A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Bea, nem tudom, normális-e, csak feltételezem, hogy igen. Hiszen még nem állt vissza a hormonrendszerünk a normálisra. Nekem teljesen élénkpiros volt...

Katka, Mártit szombaton már nem vittük be a vízbe, elég hideg volt a péntekihez képest. Így csak én fürödtem egy kicsit.

Csibb, jók a Mátés képeid. Szerintem az a legjobb, ahol a hátán fekve játszik a lánccal és közelről fényképezted le.

Masut
masut

Bea!
Sírósan sikít???Mert Lara is sikítozik egy ideje,de nem azért,hogy valaki felvegye vagy foglalkozzon vele,csak élvezi hogy ilyet is tud :lol: Sőt,a sikítással,dumálással akkor bontakozik ki igazán,ha mindenki más csendben van.Magát szórakoztatja :lol: ha visszaválaszolunk,abbahagyja,és azt figyeli,hogy mi mit mondunk.Hihetetlen okosak amúgy,múltkor voltak nálunk külföldi rokonok,nem beszélnek magyarul,és látszott rajta,hogy "levette",hogy "hé,ezek nem úgy beszélne,ahogy én megszoktam" :D

Mondókák,dalok nálunk is bejönnek,nálunk nagy sláger az "A part alatt" meg az "Én elmentem a vásárba" :D Imádja,ha éneklünk neki,pedig az én hangom, hááááááááááááááááát :lol: Én ezzel tudok egy kis időt húzni,ha nyűglődik letéve,kis énekléssel még bírja picit,ha nyűgös is.

Csibb!
heti eggyel ellennék,de ez a 8-9-10 nap :shock: olyan durván hangzik,pedig tényleg semmi baja :roll: Ahhoz meg nem fér kétség,hogy jól hasznosítja,azért van ez,különben mitől lenne majd'8 kiló? :shock: :lol:
Már látom,hogy a gyerekorvos hogy le fog cseszni aug.végén,mikor a június 18-i 6600-ra azt mondta,fél éves súly :shock: :evil: vajon most mit fog?
Tény,hogy a tescóban legutóbb 9-12 hós bodyt kellett vegyünk :shock:

Erről jut eszembe,legutóbb a tescóban egy idősebb bácsi(gondolom nagypapa :D )kérte hogy segítsek neki bébiételt keresni,fel volt írva neki,hogy milyen kell, segítettem, de így néztem :shock: basszus,hogy mennyiféle van :shock: csak a kecskemétiből(azt kerestünk)Ráadásul ez valami rizses-halas-ananászos katyvasz volt majonézes szósszal :shock: Nem gondoltam,hogy ember ilyet meg tud enni, végig kell próbálni mindet,hogy rájöjjek,az enyémnek melyik ízlik, melyik nem???

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Teljesen jó súlyban van Lara. Az én lányaim is ilyen súlyban voltak és mindkettő a normál súlyon belül van, sőt Ágica filigrán. Szóval ebből nem sok következik, csak majd azon ne lepődj meg, hogy 5 hónapos kor fölött lelassul a gyarapodás.... ;)
Nekem Ágica 1 évesen 13 kiló volt, most 5 és fél éves és 18 kiló (telepocakkal).....

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Hello Mindenkinek!

Na végre itthon vagyunk.

Nem volt még időm visszaolvasgatni, remélem mindenki jól van és nőnek a babócák.

Nagyon szuper volt minden, képekkel majd később jövök. Kell egy-két nap, hogy a pakolással meg az itthoni dolgokkal naprakész legyek.

