A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Hát így állunk mi:

Kép

Boni!

Zsigi nagyon édes. A torta úgy fest, mint az én túrótortám, nagyon jól néz ki. Sütnék én is valamit, de már nincs egy gramm cukor se itthon és szakad az esö...

Barbi
Vendég

Miénk a lap teteje! :)

Akkor én most teleteszek mindent magunkkal, mert nagyon le vagyok már maradva képügyileg:
egy hete voltunk ugyebár Ludwigsburgban. Van ott egy igen impozáns barok kastély, annak a kertje, a kert folytatása a Fasvorit kastéllyal és az ott szabadon rohangáló özekkel és dámvadakkal, ill. annak a folytatása a Monrepo kastély és a halastó. Nos az utóbbi kettöben nem voltunk, mert szakadt az esö, az elöbbinek meg csak egy részében. A barok kastély kertjének egy része mesekert, ennek volt a megalapításának 50. évfordulója. A barátnöm szerzett ingyenes belépöt, így együtt ment a két család.
A mesepark aranyos, de nem túl idöszerü. Igazán csak a csónakázás volt kiemelkedö élmény, a kisvasútért extra fizetni kellett volna. Volt színházi elöadás is, az is tetszett a gyerekeknek, föleg mert esöben ez legalább fedett volt.
A hófehérke szobájában ha hangosan elmondták a tükröm.tükröm... sort, megmutatta nekik a tükör hófehérkét, a vasorrú bába kilesett az ablakon, ha lenyomták a ház kertkapujának a kilincsét, stb.
Volt kecskesimogató, ami azért élmény. S lehetett volna szintén egy közepes összegért tevén lovagolni is, de azt is elmosta az esö, így csak megnéztük öket. Aladdin barlangjában Regö nagyon megijedt a palackba zárt szellemtöl, annyira félt, hogy remegett, mint a nyárfalevél. :)
A nagy kék hal szájába ment be az utolsó szakaszon a csónakunk és a rózsaszín álom a hal szájában van...
Hazafelé mégis sikerült vonatozni, lévén a metro vonalán arnak a vonatok is és az gyorsabban ideért, mint a metro. Nagy élmény volt, föleg a babakocsi betuszkolása. :)

Most akkor a képek ennyi elözmény után:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

sziasztok!

mi is vagyunk ám!

Boni, nagyon szépek vagytok! és egyáltalán nem volt sok a fotó!

Szilvi, örülök, hogy jól telt a nyaralás! nektek ízlett a soprano fagyi!? mi nem voltunk oda annyira tőle... képeket a héten mindenképpen küldj! szülinaposodról is!!!

Barbi, ismételten szuper programon jártatok! nem is tudom, hogy itthon vannak-e ilyesmi helyszínek a vidámparkon kívül... :oops:

tegnap voltunk az unokatesóméknál Diósdon. van egy kiskutyijuk, 9 hetes! annyira édes. a pontos fajtáját nem tudom, de valamiféle vízimentő! kis szőrcsomó. fekete, nagy macis bunda, mellkasán fehér folttal. imádnivaló! Beni is folyton Milit simogatta volna, az ő finom módján, Mili meg Benit rágcsálni. szóval elvoltak! :)

jön ma anyum valamikor. ki szeretnék végre fullra takarítani, mert már hányok a lakástól. olyan koszfészek! szégyen ez rám nézve, de ez van. gyerek mellett erre nincs lehetőségem, mert fél a porszívótól, ha pedig a járókába teszem be addig, akkor meg ott üvölt torkaszakadtából. szóval majd ma anyu leviszi a játszóra, vagy eltereli a figyelmét, és akkor sikerül felnyalnom a lakást!

sophie27

Szia Zsóf!

