Ismét itt. Jó sokat aludtam ma. Hazaértünk és fél óra múlva már aludtam, és persze ebéd után is.
Hogy mi is történt ma, akkor leírom „röviden”. Reggel 8 előtt már ott is voltunk és igen Esztert azonnal megláttam a sorban.

) Utána recin bejelentkezés ott elkérték a telefonszámainkat és megkérdezték, hogy kaptam-e ilyen-olyan gyógyszert és persze, hogy van-e valamilyen gyógyszer allergiám. Utána irány a korterem. Kaptunk még egy papírt, amit át kellett olvasni és jó sok helyen aláírni. Ott volt az is, hogy kérünk-e fagyasztást.
Aztán gyorsan zajlottak az események. Először a másik lány ment be, utána én. Az a lényeg, hogy előtte el kell menni WC-re. Kint vártunk 3 percet és már hívtak is. Ott bent ismét megkérdezték a nevem, utána fel az ágyra és ott is az altatós nővérke kérdezett egy-két dolgot (magasság, kiló, stb.). Aztán kérdeztem, hogy most mi fog történni. Elmesélték, hogy először vénát keresnek a kanülnek, kapok 3 injekciót. Akkor megérkezett a doktornő, mondta hogy először ultrahang lesz, hogy megvannak-e a tüszők. És persze ott voltak. Megkaptam az első szurit, akkor már nekem a lámpák mozogtak egy kicsit.

) Aztán mondták, hogy jön a 2. az kicsit csípni fog (na ez nekem nem volt). Utána már nem emlékszem semmire. Azaz, hogy mikor kaptam meg a 3. szurit.
Már csak bent a helyemen ébredtem fel, de a férjem mondta, hogy integettem neki, amikor kihoztak a műtőből és mondtam is valamit. Aztán 2 fajta infúziót is kaptam, utána már lehet enni és inni is. Majd Kanyó Katalin közölte velünk a jó hírt, hogy 8 db petesejt lett. Ott kell eldönteni, hogy ki hogyan szeretné a megtermékenyítést. Nagyon aranyos volt, mert a férjemnek elmagyarázta részletesen a lehetőségeket. Még pihiztem egy kicsit és kimentünk a váróba, a doktornő mondta, hogy 10 perc és meg is kapom a zárót és irány haza.
Holnap majd telefonálnak, 9-11 között, hogy mi a helyzet a kicsikkel. Nagyon drukkolok nekik, hogy minden jól sikerüljön. Sajnos nem tudtam visszaolvasni még, de mindenkinek sok sikert!!! Jó éjt.