A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Adryn jah, most látom csak, nézem...

Bea, Maja

Kép
bea1978

tehuti, nem, mert nem hagyjuk a leépülést :wink:
Egyébként de, van, mikor egy mondatot se tudtam kinyögni...

A B-kategória a személygépkocsi jogsija :D

A mászás meg azért baj, ha kimarad, mert olyan összetett mozgásfolyamat, ami a későbbiekben fontos lesz (bal és jobb oldal összehangolt mozgása, agyféltekék, stb... :roll: ), állítólag az ilyen "kiesések" lehetnek az okai a disz-es készségzavaroknak.

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jaaaaaaaaaaaaa, azt hittem vmi babás dologhoz van köze annak a B kat-nak. Mondom, h leépülök!!!!! :lol: :lol: :lol:
Na télleg, most már beugrott, h azért nem jó, ha kimarad a mászás!

Adryn, azt hittem hideg ott a nagyvíz! De jóóóóó, h nem!!!!

Holnap megyünk anyuékhoz (20km-rel távolabb :lol: ) és ott is alszunk. Hát kivi leszek.... :roll:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

[quote="adryn"][ írta:adrynb]Tehuti: én csak azt veszem észre hogy régebben néztem az anyukákra akik hülyeségegeket gügyögtek a gyerekeiknek és bolondnak néztem őket most meg nicsak? : tisztára hülyét csinálok magamból csak hogy Nicot jókedvre derítsem.. és pont nem érdekel hogy hol vagyok és mit gondolnak rólam.

Dettó, egyik kolleganőmmel mindig figyeltük a végtelenül türelmesen gügyörésző anyukákat akár a fennhangon vísító gyerekkel is :shock: ...és azt mondtuk ÁÁ erre mi sosem lennénk képesek :lol: :lol: és most ... 100 % -os fordulat :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Azért örülök, h más is leépül..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Na, Adryn, akkor kicsit irigyellek.
Én ha hülyét csinálok magamból, vagy ha csak fennhangon beszélek Döméhez nyilvánosan, egyből eszembe jut, hogy valaki most ugyanolyan hülyének néz, mint én néztem anno az anyukákat :D
(épp ezért én nem is szoktam nagyon gügyögni Dömének, ha szólok hozzá, rendes, normális, emberi hangon teszem, és nagggggggggggyon halkan :wink: )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

én is normális hangon teszem, csak közben mondogatom neki az én általam kitalált idióta versikéket ami általában lenyugtatja :lol: :lol: és ez már önmagában égés :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

meg hát mi derít jókedvre egy ekkora gyereket? ha bohóckodsz neki, ez sem volt stílusom :lol: :lol: bár képzeljétek volt egy bohóc csaj a szobában, ahol szültem, neki nem kell szoknia, csak azt csinálja, mint eddig :lol: :lol:

amúgy kb 5 éve tettem le arról, hogy érdekel mit gondolnak rólam mások, és ahova 3 éve költöztünk csak erősítette bennem ezt...ha kilépek a házból, jó ha meg nem botlok, annyi helyről pletykálnak az emberek....

Bea, Maja

Kép
bea1978

Amúgy én képes vagyok fennhangon gügyörészni is neki :oops: :oops: :oops: és ha elmosolyogja, vagy elkacagja magát, hát nincs annál nagyobb boldogság :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ezért soha ne mondd, hogy soha :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

van valakinek esetleg tapasztalata, új pelust vettem, Kamillás pamperst és azóta, megjelent ilyen pattanás szerű kiütés a popoján meg a sunáján, lehet érzékeny lenne rá(már nem azt használom), de se a bepantentől, se a nurofentől, se a sima popsikrémtől nem múlik, mit tegyek rá?

na ennyit a p-ről, kb mint a Vanish, mint folttisztító, ugyanúgy ott maradt a ruhán a folt, akkor mi lett volna ha fehér abroszon táncolok, mint a reklámban :?:

csak szegénykémet úgy sajnálom, ilyenkor azon gondolkodom nem fáj-e neki, bár nem piros :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

hééééééééééééééééééééé nem leszólni a pampers-t! :lol: nekünk csak az jön be! :lol: és a vanish sem rossz.. de csak a sima rózsaszín flakonos.. a továbbfejlesztett (fehér ruhákra való stb) egy nagy xart se ér... lehet ugyanez van a pampers-sel is.. az első generációs ok.. bár amit mi használunk is valami aloe-verás... :roll: de gondolom ahány gyerek annyi kiütés :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Leépülés hagyján, de mikor megyek pl. vásárolni autóval és vezetés közben magamba beszélek :lol: :lol: még magamat is megijesztem :lol:

