: boldog évfordulót! (nekünk majd szeptemberben lesz az első - kicsit koraszülött a fiunk!!!! :wink: :lol: )

Kriszti: ez vicces. :lol: Ennyit a "nagy ki kire hasonlít" játékról. Anyósom a kórházba a férjem kiskori fotóját hozta bizonyítékként, hogy Ádám tiszta apja. (na ja, ugyanolyan kerek a fejük és ugyanott ritka a hajuk :wink: ) Azóta látszik, hogy a gyerek vegyes.

krízis év: hát, az előző pasimnál bejött. Bár kríziseltünk előtte is, de a 7. év betett. És én még hozzá mentem volna. :evil: Sőt alig vártam, hogy elvegyen, de neki esze ágában sem volt.

krisz78

Lányok, ismét kérdés! Volt valamelyik babónak nagyon száraz a bőre? Sógoromék 2 hetes babájának durván az. Kenegetik a fürdőkrémmel, de néha elég durván csúnya. Ötlet ez ellen?

Enikő: szeptember első hetében megyünk, utána beszámolok, hogy tudok-e címet adni, vagy úgy járunk, mint Erikáék.
magdolnasz

Sziasztok!
Sajnos nem tudtam visszaolvasni, tettem egy gyér kísérletet, de Eszter témánál inkább abbahagytam... majd újra próbálom. Az az igazság, hogy most elég c@rul vagyok ehhez a témához (is). Hétvégén vendégek voltak, egyetemi barátaink. Nagyon jól sikerült, viszont másnap reggeltől kezdve eszméletlen rosszul vagyok. Benyeltem valami fosós kórságot, szerencsére nem a kaja volt, mert másnak nincs baja. Viszont Sacikám is elég nyűgős, tekereg időnként, és tegnap 6 kaki volt, ami a hozzátápi óta példátlan, így attól tartok, ő is elkapta, csak valami enyhébb formában.
Lépegetés: Saci is lépeget, a járóka "bejáratánál" előre, illetve egyébként oldalaz. És felállt a fal mellett is... ott ugye nem nagyon van mibe kapaszkodni, csak támaszkodni tud.
Luca: szuper a tábla. Majd kiegészítem a fejlődéses infókkal. Látom, mi is a kicsike kategóriába tartozunk :D
Hol vannak Peniről képek? Miről maradtam le? Erikát látom :D Szépek vagytok :D Az a lemenő napban készült (vagy úgy kinéző) kép nagyon jó :D
Levente is nagyon édes :D Látom, jól megnyúlt ő is :D
Többi kép: mindjárt visszanézek :D
Házassági évforduló: gratula az ünneplőknek :D (Nekünk a 10-ik lesz szeptemberben :D :D)
Cseh Tamás: :cry: még mindig a hatása alatt vagyok... nagyon megrázott :(
Egyébként meg valamiért bennem van a gyomorideg ma, de nem tudom, miért :( Valakinek tipp?

Csöre
csöre74

Magdi: fürdetés előtt olajozzák be babaolajjal, vagy olívával :)

Csöre
csöre74

Krisz: IGEN, mi vagyunk. Tini csajok :lol: :lol: . A tiramisut is csípem, bár fagyiból mindegy....csak legyen. Én is itt kotyvasztom az ebédet Zéténynek...kell valami ami lelkesít, erre a diófagyi kiváló:-).

Az én anyósom is a férjem csecsemőkori képeivel jár hozzánk babanézőbe, demonstrative mutogatja, hogy a gyerek szakasztott apja......hát ja neki is van 2 füle meg 2 szeme ennyi a hasonlóság :lol:. Bár kétségtelen tény mindkét gyerkem nyaktól lefelé tiszta apja :) .

Mági: BOldog évfordulót Nektek és szép estét!:-). Mi is elváltunk majdnem tavaly. :roll:Néhány hónapig külön is éltünk pont amikor Zétény született. Azóta vállságot menedzselünk.... :wink: , hátha....Zéténykénk sokat javít a dolgon. Mindenki azt mondja, hogy egy gyerekkel nem lehet megmenteni egy kapcsolatot.....egyre kevésbé értek ezzel egyet. Zétény egy igazi boldogság bomba, 8 kg tömény szeretet.....ez megérinti az embert és hat rá, hat a kapcsolataira, hat mindenre....... :wink:
Krisz: kész szerencse, hogy nem mentél hozzá..........

Enikő: köszi a dícséretet, a kert tényleg szép, ez a kertépítők érdeme, mi csak fűvet nyírunk és gazt húzkodunk:-). Beszakadt a gyerekszoba? Jaj...............gondolom ez piszkosul hiányzott....basszus.

KépKép
peni

Sziasztok!

Én is fagyit eszem éppen! :lol:
Peni bomba alakja engem is érdekel-na jó, a kertetek inkább :wink: -hol lehet megnézni?

Mági, boldog 7.-ket, vigyázni vele, nekem is mindig bejött ez a 7. sorsforduló...Biztos mostantól lesz hiper-szuper csodálatos a házasságotok! :lol:
Mi is majdnem elváltunk tavaly-idén, és még mindig nem rendeztük a sorainkat :( ...nekünk 4. évfordulónk lesz szeptemberben, tavaly eszébe se jutott férjemnek :(

Csőre, remélem, semmi komoly, gyomorideg nem lehet a fronttól, olyan borús volt ma reggel az idő, egész délelőtt villany mellett ültünk bent :shock:

Erika, szépek vagytok! :)

Enikő, gyerekszoba, jaj-jaj, és párod sincs itthon, ugye?

benci

Benci: itt süt a nap... az is lehet, hogy a kialvatlanság :( Saci 1/2 3-ig 1/2-1 óránként kelt, és utána is 2 óránként. Tehát csak 1/2 3 után tudtam aludni, már amennyit. Ezek után 1/2 8-kor kipattant a szeme. Csak 11-kor aludt vissza, én meg persze nem aludhatok, mosok, kaját kéne rittyenteni a nagyoknak, meg Sacinak is. Ma répát kap, mert hasfogó...

Diófagyi: ó, de szeretem... csak nem ehetek csonthéjasat, mert bántja Sacikámat :( nem baj, majd 2 év múlva :D :D

Enikő: ó, hogy a fenébe tudott beszakadni a gipszkarton? Sajnálom :(

Bá, próbálok visszaolvasni, és értelmezni, amiket közben írtok :shock:
(Eszter 13 vagy 14 évvel fiatalabb nálam :roll: ha már a koráról volt szó... tényleg hatással lehet a hozzászólásaira, hogy egyszerűen fiatal még, kevesebbet látott, mint itt közülünk sokan, rosszat is, jót is... és tényleg most volt tinilány. Én úgy gondolom, hogy itt a fórumon sokat tanulhat, emberekkel való együttélésről, ha nyitott rá, és én ezzel itt részemről lezártam az Eszter témát)

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?