Emese

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
kemse

Helló!
Du. vadasparkba voltunk, majd hozok képes beszámolót.
Csibb a te Mátéd szeme nem marad el Katámétól. Valami gyöngyörűűű! Szupi képeket csináltál, legközelebbi talin te leszel a fotós. Egy meggyes rétes szerintem pedig belefér a fáradtságos munkába. ;) Akkor úszással még ráérünk, kösz. Fanni nagyon ügyes. Bakker de tényleg!!!!
Kemse üdv itthon, örülök, hogy klassz volt, majd tölts képeket.
Bea bármi lehet ilyenkor még, főleg szopi alatt. Nekem még nem jött meg, de ma kicsit görcsölt a pocim. Képzeld Katka, nekem Botinál addig volt rendszeres a ciklusom, míg szoptattam. Utána borult fel, ezért nem tudták pontosan belőni Katus idejét. (csak érdekességkén írtam) Rákot ki kéne próbálni. Majd az új konyhába szülinapomon. Vas most kezd kiürülni belőlünk, sztem szedjed csak. Szopi fél éves fordulójára kezd lenullázódni. Lassan én is elkezdem újra.
Ovisok készülődnek már? Samu, Levi, Fanni?
Katka mi a citadella alatt lakunk. Ha tudtam volna ide jöttök nem moziba, kiürítettem volna nektek, sőt szivecskés világítás, stb….
Kaki téma: Katus pár napja kap gyümit mindennap. MA volt első szilárd kakink. Kicsi, de szilárdas. :)Bocsi, de ez is egyfajta élmény.
Katus szeme csak úgy kacsingatott ma a dicséretektől. Amúgy nem az apjáé ilyen kék. A forma az enyém.
…..
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kukli
mi még nem tudunk készülni, mert csak aug. 25-én lesz szülői értekezlet :lol: ez a szó nagyon tetszik nekem. mármint, hogy én ilyenre megyek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

én most olyan kövérnek érzem magam, hogy egyelőre nem engednék meg magamnak semmi féle rétest... (tudom, nem nézek ki kövérnek, de higgyétek el, hogy az vagyok. magamhoz képest. a régi ruháim egyáltalán nem jönnek rám, és a tükörből egy hájfej néz vissza, tokám van, stb...)
amúgy ismerem, gyakran eszünk ott!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Fanninak vettem egy Pöttyös Panni-t, nagyon bejött neki, úgyhogy most vehetem meg a többi részt. a Pöttyös Panni az óvodábant akarom most megvenni. az alexandrán van a neten, kiváncsi vagyok, hogy a boltban is van-e, mert az van a mom-ban.úgyhogy holnap megnézem.

Kukli várom a képeket!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

ja és még a kendőszakértőktől akartam kérdezni, hogy mikor a kenguru kifelé nézetben volt a téma, akkor felvetődött bennem, hogy a kendőben kifelé nézet az nem rossz?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Élek, itthon, holnap visszaolvasok (bakker, mennyit írtatok! :shock: ), meg mesélek! :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

hurrá, itt az éjszakás csapattag!!! :D

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Kukli
hol vannak azok a képek??? :roll: csak nem lefeküdtél??? :P

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb hallottam már ovis szülőikről.... mikor majd a kis wc-re mész pipilni a kisszékről. :lol: én is várnom... aztán jönnek majd a műsorok (kis szereplések fanni részéről).. szupi lesz!!!
Amúgy én is dagi vagyok. Magamhoz képest. Dettó leírhatnám amit te, mellesleg semmi lelkierőm most ezzel foglalkozni. Tudom le fog menni hamar. Utána rétesezünk majd igazán nagyokat. :wink:
Park:
Indulástól hazaérkezésig így élvezte végig (kb. 3,5 óra :o ) Katus, álomföldön. Kép
Már a bejáratnál Boti bepróbálkozott apánál a cipeléssel Kép
de sikerült elcsalnom az állatok felé. Kedvence a kismalacka volt Kép de előtte a simogatónál jól megriogatta a béketűrő csacsit Kép , majd utána megsimózta nagyon nagyon gyöngéden. Tényleg nagy kényeztetést kapott a csacsi. 8)
Én alapvetően élveztem (mivel hajam szabin lévő fodrászomért kiált, nincs kép), Apa hősiesen tolta ariankat a göröngyös úton, Katus ugye aludt, Boti pedig hamar úgy dönött, kavicsozni érdekesebb mindennél. Kép
Ennyi a mai délutánunk. Azzal, hogy megoldódni látszik a lakáskérdés (azért még le kell papírozni), teljesen lenyugodtunk. :P Nagy kő volt ez azért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2009.08.09 20:21-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hm Kata az első képen nagyon hasonlít egy magyar színésznőre, akinek nem jut eszembe a neve. :roll:
Maja amúgy tiszta jósnő a pöttyös gömbbel. :lol:
Mátésból pedig a nyálcsorgatós, felfelé mosolygós színes a favorit nálam. Imádom az ilyen képeket!!!!!! :lol:
Csajok jövő szerda Nomrafa tali? Ott nem tud vízbe fúlni a fiam. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

ezalatt a most szerdát érted? akkor benne vagyok. jövő héten lehet, hogy nem leszünk itthon.

