Én sem tudtam, mit írjak... így lett alattomos
Ja, és gratula a nagydumás Julcsihoz
És legyél is büszke rá, a többiek meg csak irigykedjenek
Toffi
2004.06.28 13:25
3x volt ilyen
2 hónapon belül
Általában hányt si tőel 1x. Remélem nálatok is csak ilyesmi és holnaputánra semmi baja!
2004.06.28 13:53
eredmeny maxipozitiv, naggyon ki vagytok Ti mar pendulve
Vilcsinek is van ilyen habosbabos rozsaszinje, amikor kaptuk, azt mondtam: jajj, aztan raadtam es elolvadtam
Viola evett belole a legkevesebbet, viszont boldogan szetmarcangolta
ovival egybeesest se szeretnek, de hat persze ember tervez, Isten vegez...
, tied
, de gondolj vissza, milyen klassz kozeppocisnak lenni!
pocilako kiutessel gyozott, ciszta belatta, hogy nincs ott neki semmi keresnivaloja
2004.06.28 14:43
És én is irígy vagyok a nagydumás csajért, nálunk Zsebi Timi nyomdokaiba lépett, vagyis elég hőgetni, anya úgyis pattan
Én mostanában már nem véletlenül vagyok felfújódva, hanem mert zabálhatnékom van
És ugye pl. a cseresznye amúgy is remekül felfúj, hogy az éjszakai pisitúrákat már ne is nehezményezzem

Igaz, a hétvégén nem volt időm foglalkozni vele, mert a párom nagyszülő találkozót rendezett, ő meg kidőlt az epéjével már kora reggel, szóval takarítottam, főztem, mosogattam...egy életre elég is volt
És a párom a vendégsereg elvonulása után elégedetten ledőlt az ágyra...
Persze, nem az ő dereka akar még ma is leszakadni.
):
2004.06.28 15:30
GYÖNYÖRŰEK!!! Én nem is tudom,miért akartál te annyira kisfiút.Ezek a csajok párjukat ritkitják olyan szépek.
Édes a csaj.
Minden oké!
de jó.....
2004.06.28 16:00
a csapviz megis tisztabb
Apa nem ideges mar elore
Probalnak egyutt jatszani, ez jo is lenne ha neha a fiamra nem jonne ra a "huginyuzas", kicsi erre visit es harap, mire a fima kezd visitani, szoval mi vagyunk a telep legcsendesebb csaladja
2004.06.28 16:31
Ott ugyelet, itt ugyelet, ma vegre doki bacsi....szoval kerdezni jottem.
Volt valakinek ilyesmije? Most keresgelek rola, eddig sosem volt ilyesmink.
2004.06.28 16:42
2004.06.28 20:03
2004.06.28 20:50
... Nemtom, mimeg ahogy öregszünk bántja a pocakunkat
Tavaly még nem volt tőle bajom...
Csajaid szuperédesek! Pocakos képpel nem akarnál minket kényeztetni? Epésapát nehagyd, könnyen el tud fajulni a helyzet! Talira jöttök ti is? Jó lenne, most hozom én is a párom, így talán dumálni is tudok majd.
! Olyan jó olvasni, amiket írsz (bár pocakosan mintha kicsit több időd lett volna...)
. Én úgy egyéves kortól nem forralok, bár sok gyümiteát isznak, ami ugye forróvízből készűl... De pl. a fürdővízből már a kiscsaj is jóideje szlopál...
Növeszd csak a pocakodat
... Most már megbékéltem vele, és igazándiból a seggemet verhetem a földhöz, hisz van két egészséges csibészem, ráadásul a nemek leosztása is tökéletes
. Ha kicsit nyomi vagyok emiatt, csak arra kell gondolnom, hogy 4 éve még egy kihordott terhességre se tudtam felhőtlenül gondolni... és máris jobb a kedvem!
. Szerintem még jó sokáig vértezheted magad
adj ráadásnak pár csepp A vitamint, még gyorsabban elmúlik!
2004.06.28 21:17
. Szóval inkább a net
.
.
.
. De nekem jólesett
.
.
. Doki mit mondott? Csak diagnosztizált, oszt csók? Mondjuk sajna ilyen pindurkáknál még nem nagyon tudnak allergiatesztet csinálni
.
Akkor mostmár csak a kerekedésre kell koncentrálnod
.
. Egyik percben még imádják egymást, és cuppcupp,"gyereAncikalegózzunk", aztán köv. snitt, "anyaaaaaaa! Dáidka bááááánti!", vagy "anyaaaaaa! a Macsa elvette/kiöntötte/összefirkálta/stb.!".
. Tekintélyem romokban, visítottam a röhögéstől
.
2004.06.28 21:42
2004.06.28 21:45

(óóó, dögös elefantenek, pont ma hoztak a múltkori cipő helyett egy újat, most már megfelelő számmal
) Volt már valakinek ilyen? Réka, ha jól emlékszem, nektek kell dr. Leó. Csináltattátok? Kész van már? Tapasztalatok? 2004.06.28 21:50

2004.06.28 21:52
2004.06.28 21:56
2004.06.28 22:01
2004.06.28 22:10
2004.06.28 22:49
2004.06.28 23:43
)) 

Huhh, sikícccson, aki kimaradt - így jár az, aki ennyi ideig nem jár errefelé
).