Nekem ezzel szerencsém van, nem félnek a takarítószeközöktöl. Dönci egyenesen imádja a porszívót, ha elkezdek takarítani, sprintel utána és simogatja. Felmosni akkor szoktam, amikor a gyerekek egy része a kádban van. A többi meg megy valami közben. Valamire mindig van idö. Pl. ök mellettem játszottak, én meg lemostam az ablakokat, mert Regö zsírkrétával kiszínezte öket. Meg a bútorokat is le kellett mossam hasonló okból. Most a szönyegpadló kitisztítására gyüjtöm a lelki eröt, de ahoz dög meleg is kéne, hogy jól száradjon.

Mentem ebédet gyártani. Disznósült, gombávaql és rizzsel, vegyes salátával. Ha a párom nem hoz cukrot, akkor valami sóst kell süssünk a gyerekekkel. Valamivel át kel vészelni az esös napokat, nem? :)

Képek a vizes játszótérröl:
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Vendég

Barbi majd leírod a te fajta recidet? ez a bécsi túrótorta a TV paprikából :lol:

hát nekem is szerencsém van, mostanában akkor porszívózok amikor Zsiga alszik, az ő szobáját cska akkor ha apa hazaér és lefoglalaja

a többi meg lightosan 8)

most jönnek barátnőmék, megyek is töltött paprikát csinálok!
Vendég

Aztán volt a Bauhaus-ban gyerekeknek szombati barkácsolós akció: köfigurák. Ez a nyári szünet kivételével minden szombaton van, de mindig valami mást lehet csinálni. A kötényt is hazahozhattuk, nagyon szuper darab!
Kép

Délután meg a dino kiállítást néztük meg ugyanazzal a barátnömmel, akivel Ludwigsburban is voltunk.
Kép

Regö annyira félt a dinótól, hogy nem mert a közelébe menni.
Kép

A múzeumban több mindent is csinálhattak, pl. melyik lábnyom melyik dinóhoz tartozik. Ezeket pecsételi Regö:
Kép

Lehetett ásatást is kipróbálni egy olyasféle részben, mint egy nagy homokozó, amiben apróra forgácsolt gumi takarta el a kiásandó dinócsontvázat.
Kép
Kép
Kép

Döncike bealudt:
Kép

A tudomány mai állása szerint a dinók egy része mégis tollas volt és a mai madarak elödje:
Kép

Ez a rész úgy volt megcsinálva, hogy el lehetett sétálgatni a dinók között.
Kép

Kukucs:
Kép

Megijedtél?
Kép

Madárka, madárka
Kép

Ugyanaz megkövülve:
Kép

Na ez nem az a Mamut, nagynak nagy, de nem lehet benne bevásárolni:
Kép

Különbözö dinók ágyéki csigolyáit lehetett súlyra összehasonlítani. Regö kezében a legkönnyebb van, valami viszi szörnyé...
Kép

Ször mama ször bébivel:
Kép

Volt az elötérben még egy csodálatos kiállítás szuper állapotban lévö fosziliákkal:
Kép

Nagyon sok képet csináltam róluk, mert egyik fantasztikusabb, mint a másik, de nem terhelem a társaságot több képpel, akit izgat, elküldöm priviben. :)
Vendég

A múzeum mögött van az egyik kedvenc játszóterünk, ott picknickeztünk:
Kép

A háttérben látható hatalmas mászóház a nagy csúszdával a gyerekeim kedvence.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Pénteken a párom emlegetett barátjánál voltunk pancsolni.

Eni a nagy kékségben:
Kép

Csak óvatosan, mert nagyon vizes ez a víz és hideg is:
Kép

Eni bevetésre készen:
Kép

pótnagyival
Kép

Pancsolás után
Kép

A kertjükben nö egy hatalmas kiwifa és rengeteget terem:
Kép

Mondjuk türelmesnek kell lenni, mert a látszat csal, a gyümölcs október-novemberben érik meg...
Úszás után jön meg az étvágy:
Kép

Egy kosárnyi gyerek:
Kép

Torony magasból jön a szó (avagy az igazi felsöbb utasítás):
Kép

A szülinaposoknak:
Kép
Kép

Kostólgatom a természetet:
Kép
Vendég

Szombaton kerámiázni voltunk:
Kép

Az eredmény: eni-imi-regö sorrendben
Két hét múlva lesz kész, kiégetve.
Kép
Vendég

Sziasztok!