nagyon cukik a képek! az elsőn nagyon barnának néz ki. az? vagy csak a kép ilyen szinű?
színésznőn gondolkodtam, de nem tudom kire gondolsz... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

[quote]m írta:ikor a kenguru kifelé nézetben volt a téma

Hát én vittem Zsófit így is, meg úgy is kengurúba, de semmi baja nem lett tőle. Szerintem ez egy kicsit túlspirázott kendő téma....
Azt még értem, hogy a sajátot dicsérik, de miért kell a többit leszólni? :shock: Van akinek ez jön be, van akinek meg az.... Még szerencse, hogy van választék....

Csibb: Pöttyös Panni nálunk is menő! :wink:

Kukli: Jók a képek! Befőttesüveg kisasszony jól nyomja.... :lol:
Nem tudtam, hogy ott laktok! :shock: De azért jó volt a tegnap este nagyon!

Nemlajos: Szia Nemlajos! Most jössz? Én meg most megyek.... Holnap reggel....

Kemse: Örlülök, hogy jól éreztétek magatokat! Kérünk beszámolót és képeket!

Óvodára készülőknek: Bocsi, akinek ez off topic.
Kell ovizsák, amibe a váltó cuccait tudod tenni. Kell benti cipő, ami nem meleg és fogja a lábát (papucs nem jó, leesik) A váltó cuccban legyen minden, ha bepisilne (nyugi, be fog!) vagy leönti magát vízzel, ha túl meleg lenne vagy ha túl hideg.
Kell fogkefe, fogkrém, wc-papír. Az összes többi óvoda és csoport függő... Van ahol csoportpénz van, van ahol mindent egyesével be kell szerezni (színes ceruza, gyurma, zsírkréta, festék, ecset stb). És van, amit az ovi ad. Még az ágynemű és a huzat is ilyen. van ahol adják, de gyakoribb, hogy neked kell 2 garnitúrát biztosítani és persze mosni és vasalni...

Holnap megyünk Szilvásváradra és vasárnap este jövünk meg. Dani beszólása:
- Apa milyen az Szivásvárad? Van ott szilva és vár?
:shock: :lol: :lol: :lol:

Katka

katka22

Masut köszi a mensis hsz-t, az lesz az, most már költhetek tamponra is :twisted:

Kuklika köszi Maja dicsi-t, igen épp jósól, de minden felett képes kokettálni, mosolyogni, csak én nézzek rá, fura, hogy valaki így szeret engem :roll:
Lyányod szerintem egyszerűen tündéri abban a sapiban.
Meg a szamarat riogató Botid is édes.

Csibb
szerintem biztos nincs is felesleg, csak te látod úgy, dobj egy antipocak fotót és majd mi eldöntjük! :wink:
Nekem még mindig a fejemmel van gondom, mintha nőtt volna :lol:

Nemlajos, Kemse
üdv itthon

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jah Zazzy ez nem az a fajta felfedezem a hangom síkítás, mert közben dühösen csapkodja a lábát(hisztike első jele) de én nyerek majd :wink: viszont este egy tündér volt, visszatért a jó kislányom, de azért nem vagyok én olyan szigorú, akkor is megesik a szívem, amikor tudom, hogy hagyni kell egy kicsit, különben a fejemre nő :)

Erpé
meggyógyultál már?

Gabka hogy vagy? régen jártál erre :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote]f írta:ura, hogy valaki így szeret engem

Bea, hát te vagy az anyukája! Persze, hogy szeret! Egészen tini koráig. Akkor lesznek gondok.... :wink:

Katka

katka22

sziasztok

jöttünk-mentünk hétvégén, de azért olvastam, csak az írásra már nem futotta

Kukli: köszi, hogy rám való tekintettel néztétek a kecót :D Oda majd kimegyek tutira, csak szólj :wink:

csibb: jó kis fotókat csináltál, ha nem írtad volna, hogy Te kreáltad, simán elhiszem, hogy a barátnőd munkája :) A kifelé hordozás azért nem olyan jó, mert ilyen picinek ez még rengeteg inger, és ha mondjuk megijed, vagy besokal, hova bújik? Meg a test tartásnak se valami előnyös, de már itt van Ilda is, és kifejti szépen :) Egyébként én nem szólok bele, ki, hogy cipeli a babáját....én biztos nem fogom kifelé hordani (egyébként Lilinél még csináltam).

futóknak sok sikert,én kihagyom, mondjuk, ha még lenne egy labda meg palánk, beszállnék kosarazni, bár már nem igazán művelem ezt a sportot sajna :?

