sziasztok lányok!
köszi, hogy gondoltatok az én kis babácskámra! nagyon aranyosak vagytok!
most alszik a fiatalúr, ha a délutáni szunyája van, akkor díszítek és készülök a délutáni köszöntésre!

már nagyon izgulok! annyira hihetetlen, hogy eljött a nap...
1 éve ilyenkor már a szülészeten voltam (10:21-kor vettek fel papíron is), és mentem a közös vajúdóba... lassan pedig már a szülőszobába cuccoltunk át apával (1/2 2-kor)! hatalmas élmény volt, és az elmúlt 1 év is ennek a jegyében telt! nagyon sokmindent megtanultam, és úgy érzem, hogy én is rengeteget fejlődtem, értem ez idő alatt!
gondolom a következő évek még hamarabb elszaladnak, bár jó lenne lelassítani ezt a folyamatot, mert mégiscsak most a legjobb, hogy egész nap vele lehetek, csak rá kell figyelnem!
Szilvi, nagyon jók a fotók! annyira szépek a Te gyerkőceid is! és mint család is szépek vagytok!
Barbi, az a dilis ember meg mondjon le!

mit képzel? remélem, hogy azért sikerül megválni az ilyen dolgoktól, mint pl. ez a játszószőnyeg, ha tényleg nem használjátok, és útban van...
Boni, Zsigi második partiján is iszonyat cuki volt! végül kik jöttek fel 7végén a köszöntésre? vagy Ti mentetek le szüleidhez?
megatlira mi is megyünk, szombaton! mi csak sajna 1 naposra, de ott leszünk!

már nagyon várjuk!
Cs-andi, írtam privit polóval kapcsolatban!

Csengid nagyon huncut az oroszlános "jelmezben"!
ManciBarbi, ő milyen típusú kutyi??? lehet, hogy ilyen van nekik... de konkrétan, ő lenne az, Mili!