Jó rég nem voltam megint, esélytelen a visszaolvasás. Kb. az előző 3 oldalt sikerült+a blogot megkukksiztam. Csini mennyasszonyka volt mindenki
Panndi, örülök, hogy sikerült kilábalnod, bizonyosan nagy erő és kitartás kellett hozzá!
Mozza,
mit nem adnék, ha Ákoskám is ilyen kertben játszadozhatna a csepeli dzsuva helyett
A múltkori oltásnál orvosi javaslatra én adtam fél kúpot hazaérkezéskor, egy felet pedig este. A dokker mondta, hogy fájdalomcsillapító is van benne, egyébiránt nekünk még így is volt hőemelkedésünk. Ebből kiindulva valószínűleg a következőnél is hallgatok a dokira, pedig higgyétek el, én sem preferálom a gyógyszereket, sőt...
Netti,
ha a DM-ben kiváltod a bababónuszt, abban van két 50%-os C&A kupon. Ilyen drágább ruháknál érdemes felhasználni. Én is épp egy farmerszeróra gyúrok
Kiru!
Gratula a kisfiadhoz! Nekünk az elhúzúdó sárgaság miatt volt labor kb. másfél hónapja, akkor volt vér+vizelet vizsgálat egyaránt. Szerencsére mindent rendben találtak és a sárgaság is lement pikk-pakkra.
Szofi,
halkan megjegyzem, hogy Bogi már foglalt, a sztriptíz Ákosnak szól, csak hát, az anyukája felpakol ilyen kompromittáló képeket a világhálóra. Azt hiszem el kell vele beszélgetnünk

Hagyjatok TV-t nézni!
Tényleg érdekes ez a játék!
Na jó mosolygok, hogy te is örülj!