Kép

Kép
pgyöngyi

[quote]k írta:ülönben a fejemre nő

Bea: Ahogy írtam, nekem 1 percre nem maradt el Zsófi újszülött korától kezdve. Aztán 7-8 hónapos korától volt el először 10 perceket egyedül. Most már 7 éves, de nem nőtt a fejemre hosszú távon. Szerintem ez az első gyerekes dilemma, hogy azért vagyok otthon, hogy vele legyek, hát akkor már foglalkozom vele. Szerintem nem teszel ezzel rosszat, csak így kicsit nehezebb még néhány hónap. Szóval ne edd magad ezen, csak hozd meg a döntést, hogy kicsit megpróbálod eltolni az 'önállóság' fele vagy bolodgan ugrasz neki. A lényeg, hogy egyértelmű legyen a kommunikációd a baba felé. ;) És ő így is, úgy is boldog baba, hiszen szeretetben van. És ez a legfontosabb! :roll:

Katka

katka22

Elmentünk Szilvásváradra. Elvileg egy hétig nyugtotok lesz tőlem.... :lol: Jó talit nektek! Normafa jó hely. Van játszótér a nagyobb gyerkőknek és a rétesest ne hagyjátok ki! 8) :P

Katka

katka22

Helló!
Katka ha esetleg olvasol még, nagyon jó utat! Asszem Dani jól járt, hogy nem Szarvasra mentek. :D:D Bocsi, régi vicc. Befőttesüveg :D:D:D hm végül vmit csak elraktam én is akkor télire. :D:D:D
Na ma megint korán keltem, most Botival 6-kor, mellesleg Kata fél 8-kor aludt el, és fél 2-ig 4x kelt. Rendesen meg is lepődtem, és most én is kicsit mosottabb vagyok. Egyébként 10-kor valószínűleg azért ébredt, mert kakilt egyet, ilyen sem nagyon volt még, hogy éjjel (talán az elején, meg egyszer azóta). Most 2 nap alatt 3x nyomatot a peluba, behozza az elmúlt hetet.
Csibb Katus elég jó színben van, nem tom mitől (azért csak úgy egészségesen). Azért a képek kicsit sötétítik, de ez a gyenge gép volt, nem a profi. Szerdai tali akkor másnak nem jó, csak nekünk? Délután 3 körül?
Gyöngyi várunk titeket októbertől szeretettel!
Bea osztom Katka véleményét. Amúgy tök sok olcsó kis játék van, ami sokáig leköti őket. Katus egyik kedvence most Boti halacskás karúszója felfújva. Hason sokáig nézi és magyaráz neki. De sztem bármi színessel jól elvannak. Néha odadőlök, dumcsizunk, aztán megyek tovább.
….

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Jó anya vagyok, Botinak ebédre zöldségleves volt (szereti, de sosem ennék belőle), én pedig nyomom a sülttarját mustáros pácban salival. :oops: Dehát vmikor kell ennie répát is. :roll:
kuklika
Budapest VIII. kerület

na sziasztok. végre most van egy kis időm.

Nem tudom már ki kérdezte hogy mi miatt volt családi zűr.szóval a páromnak a kocsija egy verseny lada, ez volt élete álma hogy néha indulhasson versenyeken és hogy ezt építgesse, javítgassa, stb..