Barbi,
Csak ámulok és bámulok, olyan édesek a képeid! Nagyon ügyesen áll már, és a 'kosárnyi gyerek' kép is zabálnivaló! :D :D
Aszem ma vagy holnap kipróbálom a kakaóscsiga recepted! Lehet kenyérsütőbe dagasztani/keleszteni ezt a tésztáját?? Én lusta....

Zsóf,
Örülök, hogy kaptál olyan tortadísz! Most már nagyon itt van a nagy nap! :wink:

Mi megvagyunk, eltelt a hétvége is. Voltunk Cegléden az aquaparkban. Hát lányok, majdnem megöltem magam az ingacsúszdán! Első csúszásnál megsérült a medencecsontom, másodiknál kiestem a matracból, harmadiknál nekivágódtam a falnak teljes erővel, negyedszer meg...na jó, negyedik alkalom már nem volt, megtanultam a leckémet! Be kéne tiltani azt a csúszdát! Vagy csak én vagyok ilyen béna?? Itt egy kép róla http://www.hsz.hu/rovatok/akt/julialis0527/ceg3.JPG
Szóval azóta is fáj a medencecsontom, hajolni meg felállni csak nehezen tudok...

Szombaton meg mentünk volna a Velencei tó-hoz, de hatalmas dugó volt, így Százhalombattán lyukadunk ki az ottani strandon, de nem valami nagy szám. Tegnap viszont elmentünk a Gyömrői tófürdőbe, na az jó kis hely, nagyon hangulatos! Csak a víz volt kicsit hűvi, így Virág csak 5 percet fürdött, didergett szegénykém!

Kép
Kép
dia123

Ti beoltatjátok a babákat/magatokat az új influenza ellen majd ha lesz oltóanyag??

Kép
Kép
dia123

Dia a kelesztés nem egy nagy cucc, szerintem a géppel rosszabbul jársz, mert azt is ki kell gondolom takarítani. Én összerakom a hozzávalókat, összegyúrom, aztán álldigál egy fél órát, kinyújtom, megtöltöm, s mivel a sütöt közben elömelegítem, jól meleg van a konyhában, így a töltés közben is dagab a darab... :)
Vendég

Barbi! ÁT vagyok verve!!!! :shock: :shock:

1) én nem kelesztettem, mert az írtad, hogy egyből ki szoktad nyújtani
2) nem melegítettem elő a sütőt...

NEm baj, azért nagyon finom volt, pénteken sütöttem és vasárnap este már harc volt az utolsó darabért. Összesn 25 jött ki, de ebben pár kicsi, mert nem sikerült túl egyenltetsre tekerni. Holnap újra, de most bukta lesz. :)

Hálás vagyok a receptért, ez ilyen nekem való. :)
Vendég

sziasztok

gyors bekukk, szurkolást kérnénk holnapra, viszem Budára "kínozni"...nagyon be vagyok tojva....
makadu

Kitti: Nagyon szorítunk!Írd ám meg, mi volt!!!! Ne légy ideges (előtte), mert átragad rá! +++

Barbi: szuper képek! A kerámiás, fürdős, a játszós, az evősek, mind, mind... édesek nagyon! Nem küldted a pontos nyuszi és posta árat. Holnap (valószínű) fel is adnám...

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Beleki!

Nem vertelek át, én tényleg egyböl kinyújtom, de ha nem jut rogtön rá idöm, áll egy fél órát és kel. Mire megtöltöttem, kelt még egyszer. A sütöt viszont tényleg töltés közben már bekapcsolom melegedni...
Azért nagyon rémes nem lehetett a csigád, ha ilyen közelharc folyt az utolsó darabokért. :lol:

Jó éjt!

Én
Vendég

Sziasztok!

