Ja, Gabi: mi is voltunk Gánton ebben a bányában és nagyon szép, jó emlék.
Egy kis élménybeszámoló akkor:
Aznap mikor lementünk, lejött velünk apu, anyu és tesóm is. Vagyis két kocsival mentünk. Így tudtam olyan dolgokat is vinni, ami nálunk nem fért volna el és nem annyira lényeg: kismotor, kisbabakocsi, homokozó készlet. Végül is a dupla babakocsit vittük és nagyon jó haszna volt.
Ez a nyaraló egy sok szobás nyaraló, régi munkahelyem vállalati üdülője Siófokon. Nagyon jó, már negyedjére voltunk itt. Családias. A szobánk is olyan volt, amiben már voltunk. Kb. két perc a szabad strand, zárt parkoló, éjjel biztonsági őr, saját homokozó, saját sütő hely, hintaágyak, ping-pong. Társalgóban csocsó, plazma tévé, biliárd. A kaját úgy hozzák egy étteremből. Mi csak ebédet kértünk, hogy a nagy melegben ne kelljen mászkálni. Finomakat ettünk.
Szombat, vasárnap, hétfőn nagyon jó meleg volt, tudtunk fürdeni. Néha nem volt egyszerű a három gyerekkel a balatonban, de élveztük. Kedden meleg volt, de szeles kicsit. Elmentünk hajózni, Füredre. Ott ettünk egyet, sétáltunk, ettünk olyan Hugi által is fotózott SOPRANO hatalmas fagyit. Nagyon fini volt. Aztán vissza hajóval.
Szerdán is rossz idő volt, jobban mondva meleg, de esős. Akkor kisvonatoztunk, ami nem volt eseménytelen. Régebben is mentünk már ott ezzel és akkor oda-vissza út volt. Időközben tulaj váltás volt, így nem tudtuk (nem is volt kiírva

), hogy csak oda visz, vissza nem. Mikor oda értünk, mondja a nő, hogy leszállás. Ott álltunk, esőben, három gyerekkel, babakocsi nélkül. Kocsink a kiinduló pontnál volt. Utólag jót röhögtünk rajta, de akkor nem volt muris. Gyalog elég messze lett volna, így taxival vitt vissza. Kb. 5 perc volt az út, 2500 forintot kért érte a bunkó!!!!! Na mindegy...
Csütörtök, péntek, szombat fürödtünk, nagyon meleg volt, vasárnap, tegnap nem tudtunk. De elvoltunk. Szombaton lejöttek húgomék és anyuék, meg Dávidot is hozták, ott aludtak egyet. Jó volt, mentünk sétálni, pizzázni a Palace pizzériába. Reggeliket, vacsorákat a tescoban vettük meg. Egyszer voltunk mekiben is.
Gyerekek kaptak apróságokat, Emese Hannah Montana pizsit kért.
Ja, egyik sétánál berepült a szandimba egy méhecske és a nagylábujjamat alulról megcsípte. Rossz helyen. Nagyon meg voltam ijedve. Féltem bedagadástól, allergiától. Nagyon fájt. Férjem egy bárban kért jégkockát, azt tettem rá. Nem lett belőle hál isten baj.
Meg ügyes voltam, kitöröltem 400 fényképet, egy heti termést. Nagyon mérges voltam. Igazi szőke nőként viselkedtem!!!! Férjem megpróbálja valami programmal visszahozni. Vettünk új memóriakártyát addig és szombat-vasárnap ezerrel fotóztunk. Újabb háromszáz kép lett! Majd rakok fel, ha lesz időm...
Tegnap nem volt fürdés idő, ehelyett vizibicóztunk, ping-pongoztunk, csocsó, ilyesmi. Négy felé indultunk haza, de még megálltunk Sz.fehérváron a dechatlonban, így is terveztem, Emesének ott vettem tépőzáras tornacipőt (kinőtte). Meg a két kicsinek vagány magasszárú tornacipőt.
Na megyek, egyenlőre ennyi, dobok be egy új gépet! Ja, anyósomék feltöltötték a hűtőt hideg és meleg kajával. Nagyon rendesek voltak.
Na sziasztok, Bencus alszik.
Szilvia