A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Klarissza! Jó bulit este!!! :lol:

Tök jó volt a tali kár hogy nem voltunk többen :roll:

Anya! Kata kicsit szerény volt Kevin nagyon nagyon ügyes! Úgy labdázik mint a nagyfiúk, tök nagyot tud dobni!!! Nagyon ügyesen mászik és áll is! Nagyon jófej kis kópé!:lol:

Képzeljétek szombaton Domi egyedül felült!!!!!
Eddig csak úgy üllt meg ha én felültettem de mostmár egyedül is megy neki!!! Biztos Krisztián meg kevin megtanították neki!!!! :wink: Ja és már rögtön állásba is húzza magát, és annyira bátor hogy folyamatosan elakaja engedni a kezem h megy ő egyedül persze aztán meglepődik h eldől :lol: :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Fürtöske!

Privi ment! :lol:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci: köszönjük szépen :wink:
Domi is nagyon ügyes és szépséges :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Régen voltam, de azért képben vagyok.... :wink:

Örülök, hogy jól sikerült a tali, viszont én sem találom a képeket a gmail-ben...... :? (nem a képek között van, az albumok között, amiket mi is felraktunk??)

Most igazából csak egy gyors kérdésem lenne, drága hugocskám ma este 9-kor vonul be a szülőszobára, indítják neki, mert rengeteg fehérjét ürít..
Szóval valami méhszájlazító zselét tesznek fel neki, reggel meg indul az oxi....
Erről a zseléről van vkinek tapasztalata?? Nekem nem volt ilyen egyik szülésnél sem!

Köszi!

Kép

Kép
ditta76

Ditta:sajnos nem ismerem,de szoritok nagyon hogy gyors és könnyű szülés legyen.

000kata

Sziasztok!

Köszi csajok a köszöntést. Immár én is 30-as vagyok :lol: :lol: :lol:
Volt meglepi bulim, nagyon jó volt. :lol: :lol: :lol: Jó sokan voltunk, és Zsombi is igazán jól viselte. Igazi kis buli huligán :lol: :lol: :lol:

Ditta én se ismerem. nekem anno méhszáj tágítót akartak felhelyezni, de szerencsére megúsztam. Szorítok, hogy minden rendben legyen tesókádéknél. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kri

Kép
Kép
kri29

Ditta!

Nekem 1 héttel terminus után Prepidil géllel indították a szülést. Erre gondolsz, ezt adják Tesódnak? ez egy méhszájérlelő, azért kaptam, mert az utolsó 3 hétben semmit nem változott a méhszájam és nem akartak oxitocinnal kezdeni.
Ez aztán 3 óra alatt teljesen kitágított. Igaz, az a 3 óra olyan volt....

Eszter

Kép

Kép
ske

Eszter, köszi, nevét nem tudom, de szerintem ez az!!

Kép

Kép
ditta76

most hívtam tesómat, igen, Prepidil!

Kép

Kép
ditta76

na, akkor megy a drukk Tesódnak, Ditta!

reggel 9kor kaptam meg, 3/4 12-kor folyt el a magzatvíz, 13:19kor lett meg Ádám.

Kép

Kép
ske

Újabb fejlemények!!

Most hív a tesóm, hogy a szülőszobán most vették észre, hogy elfogyott a zselé..... :x

Úgyhogy majd holnap este....
Szóval no comment! Szegény már lelkiekben felkészült, erre most mégis marad, majd holnap este vonul...

Még most is ezen dühöngök! :evil:

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Ditta mennek a drukkok a tesódnak. Én nem voltam, mert pénteken nagynéni lettem, megszületett a nővérem kislánya, szóval voltunk nála :D Olyan kis csöpp baba, pedig nem is kicsi (3500 gramm és 53 centi), csak az én 8,5 hónaposomhoz képest még olyan kis pirinyó!

Kép
pipal

Ditta!