Vagyunk mi is, csak annyit csavargunk mostanában, hogy alig jut időm fórumozni...Voltunk két hétvégét sátrazni a Balcsinál, Málnus imádta, voltunk néhány napot Dobogókőn, és a maradék napokon Eni babánál, Várhalmi Ikreknél, állatkertben....szóval zsongunk :)

KÉpek:

Pocsolyában pancsolás Várhalmi Marcival:
Kép
Póni simogatás az állatkertben:
Kép
Ugyanitt puputeve simogatás:
Kép
A szülinapi ajándék már majdnem készen, bárkit szívesen látok, aki kedvet kapott!
Kép Kép
Sátrazás:
Kép
Fürcsi a Balatonban:
Kép

Ne haragudjatok, de annyira nem vagyok képben, hogy még a képeket sem volt időm átfutni, igyekszem visszakapcsolódni a fórumba....ma csak ez az oldalt ment....

Egy rossz hír, Binyek szerint a póló-body nyomtatással kissé késésben vagyunk, szerintem már nem lenne készen, de én azért be vagyok már sózva a mega tali miatt, már nagyon várom. :)

Barbi, képeslap érkezni fog, megpróbálom hamarosan feladni! :wink: Nagyon szuperek a képeitek megint!

Dia, én is voltam már Cegléden, igaz Málnus előtt, de én imádtam azt a csúszdát :D

Szép estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Jó regeglt!

Barbi én kérek további képeket! imádom a dinókat!Olyan jókat kirándulunk veletek! hát nem tudom hogy jutnék ki oda gyerekkel! Pénteken mentem a körúton, és képzeljétek egyszer csak megjelent egy platós kocsi és a platón a Ti-Rexet szállította. sajnos a telefonom nehezen indul el fényképezéshez, így lemaradtam róla! :lol:

Kitti szorítok mára!

Kata én is előmelegítem mindig a sütőt mert addig is szépen kel a tészta :lol: ha legközelebb úgy csinálod akkor már vérre megy majd az utsó db :wink:

SZisz Málnus annyira cukker! :lol: így jártunk a bodykkal mint a résztvevők számával kik jönnek végül? jó lenne tudni! :lol:

és 2.szülinapi party képek vége
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

ja és DÖnci nagyon szépen álldogál! :lol:
Vendég

Így jár a gyakorlatlan cukrász! :oops: :D
Vendég

Itt ocsmány az idő, szakad az eső órák óta, ég a villany, mert olyan sötét van.
Vendég

itt is ocsmány :twisted:

BArbi idekütte :mrgreen:
Vendég

Sushy! Jól emlékszem, hogy Nektek háti hordozótok van?

Mi szeretnénk egyet, mert a mostanit nem lehet hátra és ez már, így elég kényelmetlen.

Lányok melyik a jó:

mei tai
aluminiumvázas
...

SEGÍTSÉG!!! Köszönöm
Vendég

Oh én az esöt csak merö jóindulatból és segíteni akarásból küldtem, hogy ne legyen bozóttüz, ne száradjon ki a növényzet, ne legyen olyan magas a szálló por koncentrációja, stb. :)

Tegnap kiástam a cipöraktáramból Regönek és Döncinek az új cipöit. Regö olyan boldog velük. Évekkel ezelött vettem öket abban a reményben, hogy minden soronkövetkezö gyerekemnek ugyanolyan ütemben nö a lába, mint Enié és eddig bejött a számításom. :)

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Boldog első születésnapot szeretnék kívánni Julcsi Enikőjének!!!!

Barbi: persze, a jóindulat!:) Itt is esik.... Éjjel megáztak a ruháim kint. Szuper volt éjjel ezzel foglalkozni! :(
Ma mennék valószínű a tescoba, ott van pénzváltó és posta is. Címed már meg van, de nem írtad a pontos összeget. Úgy emlékszem, hogy 10 euro a két nyúl és még 6 euro a posta?? Jól emlékszem Barbi? Légyszí írd meg, mert kb. 1 óra múlva indulnánk szerintem.

