Sziasztok!
Gyöngyivel találkoztunk, és mondta, hogy hiányoltatok, igazán aranyosak vagytok.
az a helyzet, hogy nem tudom követni a topikot továbbra sem, kicsit elveszek, annyian vagyunk, mire végigolvasnék pár lapot, lesz újabb 4-5 hozzászólás.
ami jó, hogy igy összetartotok, csak kilógok, na.
Papillon, részvétem a nagymamád miatt!
csak végigfutottam pár oldalt, ha már irok, de nem tudok reagálni mindenkinek.
KATKA, többiek, a kendősök nem azért "szólják le" a kenguruban kifelé hordozást, mert "felsőbbrendűnek" érzik magukat (legalábbis a saját nevemben beszélhetek és szerintem sokakéban). a kifelé hordozás bármilyen hordozóban káros a babának! itt olvashattok róla, miért:
http://www.mamami.hu/kifelene/
én is kendőztem, de másféle hordozóim is voltak vannak (babakocsi is persze), egyszer elindultam kenguruval is, de soha többet, annyira kényelmetlen volt a kendőhöz képest. a férjem egyszer vitte abban még Lindát, neki bejött, ezért bár a régit eladtam, vettem egy újat. mondjuk amennyit dolgozik, nincs veszélye annak, hogy sokat használná, de kifelé nem fogom neki sem engedni.
most meitai-t vettem és egy babaerszényt. utóbbit az autós kirándulásokhoz, hogy gyorsan be tudjam tenni a kisasszonyt. előbbit pedig a hosszú sétákhoz. már próbáltam, és szuper
teszek is egy képet, amiben benne van Léna, bár sok nem látszik belőle.
Nagyon szépek a babák, és mekkorát nőttek, pedig most szültünk...
menzesz: nekem már teljesen beállt, most úgy tűnik, 30 naposnál hosszabb lesz mégis a ciklusom megint (nem 26-27 mint tavasszal), nem bánnám, valahogy kihagytam volna egy ideig...
esések, betegségek: remélem minden baba és anyuka is rendben van!
az az élet rendje, hogy a gyerek legalább egyszer fejreessen. persze ez amikor történik, tudom, nem megnyugtató, csak hogy tudjátok, tényleg gumiból vannak a picurok szinte, sokminden meg sem kottyan nekik. Linda is esett többször is, mégis minden rendben van vele

Léna még nem, de ami késik az a gyorsvonat...
és akkor rólunk dióhéjban: Léna kb 7,5 kg (csütörtökön megyek méretni, 4 hós oltáskor 7 kg volt), hurkásbaba. már meg tud fordulni (a kezét kihúzni azt nem sikerült neki), de nem nagyon gyakorolja. emelgeti a lábát, és kifesziti magát, úgy egész nagy területet "bejár", ha leteszem a játszószőnyegre vagy az ágyra.
6 hósan viszem megint csipőkontrollra, 3 hós korára javult, de még mindig kellett neki a terpesz, ezért belevágtam a moshatózásba, mert a hivatalos pelust rég kinőtte. élvezem nagyon, sajnálom, hogy korábban nem mertem elkezdeni.
hát kb ennyi. Léna olyan kis cukorfalat, hogy most már tuti, hogy lesz 3 bébi. 2011 márciusra gyúrunk