Nekem adott a dokim receptet és mielőtt bementem a kórházba kellett kiváltanom. 8000 Ft egyébként és itt Pesten sem lehet minden gyógyszertárban kapni.

Kép

Kép
ske

Eszter!
Mi??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Te magadnak fizetted??? És nem semmi az ára!
Hát neki adják a kórházban, majd ha lesz......

Pipal!
Gratula tesókádnak! :)
Mi a neve a kislánynak?

Hoztam pár képet:

Hancúr apával:
Kép

Már egyedül mosom: :lol:
Kép

Naaa, csak egy falatot adj, Veroniiiii........!! :lol:
Kép

Kép

Kép
ditta76

Ditta:nagyon édesek a képek :lol: Már van fogkefétek? :lol:

000kata

ditta tesód, már biztos megszült, gratula Neki!!! :)
Képek nagyon jóóók!! Milyen nagyfiú Ágostonod. Hogy becézitek? Most majdnem azt írtam Ágid (bocsi), de gondolom nem így. :)
Nekem se volt semmi tágító, sajnos nem volt rá szükség. Ikreknél kinyíltam teljesen. :( Kincső meg 15 perc alatt kibújt, mint a villám. :)

pipal Te tesódnak is gratulálok!! :) De jó, hogy nagynéni lettél!!! :)

kata Milyen édes Kevined! Tényleg nagyon ügyes!! :) És az úszás hogy megy? Mi most voltunk 3 hetet kihagytunk, de Kincső nagyon ügyes volt, meg is dicsérte az oktató, hogy nem felejtette el. Mi is kapaszkodva felállunk, egy kézzel is, lépeget, mondja mama, papa, baba, nagyon sokat beszél és visítozik ha jó kedve van, annyira édes!! :) Viszont nappal nagyon keveset alszik és estére már nagyon nyűgös. :( Az éjjeleket szerencsére átalussza. 7500g és 68 cm. Épp ma volt az úszáson egy kislány 4 hós, de Ő is 7500 g. Szerintem inkább Ő volt nagy, de Kincső is olyan kis picike. :) Jó lenne már talizni!!!! Szeptember???

Kép
Kép
anya1118

Anya!
Sajna még nem szült meg, mert amint feljebb írtam, este elfogyott a zselé...... :? ezért ma este vonul szülőszobára!
Ha nem titok, hányadik héten születtek meg a kis iker-angyalkáid??

Kata!
Igazából az Ati fogkeféjét kaparintotta meg, de imád vele játszani fürdéskor! :)

Kép

Kép
ditta76

Anya: nagyon ügyes Kincső is.Mi holnap megyünk babauszira mert most itt érden szünetel és a momparkba kell menni.Múlthéten is voltunk de almaradt nagyon mérges voltam ezért buszoztam meg vonatoztam :? :cry: Remélem holnap jó lesz még 2 van a bérletből,és utánna oda fogunk járni ahova Mammuciék.

Ma voltunk tanácsadáson megdicsérték Kevint hogy milyen ügyes.
9kg és 70 cm. Szerintetek overálból hányast kell venni télre?

000kata

Sziasztok! :P
Pipal
gratulálok a nagynéniséghez! :) Megjavult Natasád?
Ditta
drukk a Te hugidnak is! Nem írtad múltkor h. neki milyen értékeknél kezdték a adni a vérnyomi gyógyszert?
Kata,Mammuci,Reni
nagyon édesek a gyerőcök a képeken.:)
Anya
Mi is ma voltunk tanácsadáson és Léna is 7520 gr meg 73cm.
Kis dumagép lett akkor Kincső :) emlékszem mikor azon aggódtál h. nem gagyog! :lol:

Mi is hazaértünk,bár a bádogosmunka ami miatt leléptünk csak nem lett kész. :? Ééééés volt 3 átaludt éjszakánk!!!!!! amikor itt aludtak a hugomék a 17hós kisfiával.Már máskor is észrevettem h. nagyon jól alszik náluk is...persze nem lett rendszer belőle :( csak érdekesnek tartom h. iylen hatással van rá egy másik kisgyerek.Szóval képes rá! :lol: :lol: Amúgy meg őrület van még alvás fronton újra :roll:

Reni
van ismereted a helyi bölcsikről??? Be kellene íratnom lassan Lénát.