Köszi

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

KAta nekem mei tai van, még háton nem hordoztam, de kipróbálom.. elől szerettem, bár meg kell hagyni egy sima karikás kendő vagy mi egyszerűbb.. bár én ezt is hamar felkötözöm.. :lol:

BArbi persze persze :wink:

ja ezt akartam még nektek: ezeket a könyveket kapta ZSiga most várom hogy megérkezzen, de körrbenéztem Tescoban is, ott is többe kerül a fele ennyi oldalas.. pl kapott egy kicsi kb 10oladalas simogatós könyvet 1450ft körül van..

http://plaza.unas.hu/plaza_search.php?t ... ol&Submit=
Vendég

Enikő boldogságost! :lol: LEgyen szép napotok!
Vendég

Sziasztok!

Már lehet nem is emlékeztek rám, olyan régen voltam... Azt hiszem áprilisban utoljára. Elég sok minden összejött és valahogy elmaradt a fórumozás. Bocsánat mindenkitől ezért!

Hanna épp egy hete töltötte a szülinapját. Sütöttem neki tortát, de persze a jó tejszínhabos "bolti" torta ízlett neki jobban! :)
Méretei: 8960 g és 75 cm.
Iszonyú nagy étvágya van, már kezdem azt hinni, hogy ez nem is teljesen normális. Állandóan hiszti van a kaja miatt, hogy még enne.
8 foga van kint teljesen és most 4 jön megint egyszerre. Támaszkodva megy, meg tegnap óta pár lépést egyedül is. Tapsol, puszit ad, tudja a testrészeit, állathangokat utánoz. Mondja, hogy "Anya, Apa, gyere, kakas, add oda"
Szóval itt tartunk mi! :)

Sajnos nem tudom visszaolvasni a lemaradásomat, de próbálok újra "becsatlakozni"! :)
Minden babának nagyon boldog szülinapot kívánok!

Cs.

Kép

Kép
csimby

CSimby! Üdv újra itt.
Vendég

Sziasztok!

Enikőnek és Bencének nagyon boldogságos első születésnapot!!!

lányok, ha valaki keresne, de nem találna boldog születésnapot feliratot, amit fel lehet kötni, akkor szívesen megválok az enyémtől. 550 Ft, de olyan nehezen találtam, hogy gyorsan vettem is két db-ot! este megpróbálok fotót dobni róla!

Petra, üdv újra itt! Hanna is szép méretekkel büszkélkedik! ;) mi pénteken megyünk védőnénihez! kíváncsi leszek!

most megyek, mert anyuéknál vagyok, és megyünk vásárolni. az idő itt is szar... Bp. XI. kerület! :(

sophie27

Köszi Zsófi! :) Pont most hallgatjuk youtube-n az Alma együttestől a Ma van a szülinapom, mindhárom gyerekem őrült módjára táncol és viháncol rá! :) Édesek!!!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi a köszöntéseket!!!

Bencének is nagyon boldog szülinapot :!:

Mi vasárnap már ünnepeltünk Anyuméknál, ma délben itthon, délután meg még megyünk Anyósékhoz is. Képeim még nincsenek letöltve, nem is lettek eddig túl jók, de azért majd teszek fel mondjuk holnap.. Anyukám epres tortája nagyon bejött Eninek, megevett majdnem egy egész szeletet, és szerencsére nem is lett baja az epertől :oops: Az én mai gyümölcstortám az nem jött be neki annyira...

Minden már ünnepelt és hamarosan ünneplő gyerkőcnek sok boldogságot

:!:

yuyu79

Barbi, Sziszka, Boni, nagyon jók a képek :!: :!: :D

yuyu79

Boni!

Isteni a zsiga biga csigája a tortáján. Meg is ette, vagy elhúzhatta a csiga a csíkot másfelé!? :)

Emesedora!

Ha ennyit írtam postának, akkor az biztos annyi, mert akkor megnéztem neked, de azóta nem foglalkoztam már vele.

Fogorvosnál minden rendben volt, nincs min aggódnom.

Elsétáltunk még bevásárolni és a játszótérre, kaja és most ejtözés.