Ma Nimród megint nyügi volt :? Igaz hogy negyed 9-ig aludtunk :shock: amit szerintem már évek óta szerettem volna :D na de utána... délelőtt csak a kendőben aludt el a hátamon, közben megfőztem az ebédet, persze letenni nem mertem hátha felébred. Délután meg semmit nem aludt, mikor már elaludt egy 10 percre akkor meg Bulcsú kezdett el sírni és persze Nimród felébredt :evil:
Aztán a nyügit megunta úgy fél 6 körül, be a mei-tai-ba és 2 perc múlva már aludt is :D Csak előre raktam fel és elég nehéz volt így vacsit adni a másik kettőnek.
Este pedig elmentünk megint futni- biciklizni (én futottam a többiek biciklivel 8) ) a gyerekekkel, persze Nimród nem jött :D
Remélem most reggelig szépen alszik.

Bea Maja még mindig tündéri :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Adryn én is használtam P-t előtte és jó volt, csak ez a Kamillás verzió...Vanish-em rózsaszín termékminta volt.

Vica jól bírod Nimród cipelését, hol elől, hol a hátadon :shock: utána meg még futás-biciklizés, azért vagy te ilyen vékony!
Maja dicsit köszi :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

jesszus vica, Te egy ilyen nap után még futkorászol is? :shock:

Bea, én a saját anyámra is rászóltam rendszerint, ha tömött buszon hangosan beszélt hozzám, uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutálom, ha az emberek észrevesznek, ezért Döméhez is csak csöndben beszélek, nehogy az emberek biztatásnak vegyék a gügyögésem - volt már ilyen, gyerek kendőben, mi villamoson, gyerök üvölt, én meg csssssssssss, már csak három megálló, cssssssssssss, csak kettő, mire valaki: biztos melege van, mire más, jaj szegény, éhes, hát anyátok! Nem tudom, az ilyen ember mit szólna, ha a szomszédasszonyával beszélget valami magánjellegűről, pl. a férjéről, hogy megint ivott, erre én benyögném nagy hangon, hogy biztos utál otthon lenni!???
Viszont nagy öröm, hogy tényleg működik a kukucs-játék :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, nagynéném ilyen, metrón hangosan meséltem neki vmit, és rámszólt, csendesebben, néznek :)
na mondjuk azt én is utálom, amikor leviszem, előtte evett, ráharap és szopni kezdi a játékát, vagy a kezét, és vadidegenek, mi van baba, szegénykém éhes vagy? Persze én meg nem adok neki :x

na megpróbálok még egy keveset aludni a köv. etetésig, Maja még mindig 3 órás evésben van, ti is keltek még?

Jó éjt mindenkinek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bea1978 2009.08.14 22:46-kor.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: mi is kelünk .... :? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Én meg csak nézem a Gwen Stefani koncertet a sztoritévén, hogy mennyi energia van ebben a csajban.
Hát bakker, idejét sem tudom, mikor szökelltem utoljára, újabban örülök, ha vonszolni tudom magam.
Pedig ugrálni jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Le kell fogynom.
Ha ezzel a testtel ugrálnék, beleremegnek a ház :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea, nálunk elvileg 5 körül van a következő etetés, de van, mikor becsúszik egy 3-kor is.

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

akkor ti is keltek még, nem vagyok egyedül... :roll:

Nemlajos, akkor jó tv-zést, fentebb még reagáltam a hangos beszédre :lol:
Van hastánc-cd-m, ha érdekel

Jó pihit

Bea, Maja

Kép
bea1978

jééééééééé, érdekel!!!
:D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Hát igen, rigolyás nagynéni leszek én is, de nem szeretem a feltűnést. Bizonyára ez is összefügg az önértékeléssel, mikor csitri voltam és 52kg, akkor nem zavart, ha néznek :roll:
Jó éjt a fekvőknek!
Én is búcsúzom, a Vészhelyzetre figyelni kell :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jóccaka ;)

KépKép
KépKép
adryn

vazze, a koncertfilm miatt ma fél egykor kezdődik a Vészhelyzet :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea: mi is kelünk még, ne izgulj. Ráadásul én kettő gyermekhez is.
pelenka kiütésre mondanám a selyembetétet, ha moshatóznál, de erről mamacsibe többet tud :roll:

nemlajos: hogy te miket nézel. Én este 10-kor beájulok az Eszti mellett a szoptatásba.