Kép
katica_75

Hali

Most egy hétig kb. nem leszek végre nyaralunk! irány a Balcsi kívánjatok nekünk jó időt :lol: :!:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Szia!

Ajánlom figyelmedbe, ha szeretsz utazni és szereted az extrém kedvezményeket!

Turisztikai - információs portáljainkon keresztül több száz szálláshely között válogathatsz, illetve exclusive üdülési csomagokat vásárolhatsz extrém olcsón!

Dióhéjban a vállalkozásról:
www.szallasszerviz.hu portál belföldi szálláshelyekről és kapcsolódó szolgáltatásokról ad információkat a hazai utazni vágyó közönségnek.

www.familytravel.hu portál kiemelten a családoknak szóló, gyermekbarát szálláshelyeket és a kapcsolódó szolgáltatásokat katalogizálja és teszi elérhetővé a családok számára.

www.aukciosutak.hu portál üdülési ajánlatokat, programcsomagokat kínál eladásra licit formájában, illetve direkt ajánlatokon keresztül.

Amennyiben szeretnéd igénybevenni az extrém, esetenként 40-50 %-os kedvezményeket, kérlek kattints az alábbi linkre és igényelj Travel Action Klubkártyát most díjmentesen!

www.szallasszerviz.hu/oldal.php?megnyit=1004

KépKép
kaqk
Debrecen

Klarissza:jó nyaralást.Érezzétek jól magatokat :lol:

000kata

Katica:Hát én csak egy bölcsit ismerek az a köztársaság téri.Kishugom oda járt és nagyon megvolt anyu velük elégedve.Én tegnap tudtam meg,hogy nem kerültünk be bölcsibe majd csak jövő szeptembertől.Én a Mártírokiba akartam irattatni,mert az nekünk közelebb lett volna.Köszike :) Grat az átaludt éjszakákhoz.Sajnálom,h nem fojtatódott :cry:

Taliról felraktam a képeket gmailre. :D

Ditta:Hugod megszűlt már?Szurkolok neki!Nagyon édesek a képek :D

Pipal:Tesódnak gratulálunk!!!

Klarissza:Jó nyaralást és jó időt kívánunk!!

Kata:Szép súlyban van Kevin :D

Anya:Kincső nagyon kis ügyes :D

Én is szeretném Kriszt vinni babaúszásra csak élek lehet már késő :cry: De remélem nem.

Utólag is boldog szülinapot kívánunk mi is a szülinaposoknak :D

Kép
Kép
reni_24

Reni:nagyon jok lettek a képek :lol: Megbeszélted apával a babúszást?Mi akkor megyünk és párom is jön.Tök jó lesz :lol:

000kata

Reni
Köszi az infót, nekem pont a az a K.-téri a szimpi mert szép nagy a kertje és nincs forgalmas úton.Ha jól értem Ti már be is iratkoztatok akkor? Mi kell hozzá?
Uszi sztem nem késő, max a búvárreflexről maradtatok le, de annak fenntartásának hasznosságáról úgyis megoszlanak a vélemények. Majd számolj be h. megy ilyen korban, mert lehet már én is kipróbálnám.Van ám itt a kerületben is.

Kép
katica_75

Kata:Igen beszéltem apával róla.Mi sajnos csak jövőhónapban tudjuk elkezdeni.Ti?