Mentem dolgomra.

Puszi: mi
Vendég

Először is nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is Julcsi Enikőjének és Szilvi Bencéjének is;))

Lányok, nagyon jók a képek, olyan jó nézegetni őket!

Barbikám, olyan szuper, hogy ilyen jó programokat szervezel a srácoknak;) Olyan jó lenne, ha engem is örökbe fogadná;), nem hisztizek, keveset is eszek, jól alszom, már ha hagynak, szóval nem lenne velem sok gondod;))))

Dia, örülök, hogy nem lett komolyabb bajod a csúszdától, őszintén, én már egyiken sem mernék lecsúszni.....

Kitti, nagyon szorítok, majd gyere és mondd el, hogy mi volt!

sniky

sziasztok!mi már nagyon várjuk a megagigababatalit ami nem biztos, hogy hű lesz a nevéhez attól félek:(
csinálok pólót is csengimnek meg mikunak is azt az oroszlános verziót amibe beleillesztjük a babáink arcát és transparent vasalhatós fóliával rádolgozzuk :shock: remélem jól fognak kinézni :roll:

egyébként nem ártana egy létszámellenőrzés esetleg a tali elött, meg esetleg hátha van beugró család a lemondók helyébe?!hmmm??

sziszkának ezúton is köszönet a sok szervezkedésért és a belefektetett időért és munkáért!!!!

egyébként mi is jövünk megyünk ide-oda...most éppen fóton vagyunk anyuéknál őrizzük a házat/nyaralunk...voltunk balatonon majdnem egész júliusban és persze a csónakházi hétvégék sem maradtak el a sátorbaalvással és voltunk szigetszentmiklóson is kertipartizni rengeteg gyerek társaságában.nálunk pénteken lesz a nagynap amit az állatkertben szándékozunk tölteni és este ünneplünk az egyik nagyinál mivel a másik most amerikában nyaral szeptemberig.szombaton pedig nagy parti lesz különleges kecskepörkölttel :shock: :shock: a legelső szülinapi bulin :D
8foga van és irtózatos ütemben mászik és pakol a babuka és kanapé mellett kapaszkodva föláll.rengeteg állathangot mond már és minden egyebet, pl. hinta,apa,háp-háp,pipi,(bár ezt már elfelejtette szerintem)vau-vau,mijaú,gyiú-gyiú(ez a méhecske) tyjú-tyjú(ez a légy és lepkefélék),ada(anya),idi(cici),memme(szopizás)...stb...
Vendég

Köszönjük a köszöntéseket!!!!

Barbi: úton van a mani, most adtam fel ajánlottan. Állítólag kb. három nap alatt odaér!
Címem megírtam emailben, ha esetleg nem lenne már meg Neked!

Fúúú, epertorta! Nyami! Ma nálunk cukrász csoki lesz, amennyit megeszik belőle Bence, szerintem nem lesz baja. Nem egy édesszájú gyerkőcök.

Na megyek, percek múlva itt vannak anyósomék a Bence bulira!

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok

köszi a drukkokat, bejöttek, töki egész jól bírta, bár reggel amikor ki akartam "lopni" álmában a kocsiban sajna felébredt és nem aludt vissza, de jól bírta az utat. na meg a 3 órás terhelést is,bár az eredménnyel vissza kellett mennünk a másik épültebe az allergológushoz, nála kellett több mint félórát várnunk, na azt nehezen viseltük már minannyian és ráadásul nm is tudta értékelni a doktornő mondván ezt a gasztrósnak kell-tudnám akkor miéer mondta,h mnejünk hozzá az eredménnyel.... :roll: tehét eredményt csak szept 8-án tudunk meg,amikoris megyünk tbányára vissza a gasztóra. :shock:
most megyek is,mert altatnom kell....

édesek a képek nagyon!!
makadu

Sziasztok!