Lili fél 8-kor kikukorékolt mindenkint az ágyból, majd visszaaludt :shock: Szóval most itt nyomom a kanappén az Esztivel. Megyek is tisztába teszem.....még mindig nem kakilt (hányadik nap is?)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!
Pelenka:nekünk a pampers azért nem jött be,mert nem gumírozott a dereka,és minden 2.után öltözni kellett,folyton kifolyt belőle minden.És pici is nagyon.A kamillás meg szerintem tiszta vegyszer :? Jó illata van,de én is aggódva használtam el,hogy biztosan ez kell egy ilyen pici baba bőrének?(Mi azzal kezdtük)Nekünk a tescós lila csomagos vált be nagyon(rémlik,hogy valakinek a nyaralós képén láttam a csomagtartóban :wink: )amióta kipróbáltuk,csak ezt használjuk,kibírja az éjszakát,akkor is,ha 2 kelés van,sosem folyt ki belőle semmi,kényelmes(nek tűnik,Lara még nem nyilatkozott :lol: )Most még árban is jó,mert a nagy csomagban 68 db van,akciósan 2200ért ki lehet fogni,amúgy 3000,viszont a 4-es kategóriában(lassan megérünk rá :shock: )ha jól rémlik csak 56 van,és ugyanannyiba kerül.
Hurkás babák anyukái,ti milyet használtok???

Kép
Kép
zazzy

na most nyomott végre egyet :)

Bea: neogranormon nekünk jó szokott lenni

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi!
Mi is megint már a 6.napnál járunk :roll:

Kép
Kép
zazzy

csak zárójelben írom, minden eldobhatós pelus tiszta vegyszer (na jó vannak öko-bió pelusok, amikre ez nem vonatkozik)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok, jó reggelt!

Kukli helyett én kezdem ma a reggeli műszakot :) Bár mire megírom a hsz-t, addigra lehet, hogy beköszön.

Tehuti, leépülés :) Van erre egy sztorim. Mikor Samu kb egy-másfél éves volt, akkor felkértek egy konferencián az egyik szekció vezetésére. Az egyévesekkel úgy (is) kell kommunikálni, hogy rövid tőmondatokat mondasz, egyszerű utasításokat adsz (gyere, állj, nem szabad, ne nyúlj hozzá stb) - ezeknek a jelentést fontos megtanulnia, pl hogy ne szaladjon át az úttesten, és álljon meg, ha mondod. Node, konferencia, készülődés a szekcióra, és előtte át kellett kicsit rendezni a termet. És azt vettem észre magamon, hogy a résztvevőknek rövid, tőmondatos utasításokat adok. Hozza ide azt a széket, azt tegye oda, stb. Mintha kisgyerekekhez beszélnék :) Tök gáz volt, viszonylag gyorsan észbekaptam, de hihetetlen (és utólag már röhögök is rajta), hogy a mindennapi felnőtt kommunikáció hiánya mit is eredményezett. Napi 24 óra egy beszélni éppencsak kezdő és örökmozgó, határait feszegetni kezdő gyerekkel nem tesz jót a választékos kommunikációnak :)

Most dolog van, lépek.

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Ja!Krém.én a Sudocrem-re esküszöm.Mi mindenkit azzal gyógyítunk :D a nagylányt júliusban összecsipkedték a hangyák a fűben, gyönyörűen helyrehozta,a férjem nemrég elesett motorral,megégette a vádliját,hihetetlen gyorsan gyönyörűen rendbehozta,csak az,mást nem is kentünk rá.
Én amúgy nagyon ritkán kenem Larát,csak ha látom,hogy kezdene pirosodni,vagy éjszaka után.Neogranormonos törlőkendőt használunk,(imádom, össze se lehet hasonlítani a nyálkás :evil: Johnsons-szal)és ennyi.Szép a bőre :D
Viszont a mintaként kapott szintén johnsons-os fürdető úgy kiszárította :shock: visszatértünk a gyógyszertári mosakodókrémhez+olajozom, szépen javul.Szóval én egyelőre többségében nem vagyok elragadtatva a J&J termékektől.Olaja viszont jobb,mint a Gabi szerintem,meg a búzacsírás sampont használjuk, az még nekünk is nagyon bejött! :D

Kép
Kép
zazzy

Ok, mire megírtam, erre járt gyöngyi és Zazzy is :)

a gyorskezű
erpé

erpé, :lol: :lol: :lol:

bea, most mi is p-ből azt a kamillásat használjuk. kaptuk...sztem jobb az active baby változat. a kamillás nem légáteresztő.

teccsóban van body akció, 700 huf per 2 db.

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Pelenkakiütés, hát igen, simán lehet a kamillás pamperstől...
Katának is volt egyszer, a bűnös a Huggies pelus volt, és azt csináltam, hogy neogranormon kenőcs (de a Sudocrem is tök jó, ahogy Zazzy mondja) és nagyon-nagyon sok szellőztetés. Kb 4-5 nap alatt jött helyre úgy, h már nem használtuk a Huggies-t.
erpé

erpé: melyik részét írtuk meg annak amit akartál?..... gondolom a pelust

Kép

Kép
pgyöngyi

egyébként mi mióta moshatózunk kb. 2x kentem be valamilyen krémmel a popsiját, de azt is csak azért mert vagy fél órát feküdt a kakában. Szóval, én most készülök nyaralni, de tuti, hogy viszem magammal a moshatóimat, és inkább kimosom kézzel esténként.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pgyöngyi 2009.08.15 07:37-kor.