Katica:Nagyon szivesen :D Hát igen már szép nagy a kertje,mert elvették az ovisoktól :) :cry: Szépen megcsinálták az biztos.És a bölcsi része az jó.De az ovi része nem igazán.Egy papírt kell kitöltetni a védőnővel meg a háziorvossal.Hogy mehet bölcsibe.A papírt a bölcsiben adják.Tudom,hogy van itt is csak Mammuci mondta,hogy ők a Camponánál járnak és,hogy jó ezért gondoltam,hogy inkább oda vinném és tudom,hogy nem kidobott pénz :D

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok! :)

Lányok, nagy gondban vagyok, asszem végleg vége a tejemnek :?
Tegnap éjjel felébredt Marci fél egykor és egy órát bömbölt, ugye szoktatni is akarom őt le az éjszakai ciciről, mivel már csak akkor igényli
És szerintem semmi nem jött, fél óra múlva megint bömbi egészen 2-ig :? Aztán olyasn nyugtalanul aludt.5-kor felébredt újra és csak cuppogott a cicin.Már annyira várom,hogy valamerre dőljön ez a dolog.Több már tuti nem lesz, de akkor meg menjen el már végleg, mert éjjel csak ez miatt ébred.Meddig tart ez a leszokás, vagy van tapasztalata valakinek ebben?
Nappal meg tömködném a szájába, de csak piszkálja kézzel meg ráharapdál.
Ja és éjjel a tea nem kell, viz nem kell, cumi nem kell neki :?
Tápi szintén nem kell neki éjjel.
csak a cici, cici és cici :evil:
Elhagyja majd magától?
Bocs a nyavajgásért és hogy csak magunkról írtam :oops:
Vendég

Fürtöske:sajnos nekem nincs tapasztalatom benne?nincs semmi tejed már?nem lehet hogy csak a foga miatt nyügi?

Kijött az 5. fogunk.De ugy sirt kevin mostanáig nagyon és rágja az ujját .szegénykém.Most kapott egy kupot hogy ne szenvedjen és alszik.Remélem jobb lesz neki ha felébred.

000kata

Kata :)

Te még szoptatsz?És éjjel kel Kevin még?
Kijött már a 6.foga is, úgyhogy attól nem lehet, meg nappal tök jó kisfiú :)
Milyen kupot használsz?
Vendég

Fürtöske:Kevin szinte csak szopizik még.Nem kell neki csak gyümi,joghurt.
Most germicid C kupot adtam.van viburcol is de az mostanába nem használ.Nem tudom miért.Most pár napja egész éjjel a cicimen logott Kevin amugy kb 2* kel cici és alszik is.

000kata

Sziasztok!!

Nem tudom mi van, nagyon lassú a gépem. Fél óra alatt jön be az oldal és ahogy írom a betűket is lassan jelennek meg. :( Nem értem mi lehet, de már szétvet az ideg!!

ditta
Félidő tájt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem írtál, közben megszületett a tesód babája???

kata

Mi 86-92-eset, Nektek is ekkora kell kb. szerintem. De ráérsz még vele nem??

katica
Sajnálom, hogy nem lett kész a munka.. Gratula az átaludt éjszakához!! :) Gondolom örültél! :) Te bölcsibe viszed Lénádat? Muszáj?? Mikortól szeretnéd?? Úszás az nagyon jó, Én mindenkinek ajánlom!! Majd meglátod, hogy mennyire élvezik a picik!! Nálunk épp most jöttek újak , szinte Kincső a legnagyobb már mindenki 3-4 hónapos. Ami a búvárreflexet illeti , az sajnos elmúlik fél éves kor körül, akkor is ha úszni jár. Ezt az oktató mondta. Úgyhogy nincs jelentősége! Menjetek!!!

Klarissza
Jó nyaralást, kellemes időtöltést, jó pihit és persze szuper időt!! Holnaptól meleget mond. Mi is holnap bográcsolunk! :)

Bocsánat, de már nincs idegem ehez a géphez!! Mindjárt szétvágom!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Jó éjszakát!!