2004.06.29 04:48
És az már tuti, hogy az APEH a nyertes ezügyben? Mindenesetre jobb kedvet neked és drukk, hogy gyorsan túl legyetek a nehezén
, de amilyen szerencsém van, engem semmilyen szabály vagy törvény nem véd, hisz csak szaporodok, mint a nyúl, oszt eszembe se jut az óvodai helyhiány
Nálunk a ruháskosárban szoktak együtt csónakázni, de kezd erősen beleszorulós lenni a figura
képet mingyán kerítek
Timi térde valami borzadály, mióta beköszöntött a nyári szezon. És ha valamelyik nap nem sikerül újabb bibit szereznie, akkor az előző napira hivatkozik egy kis sajnálat kicsikarására
Az egyetlen furcsaság a talpán az extrasárga szín, de ez a Kubutól van

Szerintem is egy másik dokit is meg kéne látogatnotok.
Ehhez a témához nem konyítok, de én úgy tapasztaltam, hogy az első megrázkódtatás után kiderül, hogy nem is olyan komoly a baj, csak az orvos nem bírta anyuka számára kevésbé riasztóan csomagolni az infót. Vagy csak hozzászokik az ember a megoldandó problémákhoz? Mindenesetre mielőbbi tisztánlátást nektek és gyógyulást Jázinak
Apa már konditermet rendezett be a pincében, légpuskát is szerzett, és olvassa a pitbulltartás csínját-bínját is

Gondolom, nálad nem ez jáccik, akkor viszont nincs tippem
2004.06.29 07:11
2004.06.29 08:02
)
APEH 

Hálistennek. 2004.06.29 09:12
2004.06.29 12:38
De komolyan. állítólag jó. Főleg befelé dőlő lábaknál ajánlják.
Alig-alig tudnak normálisat csinálni, legalábbis felnőttben. egyik kolléganőm pl az anyukájának direkt nem nálunk váltotta ki, hanem a konkurenciánál (épp ott ahol a dr leo is készül) és az is katsztrófális lett. Gyerekcipőben remélem jobba helyzet. 2004.06.29 14:10
.
.
.
.
. Mi talán majd jövőre (?) próbálkozunk, de vissza kell mennem dolgozni a piszkos anyagiak miatt. Annyira rosszul állunk, hogy nem merünk még egy babát vállalni jelenleg
. Levit már felvették a bölcsibe ősztől, tegnap voltam szülőin
. A gondozónők szimpik voltak, eddig öten vannak a csoportban, kb. egyidősek. Már csak az a kérdés, hogy lesz-e munkahelyem
? Eddig nem sok jóval biztatnak... 2004.06.29 15:36
Nagyon elegem van belőlük... De nem mérgelődök tovább.
Mire rájöttem, miért panaszkodik két falat között
És nemsokára három csajsziról rakod fel őket
. Lila foltokat már megszoktam. Különben is, Újpesten??? Nem is mernek bezöldülni
(kisebb korban egyszerűbbek a kérdések)
És doki bácsi nem mondott semmit? Azért hipergyors jobbulást!
. Azt nem értem, miért esik ilyen ügyetlenül? Eddig (amíg csak mászott), olyan ügyesen esett, soha nem érte a földet a feje, most meg...
. Szerencsére nem látja a sebet, mert amik a térdein voltak, állandóan piszkálta őket.
. Egyébként ő jól elvan, csak engem esz az ideg...
Igaz, a múlt héten azt mondta, ő nem is megy, mert nem tud olvasni

hír

, csajosak klasszak, vasalósak meg 
2004.06.29 22:18
és együtt buliztunk.

2004.06.29 22:20
2004.06.29 23:07
lehet, hogy nem a jaras miatt van, Viola akkor ilyen, ha front van, mint most, figyelmetlen es vadul. Csak gondolom, jaro gyermeket nehezebb menteni...
maradjon igy! Azonnali antibigyo tomes nekem se teccik, bar nemtom mennyire leszek panikolos, Vilcsi (MAXIkoppkopp) meg nem volt beteg.
Zsebi is milyen felelmetesen nocis lett, Timi meg mindigis az volt (persze miota en lattam)
es meg nem is jar!
Nekem volt ilyen, macskaszorallergia miatt, azert lett nagyon gaz, mert nem akartam megvalni a cicatol
Ha mar diagnosztizalt dokibacsi, arra nincs tippje, hogy mire allergias a lany, hatha kikuszobolheto lenne?
tartok tole, hiaba lesz megint pocim, attol se lesz tobb idom
2004.06.29 23:31
Malackabol humorista lesz...
Viola meg az esti "meset" nem akarja ujabban, rugdos es koveteli, hogy altassam mar (=cici), pedig mar ugy belejottem
gazgazgaz. Probalj tojni magasrol mindenre es Ancsazni, az talan a legszivviditobb. Fozzel fincsakat, oszt fajditsd a szivem, ugyis fogyni szeretnek!
2004.06.30 00:12

Nethiány

és Te ?
A vasalnivalóhegy meg ismerős (ne is emlegesd, paplanhuzatot is kéne vasalnom...
)

, de majd csak holnap.. ahhoz meg időben fel kéne kelni. Belegondolok, hogy pár hónapja még ilyenkor itt virgonckodtam, meg felkeltem esetleg fejni.... hááát - nem voltam normális

2004.06.30 06:33
2004.06.30 07:55
. Naná, hogy esik-kel.
. Annyi mindent meg tudnak csinálni, el sem hinnéd! De majd meglátod
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|