Sziasztok,
Blani a másik szobában táncol, én meg kicsit kikapcsolódok...
Zsuzsi, de jó, már itthon vagytok? Majd azért mesélj, milyen volt
Az átalakítást még nem tudjuk pontosan, hogy mikor lesz, mert Tesó csinálja, és úgy beszéltük meg, hogy a munkák ütemezése szerint. Nekünk mindegy, de októberig legyen készen.
Kistarcsán fogok szülni. Maga a kórház tropa, de a szülészete nagyon modern és európai minőségű minden. Vannak alapítványi szobák is, a személyzet felfogása is normális (a természetes szülésből indulnak ki, és csak akkor avatkoznak be, ha kell, abban is mértéket tartva). A dokimban megbízom, elég jóhírű, már csak magánpácienseket vállal. Ja, és 5 percre van tőlünk. Igaz, a dokim magánrendelője kicsit távolabb, de azért okés.
A rossz álmok időnként mindenkit érintenek szerintem. Az agy így dolgozza fel a félelmeket, infókat. Pár nap és halványul a jelentősége, de együttérzek, tudom milyen....én is álmondtam, hogy koraszülött lett a babám. Nagyon-nagyon kicsi volt és csúnya.
Kata, már akartam írni,hogy tök jó, hogy csak a pocid nő, láttam az iwien a képeket és bizony irígykedtem az alakodra. Nagyon csini:) A tunikás felsőid is tetszenek. Hol vetted? Csak nem ezeket turiztad?
Szép ez a zsiráfos fehér garnitúra, de én kimondottan baldahinra gondoltam, tudod, ami ilyen függönyszerű. Fiúnak is. Miért ne? A kisbaba, az kisbaba. Úgyis csak pár hónapig jó, amíg nem tud fogni és kúszni, mert aztán letépkedi
Enikő, nagyon jól nézel ki a képen

Nem is tudom, hogy vagy ilyen fitt, amikor feküdnöd kell. Rajtad sem látszanak ám a kilók.
Jaj, nekem is megint jelentkezett ez a furcsa nyomás ott lent. Holnap megyek dokihoz, de az a baj, hogy nem is tudom megfogalmazni,hogy mit is érzek. Mintha egy durung lenne ott bent, de ezt mégsem mondhatom. Te mondtad már orvosnak? Nekem nem igazán izomlázhoz hasonlít, mert annál sokkal erősebb, és Blanival nem volt még hasonló sem. Már elmúlt, de tegnap egész délután volt, annyira,hogy folyton le kellett ülnöm, nem tudtam állni.
Edina, jó sokat dolgozol. Bár én is üres perceimben hozzáláttam a lépcsőkorlát lefestéséhez. Elég lassan haladok vele, mert ezt ténylet csak akkor tudom, ha Blani hosszabban alszik.
Tegnap babzsúron voltunk, az olasz barátainknál. Papa megkérdezte ma Blanit, hogy tanult-e olasz szavakat? Nem is értette, hogy miről van szó, neki fel sem tűnt neki, hogy nem magyarok. Érdekes, hogy a gyerekek simán kommunkáltak egymással, egy picit sem zavarta őket, hogy nem azonos nyelvet beszélnek. Egyedül arra figyeltek fel, amikor egy nagy összeveszést követően az Apuka olaszul 5 perces igazi olaszos szidást tartott. Akkor megkérdezték tőle: Mi az te nem tudsz beszélni?
További szép napot mindenkinek!
R