Kép

Kép
pgyöngyi

erpé: Te mennyi pelust vettél már? használod őket?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Hogy bírtok Ti késő este fent lenni? Én 9 körül már alszom Mátéval együtt. Igaz, Ő még mindig kel (jó esetben csak...) 2 óránként, és 6, fél 7 körül 2. Most aludt vissza.

Mi pelusban a Rossmannosat használjuk, Juji ajánlotta, és tényleg jó. Kibírja az éjszakát. Ami még jó, és bírja az éjszakát az a Libero. Csak 2X annyiba kerül.

Kép

Kép
rszg

sziasztok!

Én rendeltem a vateráról bio go pell pelust, ami nem rossz, tök jól kibírja, nem folyik ki, és 35 ft egy darab!!! amúgy nem szidni a huggiest, nekünk nagyon bevált :lol:
Én már sosem kenem, csak ha van kiütés, akkor szudóval, amúgy firstel fújogatom minden cserekor.

rszg jól csinálod, én is tudnék aludni 9kor, e akkor a férjemmel nem sokat tudnék találkozni, akkor még itthon sincs.... így 11 és éjfél fele fexem :( 2 óránként kell???? ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ szegényke. Lizi 3-4-5 óránként kb... ( de én mindig megelőzöm a korai kelést egy álometetéssel, akkor mikor én fexem)

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

sziasztok.
pelenkából nekünk egyedül a liberó az ami nem jött be. legjobban a dm-eset szeretem, de most nyilt nálunk egy olyan hely, ahol tök jó pelenkát lehet 33 ft ért venni szóval azt is szeretem. de éjszaka mindig pampers sleep&play pelenkát kap ugyhogy van itthon vagy négy féle pelenka :D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

ja és egy kép :) Kép

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

asszem nekem ezzel a keléssel nagy mázlim van. Ugyanis Lívia este 8 max 9 kor elalszik, felkel 6 kor hogy egyen aztán rögtön visszaalszik 9-10 ig :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Moncsi Nálatok bírja a Pampers sleep&play az éjszakát?! Én egyszer hagytam Mátén éjszakára, és reggelre tiszta pisi volt az egész gyerek.

Kép

Kép
rszg

nálunk bírja :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

multkor amúgy nem tudom hogyan, de éjjel leszedte magáról a pelenkát. reggelre tiszta kaki pisi volt minden :D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

hűűűűűűűűű, leszedte a pelust!!!! Nem semmi a csaj. Lizi ma a gatyáját tornázta le :lol:

Biztos más pelus jó a fiúknak és más a lányoknak.

Amúgy, akinek kiütéses a popó, akkor azt sima vízzel kell mosni plusz szudo és akkor hamar rendbe jön.

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

nekem a bepanten jött be a kiütésre

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

mi is huggiest használunk, én azt szeretem a legjobban, de most éjszakára még van pár pampers, de mindjárt elfogy... libero-t még nem vettem. próbáltam a tesco-sat is, de abból kijött a pisi oldalt többször is. most ki fogjuk próbálni az auchanosat, a barátnőmmel felesben veszünk egyet.

Kemse
jó képek! jó nyaralás lehetett!

na hát a leépülésről én is tundék mesélni... én már 4 éve épülök le... és közben vissza kellett térnem az iskolába diplomázni, na az egy kínszenvedés volt. elmentem az első vizsgámra, és teljesen leblokkoltam, egy értelmes szó is alig bírt kijönni a számon... vörösödtem, minden bajom volt... tanulni is nagyon nehezen tudtam, ugye csak késő este hulla fáradtan. de végül sikerült! :wink:
azért a konzulensem megjegyezte, a védésen, hogy mi történt velem, régebben olyan magabiztos voltam, mondtam, hogy kicsit sokat vagyok kettesben egy kétévessel...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

hát én már terhesség alatt leépültem, kivi vok mi lesz később. Soxor nem jutnak eszembe a szavak. Vajon ez mért van? Nincs mese, sokat kell olvasnom, és nem csak babakönyveket.

Nagyon ügyi voltál csibb.
Kivi vok az auchen-es pelusra. Van corás is?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hüleséget mondtam, a pelus neve: bo-gi pell

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
ne hari hogy megint csak ennyi időre.Lesz falidekor,de nem a jövő héten.légyszi privibe irjátok meg,kinek milyen fajta kell és kb.hány db.
Kuklika tiédet megkaptam!
Este megpróbálok visszaolvasni és hosszabban jönni,most megyünk anyuékhoz beszélgetni.
sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?