és hát elég sokat fogyaszt, és most ráadásul el is romlott egy kb 40.000 ft os alkatrész. és kiborultam mert nem ez volt az első hogy a terveimről le kell mondani mert a kocsira kell a pénz.
aztán a haverjai is azt hiszik hogy ha épp beszarik valami én csak úgy hoppá előrántok 50.et... arrol beszélgettek hogy (persze én hülye beleolvastam:$) a haverja irta hogy a barátnője milyen rendes mert ha beszarik valamije akkor ő mellette áll és támogatja még a kocsit is kitakaritja.. erre lettem ideges, és irtam neki egy lvelet hogy hallom a csajod milyen rendes hogy támogat, csak kár hogy ti nem fizettek rezsit és hiteleket és nincs ott agyerek akinek pelenkát, tápszert stb-t kell venni... na mindegy szóval ezen balhéztunk a párom meg próbált olyan okot találni ami miatt rám háritja a hibáit, duzzogott és hiszitzett mint egy ötéves én meg persze nem foglalkoztam vele mert tudtam hogy csak fel akar húzni..
aztán msánap irt egy smst hogy bocsánat és itthon meg is beszéltük a dolgot, de a kocsi marad :S
ezzel nem is lenne bajom ha nem kellene attol félni hogy mi fog elromlani, mert nem akarom én az álmától megfosztani csak ez sokba kerül ...

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

moncsi: sajnálom. Ismerős a szitu kicsit, csak nálunk Apa veterán motorokat gyűjt, és benne van már egy halom pénze :?

kukli: nekem ez a tali szervezés szerdára kimaradt :shock:

katka: érezzétek jól magatokat. Irigykedem, hogy már ennyi helyen voltatok az idén (mi még nagyjából sehol :? )

Kép

Kép
pgyöngyi

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

7végén szülinapozások voltak rokonságot jártunk, férjem lett már megint öregebb :lol: de tök jól sikerült. Lizi egy angyal volt mindenhol, mosolygós, boldog, békés baba, ugye erről papírjai is van :P
DE!!! Éjszaka, már 3 éjszaka 2 és 1 óránként kel, kb hajnali 2-től és sírva. Ilyen sohasem volt! Mi történik? Vmi front? Vagy tényleg életkori dolog ez? Jajjj én is mosott sz@r vok :( :?

rebi és mindenki: nagyon köszi a tanácsokat, sokat segítettek, csibb olvasom a topikot :wink:

masut: olvasgatom, h mit egyek és találgatom is, de pl a bab engem úgy felfúj, h dva... nem jó... A kis uncsi tesót még nem vizsgálták meg, nem megy ez olyan gyorsan :oops:

katka, bea mi így ismerjük: Így lovagolnak a papok / Így meg a kisasszonyok / Így meg a huszárok :roll:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

help.
valakivel volt olyan, hogy szex után elkezdett görcsölni menstruációszerűen/ de kb. 3-szor erősebb?/ én már pityeregtem, annyira fájt....el akartam ma menni nőgyógyászhoz, de valószínű szabin van...egy hét múlva tudok menni... :?
2szer ismétlődött ez meg, és nagyon-nagyon fájt. azt hittem, talán meg fog jönni, de semmi vérzés...terhesség alatt volt méhszájpolipom, de az néha vérezgetett...
na, össze-vissza fogalmazok. tehát nem a szex fájt/nekem szülés óta sohasem/, hanem közben a méhszájam, és utána meg nagyon erős görcsök.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
pulcsi

moncsi: király vót, Lizivel néztük és énekeltem neki én is :oops: ügyi vagy, megható volt

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

mocsi: nagyon megható volt (vagy én vagyok érzékeny), köszönöm

pulcsi: hűűű, remélem semmi komoly

Kép

Kép
pgyöngyi

Katka, jó utat!!

Kuklika, Maja is elvolt eddig a játékokkal, meg hogy néha kicsit dumálok neki, de most több kell, egy hete kezdődött :lol:

Papillon a papos verzió még lehet jobb, nehogy valaki magára vegye ezt a parasztot :lol: :lol: :lol: :lol:

Jah Szarvas, Kuklika, ezért én kaptam büntetést általánosban, mondta a magyar tanár, mondjak egy összetett szót, én meg Szarvas :lol: :lol: :lol: :lol:
De drága magyartanárnőm még most is megismer, de nem ezért :lol: :lol: :lol: szoktunk beszélgetni, ha összefutunk

Bea, Maja

Kép
bea1978

Nálunk meg pár napja, az Eszti elkezd bőgni, ha kimegyek a szobából. Lehet ez már a szeparációs korszak? Szerintem még elég korai.

mondjatok valami gyors és finom kaját, mert holnap nem lesz sok időm főzöcskézni.

Kép

Kép
pgyöngyi

Papillon!