A megatalis létszám ellenőrzés szerintem is jó ötlet :)

Szóval akkor akikben biztos vagyok:

Sziszka + család
Csandi + család
Vera + Család [
Julcsi +Család
Binyek +Család

Enikőnek és Bencének nagyon-nagyon Boldog első születésnapot kívánunk!!!

Csandi, mindent köszi :) Lackóval még egyeztetnem kell ;) Ez a póló mennyiből jönne ki? és lenne még rá kapacitásod?

Zsiga Csiga szülinapos képei nagyon édesek!

Kata nekünk fém vázas hátihordónk van, nekünk nagyon bevált. (Deuter)

Kitti, jó hogy ilyen strapa bíró a gyerkőc, az éhezést is bírta?

Csimby, szinte grammra megegyeznek a gyerkőceink egy éves méretei :D

Mecsi, nagyon édes lesz a kutyusotok, lélekben készült fel a felfordulásra otthon :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz és bennem nem? szerinted viccből kérdezgetem állandóan? :wink: :twisted:
Vendég

;)

Azokat soroltam fel, akikkel személyesen is beszéltem erről azóta, titkon bennetek is biztos vagyok, meg persze azokban is akik már befizették, a többiekben csak reménykedni merek :D

A megatalis létszám ellenőrzés szerintem is jó ötlet Smile

Szóval akkor akikben biztos vagyok:

Sziszka + család
Csandi + család
Vera + Család [
Julcsi +Család
Binyek +Család
Boni + Család
Mazskáék
Ágiék
Katicáék

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Kitti! Örülök, hogy töki jól bírta a vizsgálatot. Ügyes kiskölök!

Minden kép csodaszép! Barbi, el vagyok ájulva mennyi helyen jártatok az utóbbi napokban! Igazán mozgalmas életetek van. :D

Julcsi Enikőjének nagyon boldog születésnapot kívánok!

A megatali az utolsó hétvége ugye augusztusban? Jól emlékszem?

Barbi
Kép
manci79

Ja igen!
Zsófi! Unokatesódéknak nem ilyen kutyusuk van véletlenül?

Kép

Barbi
Kép
manci79

Kitti de jó, hogy segített a drukk

Szisz :D látom mások is biztossá váltak azóta

és akkor most valakin lesz egyenbody valakin nem:? vagy mi van? :roll:

amit belinkeltem könyvet most jeleztek vissza hoyg készlethiány miatt nincs. most próbáljuk máshol.. ha meglesz szólok hátha valaki titkon leste

:lol:
Vendég

Niki! :)

Na egye fene, jöhetsz gyereknek és fiam is lesz akkor még egy a jelek szerint. Így nagyon jó lesz, mert te már elönevelve kerülsz hozzánk és mint legidösebb gyerekem már sok hasznodat fogom látni. :)
No meg a nemek aránya se borulna fel, ez is egy szempont! :)

Sziszka!

A ti képeiteket meg se dícsértem, pedig irtó aranyosak. Binyeket én is üdvözlöm!

Kicsit részleteznéd nekem a diéta napi elemeit? Nálam már csak a csoda segíthet, meg a meleg, mert akkor nincsen étvágyam.

Holnap elballagunk a gyerekfarmra teheneket és birkákat ill. lovakat simogatni. Remélem összejön, mert elvileg az idöjárás is a mi oldalunkon áll!

Kicsit idegrohamot kaptam az imént. Eladtam a chicco játszószönyegünket 5 euroért, ami azért kissé karcsú (Döncit sose érdekelte). Idejött érte egy arabnak tünö ember és rögtön közölte, hogy új-e? Mire én, hogy azt senki nem mondta. Mire ö, hogy én ezt írtam, de én nem írtam ezt, hanem hogy használt stb. Hát ö azt nem olvasta, hogy én mit írtam, hanem abból indult ki, hogy ha eredeti csomagolás, akkor új. Újonnan 40 euro, hát nem vagyok én elmebeteg!?
Hogy ö elviszi, aztán majd átultalja az árát. Teljesen hülyének néz? Nem most jöttem le a falvédöröl! Az egész azzal kezdödött, hogy menjek ki elé a metrohoz, s mivel nincs pénz nála, vigyem el autóval egy bankhoz... Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak. A lakásba nem engedtem be, az ajtót is becsuktam magam mögött. Fö a bizalom! Hát maradt a játszószönyeg, megint rakosgathatom jobbról balra. :( (Szerintem már eleve úgy jött ide, hogy eláll a vételtöl.)