Kép
Kép
anya1118

Na még annyit akartam, hogy kibújt a felső 2 fogunk Nekünk is, így összesen 4 fogunk van!!!!!! Jupijéééé :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
anya1118

fürtöske
a tejcsit vissza lehet hozni még most is a mennyiséget lehet növelni. Van pl a homeos szerek az utrica meg a másik fajta is. annak nem jut eszembe a neve de asszem ricinus? nah mindegy a lényeg hogy nagyon sokat igyál és szedd ezt a homeost.

harivera
Budapest XXI. kerület

MiSziasztok!
Ditta ment a drukk tesódnak! van már valami fejlemény??

Kata!
Gratula az 5. foghoz!!! Aztaaaaa! :D :D Jól belk táborát belehúztatok!
Mi még mindig a fogatlanok táborát gazdagítjuk... :lol: még a végén csak mi maradunk fog nélkül :shock:

Képzeljétek már Domi is áll! na jó egyedül még nem megy de ha fogom a kezét rögtötn feláll, az ágyában már térdel sőt a kádban szinte egyedül is megy neki! mindenzt úgy h 1hete tanult meg csak ülni egyedül!!! :lol: és már az állást gyakorolja a mászást meg lehet kihagyja??? :shock: :D

Csajok mi lesz a szeptemberi talival? Hol gondoltátok?? Mi 1-8ig sajna nem vagyunk itthon ne akkor menjetek légyszííííííí!!!! :D

Anya, Kincső is jól belehúzott szép méretetek van na meg amiket írtál hogy csinál?!!!! édes lehet!!!

na megyek jó éjt mindenkinek!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Fürtöske
mit szeretnél?:) mert ha visszahozni,
az a homeós nagyon jó amit Vera írt Urtica Urens 5CH 3*5/nap.Vagy apasztásra is van homeós.

Anya
ja örültem, bár sejtettem h. nem lesz rendszer beéőle :( :)
gratula a fogacskákhoz! -és szét ne verd! :) holnapra megjavul.

Mammuci
gratu Dominak is!! és Léna is fogatlan! 8)

Kép
katica_75

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem a fogatlanok táborába :lol: :lol: :lol: még sehol semmi a láthatáron. :)
B. 8,5kg és 73cm volt nemrégiben. Kapaszkodva lépeget, mindenhol feláll, ami alacsonyabb felmászik. :shock: És a kutyákat több száz méter távolságból kiszúrja és vakkangat nekik. :lol:

Még mi is sokat szopizunk, simán lehet ilyenkor is növelni a tej mennyiségét, amit írtak a többiek, bőségesen enni, inni és homeós teljesen jó rá.

Babák gyönyörűek!
Megpróbálok bejutni a gmailre, mindjárt meg is próbálom ...

KépKép
dreika

Mammuci:nagyon ügyes Domi :lol: A fog miatt meg ne aggodj majd kijönnek.Valószinű jövöhéten kezdjük az uszit ma szülinapra megyünk ma nemtudunk menni.Irja az uszis oldal hogy valami fürdőgatyot ell venni az milyen (az első alkalommal).

dreika:szépek a méretek :lol:

Anya:de ráér még csak kiváncsi voltam.Gratula a fogacskához :lol:

000kata

Sikerült belépnem, nagyon szépek a gyerekek, no meg az Anyukák is. :D
Párat én is töltöttem fel.

Szeptemberi tali nekünk is jó, a nagy már oviban lesz, bár költözködni fogunk, de azért pár óra belefér. :)

KépKép
dreika

Az a helyzet Lányok, hogy nappal egyáltalán nem fogadja már el, csak a cici miatt ébred éjjel :? úgyhogy az apasztás jobb lenne szerintem, mert így semmi értelme nincs.
Most éjjel is csak cuppogott rajta, mintha nem jönne neki.De nappal meg van úgy, hogyha sír, elkzed csepegni.Ha meg rárakom őt, akkor meg elfordítja a fejét vagy ráharap :?
Vendég

Sziasztok!

