Nagyon boldog szüilapot a kis kópédnak! Legyen ez a nap is legalább annyira emlékezetes, mint az egy évvel ezelötti!
A kutyus imádnivaló! Nekem nagyon hiányzik, hogy nem tarthatunk állatokat, mert én rengeteg állattal nöttem fel és nagyon élveztem ezt az idöszakot (a teljesség igény nélkül: hullámos és nimfa papagájok, kanári, zebrapintyek - utóbbiak a szobámban a csillárra függesztett fészekben költöttek igen eredményesen - díszhalak - a szomszédtól örököltük öket - ékszerteknösök, táncoló egerek, hörcsögök - öket nagyiparilag tenyésztettem, tengeri malacok, nyulak, kutyák, macskák tömegével - nálunk kötöttek ki a környék megunt állatai, öz, fácán, pulyka, libák, kecskék, disznó, fürjek, gyöngytyúkok, japán törpetyúkok, hagyományos tyúkok, kacsák, vadkacsák, szóval nem volt unalom iskola mellett ennyi jószágot ellátni, fejni, stb.). A gyerekeim mindig próbálkoznak, hátha egyszer beadjuk a derekunkat, de nem tehetjük. Eljön ennek is az ideje remélhetöleg. Mindenesetre holnaptól kapunk megörzésre egy hullámos papagájt a barátnömtöl, mert elutaznak és nincs kire hagyni. Remélem Regö nem engedi szabadon...
Kész a bukta, jöhetne már a banda hazafelé. Elmentek apjukkal autót vizsgáztatni és bevásárolni, de nagyon elmaradtak.
Barbi

<

De jo szorni a homokot!
Apaval a tengerparton
Nagymamaval
Anyaval lovacskazunk
En is megkostolnam ezt a mezes sort...