Nekünk is volt megint hajnali kelés! És nálunk is sirásal! Én se tudom, mi ez, de jó lenne, ha minden visszaállna :roll:
Vendég

sziasztok

én is vagyok, csak tegnap nagyon későn értünk haza (volt egy baleset Mic nagylányának majdnem levágta az egyik nagylábujját egy éles kő a tengernél, úgyhogy még vele voltunk vagy 3 óra hosszat a sürgősségin, ahol végül 1 öltés után elege lett szegénykémnek és nem engedte tovább varni. szóval most ilyen összehúzó tapasz van rajta.. reméljük jó lesz ezzel is... de nem volt valami kellemes kiszedni a tengerből és ömlött a vér a lábából és azt sem tudtuk hogy mi történt :shock: ) összességében a 7vége nem lett volna rossz ha ez a dán mentalitás kicsit magyarosabb lenne :roll: pl nekem valahogy fura hogy Nico kézről kézre jár mikor épp jópofi van, de ébredés után reggel meg senkinek eszébe sem jutna hogy én is szeretnék elmenni wc-re pl :oops: :? olyankor is ment Niconak a szia, jól aludtál, szépet álmodtál blablabla, míg az ölemben van és majd be p..lek, letenni reggel meg nem lehet mert olyankor szórakoztatásra vágyik. apja meg el volt foglalva a többi gyerekkel.
dobok fel pár képet, remélem meghozom a kedvet egy dániai talihoz.. (mondjuk rétes itt nincs, de lehet dán marzipános sütit enni :D )

Kép homokozás unokabátyóval (háttérben anyós)

Kép mi még ruhában...

Kép és nélküle (nézzétek el, nem volt nálam fürdőruci szóval fehérneműben vok :oops: ) de muszáj volt megmártóznom a tengerben :D

Kép a fiúk (Nico, 5 éves bátyója és Mic)

Kép és a krétafal ami többmillióéves megkövesedett kagylókat rejtenek és ha leomlik egy egy része, túristák százai kutatják ezeket.. (persze én is :lol: )

KépKép
KépKép
adryn

Nekem Lara jó ideje hajszálpontosan fél 4kor kelt,de egy ideje,néhanapján (2-3 naponta)hajnal egykor is eszébe jut :? Én se nagyon örülök ennek, annak meg pláne nem,hogy a reggeli kelést fixen belőtte 6 órára :shock: Ez akkor a legjobb,mikor fönt van egykor,és akkor ált.nem fél 4kor,hanem fél 5kor kel,aztán ugye a végleges 6 :shock: Kösssssssssssssssszi :lol: De azt hiszem,még így sem szólhatok egy szót sem.Ez még mindig a jobbik kategória,meg úgyis jön a suli,muszáj lesz kelni,szeretem,ha együtt reggelizünk.

Kép
Kép
zazzy

Nem olvasok, nem mesélek, Döme egész nap nyűgös.
Front?
Fog?
Felkapatás az öt nap alatt?
Nemtom...
Kérek összefoglalót :?

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos!