Fürtöske, mi is még szinte csak szopizunk. Homeos bogyó van apasztásra is. Védőnőt kérdezd meg biztos tud segíteni.

Dreika, mi is kb. 8500 g vagyunk és nemrég mértem 72 cm-es Zsombi. Viszont nekünk lassan kint van a 8. fogunk.

Fogacskákhoz gratula minden babának. :lol: :lol: :lol:

Rólunk. Nekem volt egy enyhe mellgyulladásom, szerencsére már jól vagyok. Hát ezt nem kívánom senkinek, egy napig azt hittem elpusztulok :roll: Nemrég volt a 30. szülinapom :lol: Férjecském meglepetés bulit szervezett nagyon jó volt :lol: :lol: :lol:
Zsombi szinte már mindent állva, és lépegetve akar csinálni. Mindent pakol, minden nagyon érdekli. Imád kukucskálni, olyan aranyos mikor mondja kuk-kuk. A legúljabb szórakozása, hogy kergessük, ez azt jelenti négykézláb spurizik mi meg négykézláb szaladunk utánna. Zabálni való :lol: :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Bocsi, de nagyon ritkán tudok jönni és még olvasni sincs időm sokszor.

Rólunk:
Voltunk Fannival nyaralni 1 hetet és nagyon jó volt. Volt egy majdnem átaludt éjszakánk is (12-7.30ig). Sokat "úszott". Fogtam a hasánál és megállás nélkül rugdosott a lábával, sokszor rendesen békatempózott. Általában estére kidőlt. Ott voltak az unokatesók is, ők is rendesen fárasztották. Nagyon jó volt.
Már van 3,5 foga, kapaszkodás nélkül álldogál, guggolásból áll fel ez tök furi nekem, de lehet normális.
Hihhetetlen hangokat ad ki magából, most egy dínóhoz hasonló kattogás a kedvence. Pápázik ő is, könyvet "olvas", és a legújabb, hogy mindenre fel akar mászni. A lakásban van néhány szinteltérés és ott már egy jó ideje fel tudott menni, de a hét elején egyszercsak le is jött rajta. Utána ezt megállás nélkül gyakorolni is akarta.
Méreteket nem tudok, mert júniusban voltunk utoljára tanácsadáson.
De kb 8,5 kg lehet és 71-73 cm.

Evésünk:
reggelire joghurt
ebéd: leves, főzi, tészta. amit mi is eszünk, de van hogy nem kell neki és akkor üveges kaja. Szereti a házi kenyeremet is nagyon.
uzsi: gyümi, keksz
vacsi: tejpép
éjjel még cici

Fürtöske
próbálj meg neki több kaját adni vacsira és sok innivalót is. Nálunk pl Fanni már tényleg csak elalváshoz hazsnálja a cicit max 3-5x egy nap. Ebből 1 az esti elalvás és 1-2 éjjel van. Most kezdem leszoktatni róla, én kitartóan visszababusgatom, inni adok, tukmálom a cumit, de nem kell neki, nem is nagy baj.
Mostanában amúgy úgy alszik el napközben, hogy adok neki inni és mikor nem kell neki több akkor a mellkasomra fekszik és simizem a hátát, meg énekelek neki altatót.

remélem egyszer én is el tudok menni a találkozóra, tényleg jó lenne megismerni mindenkit személyesen.

Klarissza
Jó időt és kellemes pihenést!

Fanni felébredt így mennem kell.

Kép
Kép
nati80

Kri
Fanni is imádja a kergetőzést! Mindig provokálja az apját, míg utána nem indul.