Hát ez van. Nem vagyok egy ügyes kereskedö. Eddig nem sok dolog sikerült nekem ilyen téren... :(
Azért nem szánjatok, nem e hiányzó 5 euro miatt fogunk éhen halni. :)

Elballagtam nyalogatni a sebeim, nagyon felkavart a dolog.

Puszi: Barbi
Vendég

Boldog szülinapot Encinek és Bencének!!

Szisz meglepően jól bírta a haspókom a koplaltasát és víznélüliséget... de bepótolta azóta :lol:

nagyon cukik a kutyusok is..rigyirigykitti :oops:

jó éjt!
makadu

háááát...én a verával kooprodukcióban adom elô a dolgot mert nekik van ilyen spec fóliájuk amit a saturnban vagy a m e bdiamarktban vettek.én összerakatom az urammal photoshopban aztán irán ymég pólót vagy badyt venni...kb.így szóval egy párat még be is vállalok de kisüzemet nem nyitnék :roll: ha rámbízod magad bady választásügyileg és küldesz képet csemetédrôl...akkor várom
Vendég

Sziasztok!

En most Tallinn-bol jelentkezem, a repulouttal rendben volt minden - Laura egyaltalan nem sirt, nem is nyugoskodott, pedig reggel 7-tol delutan 2-ig utaztunk. Minden nagyon erdekelte a repulon, tudott aludni is szerencsere.

Itt egesz jo ido van 25 fok korul, eddig minden nap kint voltunk a tengerparton, furodtunk is. A viz egy kicsit hideg, de a szele ahol sekelyebb, az egesz jo - bar Laura annyira elvezi, hogy meg ez sem nagyon tantoritja el. Maszkal a homokos tengerparton fel-ala - nagyon jol erzi magat es vegre en is tudok egy kicsit pihenni - mar ki is olvastam egy konyvet, amire reg nem volt pelda...Majd kesobb rakok fel kepeket is.

Mi is keszulunk a szulinapra - itt eppen afonya szezon van, ugyhogy szerintem en azt teszek disziteskent a turokrembe.

Balaton - mi is jovunk, mar varjuk, mert Lauraval meg nem is voltunk a Balatonnal. Remelem azert jo sokan leszunk, sokan mondtak hogy legalabb 1 napra lejonnek. Cs-andi, minket is erdekelne a body, ha belefer meg... :oops: Nekem jo a te valasztasod, 80-as kellene nekunk. Milyen fenykep kell hozza?

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Sziasztok!

Köszönjük továbbra is a köszöntéseket, aranyosak vagytok!

Majd rakok fotókat, ígéretem betartom, a héten meglesz! Jól sikerült a szülinapozás ma! Örült minden ajcsinak Bence. Tortából egy falatot sem evett, ahogy számítottam rá!

Barbi: hogy milyen emberek vannak! A pofám leszakad! Hülye görény!!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Barbi, ez tényleg durva, de nem is tudom mit várt 5 euróért??? Ne aggódj, én a héten küldöm :wink: :wink: :wink: A dícséretet köszönjük :)

Csandi, de én nem várnám ajándékba, ha megoldható, akkor természetesen kifizetem amennyibe jön ez nektek!!!!
Képet küldök, remélem a mailt megkaptad!!!

Mazska, örülök, hogy jól vagytok, mondanám, hogy ha mér ott vagytok, akkor maradjatok amíg oda jön a magyar kosár válogatott játszani, és szurkoljatok nekik helyettünk is, de sajnos pont egybe esik a talival, így inkább gyertek haza :D Jó pihenést, és várjuk a képeket!

Szilvi, Bencéről is várjuk!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?