Röviden: mindenkinél visszatért a hajnali kelés és mindenki dög :lol:
Vendég

Adyrn elnézzük neked. :D A tenger az tenger. Örülök, hogy azért sikerült túlélni a hétvégét! Mcisoda dán feje van mindenkinek! :D:D Biztos a sok marcipános sütitől. Szval legközelebb hozol nekünk kagylót?
Mondtam éjjel mi is sokszor keltünk, Katus ma alig aludt, úgyhogy ma már kész is van. Sztem robbanthatnánk mellette. Viszont olyan teli cickót kapott, hogy csak na, szval kíváncsi leszek mikor kel. Remélem am az egész topic aludni fog egy nagyot.
Moncsi ezt nem értem. Ha elromlik a kocsi, akkor hozzád is fordul ez ügyben? Sztem nem baj, ha a hobbik megmaradnak, ha a családra ugyan annyi idő van, és a pénzt nem a családi kasszából kell elvenni. Haver meg jófej, addig jár a szája, míg bnője van, ugyanis te nem az vagy, hanem a gyermekének az anyja. Imádom mikorra a pasik nagyon okosak mások ügyében. Csapj oda! :D:D:D Félretéve a tréfát, sztem elsődlegesen igenis nem azon kell szorongani, hogy a kocsi megy e. Sztem nyugodtan állj a sarkadra, és ha van rá pénz bőven, akkor hadd csinálja. Bocsi ez csak az én véleményem.
Gyöngyi tényleg korai, de neked amúgy is olyan érzékenyek a csajaid. Biztos mert te is az vagy. Fogékony másokra, kedves, én sem örülnék, ha kimennél a szobából. Apára amúgy hogy reagál? Milyen motorokat gyújt? Régi nagyon szép motorokat, amiket te legszívesebben leöntenél benzinnel? Vicc volt. Szval szépek azért? Szeretem a motorokat.
Pulcsi másik doki? Ha lesz vmi meséld el, mi derült ki. Nekem múltkor fájt, de abbahagytuk. Most meg nem volt gond.
Papillon apának bóldogot! Mi papok helyett katonák. Azok zötyögnek igazán. :D:D:D
Na megyek Botit törölni.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos Döme nyügős, Kata ma mintha depis lenne. :shock: Vagyis lett volna. Egész nap elfordul tőlünk, és szopizza az ujját csendben. Estére azért sikerült játszani vele kicsit.
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli köszi :) ha nem a családi kasszából menne a pénz és sem bánnám épp ezért sajnálnám ha meg kellen őt fosztani az álmától,de kiakadtam azon hogy baj volt h kinyitottam a szám és a haverja szemében már én voltam a szemétláda, hogy mi az hogy én nem akarok a kocsira költeni, sőt felvetettem az ötletet hogy adjuk el.
a haverjának amugy nincs gyereke se, nincs saját lakásuk, stb stb... tehát könnyen beszél, mert jóformán semmire sem kell költeniük

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

szerencsére már megbeszéltük a dolgot, valamit valamiért szinten :) most majd kicsit többet dolgozik és azt a pénzt arra költi amire szeretné ha nem jön közbe semmi.
alapvetően nincs amúgy baj vele mert mindig beállít valamivel hogy a Líviának hozta :)
csak ne lenne ennyire kocsimániás :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Krisztián sem sokat aludt ma. Voltunk hivatalba, haza felé fel kellett vennem, nem tetszett neki a babakocsiba.
Jaj tegnap olyan szörnyű dolog történt velünk. Muszály leírnom, kiírni magamból. Délelőtt Krisztián a pihenőszékben ült. Gergő játszott (táncolt) a nappaliba, hogy nehogy ráesen Krisztiánra Apa felrakta a kisebbet a dohányzóasztalra, és kiment valamiért a konyhába. Egyszer csak nagy puffanás, odanézek, hát Krisztián hasal a laminált padlón. Agyam elborult, odarohantam, felkaptam, de szegény arcára sem mertem nézni. Nagyon szörnyű érzésem volt, remegtem. Mindig ettől féltem, hogy le ne esenek, ki ne ejtsem a kezemből. Gergőnél megúsztuk, de most sajna nem. Hála Istennek nem látszott rajta semmi. Hát Gergő jobban sírt, mint Krisztián. Még ebédelni sem tudtam, egész nap és még ma is a puffanást "hallottam". És persze hibáztatom magam, hogy miért nem figyeltem jobban. JA és mintha apának nem rágtam volna a fülét eleget, hogy ne rakjuk fel sehova jó neki a földön.....

banokla

Pulcsi: remélem nincs semmi baj. Ha jártál orvosnál, gyere meséld el, mit mondott.

Adryn: szupik a képek. Reméljük nagy lány lába hamar rendben jön.

Kukli: cuki Kata abban a sapiban. És Boti ahogy megijeszti a csacsit :lol: :lol: :lol:

Erpé: hogy vagytok??????

banokla

Lepasszoltuk a két nagyobbikat a nagymamához, Nimród pedig este 6-kor evett és után elkezdte az éjszakai alvását :shock: 8-kor megnéztem, gondoltam berakom az ágyába ha felébred megy fürödni ha nem akkor hagyom, és hát hagytam :D Egész nap nyügi volt és keveset aludt, azt is a kendőben. Szerintem megérezte a vihart, ugyanis itt már villámlik és dörög :?