Kép
Kép
nati80

Kata! A fürdőgatyó elvileg úgy van h első alkalommal mikor megveszed a bérletet, 8000-be kerül mert benne van a gatya ára ami ugye 2000. Az alá nem kell úszópelus. De azt is lehet h te nem akarsz gatyót és viszel magaddal vagy pelust vagy már van gaytátok...szóval nem kötelező:) Én azért akartam olyat mert amiket láttam rá volt hímezve h hófehér fóka úszóiskola meg egy fóka na mondom tök ari egyen naci erre a mienk nem olyan lett... :? na de hosszútávon olcsóbb mint venni az uszispelust!

Amúgy ha elkezditek, 2és fél hónap és 1 csoportba járunk!!! :D
Ez rátok is vonatkozik Reni!!!!! :lol:

Képézeljétek elszóltam magam tegnap Domi reggel óta feláll egyedül is!!! Reggel beraktam az ágyába mire visszametem már állva kukucskált!! :lol: :lol:
Van az ágyával szemben a falon egy nagy micimackós rajz amit festettem neki és annak magyaráz egyfolytában állva. csak szegénykém szétüti magát az arcán már van is egy piros folt :cry:

Feláll és annyira örül magának h elengedi a kezét, akkorákat esik!!! :shock:

Na jólvan megyek pihizek én is egy picit amíg alszik mert fél 5 kor ébresztőt fújt a fiatal úr reggel :evil: de hogy mért? remélem most jól fog éjjel szundizni nem vagyok én ehhez hozzászokva :lol: :oops:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Bocs, hogy nem jelentkeztem, a hugommal voltunk elfoglalva...sajnos volt egy kis gond szülésnél, de mostmár jól vannak! Zsombor 13-án du. fél 4-kor született meg, elgé szépen tágult, a szüléssel minden okés volt, de utána, hirtelen rosszul lett a tesóm, vérnyomása alig volt, cukra leesett, kapott vért, és ráadásul placenta darab is maradt benne, ezért eü. kaparást is csináltak nála! :(
Tegnap már jobban érezte magát, de még ma is kap vért, mert a vérképe csapnivaló, dokija szerint.

Melasz!
Hát nem tudom, nálunk még megy a cici 5-6x egy nap, és van is rendesen, mert amikor elkezd szopizni, szinte folyik belőle! Lehet, hogy csak cumizni akar rajta, viszont a cumi se kell neki?? Akkor lehet, hogy tényleg az apasztás lenne jó, de akkor se bánd, hiszen 9 hónapig szopiztattad! Azért ez sem semmi!!

Na megyek, még minddenki alszik, addig megiszom a reggeli kávémat!

Kép

Kép
ditta76

Ditta:gratulálok a babához.Remélem hugod hamar jobban lesz.

mammuci: jövöhéten már megyünk uszizni :lol: Akkor jó ez a pelus ha alá nem kell uszópelus.Nem lehetett választani hogyy fókásat kapj?
Hogy hogy 2.5 hónap és egy csoportba járunk?mi most kezdjük ti meg már profik vagytok :lol:

000kata

Kata!
Úgy hogy a kezdőn csak 10 alkalmat vagytok az ugye 10 hét! Utána már az a szint van amiben mi is vagyunk! :lol: És ott sokáig vannak a babák nem csak 10-et! :D

ditta! Tesódnak nagy gratu a babuhoz, remélem már jobban vannak! :D

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Mammuci:értem tök jó :lol: nincs úszósapim.Hol lehet venni?

000kata

Sziasztok!

Ditta, gratulálok tesódnak Zsomorhoz, és mielőbbi gyógyulást neki.

Mammuci, egész lázba hoztatok ezzel az uszival, hova is jártok ti?

Kri

Kép
Kép
kri29

Kata! azt nem tom hol lehet venni vmi sportboltban biztos esetleg kínaiban... lehet ott is bérelni az usziban csak ki tudja kin volt elötte.... :roll:

Kri! Mi a Campona mellé járunk! :D www.hofeherfoka.hu

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?