Sziasztok!
Csak gyors bekukk, nincs erőm olvasni, reagálni, csak életjelet adok magunkról
Délelőtt kicsit "elszámoltam" magam, és többet takarítottam a kelleténél (=nulla) ... vagyis: babaszoba 99%os készültségben van
1kor indultunk Budára a nőgyógyihoz:
-fejvégű
-abszolut nincs beilleszkedve, fent lebeg még
-méhlepény teljesen éretlen
-viszonylag sok (de nem kórosan) magzatvíz, ettől olyan bazi nagy a pocóm
- nst: szinte mint az Alföld: teljes nyugi, szívműködés rendben
-megnézte a vérvételi leleteimet, minden okés, még mindig nem kell vasat sem, sőt semmit szednem
-vérnyomi: 120/75
-teljesen zárt méhszáj, C3000
-súlyom június eleje óta nem változott

:):)
Szóóóóóóval: azt mondta, ő nem jós, de nagyon meglepődne, ha ebből 3 héten belül baba lenne ... azért most így kicsit megnyugodtam: mához számítva 14 napot kell a dokim nélkül kihúzni !!!
ÉS ÜZENEM AZOKNAK AKIK AZ ISTVÁNBAN szülnek:
a gyermekágyas részlegen új főnővér van (privátban a dokim asszisztense), és RENDET csinált: már nem kell fájdalomcsillapítóért könyörögni, ADNAK TOVÁBBRA IS BETÉTET !!!, és ágyneműt is húznak maguktól, a több ágyas kórteremek fel lettek újítva, mindenhol bent van a szobában a mosdó és a WC

... (zárójelben jegyzem meg: ez a nő volt anno a MEGMENTŐM: mielőtt egy fillért is kapott volna, magától jött, és felkarolt, odafigyelt rám, neki köszönhetem, hogy pszichésen rendben jöttem ki a kórházból, annyira ki voltam akadva a nemtörődömségtől, és a magamra hagyottságtól ... ő azon a véleményen van, hogy nem kellene látogatókat beengedni a kór teremekbe, csak ahhoz, aki abszolut nem tud felkelni az ágyból ... lehet, ez irányba is történik majd elmozdulás, de mi azt most nem fogjuk "megérni"
Így azért már SOKKAL-SOKKAL nyugodtabb vagyok, és tudom, hogy megvárjuk a dokikámat !!! ... és lesz egy szép szülésem, ami sajnos Lillával nem adatott meg
Most ennyi, megyek alukálni, mert hulla vagyok !!!
Pussza