Adryn örülök hogy túlélted a hétvégét. Nem semmi hogy Nico a tengerben fürdött, nem volt hideg? Én a balcsiba sem mertem bevinni Nimródot. Csak tudnám mióta vagyok ilyen parázós anyuka :roll:

Moncsi sajnálom a kis zűrt otthon, jó hogy meg tudtátok beszéni a dolgot. :)

Kukli jók a vadasparki képek :wink: Látom nektek is Aria van, jó kis kocsi csak hát igen a göröngyös talaj nem neki való. Ilyenkor nem rakod Katát kendőbe vagy mai-tei-ba? Én egyre gyakrabban sétálok úgy a gyerekekkel, így legalább tudnak motorozni mert babakocsival esélytelen hogy utolérjem őket, vagy megállítsam Bulcsút az út szélén.

Nagyon belejöttem a fényképezésbe :D , bocsi ha sok vagyok a képekkel :oops:
Megszomjaztak a játszótéren :D
Kép
Alvókával
Kép
Nézelődök...
Kép
Lehetne mindig ilyen aranyos :D
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

nagyon fáradt vagyok, csak bekukkantottam és megyek is aludni :x
Főztünk kínait, hát egy keveset tanultam nem sokat, majd teszek róla képet, vagy írok róla most mit próbáltam ki, ha valakit érdekel...

Holnap szeretnék menni a strandra, de nem tudom még mi lesz belőle, ha nem leszek, akkor strandolunk :lol: :lol: :lol:

Adryn gyönnnyörű az a kép amin Nicoval vagytok a parton!!!!!!! a ruhás, de a másik is!! és az a kék ég, hú de jó lehetett az a feeling!!! a többit megértem, hát kicsit gáz a család... de melyik családban nincs hiba :)

Vica, jól elkapott pillanatok, ügyes szerkesztések, szép képek.

Jó éjt

Bea, Maja

Kép
bea1978

jah jah jah, el is felejtettem a kis Krisztián édeske azzal a csodálkozó szemekkel. Elhiszem, hogy megijedtetek, nekem ez a rémálmom, de Hála Istennek, nem történt baj!

most már tényleg jóccakát

Bea, Maja

Kép
bea1978

Vica: de jó képek!!!! :D :D : D ilyen alvókát hol lehet értelmes áron beszerezni otthon? mert én hiába kerestem ( a Csibbéknél lévő talin Nemlajos által talált helyeken is) nem találtam.. 2000 ft-ot meg nem vagyok hajlandó adni egy darab anyagért :? sőt.. egyet amit találtam és már azon voltam hogy megveszem mert a kedvenc oroszlános csörgőjére hasonlított, kiderült hogy csörög :shock: namármost mióta csörög egy alvókendő??? egyébként a tenger viszonyítás kérdése. én ezekkel a tavi/tengeri dolgokkal úgy vagyok hogy nagyon lassan viszem bele, és amint görbül a szája kiveszem és magamhoz ölelem. mikor megnyugodott folytatjuk. a végén meg már élvezi és pancsizik :D sztem úgy vannak vele mint mi : hogy jaj de hideg jaj de hideg amíg azt nem mondjuk hogy egy-két-há és nyakig bele. utána már nem érezzük hidegnek :D

Banokla: nagyon helyes Krisztián!!! ki az ott a háttérben az ajtóban?

Moncsi: tod a pasik nagyra nőtt kisfiúk. nekik is vannak játékaik csak sokkal nagyobbak és drágábbak. egyiknek autó, másiknak motor, harmadiknak motorcsónak, vagy bármilyen elektromos kütyü. egyik haverom autó és motormániás ezek mellett pedig mindig minden elektromos kütyüből a legújabb kell. legutóbb pl képes volt lebontani a háza egyik falát (belső fal) és újraépíteni, hogy az új tévét (mert a régi (pár hónapos hatalmas érzéseim szerint a legnagyobb amit kapni lehet) már elavult számára) mondjuk nincs is barátnője.... :lol: szóval nyugi... jó az hogy "csak" autó... ;)

Kukli: sima kagylót hozhatok, de azokért a millióévesekért tessék megküzdeni :lol: :lol: szóval gyertek, és majd jól idegenvezetek :D :D

KépKép
KépKép
adryn

ja.. és Banokla: azért figyeld rendesen Kriszt. nem e szédül, eszik e rendesen, nem e hány...... ettől a leesés fejbeverés dologtól én is nagyon parázok :?

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?